Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote:vidim neki izbacuju povecane brzine kod sebe,pa je li to krenulo povecanje i prije 1.maja ?
Da. Do 01.05. bi trebali svi vec imati vecu brzinu osim mozda korisnika koji imaju full+, a pod obaveznim su trajanjem ugovora. Oni ce se prebacivati na nove pakete samo na zahtjev jer je full+ nominalno jeftiniji od novog fulla zbog cega se ne smiju takvi korisnici prebaciti bez njihove saglasnosti. I sam imam full+ i pod ugovorom sam tako da cu i ja cekati do iza 01.05.
Nece svi dobiti maksimalne moguce brzine za svoje parice. Na velikim DSLAM-ovima odakle rade korisnici sa razlicitim duzinama parica, ce se ici na neki minimum. Ovi na ftth i fttb, mozda i fttc ce dobiti vece brzine. Ko radi preko vdsl-a nece vjerovatno nece imati problema za maksimalne brzine u paketima (25 Mbps i 50 Mbps).
Kasnije se moze raditi na pojedinacnim parica u skladu sa tehnickim mogucnostima.
zippoo87 wrote:vidim neki izbacuju povecane brzine kod sebe,pa je li to krenulo povecanje i prije 1.maja ?
Da. Do 01.05. bi trebali svi vec imati vecu brzinu osim mozda korisnika koji imaju full+, a pod obaveznim su trajanjem ugovora. Oni ce se prebacivati na nove pakete samo na zahtjev jer je full+ nominalno jeftiniji od novog fulla zbog cega se ne smiju takvi korisnici prebaciti bez njihove saglasnosti. I sam imam full+ i pod ugovorom sam tako da cu i ja cekati do iza 01.05.
tako znaci
a kako se odredjuje ko ce kada dobiti,kako to pustaju
kod mene je moja tv net paket,lokacija Gracanica,kada bi ja mogao ocekivati to
Mora brzina da se promjeni na dva mjesta. Jedno je dslam, a drugo je, povecanje brzine po useru na radiusu. Ovo drugo je npr zavrseno za sve korisnike full paketa. Ovo prvo zavisi od direkcija, njihovih planova itd. Uglavnom, mislim da ce sve biti gotovo do 01.05.
Napravio sam rezervaciju Lenovo Vibe s1.. prije 15 dana, hoce li doci barem u narednih 10 dana, do 1 maja, u Kanton Sarajevo? Hvala lijepa..ak' ko poznaje insajdersku informaciju
E može li neko od insajdera dati odgovor zašto sa ovakvim ponudama BHT nije išao ranije? Dakle, povećanje brzina i ovi drugi benefiti za korisnike? Sa ovakvim ponudama lani BHT bi sigurno privukao masu korisnika.
Eto, ta doza patriotizma u meni me tjera na takva pitanja...
The BEN10 wrote:E može li neko od insajdera dati odgovor zašto sa ovakvim ponudama BHT nije išao ranije? Dakle, povećanje brzina i ovi drugi benefiti za korisnike? Sa ovakvim ponudama lani BHT bi sigurno privukao masu korisnika.
Eto, ta doza patriotizma u meni me tjera na takva pitanja...
Da su se pitali monteri i pravi radnici koji ginu od posla vjerovatno bi i bilo prije ali prvo treba Novalic da daa odobrenje i onda da "experti" poput Sanele Sijercic, Samira Silajdžića i Hankine kcerke osmisle novu ponudu a oni su "vrijedni" pa zato to ide tako brzo
Dje onaj sto tvrdi da telekom ima najbolju ponudu u regionu? Evo mu dokaz da je telekom ubjedljivo najskuplji u tom istom regionu. Al dzaba brojke, dzaba matemitka kad si tamo zaposlen onda je to top, skoro pa sve badava.