Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ok Bosna je specificna jer je puno ljudi...al sad alo ce te gledat neke mjere..pa eo imas one stojniceve kafice ..jes da je max 60/70 ljudi al zato je jedno na drugom. Ort npr guzva je kad je 20 ljudi a ne 50 ko sto bude..
Mislim da je raja koja se boji korone i ne izlazi ljubomorna na ove sto izlaze sala mala...
Da se mene pita ja bi ili ukino sve pa nek syebu i ovo malo ekonomije ilk pustio nek ide raja gdje hoce kojoj se ide...
Last edited by invincible1921 on 22/02/2021 10:35, edited 1 time in total.
JThomas wrote: ↑22/02/2021 10:29
izgleda porodično ljubitelji brzine i adrenalina. ovaj mudželet bar nikoga nije povukao sa sobom, ali čovječe gdje je pamet...
Zar nije sin ovog Faruka Mudželeta pokosio dvoje ljudi na tramvajskom stajalištu preko puta zgrade Predsjedništva prije neke 3 - 4 godine. Dobio je prvo dobru kaznu koja je nakon određenog vremena preinačena u oslobađajuću i zakazano je novo suđenje. Poginula je cura iz Srbije a povrijeđen je momak iz Njemačke.
neko_sa_strane wrote: ↑22/02/2021 10:48Zar nije sin ovog Faruka Mudželeta pokosio dvoje ljudi na tramvajskom stajalištu preko puta zgrade Predsjedništva prije neke 3 - 4 godine. Dobio je prvo dobru kaznu koja je nakon određenog vremena preinačena u oslobađajuću i zakazano je novo suđenje. Poginula je cura iz Srbije a povrijeđen je momak iz Njemačke.
neko_sa_strane wrote: ↑22/02/2021 10:48Zar nije sin ovog Faruka Mudželeta pokosio dvoje ljudi na tramvajskom stajalištu preko puta zgrade Predsjedništva prije neke 3 - 4 godine. Dobio je prvo dobru kaznu koja je nakon određenog vremena preinačena u oslobađajuću i zakazano je novo suđenje. Poginula je cura iz Srbije a povrijeđen je momak iz Njemačke.
Zaista mi je svakog žao ko se i povrijedi a kamli ko ovako život zijani--al ne kontam ove trkace (ne kažem da je i ovaj nastradali jedan od njih) koji umjesto da uživaju u vožnji oni gradskim ulicama mahnitaju. Ako ti je do mahnitanja idi negdje van grada i luduj ako ti se luduje. Ovdje raznoraznih šahtova, kojekakvih izbocina na cesti a o saobracaju da ne govorim--dovoljno u onoj brzini neko auto okrznut i eto belaja
muha_sa wrote: ↑22/02/2021 10:55
Zaista mi je svakog žao ko se i povrijedi a kamli ko ovako život zijani--al ne kontam ove trkace (ne kažem da je i ovaj nastradali jedan od njih) koji umjesto da uživaju u vožnji oni gradskim ulicama mahnitaju. Ako ti je do mahnitanja idi negdje van grada i luduj ako ti se luduje. Ovdje raznoraznih šahtova, kojekakvih izbocina na cesti a o saobracaju da ne govorim--dovoljno u onoj brzini neko auto okrznut i eto belaja
Zna li iko šta se desilo jučer na Otoci oko 2? Od Nedžarića do Otoke smo išli oko pola sata. Kad smo došli na Otoku, stoji hitna i auto iz kojeg iz gepeka vire dva para nogu. Ne mrdaju uopšte. Vidim nigdje vijesti o tome.
leki hz wrote: ↑22/02/2021 12:14
Zna li iko šta se desilo jučer na Otoci oko 2? Od Nedžarića do Otoke smo išli oko pola sata. Kad smo došli na Otoku, stoji hitna i auto iz kojeg iz gepeka vire dva para nogu. Ne mrdaju uopšte. Vidim nigdje vijesti o tome.
Bio je članak na klixu, lafo saobraćajna nesreća sa 2 vozila a nije sigurno to to.
Čini mi se neki Opel stari karavan, hitna pored njega, 3-4 policijska auta na trotoaru uz Miljacku, jedna patrola odmah iza tog auta. Što kažeš, iz tog Opela vire noge iz gepeka, nema šanse da je saobraćajna nesreća bila.
Jučer sam prošao pored ovog, unazad minimalno 70m ima dijelova motora po cesti, na šahtu u srednjoj traci lokva krvi i to veća. Raja piše da je izgubio kontrolu i pukao glavom od šaht, otvorio glavu kao orah, a nije imao kacigu.
Jučer sam prošao pored ovog, unazad minimalno 70m ima dijelova motora po cesti, na šahtu u srednjoj traci lokva krvi i to veća. Raja piše da je izgubio kontrolu i pukao glavom od šaht, otvorio glavu kao orah, a nije imao kacigu.
Jer kaciga je za fičke.
Oaim toga gdje ce sad na motor cesta je hladna...al svako zna svoje.
Kad pocne obaveza zimske opreme, zabraniti vozanje motora skroz. Kaznjavati momentalno. Ljudi izvlače motore sa narezanim slick gumama u februaru.
Last edited by sime_cipol on 22/02/2021 13:25, edited 1 time in total.
Brat
Dakle, nažalost, vratilo se bratu na najgori naćin.
Jer kaciga je za fičke.
Oaim toga gdje ce sad na motor cesta je hladna...al svako zna svoje.
Kad pocne obaveza zimske opreme, zabraniti vozanje motora skroz. Kaznjavati momentalno. Kreteni izvlače motore sa narezanim slick gumama u februaru.
Uzeok smrti kaciga i The End ...ti bez kacige da padnes 20 na sat sa motora udaris o trotar cao...da si imo kacigu malo bi se zgulio po tijelu i nastavio vozit