Logovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Logovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul

divovi nuff saidLogovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul
Auu jesi me poklopio sa ovim.ultima_palabra wrote:https://www.nabava.net/slike/proizvodi/ ... 28757.jpegLogovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul
ultima_palabra wrote:Logovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul
heh kad laz postane istina...spree wrote:pogledaj ti tu situaciju opet. faul je bio od strane igraca slobode ito ocigledan. sudija debil ne pusta prednost nego prekida igru. e sad jel fer ili nije brzo izvesti dok protivnicki igrac lezi to je drugi par cipela. mada sudija je pogrijesio i da je pustio prednost ne bi bilo tih moralnih dilema. mada ionako igrac slobode ustaje pa kad je skontao da je nastavak akcije vraca se na travu. pa onda neka mitomanija pukla jagodicna kost i to, a vec sjedecu igra bez flastera obicnog, a kamo li sta vise.sumirprimus wrote:nesto nije jasno?spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul
naravno kontra faul.,samo u kokuruz ligi se ono pusta ko prednost., naravno ukoliko je rijec o "postenom sudjenju"...
ultima_palabra wrote:Logovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul
cuj laz,sumirprimus wrote: heh kad laz postane istina...
a gdje da pogledam tacno? situacija na snimku traje tacno sekundu i po...
u svemu tome se ne vidi ni da igrac slobode udara onog musu kako vec, a niti musin lakat...
ali je zato sudija na par metara... sudija se hvata za pistaljku,
igrac u bijelom dresu ostaje na zemlji, ovi loptu ispucavaju sudija spusta zvizdaljku kao pustena prednost,igracu plavom nastavlja napad i pada gol...
ko koga ovde farba?
Mozda si sam, al' zato lupaš gluposti za desetoricu, bez uvredesumirprimus wrote:i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera![]()
Ma ja se ne svadjam sa tobom nego diskutujem i ja nisam nikada nista ruzno pomislio protiv Slobode mada mi se zgadilo ono pustanje Pitarima kada su osvojili titulu mada to vise pripisujem Husrefu nego klubusumirprimus wrote:i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera![]()
Pa kad te neko nazove DIVOM onda je to OK vejrovatno iz nekog razloga, nekog djela....a kad sam sebe nazoves DIVOM nicim izazvan i bez ikakve podloge onda se to jednostavno zove MITOMANIJA. Nego kako ne prokomentarisa jucer onog sto mi majku spomenu posto ti ovdje volis dsa drzis moralne pridike?Logovan wrote:Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati.spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul
Preskocio si detalj da sudija prilazi igracu na zemlji i ocigledno vidi da folira....sumirprimus wrote:heh kad laz postane istina...
u svemu tome se ne vidi ni da igrac slobode udara onog musu kako vec, a niti musin lakat...
igrac u bijelom dresu ostaje na zemlji, ovi loptu ispucavaju sudija spusta zvizdaljku kao pustena prednost,igracu plavom nastavlja napad i pada gol...
ko koga ovde farba?
Nije to ništa, šta ste vi znali raditi, ako ćemo već ići ovom logikom.hrasno38 wrote: Nije to nista znali su oni i ismijavati Osimovu bolest itd itd
Bla, bla.hrasno38 wrote: Pa kad te neko nazove DIVOM onda je to OK vejrovatno iz nekog razloga, nekog djela....a kad sam sebe nazoves DIVOM nicim izazvan i bez ikakve podloge onda se to jednostavno zove MITOMANIJA. Nego kako ne prokomentarisa jucer onog sto mi majku spomenu posto ti ovdje volis dsa drzis moralne pridike?
netacno.sudija prilazi igracu stvalja zvizdaljku u usta. ovi izvode loptu, sudija se okrece i jebaji ga huso.. nije lego indirekt na naselje,lece ovo..hrasno38 wrote:Preskocio si detalj da sudija prilazi igracu na zemlji i ocigledno vidi da folira....sumirprimus wrote:heh kad laz postane istina...
ko koga ovde farba?

bujrum kontraarguement,osim standardnog prozivanja i ismijavanja, ...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mozda si sam, al' zato lupaš gluposti za desetoricu, bez uvredesumirprimus wrote:i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera![]()
Da imamo normalnog sudiju Koji se samo drzi osnovnih pravila, zrinjski bi U svakoj utakmici imao 2 crvena samo za prigovore. Ono nisu prigovori, Ono je skakanje sudijama za vrat, zadnje Ono papansko ponasanje kao da im se Mora svirati U njihovu korist. Seljacki pritisak na sudije, zbog kojih se sakom dijele kartoni U normalnim ligama.ultima_palabra wrote:Sinoć kako su okružili sudiju kad je svirao penal, ono nisam vidio od Munibovih dana.Charuga wrote:Znači, jedna utakmica i to je zaokret u suđenju, a i to je utakmica u kojoj sudija NIJE pomogao Zrinjskom kući. Vjerovatno naviknuti na to, kad ne ide, odmah idu prozivke sudije, a onda i pritisak na suspenziju istog.
Tako je. Možeš li napisati nešto novo ili ćeš i dalje ponavljati jedno te isto?hrasno38 wrote: Pa ja dobro sam ja rekao "moralista" je tu kad je upitanju navijac Zelje!!!!!
Nema potrebe sve je napisanoLogovan wrote:Tako je. Možeš li napisati nešto novo ili ćeš i dalje ponavljati jedno te isto?hrasno38 wrote: Pa ja dobro sam ja rekao "moralista" je tu kad je upitanju navijac Zelje!!!!!
Pa ne znam što onda stalno ponavljaš.hrasno38 wrote:Nema potrebe sve je napisanoLogovan wrote:Tako je. Možeš li napisati nešto novo ili ćeš i dalje ponavljati jedno te isto?hrasno38 wrote: Pa ja dobro sam ja rekao "moralista" je tu kad je upitanju navijac Zelje!!!!!
Ako sam u zivotu mrzio neku vrstu ljudi to su onda bili "dvolicni". Ti si najbolji primjer takvih...za udzbenika!Logovan wrote:Pa ne znam što onda stalno ponavljaš.
Kad ti nešto smeta, ne moraš vraćati istom mjerom, jer tim putem dokazuješ da si u istom rangu.
Ali preteško je ovo da bi ti shvatio.
I to si mi rekao, znam da sam dvoličan.hrasno38 wrote:Ako sam u zivotu mrzio neku vrstu ljudi to su onda bili "dvolicni". Ti si najbolji primjer takvih...za udzbenika!Logovan wrote:Pa ne znam što onda stalno ponavljaš.
Kad ti nešto smeta, ne moraš vraćati istom mjerom, jer tim putem dokazuješ da si u istom rangu.
Ali preteško je ovo da bi ti shvatio.
Cestitam.