Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#43301 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Logovan wrote:
spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul :lol:
Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati. :oops:
Image
spree

#43302 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

Logovan wrote:
spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul :lol:
Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati. :oops:
divovi nuff said ;-)
Logovan

#43303 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:
Logovan wrote:
https://www.nabava.net/slike/proizvodi/ ... 28757.jpeg
Auu jesi me poklopio sa ovim. :D

Evo ne znam šta ću. :D
BlueBlood

#43304 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

ultima_palabra wrote:
Logovan wrote:
Image
:lol: :lol: :pisnuo:
tcz

#43305 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

izguras ih na prvo mjesto a oni pokusavju da te olaju :-)

zar je toliko tesko reci hvala? :run:
sumirprimus

#43306 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

spree wrote:
sumirprimus wrote:
nesto nije jasno?
naravno kontra faul.,samo u kokuruz ligi se ono pusta ko prednost., naravno ukoliko je rijec o "postenom sudjenju"... :thumbup:
pogledaj ti tu situaciju opet. faul je bio od strane igraca slobode ito ocigledan. sudija debil ne pusta prednost nego prekida igru. e sad jel fer ili nije brzo izvesti dok protivnicki igrac lezi to je drugi par cipela. mada sudija je pogrijesio i da je pustio prednost ne bi bilo tih moralnih dilema. mada ionako igrac slobode ustaje pa kad je skontao da je nastavak akcije vraca se na travu. pa onda neka mitomanija pukla jagodicna kost i to, a vec sjedecu igra bez flastera obicnog, a kamo li sta vise.
heh kad laz postane istina...
a gdje da pogledam tacno? situacija na snimku traje tacno sekundu i po...
u svemu tome se ne vidi ni da igrac slobode udara onog musu kako vec, a niti musin lakat...
ali je zato sudija na par metara... sudija se hvata za pistaljku,
igrac u bijelom dresu ostaje na zemlji, ovi loptu ispucavaju sudija spusta zvizdaljku kao pustena prednost,igracu plavom nastavlja napad i pada gol...
ko koga ovde farba?
ganjeta

#43307 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:
Logovan wrote:
Image

:lol: :oops:

Jes te krenulo danas.
Logovan

#43308 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Smijanje na silu.

Ne želim da vjerujem da postoje osobe koje bi se nasmijale na ovu sliku.
spree

#43309 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

sumirprimus wrote: heh kad laz postane istina...
u svemu tome se ne vidi ni da igrac slobode udara onog musu kako vec, a niti musin lakat...
igrac u bijelom dresu ostaje na zemlji, ovi loptu ispucavaju sudija spusta zvizdaljku kao pustena prednost,igracu plavom nastavlja napad i pada gol...
ko koga ovde farba?
cuj laz, :-) a ti nisi pogledao snimak fakticki. nadji snimak i pogledaj, nemoj napamet lupetati. ocigledan faul igraca slobode. e sad jel doslo do kontata laktom nakon faula je hajmo reci manje bitno. sigurno nije bio toliko jak kontakt koliko se govorilo, ako ga je uopste bilo, jer je taj igrac slobode za 3 dana normala igrao bez ikakve zastite, flastera, bilo cega. isto se vidi da ustaje taj igrac slobode, pa kad je skontao da se igra nastavila vraca se na zemlju.
sto se tice sudije on grijesi jer ne pusta prednost. pusta brzo izvodjenje prekida. sto je po pravilima dopusteno. dakle sudija je propustio pustiti prednost, odnosno fakticki ostetio zelju jer je zeljo bio u izglednoj sansi.
cvrčak_na_hedonizmu

#43310 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

sumirprimus wrote:i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera :lol: :D
Mozda si sam, al' zato lupaš gluposti za desetoricu, bez uvrede
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#43311 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera :lol: :D
Ma ja se ne svadjam sa tobom nego diskutujem i ja nisam nikada nista ruzno pomislio protiv Slobode mada mi se zgadilo ono pustanje Pitarima kada su osvojili titulu mada to vise pripisujem Husrefu nego klubu :D . Kad se samo sjetim kakvi su igraci prosli kroz Slobodu jednostavno moras imati postovanja prema takvom klubu....mada je to bilo jako davno!
hrasno38

#43312 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Pa kad te neko nazove DIVOM onda je to OK vejrovatno iz nekog razloga, nekog djela....a kad sam sebe nazoves DIVOM nicim izazvan i bez ikakve podloge onda se to jednostavno zove MITOMANIJA. Nego kako ne prokomentarisa jucer onog sto mi majku spomenu posto ti ovdje volis dsa drzis moralne pridike?
hrasno38

#43313 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:heh kad laz postane istina...
ko koga ovde farba?
Preskocio si detalj da sudija prilazi igracu na zemlji i ocigledno vidi da folira.... :-)
Logovan

#43314 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Nije to nista znali su oni i ismijavati Osimovu bolest itd itd
Nije to ništa, šta ste vi znali raditi, ako ćemo već ići ovom logikom.
hrasno38 wrote: Pa kad te neko nazove DIVOM onda je to OK vejrovatno iz nekog razloga, nekog djela....a kad sam sebe nazoves DIVOM nicim izazvan i bez ikakve podloge onda se to jednostavno zove MITOMANIJA. Nego kako ne prokomentarisa jucer onog sto mi majku spomenu posto ti ovdje volis dsa drzis moralne pridike?
Bla, bla. :D Pročitaj post mitomane. :izet:
Last edited by Logovan on 10/04/2017 14:28, edited 1 time in total.
sumirprimus

#43315 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

hrasno38 wrote:
sumirprimus wrote:heh kad laz postane istina...
ko koga ovde farba?
Preskocio si detalj da sudija prilazi igracu na zemlji i ocigledno vidi da folira.... :-)
netacno.sudija prilazi igracu stvalja zvizdaljku u usta. ovi izvode loptu, sudija se okrece i jebaji ga huso.. nije lego indirekt na naselje,lece ovo.. :wink: :D

Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image

Image
Image
sumirprimus

#43316 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Mozda si sam, al' zato lupaš gluposti za desetoricu, bez uvrede
bujrum kontraarguement,osim standardnog prozivanja i ismijavanja, ... :) :thumbup:
duminjo

#43317 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

ultima_palabra wrote:
Charuga wrote:Znači, jedna utakmica i to je zaokret u suđenju, a i to je utakmica u kojoj sudija NIJE pomogao Zrinjskom kući. Vjerovatno naviknuti na to, kad ne ide, odmah idu prozivke sudije, a onda i pritisak na suspenziju istog.
Sinoć kako su okružili sudiju kad je svirao penal, ono nisam vidio od Munibovih dana.
Da imamo normalnog sudiju Koji se samo drzi osnovnih pravila, zrinjski bi U svakoj utakmici imao 2 crvena samo za prigovore. Ono nisu prigovori, Ono je skakanje sudijama za vrat, zadnje Ono papansko ponasanje kao da im se Mora svirati U njihovu korist. Seljacki pritisak na sudije, zbog kojih se sakom dijele kartoni U normalnim ligama.
Logovan

#43318 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Pa ja dobro sam ja rekao "moralista" je tu kad je upitanju navijac Zelje!!!!!
Tako je. Možeš li napisati nešto novo ili ćeš i dalje ponavljati jedno te isto? :D
hrasno38

#43319 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote: Pa ja dobro sam ja rekao "moralista" je tu kad je upitanju navijac Zelje!!!!!
Tako je. Možeš li napisati nešto novo ili ćeš i dalje ponavljati jedno te isto? :D
Nema potrebe sve je napisano :(
Logovan

#43320 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:
Nema potrebe sve je napisano :(
Pa ne znam što onda stalno ponavljaš.

Kad ti nešto smeta, ne moraš vraćati istom mjerom, jer tim putem dokazuješ da si u istom rangu.

Ali preteško je ovo da bi ti shvatio. :D
sumirprimus

#43321 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

i tako, dobri stari OT dal je faul il kontra faul :D :lol:
hrasno38

#43322 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Pa ne znam što onda stalno ponavljaš.
Kad ti nešto smeta, ne moraš vraćati istom mjerom, jer tim putem dokazuješ da si u istom rangu.
Ako sam u zivotu mrzio neku vrstu ljudi to su onda bili "dvolicni". Ti si najbolji primjer takvih...za udzbenika!
Logovan

#43323 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:Pa ne znam što onda stalno ponavljaš.
Ako sam u zivotu mrzio neku vrstu ljudi to su onda bili "dvolicni". Ti si najbolji primjer takvih...za udzbenika!
I to si mi rekao, znam da sam dvoličan.

Reci nešto novo živ bio.
leškarenje

#43324 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Tromblon

#43325 Re: Premijer liga BiH

Post by Tromblon »

leškarenje wrote:8 milja :izet: idemo dalje :thumbup:

https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... kluba/3765
Cestitam.
Locked