Pedeset i pet minuta iza ponoći na HRT1.
Sasma ok hororček.

Film na TV-u
Moderator: _BataZiv_0809

Taj se nije jos rodio ko je svijetu ugodioBanksy wrote:Ne samo da ne piše, već ne stavlja više ni slike...![]()
meni si ugodio, samo stavljaj linkoveJohn Cleese wrote:Taj se nije jos rodio ko je svijetu ugodioBanksy wrote:Ne samo da ne piše, već ne stavlja više ni slike...![]()
![]()

Pogleadao neku noć (i to odmah nakon Cloverfield paradox.a,moja ocjena 5/10),ništa posebno,al opet u jednu ruku dosta zabavan film.johnnykola wrote:FOX Movies 22.10 (sutra u reprizi u 13.50).
Neloš sajfaj.
Pogledaj i 10 Cloverfield Lane ako nisi vecSmokingMan wrote:Pogleadao neku noć (i to odmah nakon Cloverfield paradox.a,moja ocjena 5/10),ništa posebno,al opet u jednu ruku dosta zabavan film.johnnykola wrote:FOX Movies 22.10 (sutra u reprizi u 13.50).
Neloš sajfaj.
Budem.beni-bu-man wrote:Pogledaj i 10 Cloverfield Lane ako nisi vecSmokingMan wrote:Pogleadao neku noć (i to odmah nakon Cloverfield paradox.a,moja ocjena 5/10),ništa posebno,al opet u jednu ruku dosta zabavan film.johnnykola wrote:FOX Movies 22.10 (sutra u reprizi u 13.50).
Neloš sajfaj.
Ovo je navodno najstrašniji film i ne preporučuje se da se bude sam prilikom gledanja
Neizmjerna radost sada struji kroz razne dijelove moga tijelaSnake Eyes wrote:meni si ugodio, samo stavljaj linkoveJohn Cleese wrote:Taj se nije jos rodio ko je svijetu ugodioBanksy wrote:Ne samo da ne piše, već ne stavlja više ni slike...![]()
![]()
![]()
![]()
derion wrote:Jesam ja. horori-p14412835.html#p14412835
Krehnem Netflix u toku danaZoya wrote:derion wrote:Jesam ja. horori-p14412835.html#p14412835Hvala.
Znao sam. U Đonija prvo ide Haneke, pa jedno desetak mjesta prazno.johnnykola wrote:Hanekea razarača film.