Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzeko is yet to pen a deal after initial reserves about playing second fiddle to Alvaro Morata.
But Conte has apparently told the former Manchester City star that he has a big role to play at Stamford Bridge.
And the Bosnia international is now set to arrive in London to finalise terms with the Blues.
Dzeko nece da bude rezerva Morati,
Naravno da nece jer noje Edin bilo kakav napadac. Rijetko koji napadac se moze pohvaliti da je bio prvi strijelac dvije lige petice i to ne u najjacim klubovima. Moratin ucinak nije ni priblizno takav osim kad je igrao u Realu ali B ekipi:
ALVARO MORATA (u karijeri odigrao 302 utakmice i dao 115 golova a za reprezentaciju Spanije odigrao 23 i dao 13)
EDIN DZEKO (u karijeri odigrao 556 utakmica i dao 247 golova a za reprezentaciju BiH odigrao 89 i dao 52)
leškarenje wrote:5-6 godina mladji Morata,tako da to poredjenje je nidje veze.
Ali neka nece da bude rezerva,logicno
pa eto, prije 5, 6 godina je Dzeko vec bio najbolji strijelac njemacke, osvajac Bundeslige i Premiershipa, i imao je dosta golova u Cityu
Pa onda napisi sta je sve Morata do sada osvojio Boze sacuvaj da omalovazavam Edinov ucinak,jer vec rekoh da je pametan sto nece da bude rezerva njemu
Osvojio je 2 lige prvaka, 2 spanske i 2 talijanske lige, ali poenta je sto nigdje nije bio glavni igrac, nije bio najbolji strijelac, dok je Dzeko u njegovim godinama bio
leškarenje wrote:5-6 godina mladji Morata,tako da to poredjenje je nidje veze.
Ali neka nece da bude rezerva,logicno
Poredjenje ne ide po broju odigranih utakmica i broju golova nego po prosjeku efikasnosti i licnim uspjesima. Kao sto sam rekao Edin je bio prvi strijelac i Njemacke i Italije a Morata nije jos uvijek ni blizu prvog strijelca gdje god da je igrao. Sto se tice Engleske i MC koliko god izgledalo da nije igrao u prvoj sezoni za MC je odigrao 43 utakmice u svim takmicenjima postigao 19 golova i podjelio 9 asistencija. U prosjeku je igrao 55 minuta po utakmici i bio starter u 27.
U drugoj sezoni 15 golova i 7 asistencija u 45 utakmica sa isto 55 minutsa u prosjeku po utakmici.
U trecoj sezoni je odigrao 48 utakmica i dao 26 golova i 16 asistencija sa 67 minuta po utakmici......
Morata jos uvijek nije ni blizu price da se pokazao bilo gdje bolji napadac od Edina!
Dzeko is yet to pen a deal after initial reserves about playing second fiddle to Alvaro Morata.
But Conte has apparently told the former Manchester City star that he has a big role to play at Stamford Bridge.
And the Bosnia international is now set to arrive in London to finalise terms with the Blues.
Dzeko nece da bude rezerva Morati,
Naravno da nece jer noje Edin bilo kakav napadac. Rijetko koji napadac se moze pohvaliti da je bio prvi strijelac dvije lige petice i to ne u najjacim klubovima. Moratin ucinak nije ni priblizno takav osim kad je igrao u Realu ali B ekipi:
ALVARO MORATA (u karijeri odigrao 302 utakmice i dao 115 golova a za reprezentaciju Spanije odigrao 23 i dao 13)
EDIN DZEKO (u karijeri odigrao 556 utakmica i dao 247 golova a za reprezentaciju BiH odigrao 89 i dao 52)
Para vrti gdje burgija nece
Edin Džeko je dogovorio i lične uvjete prelaska u Chelsea i navodno će u londonskom klubu imati godišnju platu u iznosu od čak osam miliona eura, što je gotovo dvostruko više nego što je imao u Romi (4.5).
i kad su govorili da je Roma zadnji "veliki" klub u kojem ce igrati...da ce uskoro u Meksiko ili Kinu...on u London. Pa svaka ti cast Edine, drago mi je kao da si mi brat rodjeni...odo spavati nema potvrde prije sutra
Morata je meni drag igrac. Brz je decko pravo I nije ufuran. Nije drzak ko Aguero. Ali mislim da ovjde Dzeko nebi trebao imati problema da igra cesto. Ipak je tehnicki bolji. Samo da ga krene.
noiserr wrote:Morata je meni drag igrac. Brz je decko pravo I nije ufuran. Nije drzak ko Aguero. Ali mislim da ovjde Dzeko nebi trebao imati problema da igra cesto. Ipak je tehnicki bolji. Samo da ga krene.
morata je ubjedljivo najlosiji napadac koji je chelsea imao zadnjih 10godina
los prijem lopte, los prvi korak, los pregled igre, neprecizan u dodavanju, brz je al nista narocito da moze biti prevaga, nikakav sut, jedino je glavnom koliko tobro dobar, ne zna se zagradit, pada ko balerina pri svakom kontaktu https://www.youtube.com/watch?v=UlgjY5Qx1ak