Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#43276 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ganjeta wrote:Izbacili smo vas u drug ligu i opet bi?! Je li pošteno?

Zabili smo vam 4. komada uz pomoć sudija, i napravili račun bez krčmara :izet: .

Ne može se Osasuna porediti sa Realom, nadam se da si shvatio poentu.

Zato što ste bezobrazni, morali smo juče poslati kadete i juniore da vas isakrindžaju :violina: .
realom??? :lol: :lol: :lol:
i nismo mi bezobrazni nego ste vi bezobrazni i bahati i to nicim izazvani,ne znam sta vam to treba?
e moji, vidimo kad izadjete u evropu koliki ste real..nabuse vas trecerazredne euro ekipe...
nema porodice osim da stima...jel ja nesto lazem?
da pitamo izliju??? :D :skoljka: :run:

p.s juce sudija i djecu zajeba,sramota bjelosvjetska...puu
ganjeta

#43277 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Kad stignete Olimpik, Modriču, Brotnjo onda se gurajte sa najtrofejnijim BH klubom, do tada, ti ostaju te fore Bogami ću te mlatnuti kokuruzom i ambalaža rotira :zjev: .
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#43278 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Aman, svi navijaci Zelje ili Sarajeva i zajedno navalili na jedinog navijaca Slobode :lol:

oj ohante
Tromblon

#43279 Re: Premijer liga BiH

Post by Tromblon »

plain vanilla wrote:Aman, svi navijaci Zelje ili Sarajeva i zajedno navalili na jedinog navijaca Slobode :lol:

oj ohante
Jak je sumir izdrzat ce :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#43280 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:Aman, svi navijaci Zelje ili Sarajeva i zajedno navalili na jedinog navijaca Slobode :lol:

oj ohante
Koliko vidim, ovo je okrsaj sumir vs manijaci :D
plain vanilla

#43281 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:

oj ohante
odoh sad ganjat veze da rijesim derbi :evil: :mrgreen:
Logovan

#43282 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: odoh sad ganjat veze da rijesim derbi :evil: :mrgreen:
Zaganjaj dvicu.

Hvala.
Tomahawk11
Globalni moderator

#43283 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:

oj ohante
odoh sad ganjat veze da rijesim derbi :evil: :mrgreen:
Uspije li ti to, imas...eto, cega hoces kad Sloboda dodje na Kosevo :D
ganjeta

#43284 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Sad će 100 dinago a trofeja 0 :facepalm: .
sumirprimus

#43285 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ganjeta wrote:Sad će 100 dinago a trofeja 0 :facepalm: .
netacno imamo 2 trofeja... :izet: :D 8-)
plain vanilla

#43286 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
ne smijem obecat', ali probat cemo nesto :oops: :mrgreen:
sumirprimus

#43287 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

samo bif tek! :izet: :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#43288 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:
ne smijem obecat', ali probat cemo nesto :oops: :mrgreen:
:kiss:
vicious

#43289 Re: Premijer liga BiH

Post by vicious »

sumirprimus wrote:
hrasno38 wrote:
sumirprimus wrote:ma daj ba i vices meni suplja, pa ja ni rodjenu zenu ne mrzim iz dna duse, a ima aferima!
razumijem ja da je tesko bit realan i objektivan,al jebemu bar kad vas ide, budes dostojanstven i kazes, jeste dobro smo igrali dobili bi ih svkako i bez sudijske pomoci. koja je bila evidentna.
nije samo penal uticanje na igru, mislim sjeckanje igre, situacije 50/50, dodjela slobodnih udaraca, gdje i kad, i sl...
uostalom, treba biti dostojanstven i u pobjedama kao i u porazima...
a to ne vidimo...
Ma ja i u odgovoru svjesno preskocis pricu o ponovonom prodavanju utakmice Sarajevu......sve posteno pa ko koga prevari. Ako postoji neka ekipa koja opstruira igru decenijama sa svojim previjanjima po terenu to je onda Sloboda. Zato su sudije dobile instrukcije od saveza kada padne igrac Slobode ako mice da se nista ne sudi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko je prodo utakmicu? toliko tesko pretpostavit da je cala vladu izdominiro sa par rokada?
a da vlado nije imo odgovor na onu igru sarajeva...doduse kako su i jedni i drugi igrali i iks ne bi bio neposten...
uzimajuc u obzir crveni mehemdagicu i bori kurcicu koji je posteno dosudjen...iako je mehmedagic izbio loptu ispred igraca sarajeva..
pa pomjere slobodnjak za 7 8 metara prema golu iz kog jos padne i gol...
i ja kmecim? uostalom koji si ti sad? kome ja sta objasnjavam? ti si manijak ,a objasnjavam ti tekmu sa sarajevom dje to ima???
cccc
Dzaba ti je objasnjavati sumire, to je ustaljena praksa mitomana i lazova. Ponavljace ovo jos 100 puta, i poslije nekog vremena to ce postati "cinjenica" da je prodata utakmica. Isto kao sto je sinoc smijesan penal za Sarajevo, kao sto su oni oduvijek "protiv sistema", otimanje igraca, Domorocki, radnicki klub, navijaci digli istok, 7000 protiv Krupe, nisu pustili Leotaru, blablabla :D
cvrčak_na_hedonizmu

#43290 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

sumirprimus wrote:
hrasno38 wrote:
sumirprimus wrote:ma daj ba i vices meni suplja, pa ja ni rodjenu zenu ne mrzim iz dna duse, a ima aferima!
razumijem ja da je tesko bit realan i objektivan,al jebemu bar kad vas ide, budes dostojanstven i kazes, jeste dobro smo igrali dobili bi ih svkako i bez sudijske pomoci. koja je bila evidentna.
nije samo penal uticanje na igru, mislim sjeckanje igre, situacije 50/50, dodjela slobodnih udaraca, gdje i kad, i sl...
uostalom, treba biti dostojanstven i u pobjedama kao i u porazima...
a to ne vidimo...
Ma ja i u odgovoru svjesno preskocis pricu o ponovonom prodavanju utakmice Sarajevu......sve posteno pa ko koga prevari. Ako postoji neka ekipa koja opstruira igru decenijama sa svojim previjanjima po terenu to je onda Sloboda. Zato su sudije dobile instrukcije od saveza kada padne igrac Slobode ako mice da se nista ne sudi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko je prodo utakmicu? toliko tesko pretpostavit da je cala vladu izdominiro sa par rokada?
a da vlado nije imo odgovor na onu igru sarajeva...doduse kako su i jedni i drugi igrali i iks ne bi bio neposten...
uzimajuc u obzir crveni mehemdagicu i bori kurcicu koji je posteno dosudjen...iako je mehmedagic izbio loptu ispred igraca sarajeva..
pa pomjere slobodnjak za 7 8 metara prema golu iz kog jos padne i gol...
i ja kmecim? uostalom koji si ti sad? kome ja sta objasnjavam? ti si manijak ,a objasnjavam ti tekmu sa sarajevom dje to ima???
cccc
Znači afera Punac se ne pika :D To se ne računa kao prodaja nego kao šta, proslava ? :D Ko biva, ako vi ne možete vi onda barem da se uvelica proslava :pisnuo:

Nasa je greška što smo se doveli da zavisimo od najnetrofejnijeg BiH tima i zbog toga nam niko nije kriv do nas samih. Isto tako navijači najnetrofejnijeg tima trebaju da shvate da su imali sve u svojim nogama odnosno u zadnjem kolu nisu smjeli da izgube dva razlike od Slavije pri čemu su imali igrača više skoro sat vremena.

I dobro je neko napisao, mi jesmo za vas Real Madrid, po svemu. Ne znam čemu zapinjanje da se nešto dokaze umjesto da gledate kako da vas Krupa ne prestigne u svom kratkom postojanju :-D To bi trebao biti fokus priče.

Mahanje za disleksicne pitare koji ko papagaji ponavljaju bio je penal, a ne spominju nedosudjeni drugi žuti karton za Trepavicu :D To se brzo zaboravilo :oops:

Vaš komentator za vrijeme sinocnje utakmice pere, pravda i spinuje koliko može i svaka mu čast na tome :thumbup: za razliku od navijača Liverpula koji šuti ko zaliven, da se ne zamjera valjda, zato ima postove na orgu :pisnuo:

Sa ovakvim komentatorima i sportskim novinarima zasluženo držimo dno Europe, u svemu :thumbup:
spree

#43291 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#43292 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kako cinjenica nedosudjenog drugog zutog mijenja cinjenicu da je penal bio cist?
relativno84

#43293 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

:nargila:
avetinja

#43294 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Dvjesto otkucaju u minuti, a mi uživamo dok apetiti rastu. :nargila:
sumirprimus

#43295 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul :lol:
nesto nije jasno?
naravno kontra faul.,samo u kokuruz ligi se ono pusta ko prednost., naravno ukoliko je rijec o "postenom sudjenju"... :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#43296 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:
spree wrote:i ovi tuzlaci otkako se druze sa pitarima postali mitomani. cuj kontra faul :lol:
nesto nije jasno?
naravno kontra faul.,samo u kokuruz ligi se ono pusta ko prednost., naravno ukoliko je rijec o "postenom sudjenju"... :thumbup:
Ali prije toga se isto tako podjeli par zutih radi bezlicnih izlezavanja po terenu koja su patentirana od FK Sloboda Tuzla!
Logovan

#43297 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ne idu pitari i mitomani u istu rečenicu. Riječ mitomani se samo sa vama mogu povezati. :oops:
sumirprimus

#43298 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

hrasno38 wrote: Ali prije toga se isto tako podjeli par zutih radi bezlicnih izlezavanja po terenu koja su patentirana od FK Sloboda Tuzla!
vala druze da stopamo ko se najvise valja po terenu, i koje su utakmice najneefikasnije?pa d krenemo od najveceg derbija ,slazes se? :D
sumirprimus

#43299 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera :lol: :D
spree

#43300 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

sumirprimus wrote:
nesto nije jasno?
pogledaj ti tu situaciju opet. faul je bio od strane igraca slobode ito ocigledan. sudija debil ne pusta prednost nego prekida igru. e sad jel fer ili nije brzo izvesti dok protivnicki igrac lezi to je drugi par cipela. mada sudija je pogrijesio i da je pustio prednost ne bi bilo tih moralnih dilema. mada ionako igrac slobode ustaje pa kad je skontao da je nastavak akcije vraca se na travu. pa onda neka mitomanija pukla jagodicna kost i to, a vec sjedecu igra bez flastera obicnog, a kamo li sta vise.
Locked