...ne budite taoci inata!
...opet i iznova, kad zaželi vanka da se društvu dokaže a i tebi da mu se može, šta sve stvari iz ormara ćeš preko terase je li?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Nađeš drugu koja te voli.m@m@ wrote: hvala!
ako volis osobu al ona ode jer ne voli tebe, sta cinis?
Znam u pravu si, ali desava se eto. Skupljalo se svasta nesto lose odreagovala i to je to.arena1 wrote:Izvini,al čemu zabrana povremenih izlazaka i tvojih i njegovih?Mikany wrote:Poderala sam mu koznu jaknu jer je izasao a dogovorili smo se da nema nocnih izlazaka ,on mi je nakon toga pocjepao svu odjecu na meni. Trazim razvod nakon 9 godina. Ko je kriv?
Ljudi su društvena bića i sasvim je normalno da svako sa svojom rajom ponekad izađe bez partnera.U braku ste , niste u zatvoru.A to deranje jakni i odjeće samo zato što neko nešto nije uradio po tvom ćeifu , ne rade više ni djeca od 15 godina.
Gledaj nešto, ti da si samo napisala da ti je poderao odjeću , a bez uvoda da si ti to prva uradila, vjerovatno bi sada svi suosjećali s tobom.Tako da to što ti se desilo kolegici je vjerovatno imalo uzrok.Mikany wrote:Maler neki vjerovatno.Ramzess Veliki wrote:A koji vam je vrag? Gdje ćeš ga tako izazivati?Mikany wrote:Poderala sam mu koznu jaknu jer je izasao a dogovorili smo se da nema nocnih izlazaka ,on mi je nakon toga pocjepao svu odjecu na meni. Trazim razvod nakon 9 godina. Ko je kriv?![]()
Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna.
Hvala .jesi li musko ili zensko da znam kako da uzmem savjet?ho oponopono wrote:...nije umjesno sexom ucjenjivati, no dobro kako hoćeš, ti znaš najbolje!
...ne budite taoci inata!![]()
...opet i iznova, kad zaželi vanka da se društvu dokaže a i tebi da mu se može, šta sve stvari iz ormara ćeš preko terase je li?!
Agresivno se ponašaš, ne možeš oprostiti, na njegovu isprovociranu reakciju se razvodiš nakon 9 godina, jedno drugom zabranjujete izlaske ... pročitaj ovo pa se zapitaj šta je sa tobom, i šta je sa vama.Mikany wrote:Maler neki vjerovatno.Ramzess Veliki wrote:A koji vam je vrag? Gdje ćeš ga tako izazivati?Mikany wrote:Poderala sam mu koznu jaknu jer je izasao a dogovorili smo se da nema nocnih izlazaka ,on mi je nakon toga pocjepao svu odjecu na meni. Trazim razvod nakon 9 godina. Ko je kriv?![]()
Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna.
kod nas je obrnutoRamzess Veliki wrote:Apsolutno tačno. Ima jedan vic, ne mogu ga doslovno prepisati, ali idealno opisuje razliku u razmišljanju žena i muškaraca:Raspored wrote: Pobogu žene radite ono što nama spočitavate da nikada ne radimo....slušaj...sve se samo kaže i pokaže
Njen dnevnik:
"Dragi dnevniče, jutros je bio odsutan i imao je zabrinut izraz lica ... pitala sam ga da li je sve u redu, rekao mi je samo da je i da se ne brinem. Ipak vidim da nije tako jednostavno, on kao da nije svoj. Zabrinuta sam.
Priredila sam mu omiljeno jelo, nije ni primijetio, a to uvijek primjeti, nešto nije u redu ... da li sam ja za nešto kriva? Evo ta me misao izjeda i što više mislim ne nalazim razloga da mi nešto prigovara. Osjećam se očajno. Nešto od mene skriva ...
Pokušala sam da pričam sa njim, ali on samo ćuti i gleda u daljinu ... Bože, ne voli me ... mora da je našao drugu ... očajna sam i ne mogu dalje, čini mi se da mi se svijet raspada ... "
Njegov dnevnik:
"Dragi dnevniče, nije mi jasno zašto mi auto slabo vergla ..."
pretpostavljam da je izasao jednom u pola godineMikany wrote:Eh pa onda me razumijes. Mozda jer sam previse dobra bila svih tih godina,nista mu nisam zabranjivala kao ni on meni. Pa me njegov inat sokirao i razocarao.Od kako su djeca tu sada su vece odgovornosti drugi nacin zivota,pa s tim u vezi i izlasci nisu primjereni. Ne znam mozda opet pretjerujem zavisi u kakvom smo okruzenju.
Ako si ti bila dobra , onda je bio i on , jer ti isto tako nije ništa zabranjivao.A otkud ti ideja da se s rajom ne može izaći kada dođu djeca, kakav je to stereotip?Mikany wrote:Eh pa onda me razumijes. Mozda jer sam previse dobra bila svih tih godina,nista mu nisam zabranjivala kao ni on meni. Pa me njegov inat sokirao i razocarao.Od kako su djeca tu sada su vece odgovornosti drugi nacin zivota,pa s tim u vezi i izlasci nisu primjereni. Ne znam mozda opet pretjerujem zavisi u kakvom smo okruzenju.
Sve dok je ne hrakne zelenim patkom, mozhe se oprostiti.Mikany wrote: Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna.
Hahahaha, dobra ti ova.Ti prvo njega poniziš , jer mu podereš jaknu , al eto ko biva niko nije vidio , pa nije problem i onda on izrevoltiran to uradi tebi isto pred vašom djecom i pitaš se dal da oprostiš.Mikany wrote:Da, uvijek sam bila losa u oprastanju. U pravu si.
Pa nije prije ni sam zelio da izlazi. Ali nisu izlasci krivi vec da li se to ponizenje oprasta!
da si meni jaknu poderala, ja ti ne bih nikad oprostio i kupio bih sebi od tvojih para 5 puta skuplju.Mikany wrote:Da, uvijek sam bila losa u oprastanju. U pravu si.
Pa nije prije ni sam zelio da izlazi. Ali nisu izlasci krivi vec da li se to ponizenje oprasta!
Ne zabranjujem mu da ide vani po danu gdje hoce i s kim hoce. Opcenito imam averziju od nocnih izlazaka pogotovo jer zivimo na zapadu. Mislim kad ljudi imaju porodicu da trebaju vecer provoditi u krugu djece i zene. Ne znam mozda sam samo staromodna.arena1 wrote:Ako si ti bila dobra , onda je bio i on , jer ti isto tako nije ništa zabranjivao.A otkud ti ideja da se s rajom ne može izaći kada dođu djeca, kakav je to stereotip?Mikany wrote:Eh pa onda me razumijes. Mozda jer sam previse dobra bila svih tih godina,nista mu nisam zabranjivala kao ni on meni. Pa me njegov inat sokirao i razocarao.Od kako su djeca tu sada su vece odgovornosti drugi nacin zivota,pa s tim u vezi i izlasci nisu primjereni. Ne znam mozda opet pretjerujem zavisi u kakvom smo okruzenju.
Meni da si poderala kožnu jaknu jer sam izašao ...Mikany wrote:Da, uvijek sam bila losa u oprastanju. U pravu si.
sherbett wrote:Izvini molim te, a odakle si ti?gdje se to pljuje na žene, ma na ikoga?Mikany wrote: Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna.![]()
i šta ako ti je poderao odjeću, vel'ka stvar!
da vidiš šta se sve dere kad se rodi muško...
jok ba SvicaMedenoSrce wrote:Ma i ja kontam burece da su oni u nekoj drzavi gdje je porodicno nasilje uobicajena pojava, ono on nju tavom, ona njega peglom, ona njega nozem, on nju skalpelom