Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ho oponopono

#4326 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ho oponopono »

...nije umjesno sexom ucjenjivati, no dobro kako hoćeš, ti znaš najbolje!Image

...ne budite taoci inata! 8-)

...opet i iznova, kad zaželi vanka da se društvu dokaže a i tebi da mu se može, šta sve stvari iz ormara ćeš preko terase je li?!
Ramzess Veliki

#4327 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

m@m@ wrote: hvala!
ako volis osobu al ona ode jer ne voli tebe, sta cinis?
Nađeš drugu koja te voli.
Ovo je malo nezgodno iskustvo ... voljeti nekoga ko tebe ne voli. U svakom slučaju gubiš koliko god se trudiš. Lakše je naći drugu osobu koja će biti senzitivna kao ti. Pazi, osoba je otišla. Ne vrijedi pokušavati, možda se nešto promijeni nakon nekog vremena, ali samo u slučaju da ga ne proganjaš i da ga pustiš da živi svoj život, a ti svoj. Ali ja ne bih igrao na tu kartu radi svog duševnog mira.
Mikany

#4328 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mikany »

arena1 wrote:
Mikany wrote:Poderala sam mu koznu jaknu jer je izasao a dogovorili smo se da nema nocnih izlazaka ,on mi je nakon toga pocjepao svu odjecu na meni. Trazim razvod nakon 9 godina. Ko je kriv? :D
Izvini,al čemu zabrana povremenih izlazaka i tvojih i njegovih?
Ljudi su društvena bića i sasvim je normalno da svako sa svojom rajom ponekad izađe bez partnera.U braku ste , niste u zatvoru.A to deranje jakni i odjeće samo zato što neko nešto nije uradio po tvom ćeifu , ne rade više ni djeca od 15 godina.
Znam u pravu si, ali desava se eto. Skupljalo se svasta nesto lose odreagovala i to je to.
arena1

#4329 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by arena1 »

Mikany wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Mikany wrote:Poderala sam mu koznu jaknu jer je izasao a dogovorili smo se da nema nocnih izlazaka ,on mi je nakon toga pocjepao svu odjecu na meni. Trazim razvod nakon 9 godina. Ko je kriv? :D
A koji vam je vrag? Gdje ćeš ga tako izazivati?
Maler neki vjerovatno. :mrgreen:
Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna. :|
Gledaj nešto, ti da si samo napisala da ti je poderao odjeću , a bez uvoda da si ti to prva uradila, vjerovatno bi sada svi suosjećali s tobom.Tako da to što ti se desilo kolegici je vjerovatno imalo uzrok.
Mikany

#4330 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mikany »

ho oponopono wrote:...nije umjesno sexom ucjenjivati, no dobro kako hoćeš, ti znaš najbolje!Image

...ne budite taoci inata! 8-)

...opet i iznova, kad zaželi vanka da se društvu dokaže a i tebi da mu se može, šta sve stvari iz ormara ćeš preko terase je li?!
Hvala .jesi li musko ili zensko da znam kako da uzmem savjet? :lol:
Ramzess Veliki

#4331 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

Mikany wrote:
Ramzess Veliki wrote:
A koji vam je vrag? Gdje ćeš ga tako izazivati?
Maler neki vjerovatno. :mrgreen:
Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna. :|
Agresivno se ponašaš, ne možeš oprostiti, na njegovu isprovociranu reakciju se razvodiš nakon 9 godina, jedno drugom zabranjujete izlaske ... pročitaj ovo pa se zapitaj šta je sa tobom, i šta je sa vama.
Kakvo je to deranje jakni?
Čuj poderati mu jaknu ... :-?
Ako te interesuje odgovor, analiziraj svoje reakcije i postupke, razmisli o uzrocima i posljedicama, upitaj se šta ustvari želiš i postavi se prema tome.
ho oponopono

#4332 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ho oponopono »

...žena pobogu! 8-)
respo

#4333 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by respo »

hohoho kad ces me ovdje vise pitati da idemo na kafu :D
alkalna_baterija

#4334 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alkalna_baterija »

Ramzess Veliki wrote:
Raspored wrote: Pobogu žene radite ono što nama spočitavate da nikada ne radimo....slušaj...sve se samo kaže i pokaže :thumbup:
Apsolutno tačno. Ima jedan vic, ne mogu ga doslovno prepisati, ali idealno opisuje razliku u razmišljanju žena i muškaraca:
Njen dnevnik:
"Dragi dnevniče, jutros je bio odsutan i imao je zabrinut izraz lica ... pitala sam ga da li je sve u redu, rekao mi je samo da je i da se ne brinem. Ipak vidim da nije tako jednostavno, on kao da nije svoj. Zabrinuta sam.
Priredila sam mu omiljeno jelo, nije ni primijetio, a to uvijek primjeti, nešto nije u redu ... da li sam ja za nešto kriva? Evo ta me misao izjeda i što više mislim ne nalazim razloga da mi nešto prigovara. Osjećam se očajno. Nešto od mene skriva ...
Pokušala sam da pričam sa njim, ali on samo ćuti i gleda u daljinu ... Bože, ne voli me ... mora da je našao drugu ... očajna sam i ne mogu dalje, čini mi se da mi se svijet raspada ... "

Njegov dnevnik:
"Dragi dnevniče, nije mi jasno zašto mi auto slabo vergla ..."

:)
kod nas je obrnuto :-)
Mikany

#4335 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mikany »

Eh pa onda me razumijes. Mozda jer sam previse dobra bila svih tih godina,nista mu nisam zabranjivala kao ni on meni. Pa me njegov inat sokirao i razocarao.Od kako su djeca tu sada su vece odgovornosti drugi nacin zivota,pa s tim u vezi i izlasci nisu primjereni. Ne znam mozda opet pretjerujem zavisi u kakvom smo okruzenju.
alchak.ba

#4336 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

Mikany wrote:Eh pa onda me razumijes. Mozda jer sam previse dobra bila svih tih godina,nista mu nisam zabranjivala kao ni on meni. Pa me njegov inat sokirao i razocarao.Od kako su djeca tu sada su vece odgovornosti drugi nacin zivota,pa s tim u vezi i izlasci nisu primjereni. Ne znam mozda opet pretjerujem zavisi u kakvom smo okruzenju.
pretpostavljam da je izasao jednom u pola godine
arena1

#4337 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by arena1 »

Mikany wrote:Eh pa onda me razumijes. Mozda jer sam previse dobra bila svih tih godina,nista mu nisam zabranjivala kao ni on meni. Pa me njegov inat sokirao i razocarao.Od kako su djeca tu sada su vece odgovornosti drugi nacin zivota,pa s tim u vezi i izlasci nisu primjereni. Ne znam mozda opet pretjerujem zavisi u kakvom smo okruzenju.
Ako si ti bila dobra , onda je bio i on , jer ti isto tako nije ništa zabranjivao.A otkud ti ideja da se s rajom ne može izaći kada dođu djeca, kakav je to stereotip?
burek_in_space

#4338 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Mikany wrote: Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna. :|
Sve dok je ne hrakne zelenim patkom, mozhe se oprostiti.
Mikany

#4339 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mikany »

Da, uvijek sam bila losa u oprastanju. U pravu si.
Pa nije prije ni sam zelio da izlazi. Ali nisu izlasci krivi vec da li se to ponizenje oprasta!
respo

#4340 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by respo »

izadji i ti onda veceras u 10 reci mjesto na pp :D
arena1

#4341 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by arena1 »

Mikany wrote:Da, uvijek sam bila losa u oprastanju. U pravu si.
Pa nije prije ni sam zelio da izlazi. Ali nisu izlasci krivi vec da li se to ponizenje oprasta!
Hahahaha, dobra ti ova.Ti prvo njega poniziš , jer mu podereš jaknu , al eto ko biva niko nije vidio , pa nije problem i onda on izrevoltiran to uradi tebi isto pred vašom djecom i pitaš se dal da oprostiš.
Svaki brak ima svoje periode kriza , kad se čovjeku čini da nemože dalje.Prvo sjedi sama sa sobom i vidi da li želiš još uvijek ostati u braku , a ako želiš , onda gledaj da nekako popravljaš stvar.Inat je zlo.A ako se dvoje vole i žele nešto, nebitno je ko će prvi popustiti.
alchak.ba

#4342 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

da si meni jaknu poderala, ja ti ne bih nikad oprostio i kupio bih sebi od tvojih para 5 puta skuplju.
Mikany

#4343 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mikany »

arena1 wrote:
Ako si ti bila dobra , onda je bio i on , jer ti isto tako nije ništa zabranjivao.A otkud ti ideja da se s rajom ne može izaći kada dođu djeca, kakav je to stereotip?
Ne zabranjujem mu da ide vani po danu gdje hoce i s kim hoce. Opcenito imam averziju od nocnih izlazaka pogotovo jer zivimo na zapadu. Mislim kad ljudi imaju porodicu da trebaju vecer provoditi u krugu djece i zene. Ne znam mozda sam samo staromodna.
alchak.ba

#4344 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

pa i mi zivomo na zapadu, i mi smo srbiji i Bugarskoj i Rumuniji zapad...
Ramzess Veliki

#4345 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

Meni da si poderala kožnu jaknu jer sam izašao ...
MedenoSrce

#4346 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Jope se neki trolom vozaju :mrgreen:

Nego kako si koznu jaknu uspjela poderati?
sha_ba

#4347 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

sherbett wrote:
Mikany wrote: Kolegicu je muz pljunuo pred njenima ona mu je oprostila. Ja nisam sposobna. :|
Izvini molim te, a odakle si ti?gdje se to pljuje na žene, ma na ikoga? :-)
i šta ako ti je poderao odjeću, vel'ka stvar!
da vidiš šta se sve dere kad se rodi muško... :D
:mrgreen: :mrgreen:
i ja se samo pitam dje zivi ova deracica :mrgreen:
burek_in_space

#4348 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Chuj kako :roll:

Image
MedenoSrce

#4349 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Ma i ja kontam burece da su oni u nekoj drzavi gdje je porodicno nasilje uobicajena pojava, ono on nju tavom, ona njega peglom, ona njega nozem, on nju skalpelom
sha_ba

#4350 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

MedenoSrce wrote:Ma i ja kontam burece da su oni u nekoj drzavi gdje je porodicno nasilje uobicajena pojava, ono on nju tavom, ona njega peglom, ona njega nozem, on nju skalpelom
jok ba Svica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Locked