Meni su problem ovi pokretni. Mene su ulovili u naselju Potoci, prije Mostara, ograničenje 50 a nigje žive duše osim ruševina s obe strane ceste.
Kiša padala, dobro auto, dobra muzika
Moderator: anex
Eno ti druze Lipovac-Zagreb i uzivaj u pravcu, do mile volje, ako to prizeljkujes!titinho wrote:Ja bi volio da vidim bar jedno 5km ravnog autoputa bez krivina

Ne postoji nacin da ga zaobidju, nema sanse.drugi profil wrote:Meni se cini da ce oni proci kraj njega i da to tako ostaje.
ja sam cuo da u njemackoj nema ogranicenja? jel to nije istina ili su ga uveli?lajkujMe wrote:Ma i u Njemackoj ljudi kukaju da ti radari sluze samo da se lova ubire.
Moguće, čim je najveći znak za ograničenje 130 ili 140 km/hdrugi profil wrote:Mislim da je medicina dokazala da je voznja do 140 km/h maksimalna bezbjedna brzina za zdravog covjeka koji nije istrenirani sportski vozac. Do brzine od 120 vecina vozaca nema problema.
Da ne govorimo o prosjeku starosti nasih vozila. Ja kad vidim dvicinu sto se razguli da vozi 130, pitam se jel taj covjek normalan. Na njemu je 70% djelova dotrajalo, kako god da ga odrzava.
I te kako ima ogranicenja. Tamo gdje nema ogranicenja preporuciva brzina je 130 KM/h sto ne znaci da mozes voziti koliko hoces bez posljedica. Cim je stavio preporuciva brzina, ogradjuje se od udesa preko te brzine tako da sam snosis sve rizike.karanana wrote:ja sam cuo da u njemackoj nema ogranicenja? jel to nije istina ili su ga uveli?lajkujMe wrote:Ma i u Njemackoj ljudi kukaju da ti radari sluze samo da se lova ubire.
I ja sam primjetio. Svaka čast!!!mirzet87sa wrote:Samo momci rade 24/7, zvijeri..mislim na stup
Ja mislim da ide jos jedan sloj asfalta. Ne znam jesu li to zavrsili.shiljak wrote:što su na stupu blokirali onu cesto kod vize, koliko vidim sve su završili na toj traci
Ako cemo racunati duzinu dionica, onda Josanica-Vlakovo cini i vise od 2/3 ukupne obilaznice.Golf 6 wrote: ili je novinar glupan ili nije dobro prenijeo, ili je glupan taj koji je tako izjavio (Karić) da dionica Jošanica-Vlakovo čini 2/3 ukupne zaobilaznice, što je totalna glupost
pitanje je da li čini i polovinu !?!?
druga glupost je ta, što će opet biti zagušenje na Vlakovu, ako se ne riješi spojna cesta Vlakovo - Mostarsko raskršće, a neće sigurno, jer se na tome sada uopšte ništa ne radi