izgleda da neznaju dzurdzevdan proslavit kako treba...Tahta wrote: i romskih kuća povrijeđeni je čini mi se Rom
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- plejka2
#4326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
mahalas505
#4327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Prvo sto te mogu upucati/ubosti, i ako bi slucajno imao vremena da uzvratis, pokusaj da ukalkulises da ne upotrebijes vecu silu nego sto tebi prijeti. I plus mogu te tuziti sto im uskracujes pravo na rad, valjda si upoznat sa temeljnim ljudskim pravima.Tahta wrote:ma ništa jbo to evo mi dvojica dripaca ispod prozora se motaju čini mi se da nešto kradu a ja ne smijem proviriti da me ne zbodu.
a policija sa dvije patrole kontrloiše saobraćaj na glavnoj đadi ovi 30 m od njih operišu oko zgrada i parkinga
-
Melami
#4328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ev lik od 50tak godina izboo dijete od 13 :S
- hamalalija
#4329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Melami wrote:Ev lik od 50tak godina izboo dijete od 13 :S
A sta znas sto.
Koliko sam procitao bila su dvojica jeda 99o a drugi 93e godiste.
Strah cuda cini
A evo neko napisa da su to romi, **********************************
-
Melami
#4330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Cekam samo kad ce poceti viljuskama da se bodu, to ce biti novi trend. pa ce nakon toga miskerima.hamalalija wrote:Melami wrote:Ev lik od 50tak godina izboo dijete od 13 :S
A sta znas sto.
Koliko sam procitao bila su dvojica jeda 99o a drugi 93e godiste.
Strah cuda cini
A evo neko napisa da su to romi, **********************************
- hamalalija
#4331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nije problem cime ce se bosti, nego je problem sto dolazi do bodnjave, kontas.Melami wrote: Cekam samo kad ce poceti viljuskama da se bodu, to ce biti novi trend. pa ce nakon toga miskerima.
Ako se malo strasti smire, jedina bodnjava ce biti ona na cevljaskom polju ili kod stadio na kosevo
Ali ti vec ulazimo u mentalitet i psihu, to je za druge teme.
Samo da se na nasjeda na onu staru "ta me gledas koje PM" i sve ce bit iljepse
- Tahta
#4332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ništa ne umijem da kalkulišem-računam matematika mi je slabija strana uvijek bila , pa ću ja po onoj narodnojmahalas505 wrote:Prvo sto te mogu upucati/ubosti, i ako bi slucajno imao vremena da uzvratis, pokusaj da ukalkulises da ne upotrebijes vecu silu nego sto tebi prijeti. I plus mogu te tuziti sto im uskracujes pravo na rad, valjda si upoznat sa temeljnim ljudskim pravima.Tahta wrote:ma ništa jbo to evo mi dvojica dripaca ispod prozora se motaju čini mi se da nešto kradu a ja ne smijem proviriti da me ne zbodu.
a policija sa dvije patrole kontrloiše saobraćaj na glavnoj đadi ovi 30 m od njih operišu oko zgrada i parkinga
NEK JE ŽIVA GLAVA
-
Fauja Singh
#4333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120508224
Koji je ovo kreten, oko 19:30 je kod opstine novi grad proletio pored mene da sam se prestravio, dlaka me spasila udesa, sjetio sam mu se sve familije... i malo prije olimpijskog bazena na otoci vidim guzva se stvorila, raja izlazi iz auta, tramvaja i gleda, nekakva djevojka se fata za glavu... kontam evo ga lola nekog pokupio, kad fakat, udario u dva auta i pokupio semafor. idiot
Koji je ovo kreten, oko 19:30 je kod opstine novi grad proletio pored mene da sam se prestravio, dlaka me spasila udesa, sjetio sam mu se sve familije... i malo prije olimpijskog bazena na otoci vidim guzva se stvorila, raja izlazi iz auta, tramvaja i gleda, nekakva djevojka se fata za glavu... kontam evo ga lola nekog pokupio, kad fakat, udario u dva auta i pokupio semafor. idiot
-
skuhlo
#4334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Vidio sam ga, nešto mi baš godra bi što se savio oko semafora.stroga normala wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120508224
- BHF_Manijak
#4335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Vidio i ibretim se kako je levat mogo na onoj strani zavrsiti! Hajd maloumnog mi nije zao kad ovako zavrsi, ali sto puta ovako strada neko ni kriv ni duzan! Zamislim samo kakava bi katastrofa bila da se neko zadesio tu od prolaznika ili neko auto iz suprotnog smjera koje je u tom momentu prolazilo...

-
Fauja Singh
#4336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma idiot klasicni, ne znam jel mu sta bilo ali sekunde mi ovakvih nije zao, zbog njih imam paranoje kad hocu dijete malo do grada odvesti, dzaba nam normalna voznja i po ogranicenjima kad je ovakvih idiota na svakom koraku i samo cekas kad ce te opaliti. Jos evo ugrijalo pa ce sad i razniji Rossiji sa motorima, ma divota.
Kad nema zakona treba svako 50m lezece staviti.
Kad nema zakona treba svako 50m lezece staviti.
- mayab
#4337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120508008
Znaci toliko marihuane imati kod sebe i nikom nista, puste te kuci, ja smijurije od drzave, majko moja
Znaci toliko marihuane imati kod sebe i nikom nista, puste te kuci, ja smijurije od drzave, majko moja
-
Fauja Singh
#4338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jbt ja kad sam se u davnom pubertetu znao ogrebati za dim-dva crnjacio sam se sta ako me uhvate, a jucer lika uhvate sa pola kile trave i veceras je pajkio kuci
Smijurija svega mi
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Smijurija svega mi
- Jara
#4339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Koliko je duboka Miljacka kod Otoke pa se može preplivati? 
- kokuz_sa
#4340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
oko 120cm onaj dio gdje miljacka pravi lukJara wrote:Koliko je duboka Miljacka kod Otoke pa se može preplivati?
ribar sam pa tako da znam odokativno
-
Yamahalac
#4341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
nije on bio odavde pa nije znao dubinuJara wrote:Koliko je duboka Miljacka kod Otoke pa se može preplivati?
- perfect_guy
#4342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
da je bar uopšte na Otoci bilo, pa hajdeJara wrote:Koliko je duboka Miljacka kod Otoke pa se može preplivati?
- smurf
#4343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jeste, ali u tvoj vakat kada te copi policija ili milicija, nasamara te, oduzme ono sto ti nadje, ako je kolicina ascare za licnu upotrebu napise ti prekrsajnu prijavu ili cak ni to, a danas uhvate pet momaka sa jednim jointom i svima idu krivicne prijave. Logicno onda da nemaju kada sve te silne predmete procesuirati, a to sigurno nije slucajna "greska"stroga normala wrote:Jbt ja kad sam se u davnom pubertetu znao ogrebati za dim-dva crnjacio sam se sta ako me uhvate, a jucer lika uhvate sa pola kile trave i veceras je pajkio kuci![]()
Smijurija svega mi
-
Vodja uvale
#4344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sta ima veze sto su ga pustili?
Akobogda marihuana ce ubrzo bit' legalna.
- cappy_tempo
#4345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa ce svi kume biti napuseni kumeeee,svi ce usporeni i zajebani biti kumeeee,kumeee ba da vidis dobre vutre kumeeeeeeeVodja uvale wrote:Sta ima veze sto su ga pustili?
-
Vodja uvale
#4346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Normalaaaaaaaa.
- cigara
#4347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
gdje ti zivis? mene i moje su do sad uhvatili 10ak puta i sve se zavrsi na "nemojte ovdje momci ima djece i nemojte praviti probleme"smurf wrote:Jeste, ali u tvoj vakat kada te copi policija ili milicija, nasamara te, oduzme ono sto ti nadje, ako je kolicina ascare za licnu upotrebu napise ti prekrsajnu prijavu ili cak ni to, a danas uhvate pet momaka sa jednim jointom i svima idu krivicne prijave. Logicno onda da nemaju kada sve te silne predmete procesuirati, a to sigurno nije slucajna "greska"stroga normala wrote:Jbt ja kad sam se u davnom pubertetu znao ogrebati za dim-dva crnjacio sam se sta ako me uhvate, a jucer lika uhvate sa pola kile trave i veceras je pajkio kuci![]()
Smijurija svega mi
ne znam da je iko pao jer je imo za licnu upotrebu osim ako je kurceviti ja-sam-najpametniji-na-svijetu lik ili ako ima previse kod sebe
- smurf
#4348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Cuj 'dje ja zivim, eto u sumi pa medo uhvatio maltretirati zeku jer mu je cejf. Ako neko nesto ne zna, ne kontam odakle mu pravo da lupa ko maksim po diviziji 
-
TheDocToR
#4349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa nazalost zivimo u ovom nekom demokratskom drustvu gdje svako ima mogucnost da iznosi svoje misljenje
"ne znam da je iko pao jer je imo za licnu upotrebu osim ako je kurceviti ja-sam-najpametniji-na-svijetu lik ili ako ima previse kod sebe"
- ako je vise od 0.5 kg za licnu upotrebu kolko je onda za dilanje
Nek su ga pustili, nek se oni ufate pisanja parking kazni, sigurnosnih pojasa i sl. smjesnih prekrasaja a kriminal nek cvjeta.
"ne znam da je iko pao jer je imo za licnu upotrebu osim ako je kurceviti ja-sam-najpametniji-na-svijetu lik ili ako ima previse kod sebe"
- ako je vise od 0.5 kg za licnu upotrebu kolko je onda za dilanje
Nek su ga pustili, nek se oni ufate pisanja parking kazni, sigurnosnih pojasa i sl. smjesnih prekrasaja a kriminal nek cvjeta.
- cigara
#4350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
govorim za ovo "njih 5 s jednim jointom" ne za ovog riba-dileraTheDocToR wrote:pa nazalost zivimo u ovom nekom demokratskom drustvu gdje svako ima mogucnost da iznosi svoje misljenje![]()
- ako je vise od 0.5 kg za licnu upotrebu kolko je onda za dilanje![]()
![]()