ovom forumu fali jedan hidrant a.k.a. cikcanga
da pokazu ovome selnu da nisu samo bosanci koji ratuju zbog ove utakmice vec da ima i engleza
Moderators: Charuga, Tomahawk11

GandalfSivi wrote:Ne kontam vas, svega mi. Dobra tekma, cetiri gola, preokret, poprilicno izjednaceno prvo poluvrijeme, Barca zasluzeno, Real manje ciganski nego obicno, sve u svemu ja zadovoljan...
seln wrote: ...
Ne volim ni separatisticka govna iz Barcelone, koji su uz to hem kepeci, hem ruzni
...
Ma ti si frustriran klasičnom muzikom, probaj Pink baseln wrote:Sama cinjenica da mi je skoro svako od vas odgovorio pojedinacno je najbolja potvrda onog sto sam napisao.
Jedni me psihoanaliziraju, drugi prozivaju proletom, treci psuju, cetvrti pozivaju da zaobidjem temu (isto kao sto bi oni mogli zaobici moj post ako im se ne svidja)...
drugim rijecima..."umri, kaurine, kako se usudjujes da omalovazavas lik i djelo obozavanog............"(upisite sami).
Ok, zao mi je sto sam potcijenio vaznost ovog globalnog dogadjaja, ovog orkestra klasicne muzike, ove utakmice koju prati cita svijet. Vjerovatno sam to ucinio jer sam prerano odbijen od sise, pa sam zbog toga frustriran.
Izvinjavam se.
Doduse, kad sam bio mlad, ljudi su navijali za neki tamo Zeljeznicar, Sarajevo, Ajduk, Zvezdu, Partizan...a svi zajedno za reprezentaciju. Sta ces, komunizam, diktatura, nije se znalo za bolje.
Jos jednom se izvinjavam, nastavite sa globalnim analizama.
da ti niko nije odgovorio javio bi se ti samo da jos jednom kazes kako je to potvrda onoga sto si napisao.seln wrote:Sama cinjenica da mi je skoro svako od vas odgovorio pojedinacno je najbolja potvrda onog sto sam napisao.
Jedni me psihoanaliziraju, drugi prozivaju proletom, treci psuju, cetvrti pozivaju da zaobidjem temu (isto kao sto bi oni mogli zaobici moj post ako im se ne svidja)...
drugim rijecima..."umri, kaurine, kako se usudjujes da omalovazavas lik i djelo obozavanog............"(upisite sami).
Ok, zao mi je sto sam potcijenio vaznost ovog globalnog dogadjaja, ovog orkestra klasicne muzike, ove utakmice koju prati cita svijet. Vjerovatno sam to ucinio jer sam prerano odbijen od sise, pa sam zbog toga frustriran.
Izvinjavam se.
Doduse, kad sam bio mlad, ljudi su navijali za neki tamo Zeljeznicar, Sarajevo, Ajduk, Zvezdu, Partizan...a svi zajedno za reprezentaciju. Sta ces, komunizam, diktatura, nije se znalo za bolje.
Jos jednom se izvinjavam, nastavite sa globalnim analizama.
Izgleda jedino Getafe igra bez straha i grca protiv Barcelonecitadela wrote:...S druge strane, ocito je da vise ni Barcelona, nije onakav podmazani stroj, kakav je bila, pocelo je tu da ponegdje skripi,... a naravno da to "skripanje" vrlo lahko mogu da kompenzuju strahom i grcom protivnika ..Bice zanimljivo kad nalete na nekoga ko udje s njima bez ikakvog posebnog grca, straha, onako cisto (ako bude neko takav) ..
"Zvijezde" zvane Messi i Ronaldo nema potrebe komentarisati :Messi je doduse imao nekoliko "svojih scena" kao kod izjednacujuceg gola,. itd
Nađi ti care nekog dobrog psihijatra. Zadnju marku za to daj. Bolju investiciju nećeš imati.seln wrote:Evo nas opet po hiljaditi put, vodimo nas mali frustrirani rat. El Clasico, drugim rijecma, dosadan ko klasicna muzika, ali nama zamjenski orgazam za nasu cigansku ligu i namjesnicka pobjeda za nasu beznacajnu reprezentaciju.
Pri tome se krve klinci nepismenim komentarima, stariji, ozbiljni ljudi upotrebljavaju kraljevsko "mi" (biva, on i Mourinho...ili guardiola), a svi skupa ne mogu mjesecnom platom kupiti ulaznicu za ovaj spanski cirkus.
Fudbal je, drustvo drago, odavno otisao niz vodu. Sprao ga je u WC solji veliki biznis, sekundiran Blaterom i Platinijem.
Iskreno, ne volim ni jedne ni druge. Ne volim ufuranog portugalskog seljaka, koji nikad nije aktivno igrao fudbal ni njegove precijenjene manekene. Ne volim ni separatisticka govna iz Barcelone, koji su uz to hem kepeci, hem ruzni.
Nije vise Real kraljevski, onaj tim Di Stefana i Puskasa, Zidana i slicnih kompletnih igraca. Niti je, kako neko u pijanstvu rece, Barcelona najuspjesniji fudbalski kolektiv, jer je hejbet klubova imalo daleko vece uspjehe.
I jedni i drugi su samo slika i prilika naseg frusta, naseg sranja od drzave, loseg standarda i mizerabilnog fudbala.
Ni jedan Nijemac se veceras nece pocesati po medjunozju zbog el clamauka. Zasto bi? Imaju klubove koji su derali i Real i barcelonu, uzeli su SP vise puta, a Spaniju mogu kupiti iz lijevog dzepa.
Zato, sabur... sutra je novi dan i nova frustracija.
Baudelaire wrote:Seln je možda malo grub, ali je sigurno upravu u vezi ovog što je napisao. Svađate se oko ovakve gluposti, dokazujete da su jedni iskonsko dobro, drugi iskonsko zlo, i tako ukrug.
Barcelona zasluženo pobijedila, Guardiola ponovo dokazuje da je puno veći stručnjak nego što mu se pripisuje.
Jesu li se djeca ispisala dovoljno? Evo jedan normalan post u moru sranjastrong69 wrote:Odgledah preko linka BHTelecoma uz svega 2 ili 3 prekida od po sekundu. Sto se mene tice polozili su![]()
Zacudujuce mirna utakmica, losa igra Reala bez mnogo agresivnosti ali sa podosta grubosti i sa 2 promasena zicera Ronalda. Real opet nije igrao svoju igru nego je htio destruirati Barcinu.
Takoder losija i sporija igra Barce, dosta izgubljenih lopti nesvojstveno za Barcu. I sam Guardiola sa press konferenciji kaze da je protok lopte bio spor. Takoder rece da i da su izgubili ne bi smatrao prvenstvo izgubljenim. Guardiola jos jednom dokazao da je odlican takticar sa ovim cileanskim napadacem i promjenama u odbrani (Puyol poslan na desni bok sa centralnog a Pique i Busqets ostavljeni kao centralni odbrambeni) te oslobadanjem Alvesa od dijela odbrambenih zadataka.
Mourinho miran na konferenciji. Misli da je Messi trebao dobiti crveni ali da ipak nije ljut zbog toga i da to treba pogledati opet da bi bio siguran.
Objektivno, zasluzena i sretna pobjeda Barce, krivac za poraz Reala je Ronaldo koji je fulio cist zicer na 1:0. Sretan gol Barce i psiholoska prednost koju su iskoristili i priveli tekmu mirno kraju.
Halo, ba, koji vam je andrak? Zasto me vrijedjate?juventus wrote:Nađi ti care nekog dobrog psihijatra. Zadnju marku za to daj. Bolju investiciju nećeš imati.seln wrote:Evo nas opet po hiljaditi put, vodimo nas mali frustrirani rat. El Clasico, drugim rijecma, dosadan ko klasicna muzika, ali nama zamjenski orgazam za nasu cigansku ligu i namjesnicka pobjeda za nasu beznacajnu reprezentaciju.
Pri tome se krve klinci nepismenim komentarima, stariji, ozbiljni ljudi upotrebljavaju kraljevsko "mi" (biva, on i Mourinho...ili guardiola), a svi skupa ne mogu mjesecnom platom kupiti ulaznicu za ovaj spanski cirkus.
Fudbal je, drustvo drago, odavno otisao niz vodu. Sprao ga je u WC solji veliki biznis, sekundiran Blaterom i Platinijem.
Iskreno, ne volim ni jedne ni druge. Ne volim ufuranog portugalskog seljaka, koji nikad nije aktivno igrao fudbal ni njegove precijenjene manekene. Ne volim ni separatisticka govna iz Barcelone, koji su uz to hem kepeci, hem ruzni.
Nije vise Real kraljevski, onaj tim Di Stefana i Puskasa, Zidana i slicnih kompletnih igraca. Niti je, kako neko u pijanstvu rece, Barcelona najuspjesniji fudbalski kolektiv, jer je hejbet klubova imalo daleko vece uspjehe.
I jedni i drugi su samo slika i prilika naseg frusta, naseg sranja od drzave, loseg standarda i mizerabilnog fudbala.
Ni jedan Nijemac se veceras nece pocesati po medjunozju zbog el clamauka. Zasto bi? Imaju klubove koji su derali i Real i barcelonu, uzeli su SP vise puta, a Spaniju mogu kupiti iz lijevog dzepa.
Zato, sabur... sutra je novi dan i nova frustracija.