Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#4326 Re: Manchester City FC
Jebo goal.com.
Nego, Dzeko samo treba da pogadja, recimo jedno 7-8 golova u polusezoni (u EPL) i to je dovoljno za blagonaklonost trenera i navijaca, a bogami i za nas.
Nego, Dzeko samo treba da pogadja, recimo jedno 7-8 golova u polusezoni (u EPL) i to je dovoljno za blagonaklonost trenera i navijaca, a bogami i za nas.
- oldschool
#4327 Re: Manchester City FC
Problem instant uspjeha, nijedan igrač se ne veže za klub već za novac, nakon potpisa ih zaboli za sve. Igra im je katastrofalna, nema ni glave ni repa. Igrači se dovode bez ikakvog sistema, samo ih gomilaju, da li njih uopšte Mančini bira!!!! ne vidim niti da igraju neki sistem, nešto forsiraju, klub pun prosječnih igrača, nekih kvazi engleskih igračina, jadna je majka na šta je spao engleski fudbal kad im Milner, Johnson spadaju među talentovane fudbalere.
- ultima_palabra
#4328 Re: Manchester City FC
Jučer komentatori spominju tog malog Eriksena kojeg je City htio dovesti, a on rekao da misli da ne bi imao dobru minutažu tamo i odbio transfer. Da je više takvih igrača 
- oldschool
#4329 Re: Manchester City FC
Pametan momak, hoće on u veći evropski klub, inače igrači Ajaxa najviše odlaze u Italiju, Španiju, Njemačku.ultima_palabra wrote:Jučer komentatori spominju tog malog Eriksena kojeg je City htio dovesti, a on rekao da misli da ne bi imao dobru minutažu tamo i odbio transfer. Da je više takvih igrača
- ultima_palabra
#4330 Re: Manchester City FC
Ma do 21-22 godine mu je u Ajaxu najbolje, ako se pokaže kao pravi igrač moći će birati klub.oldschool wrote:Pametan momak, hoće on u veći evropski klub, inače igrači Ajaxa najviše odlaze u Italiju, Španiju, Njemačku.ultima_palabra wrote:Jučer komentatori spominju tog malog Eriksena kojeg je City htio dovesti, a on rekao da misli da ne bi imao dobru minutažu tamo i odbio transfer. Da je više takvih igrača
- oldschool
#4331 Re: Manchester City FC
Naravno, inače je to rijetkost, Ajax je isto dugo držao Snajdera, Van Der varta, Heitingu, De Jonga, svi su relativno uspjeli, mada novi val holandskih fudbalera nije na nivou prijašnjih generacija.ultima_palabra wrote:Ma do 21-22 godine mu je u Ajaxu najbolje, ako se pokaže kao pravi igrač moći će birati klub.oldschool wrote:Pametan momak, hoće on u veći evropski klub, inače igrači Ajaxa najviše odlaze u Italiju, Španiju, Njemačku.ultima_palabra wrote:Jučer komentatori spominju tog malog Eriksena kojeg je City htio dovesti, a on rekao da misli da ne bi imao dobru minutažu tamo i odbio transfer. Da je više takvih igrača
- veljaca
#4332 Re: Manchester City FC
Ama sa ovim trenerom ne moze se vise ..... Talijan a sa nekim idejama od mistera FIVE ....
Dzeko ovdje, da bi dao gol , mora proci po krilu, centrirati i onda utrcati i dati gol glavom .....
Ili da jednostavno ide kroz sredinu i raspali po lopti - pa ako udje - udje ....
Odavno skuplje - a losije igrace ( ostarili i omatorili ) nisam gledao kao one na sredini u MC ....
Dzeko ovdje, da bi dao gol , mora proci po krilu, centrirati i onda utrcati i dati gol glavom .....
Ili da jednostavno ide kroz sredinu i raspali po lopti - pa ako udje - udje ....
Odavno skuplje - a losije igrace ( ostarili i omatorili ) nisam gledao kao one na sredini u MC ....
- smoki_choko
#4333 Re: Manchester City FC
eno lesi se vratio kuci, bice velika konkurencija dzeki u napadu ako ostane
-
Madrid
#4334 Re: Manchester City FC
Al ovdje se prica kao da je izgubio od Stoke-a, ne od tima koji u zadnje tri godine dva puta igra finale LP i vec izvjesno vrijeme vlada Engleskom
City jeste jucer stvarno lose odigrao, cak mislim da su ona 2 sretna gola vise ih uvukla u probleme sa taktikom u drugom poluvremenu (talijanski branit se), a protiv ovakvog Uniteda se je tesko branit, nije to Arsenal da samo kruzi oko gola bez valjane lopte u 16m...
United je jednostavno trenutno najjaca ekipa u Engleskoj i po mome misljenju u top 3 ekipe svijeta i siguran sam da ce opet dogurat daleko u LP, jedino bi protiv njih na kladari stavio da igraju protiv Reala ili Barce
City jeste jucer stvarno lose odigrao, cak mislim da su ona 2 sretna gola vise ih uvukla u probleme sa taktikom u drugom poluvremenu (talijanski branit se), a protiv ovakvog Uniteda se je tesko branit, nije to Arsenal da samo kruzi oko gola bez valjane lopte u 16m...
United je jednostavno trenutno najjaca ekipa u Engleskoj i po mome misljenju u top 3 ekipe svijeta i siguran sam da ce opet dogurat daleko u LP, jedino bi protiv njih na kladari stavio da igraju protiv Reala ili Barce
- jeza u ledja
#4335 Re: Manchester City FC
Eto opet Teveza i govana. 
- ultima_palabra
#4336 Re: Manchester City FC
Da ne bude zamjena Sneijder-Tevez? Nekako mi najlogičnije djeluje...
-
Lucas Leiva
#4337 Re: Manchester City FC
Zbog povratka Teveza proglasiti trodnevnu zalost!
-
hau jes no
#4338 Re: Manchester City FC
inter za sneijdera zeli samo keš i to 35-40 miliona. za teveza nemaju love, jedino kad bi mu pala cijena na nekih 20-25. zamjena sneijder-tevez je nemoguća, imaju eto'o-a, pazzinija i milita u napadu i sad mjenjati 10-ku za jos jednog napadaca i u sredini terena ostati sa stankovicem, nidje vezeultima_palabra wrote:Da ne bude zamjena Sneijder-Tevez? Nekako mi najlogičnije djeluje...
- ultima_palabra
#4339 Re: Manchester City FC
Pa ne znam, govore da onaj Gasperini ne gotivi Sneijdera i da forsira 3-4-3 gdje bi mu Tevez dobro nalegao. S druge strane, City ima bruku napadača a samo jednog kreativnog veznjaka.hau jes no wrote:inter za sneijdera zeli samo keš i to 35-40 miliona. za teveza nemaju love, jedino kad bi mu pala cijena na nekih 20-25. zamjena sneijder-tevez je nemoguća, imaju eto'o-a, pazzinija i milita u napadu i sad mjenjati 10-ku za jos jednog napadaca i u sredini terena ostati sa stankovicem, nidje vezeultima_palabra wrote:Da ne bude zamjena Sneijder-Tevez? Nekako mi najlogičnije djeluje...jedino ako bi im city uplatio još nekih 15 mil pa da traže zamjenu za sneijdera, al čisto sumnjam da bi city pristao na to.
-
hau jes no
#4340 Re: Manchester City FC
gasperini se malo sta pita, moratti je tu gazda. manje vise nedokazani trener i nema sanse da mu moratti ispunjava takve zelje kao sto je prodaja ponajboljeg igrača, pa nije mourinhoultima_palabra wrote:Pa ne znam, govore da onaj Gasperini ne gotivi Sneijdera i da forsira 3-4-3 gdje bi mu Tevez dobro nalegao. S druge strane, City ima bruku napadača a samo jednog kreativnog veznjaka.hau jes no wrote:inter za sneijdera zeli samo keš i to 35-40 miliona. za teveza nemaju love, jedino kad bi mu pala cijena na nekih 20-25. zamjena sneijder-tevez je nemoguća, imaju eto'o-a, pazzinija i milita u napadu i sad mjenjati 10-ku za jos jednog napadaca i u sredini terena ostati sa stankovicem, nidje vezeultima_palabra wrote:Da ne bude zamjena Sneijder-Tevez? Nekako mi najlogičnije djeluje...jedino ako bi im city uplatio još nekih 15 mil pa da traže zamjenu za sneijdera, al čisto sumnjam da bi city pristao na to.
- ultima_palabra
#4341 Re: Manchester City FC
Moguće, nisam baš pratio detalje
Znači ako neko plati masno za Sneijdera onda će Inter tražiti nekog sličnog igrača za zamjenu...
-
hau jes no
#4342 Re: Manchester City FC
najvjerovatnije, čisto sumnjam da bi ostali sa stankovićem, mottom i cambiassom u sredini.ultima_palabra wrote:Moguće, nisam baš pratio detaljeZnači ako neko plati masno za Sneijdera onda će Inter tražiti nekog sličnog igrača za zamjenu...
- smoki_choko
- Logovan
#4344 Re: Manchester City FC
Pa hoćeš li ti dolaziti na utakmicu ? Ne vidim te među ovim koji "prisustvuju".smoki_choko wrote:zaboravimo utd idemo na swanseu![]()
http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 8097044227
- smoki_choko
#4345 Re: Manchester City FC
prije nego sam postavio link ja vec svoje mjesto obezbijedio 
idem pod laznim imenom da me ne prepoznaju
- Logovan
#4346 Re: Manchester City FC
Ako ideš pod lažnim imenom onda si i lažni navijač.smoki_choko wrote:prije nego sam postavio link ja vec svoje mjesto obezbijedio
Idi pod pravim imenom, budi mangup.
- skafiskafsnjak
#4347 Re: Manchester City FC
zlo87 wrote:Ako ideš pod lažnim imenom onda si i lažni navijač.smoki_choko wrote:prije nego sam postavio link ja vec svoje mjesto obezbijedio
- smoki_choko
#4348 Re: Manchester City FC
a ti kao znas moje pravo imezlo87 wrote:Ako ideš pod lažnim imenom onda si i lažni navijač.smoki_choko wrote:prije nego sam postavio link ja vec svoje mjesto obezbijedio
-
Baudelaire
#4349 Re: Manchester City FC
Ja isto idem pod pseudonimom. Sad se vi pravite velikim navijačima a očigledno da ste počeli City pratiti kad je Džeko potpisao. Da ste ranije počeli, znali bi koliko smo mi Bosnian Blue Citizensi u Manćesteru popularni, čim nas skontaju odmah trče da se slikaju s nama, traže na ulici autograme i slično. Meni je to u početku bilo čak simpatično, ali dojadilo je kad ti treba dva sata da dođeš do stadiona. Zato sad pod lažnim imenom, John il Ryan i miran sam. I da naglasim još jednom, Bosnian Blue Citizensi ne navijaju za City zbog Džeke, nego je Džeko doveden u City zbog Bosnian Blue Citizensa.
- smoki_choko
#4350 Re: Manchester City FC
snazan lobi bosanske dijaspore u manĆesteru je bio presudan za dovodjenje dzeke