The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Margita81

#4326 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Margita81 »

Epizoda beton!
Nejasno mi je kad su to oni ostavili Glenna i ekipu? To rece Aiden prije smrti...
Ono kulavicko g.... Nikolas-ne treba da zivi.
Svestenik- vidi pod Nikolas.

Rick ce u sljedecoj da poludi i sredi il doka il zenu mu...i zar niste imali osjecaj da je Carol sad naredbodavac a Rick sredstvo izvrsenja? Mocna scena ;)

I neko je prije pitao ko zove uppmoc u zadnjoj sceni- pa oni se vratili Glenn i ekipa i zovu pomoc zbog one ranjene djevojke.
Last edited by Margita81 on 16/03/2015 23:14, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#4327 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Gdje su prikazali grobove?

Nemojte o spojlerima za naredne epizode, ko hoce pogledace sam na yt.
ćiribiribela

#4328 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Kako je mene Carol nervirala, a sad mi sve draza i draza. :D
dječak sa šibicama wrote:Gdje su prikazali grobove?

Nemojte o spojlerima za naredne epizode, ko hoce pogledace sam na yt.
Promo za slijedecu epizodu, i nije neki spoiler.
adda_sa

#4329 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

dječak sa šibicama wrote: Sta je ono Kolindin sin rekao kinezu prije nego su ga raskomadali?
da, fakat,sta mu ono rece??
dječak sa šibicama

#4330 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

adda_sa wrote:
dječak sa šibicama wrote: Sta je ono Kolindin sin rekao kinezu prije nego su ga raskomadali?
Kao nekog su vec jednom ostavili, prosli put... koga, kada, nije mi najjasnije.
adda_sa

#4331 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

dječak sa šibicama wrote:
adda_sa wrote:
nasla sam ...
Aiden was pinned on a pole. They tried to get him off, but Nicholas finally said that he and Aiden had both left their friends before. “That’s who we are,” he said. Then Aiden admitted to Glenn, “It was us. They didn’t panic. We did. It was us.” Then he was eaten alive.
oskarboy

#4332 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

ma odmah se vidilo da su oni u aleksandriji kukavice i supci.veze nemaju sa taktikom ubijanja zombija.kao da su jucer dosli na svijet.glupost nevidjena.pa takvi smotani nebi mogli drzat jednu kucu a kamol citav grad. i opet crnac strada ccc i to nas crnac.pucaju neke rafale,trose masu metaka i onda se cude sto nemaju municije a toliko vjezbaju gadjanja.i sad ona baba nesto konta sto joj je pop rekao.pop pizdurina teske vrste a rickova banda mu nekoliko puta spasila zivot.fakat se pop ubio za aleksandrije i njihovo supacko drustvo.
Jack Be Nimble

#4333 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

dječak sa šibicama wrote:
adda_sa wrote:
U prosloj epizodi kada su otisli u sumu i dosli do mjesta gdje su objesili zombija pa ga nije bilo .Tu je sin govorio kako su prijatelje izgubili jer oni nisu postupili po nekim pravilima i zombiji ih raskomadali. A u stvari oni su pobjegli od tih par momaka i ostavili ih na same. Nakon tog izleta Glen ga spuco stosem kada su se vratili u naselje.
Jack Be Nimble

#4334 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Sto se tice Spin-off radnja ce se desavati ranije nego TWD. Prikazace kako je to sve zapocelo. Druge dijelove Amerike ce prikazaviti. Nikakve veze sa romanom.

Svi traze jednu epizodu Zombies on a Plane :izet:
jalijas74

#4335 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

KPNCTNJAH wrote:Meni je zanimljivo to da zombiji raskomadaju samo ove nase "junake", 99% ostalih zombija normala, svi u jednom komadu, samo njih trgaju do neprepoznatljivosti :mrgreen:
Ovi stari zobaci su "suhi" i cak i njihova krv je sada crna kao nafta i najvjerovatnije da nema ni neki jak miris. Dok su nasi svjeze krvi i to je ono sto ih privlaci citaj moraju da jedu non-stop sad posto vise nemaju hrane u izobilju zadovolje se pokojim covjekom a kako smo vidjeli i nekom zivotinjom pa je pojeden konj u prosloj epizodi.

Plava diktatorka je smisljeno razbila grupu.
- Derl je postao jahac i skitac u naokolo
- Abrahama su bacili na zadatak sakupljanja lima (mozes misliti)
- u akciju su ubacili Glena ali bez Megi, Nou koji ne moze da trci, i Debeljucu koji ne smije pucati, lezbu i 2 njihova bez veceg iskustav u bliskoj borbi sa zombicima
- u stabu je ostavila najoasnije (valjda su na osnovu snimaka to skontali) Rik, Micika koji se setkaju u novim kosuljama, Sasa koja je u depri, Karol kao "cookie monster", Meg koja valjda tamo treba da pegla gace ili sta vec i Karala da se druzi sa djecom odnosno da se konacno pravo zaljubi.

Svestenik je pakas samo takav i jedva cekam da ga pojedu.

Sukob Rika i ovoga zlostavljaca se treba zavrsiti muski na sake ali izgleda da ce biti podmetanja i zakulisnih radnji.

Abraham ce postati lider poslije solo akcije ali je dobio i potajnog neprijatelja i tu moze biti svega.

Sve u svemu epizoda odlicna da je samo vise ovakvih serija bi bila vrh ko Seka u Bartoliju :) :evil:
jalijas74

#4337 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Image

Izgleda da su nasi malo zavaljeni u ovom rasporedu :evil:

I kako je ovaj toranj izvan zidina ?
cyprus

#4338 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Konačno jedna epizoda gdje su vokeri bili više od pejzaža...

Mada suprotno oduševljenju većine :mrgreen: ja se ne radujem novim belajima :oops: Tačno se vidi koliko se scenaristi upinju da opravdaju pizdarije naših junaka koji će uslijediti :mrgreen:

RIP Chris... A i dalje se nadam da će Kerol biti roknuta... Ne volim ljude koji pozivaju na nasilje :oops:
sencobih

#4339 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sencobih »

A njega bi mogla zlostavljati mama.. zato joj je sovu razvalio, a tata (pediatar) postao pijanica... Mozda, nagadjam, al nekako uvijek u seriji ispadne kako ne ocekujemo.
i ja mislim da će tako biti. Vidi se na faci onome doktoru da ga žena maltretira i da šara okolo, a njemu ostaje samo da cuga
ioannes

#4340 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ioannes »

ona situacija oko doktora i zene mu...smrdi
on pije,implicira na to da zlostavlja i tuce obitelj...
ona ipak previse sretna izgleda. nisam siguran ko je tu negativac

ono sa Carol koja mrtvo hladno kaze Ricku da treba smaknuti doktora je previse...pozivanje na ubojstvo
nije fratar toliko ni lud kad kaze da su ovi u nekim aspektima skrenuli
ExNihilo

#4341 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Mislim da Carol neće još dugo, šenula je totalno.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4342 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by I am Happy »

Meni je isla na zivce kada se prvi put pojavila u seriji, sada je vise nego odlicna :thumbup:
Bas mi se svidja taj razvoj likova u ovoj seriji, kako su se samo svi promijenili u odnosu na prvu/drugu sezonu.
Svi su ali posebno Carol i Rick
buba80

#4343 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by buba80 »

ioannes wrote:ona situacija oko doktora i zene mu...smrdi
on pije,implicira na to da zlostavlja i tuce obitelj...
ona ipak previse sretna izgleda. nisam siguran ko je tu negativac

ono sa Carol koja mrtvo hladno kaze Ricku da treba smaknuti doktora je previse...pozivanje na ubojstvo
nije fratar toliko ni lud kad kaze da su ovi u nekim aspektima skrenuli
I meni je gospodja mama šuhveli, pogotovu nakon sto je doktor rekao kako je i on dosta izgubio u ovoj frci, kao ne vidi se to, ali gubitaka ima. zato mislim da mu je zena šenula i da bi ona mogla biti potencijalni zlostavljac (plus sova).
A obzirom da je i Carol bila zlostavljana i da je dosta dugo to trpila, kao i njena kcerka, moramo je pokusati shvatiti zasto je odmah riku dala konkretan prijedlog u vremenu u kojem oni zive i gdje sami sebi kroje pravila.
klixoris

#4344 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Moglo bi se sad desiti da im, u sred medjusobnog klanja u Alexandriji, na vrata pokucaju i Scavengeri :izet:
cyprus

#4345 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Carol je makijavelistički ideolog ratnih zločina, kako neko može imati simpatija prema njoj? :D :oops:
irac300

#4346 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Jedna od jačih epizoda, definitivno! Znao sam da je pop pyzdurina od čovjeka, ali ovolika... Od srca mu želim da postane obrok hrpi zombija. Za njega je metak nagrada. Sinoć dok sam gledao epizodu, nisam nešto obraćao pažnju na tu sovu, poveo sam se za Carol da je babo zlostavljač, al' kako pročitah par komentara, ima logike da mama nije u vinklu.

Iskreno, nemam pojma kako su ovi iz Alexandrie uopšte preživjeli onakvi futavi, kmečavci, kukavice... ali predviđam im skori masakar. :D

Jedva čekam iduću epizodu. :D
Margita81

#4347 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Margita81 »

cyprus wrote:Carol je makijavelistički ideolog ratnih zločina, kako neko može imati simpatija prema njoj? :D :oops:

Ukoliko je lik zlostavljac zene i djeteta a znamo sta je Carol prosla sa svojim bivsim i nakon njega- zasto je cudno sto ga zeli cmeknut.? I ja bih.
Carol je odlicno razvijen lik, nekad mi je isla na zivce ali sve je bolja.
Cybernetic

#4348 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:32, edited 1 time in total.
irac300

#4349 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Cybernetic wrote:Pop jeste kukavica i stakor, ali nije bas ni slagao. Vi mislite da su Rick i skupina good guys. Mislim da toga u ovoj serija nema. Samo grupe prezivljelih od kojih se svaka bori da tako ostane. Rick od samog dolaska ceka na povod da preuzme Alexandriju. To ce se vjerojatno i desiti kada mu Glenn isprica kako je Noah poginuo.
Pa nije baš ni rekao istinu, tj. on jedino što o njima zna da su masakrirali one kanibale. S druge strane, za sebe nije rekao da je k'o zadnja pyzda ostavio svoju pastvu na milost i nemilost zombijima, a on se zabarakidirao u crkvi. Običan štakor. Možda su naše simpatije prema Rickovoj grupi, ali gledajući i realno bez pristrasnosti, ne vidim po čemu su oni negativci?
Last edited by irac300 on 17/03/2015 13:31, edited 1 time in total.
Cybernetic

#4350 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:33, edited 1 time in total.
Post Reply