Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pinokio04

#4326 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

Heheheh, jebiga, kad je maskota, znaš kad odeš u cirkus i ljudi postave majmuna da mu se smiješ. To mu je uloga.
Hahaha, evo vidim sada mu na profilu njegovi fukare prijete da briše sve što je pisao.
Hahahah
Izbriso
Svee haha
sumirprimus

#4327 Re: Horde Zla

Post by sumirprimus »

pinokio04 wrote:Hhaahahah, izbrisao je par videa postavljenih od danas. Postavio pa obriso, majmum javno poziva imenima i prezimenima dužnika za opojna sredtsva u svom videu. Hahaaha
Haman je apstinencijaka kriza, pa mu nadolazi bujica ideja i misli, pa se tako prazni. Ali evo sada je izbrisao ta videa od danas, gdje spominje imena duznika i cifre
Ahahaha

daj imena duznika... :lol:

p.s sory na upadu, moro sam :D
pinokio04

#4328 Re: Horde Zla

Post by pinokio04 »

Cirkusant pobriso sve sto je bilo .
Nema ni jednog jedinog videa na svom profilu fb, ni slike.
Hehahhahaha
Anestezija

#4329 Re: Horde Zla

Post by Anestezija »

8-)

:D
Cossack

#4330 Re: Horde Zla

Post by Cossack »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stravicn ... dao/235748

Momku ode noga a samo je došao da pruži podršku našem klubu. Tuga je šta se dešava na sjeveru.
strong69

#4331 Re: Horde Zla

Post by strong69 »

Parola, stav ili kako god to nazvali "Palilo se, pali se i palice se" odnijece neciji zivot. Pitanje je dana. Da neko toliko sebican, glup, bolestan i prepotentan moze biti i ugrozavati zivot kolegama i prijateljima ili pripadnicima iste navijacke grupe ne mogu da shvatim. I ovo tjeranje inata i paljenje baklji na stetu kluba traje predugo. Ne znam postoji li na svijetu ijedan klub kojeg svaki vikend kazne zbog navijaca osim u BiH naravno?
SmokingMan

#4332 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Nakon protekle noči više nemam šta da kažem.HZ će sa ovom garniturom sama od sebe ugasiti.
Last edited by SmokingMan on 06/05/2017 13:26, edited 1 time in total.
cyprus

#4333 Re: Horde Zla

Post by cyprus »

Bilo je samo pitanje vremena kada će topovski udari, bakljade i ostali debilizmi dovesti do nečeg ovakvog :sad:
Nadzorna_ploca

#4334 Re: Horde Zla

Post by Nadzorna_ploca »

Ma sinoc je na zapadu bilo jezgro Hordi. 8)
Cossack

#4335 Re: Horde Zla

Post by Cossack »

Nadzorna_ploca wrote:Ma sinoc je na zapadu bilo jezgro Hordi. 8)
To i jeste poenta. Rastjerali su pola sjevera a nakon sinocnjeg incidenta bojim se da ce se i ono sto je ostalo prepoloviti.
Nadzorna_ploca

#4336 Re: Horde Zla

Post by Nadzorna_ploca »

Cossack wrote:
To i jeste poenta. Rastjerali su pola sjevera a nakon sinocnjeg incidenta bojim se da ce se i ono sto je ostalo prepoloviti.
Pa ja sam to i rekao, nakon parole za vuka krenulo je osipanje. Do tad je jos koliko toliko bilo tamo raje udarne.
Maharadza

#4337 Re: Horde Zla

Post by Maharadza »

cyprus wrote:Bilo je samo pitanje vremena kada će topovski udari, bakljade i ostali debilizmi dovesti do nečeg ovakvog :sad:
Ovo tebi topovski udar?

Image

Braćo ovo je BOMBA JEBENA (navodno vrsta koja se koristi prilikom VOJNIH VJEŽBI :shock: , ima detonaciju kao klasična mina ali bez gelera) i nisu normalni oni koji su ovo unijeli! :run:

I onaj security bi ja odmah kaznio kroz raskid ugovora jer nisu obavili svoj posao, mater im jebem beskorisnu!
SmokingMan

#4338 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Je li na istome mjestu kao nekada? 8-)
SmokingMan

#4339 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Maharadza wrote:
cyprus wrote:Bilo je samo pitanje vremena kada će topovski udari, bakljade i ostali debilizmi dovesti do nečeg ovakvog :sad:
Ovo tebi topovski udar?

Image

Braćo ovo je BOMBA JEBENA (navodno vrsta koja se koristi prilikom VOJNIH VJEŽBI :shock: , ima detonaciju kao klasična mina ali bez gelera) i nisu normalni oni koji su ovo unijeli! :run:

I onaj security bi ja odmah kaznio kroz raskid ugovora jer nisu obavili svoj posao, mater im jebem beskorisnu!
Mogu samo zamisliti kakvu je fatalnu povredu momak zadobio. :cry:
Alfa159

#4340 Re: Horde Zla

Post by Alfa159 »

Zna li se sta je sa momkom, kolike su povrede hoce li imati trajne posljedice( invalid ili nesto NEDAJ BOZE)
I hajde da se sad ne koristi ovo za dodatno rasipanje, a ta prica na zapadu "jezgro" Hordi isto tako i na istoku "jezgro" Hordi, ali samo iz razloga jer sam jebeno ostario i umoran sam i imam godina iza sebe pa vise jednostavno ne mogu fizicki 90 min da navijam, e tako je sa svim tim "jezgrima"!!!

Ovo sto se desilo je tragedija i nije se smjelo desiti no uvijek je ovoga bilo i mene je znala "prijateljska vatra" da pogodi, baklja u vugla :)
Sta hocu da kazem ovo se prvo nije smjelo unjeti na stadion, drugo ako se vec i unjelo pa jebem mu mater ko to baca i gdje se baca, sigurno ne u prvi red na transparent.
Sve u svemu nadam se da momak nece imati trajne posljedice i mislim da je mozda i vakat da Horde okrenu plocu i kazu STOP pirotehnici da budemo prvi u tome kao sto smo u dosta stvari bili.
Ovo teska srca pisem jer ja volim tu zajebanciju, ali jednostavno otislo je predaleko!!!

Najludje su HORDE ZLA!!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#4341 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Ja ne volim, ne volim niti petarde (mada je i to davno otislo daleko) za novu godinu, naslusao sam se ja pucanja i detonacija u ratu, na stadionu je to najmanje sto mi treba :roll:
Opet, mogu da razumijem to sa bakljadom, al da se cuju detonacije....to fakat nije normalno...pa nismo u kamenolomu, nego na stadionu.
Meni licno, puno ljepse vidjeti neku lijepu koreografiju i navijanje bez tih cuda.
Kad na sve to dodas kako nekad ova igranka (prije par godina momak sto je fasovao pola face i evo sad ovaj) skupa, onda se neko treba zapitati treba li sve to tako.
SmokingMan

#4342 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Možda bi se i vratio u kop da se vrati ona garnitura,ili barem dio nje,ali za sada ovakav sjever nema perspektive,jer se tu ne može više pronaći zajednički jezik,previše je ove tvrdoglave mlađe raje,kojima ne možeš dogovoriti.Zadovoljan sam istokom,najvažnije mi je da me niko ne uznemirava.Kada bude nekog reda na tribini,vrati ću se i sa svojih 35-40 godina i navijati,i realno,mogo sam poželio sjever i da ostanem bez glasa nakon tekme.Oduvijek sam bio pobornik gromoglasnog navijanja (do zadnje minute bez obzira na rezultat) i spektakularnih koreografija.
Nadzorna_ploca

#4343 Re: Horde Zla

Post by Nadzorna_ploca »

SmokingMan wrote:
Da da 8-)
SmokingMan

#4344 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Nadzorna_ploca wrote:
SmokingMan wrote:
Da da 8-)
Možda jednom naletim gore,možda je gore i meni drag neko. :D
SmokingMan

#4345 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Meni je moje zadnje gostovanje u BL prije 8 godina bilo najdraže,posebno sva ta zajebancija u busu tokom povratka.Koliko je te noći bilo smjeha,mislio sam da će neko od nas naredni dan zaplakati.Koliko mi ta ekipa samo nedostaje,posebno moj bruda Merso.Mislio sam da se nikada nećemo rastati,i da će ta mnogbrojna ekipa ostati na okupu barem 10-15 godina,nekako mnogo se truda uložilo,prošlo se kroz sve i svašta.Vremenom smo jedan po jedan otpadali iz te grupe,manjina ih je danas tu na sjeveru,neki su opet na zapadu,a neki na istoku,a neki više i ne dolaze.Koliko bi volio da se opet makar za godišnjicu hordi okupimo u što većem broju,makar samo jedan dan.Sve bih dao ja za to.Pozdrav mome dragom debi sa Vratnika,kod njega je bila zajednička posljednja nova godina (2007),tu noć nisam imao ni kinte,niti sam učestvovao u kupovini pića,hrane,i ostalog,ali mi nisu dali da budem odsutan sa zabave,iako sam nisam htio da dođem zbog ranije navedenog.

Ni sam se ne mogu sjetit mnogobrojnih anegdota,ali su mi isto tako bila draga okupljanja u kinu Bosna,i sve te akcije skupljanja za geografije. :D

Eh Romanijo nema više tamo omladine tvoje. :sad:

Poprilično sam nostalgičan kada je u pitanju taj period.Radili smo svašta,ali ne žalim za većinu stvari koje sam uradio.Naveo bi ovde mnogo drugih ljudi,ali iz poštovanja rema njima to neću učiniti.Od sve te raje možda da samo jednog često viđam.Nevjerovatno koliko je svijet mali ali se tako često mimoilazimo u svakodnevnom životu,a posebno na utakmicama.Realno,nakon odlaska sa tribine trebao mi je 2 godine da se pomirim sa tim da više neću biti dio ove grupe,nekako sam naglo pobjegao od svega toga,i sve to sam uradio samo zbog porodice,jer su oni najviše trpili zbog mene,a sa druge strane nije mi se odlazilo.Jebi ga ja imam tu lošu osobinu da se vežem za ljude,zavolim ih ako su dobri prema meni i drugima,i teško se rastajem sa svim tim.
jalijas74

#4346 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

SmokingMan wrote:Meni je moje zadnje gostovanje u BL prije 8 godina bilo najdraže,posebno sva ta zajebancija u busu tokom povratka.Koliko je te noći bilo smjeha,mislio sam da će neko od nas naredni dan zaplakati.Koliko mi ta ekipa samo nedostaje,posebno moj bruda Merso.Mislio sam da se nikada nećemo rastati,i da će ta mnogbrojna ekipa ostati na okupu barem 10-15 godina,nekako mnogo se truda uložilo,prošlo se kroz sve i svašta.Vremenom smo jedan po jedan otpadali iz te grupe,manjina ih je danas tu na sjeveru,neki su opet na zapadu,a neki na istoku,a neki više i ne dolaze.Koliko bi volio da se opet makar za godišnjicu hordi okupimo u što većem broju,makar samo jedan dan.Sve bih dao ja za to.Pozdrav mome dragom debi sa Vratnika,kod njega je bila zajednička posljednja nova godina (2007),tu noć nisam imao ni kinte,niti sam učestvovao u kupovini pića,hrane,i ostalog,ali mi nisu dali da budem odsutan sa zabave,iako sam nisam htio da dođem zbog ranije navedenog.

Ni sam se ne mogu sjetit mnogobrojnih anegdota,ali su mi isto tako bila draga okupljanja u kinu Bosna,i sve te akcije skupljanja za geografije. :D

Poprilično sam nostalgičan kada je u pitanju taj period.Radili smo svašta,ali ne žalim za većinu stvari koje sam uradio.Naveo bi ovde mnogo drugih ljudi,ali iz poštovanja rema njima to neću učiniti.Od sve te raje možda da samo jednog često viđam.Nevjerovatno koliko je svijet mali ali se tako često mimoilazimo u svakodnevnom životu,a posebno na utakmicama.Realno,nakon odlaska sa tribine trebao mi je 2 godine da se pomirim sa tim da više neću biti dio ove grupe,nekako sam naglo pobjegao od svega toga,i sve to sam uradio samo zbog porodice,jer su oni najviše trpili zbog mene,a sa druge strane nije mi se odlazilo.Jebi ga ja imam tu lošu osobinu da se vežem za ljude,zavolim ih ako su dobri prema meni i drugima,i teško se rastajem sa svim tim.
Emotivno nema sta onako iz druse sto bi se reklo. DA mi smo stvarno u tom spomenutom period bili jedna cjelina uz neke sitne trzavice koje sam ja nekako uspjevao neutralisati da ne bi eskalirale. Radilo se za grupu po nekih 4-5 sati svakog dana.
SmokingMan

#4347 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Bila jednom jedna generacija. :thumbup:
Anestezija

#4348 Re: Horde Zla

Post by Anestezija »

SmokingMan wrote:Meni je moje zadnje gostovanje u BL prije 8 godina bilo najdraže,posebno sva ta zajebancija u busu tokom povratka.Koliko je te noći bilo smjeha,mislio sam da će neko od nas naredni dan zaplakati.Koliko mi ta ekipa samo nedostaje,posebno moj bruda Merso.Mislio sam da se nikada nećemo rastati,i da će ta mnogbrojna ekipa ostati na okupu barem 10-15 godina,nekako mnogo se truda uložilo,prošlo se kroz sve i svašta.Vremenom smo jedan po jedan otpadali iz te grupe,manjina ih je danas tu na sjeveru,neki su opet na zapadu,a neki na istoku,a neki više i ne dolaze.Koliko bi volio da se opet makar za godišnjicu hordi okupimo u što većem broju,makar samo jedan dan.Sve bih dao ja za to.Pozdrav mome dragom debi sa Vratnika,kod njega je bila zajednička posljednja nova godina (2007),tu noć nisam imao ni kinte,niti sam učestvovao u kupovini pića,hrane,i ostalog,ali mi nisu dali da budem odsutan sa zabave,iako sam nisam htio da dođem zbog ranije navedenog.

Bas vidim momke neke iz tog perioda,sad u vjeri nista tribine a beton bili momci,proleti zivot .
SmokingMan

#4349 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Anestezija wrote: Bas vidim momke neke iz tog perioda,sad u vjeri nista tribine a beton bili momci,proleti zivot .
Šteta sada su suzili svoj svijet,na najmanje na 4 zida.Bili su to dobri momci sa lošim navikama,kao što ih svi i imamo,sada su poptuno drugi ljudi.
Anestezija

#4350 Re: Horde Zla

Post by Anestezija »

SmokingMan wrote:
Anestezija wrote: Bas vidim momke neke iz tog perioda,sad u vjeri nista tribine a beton bili momci,proleti zivot .
Šteta sada su suzili svoj svijet,na najmanje na 4 zida.Bili su to dobri momci sa lošim navikama,kao što ih svi i imamo,sada su poptuno drugi ljudi.
Kad udjem na fksinfo i gledam slike gostovanja Modrica,Orasje..2008 k'o da neko ukrade godine jbt
Post Reply