Alfons Kauders wrote:dobar folPedja Kojovic wrote:POSTAVLJANJE KAMENA TEMELJCA: RAT MAFIJI
by Naša Stranka Banja Luka on Thursday, September 23, 2010 at 1:46pm
Bojan Bajić, predsjednik Naše stranke i Damir Miljević, nosilac liste Naše stranke ispred Koalicije NS – NSP Zdravko Krsmanović za Narodnu skupštinu Republike Srpske danas su ispred Administrativnog centra Vlade Republike Srpske postavili kamen temeljac na kojem je uklesano osnovno opredjeljenje Naše stranke: „Rat mafiji“.
„Ovo je simboličan gest kojim stanovništvu želimo poručiti da je naš osnovni cilj smanjenje kriminala, korupcije i rasipništva što je preduslov bilo kakvih budućih razvojnih programa“, izjavio je Damir Miljević i dodao „Naime, besmisleno je pričati o ekonomskom i društvenom razvoju uopšte prije nego riješimo korupciju i rasipništvo. Osnovni ciljevi Naše stranke su: smanjenje korupcije i siromaštva, razvoj ekonomije i briga o socijalno ugroženim grupama.“
Nakon kraćeg razgovora sa pripadnicima MUP-a RS koji su bili na platou ispred Administrativnog centra Vlade RS a koji su od predstavnika Naše stranke tražili da uklone kamen temeljac Bojan Bajić, predsjednik Naše stranke je pred okupljenim novinarima kratko prokomentarisao: „Evo, predstavnici MUP-a RS nisu raspoloženi za objavljivanje rata mafiji ali mi vam obećavamo da ćemo, čim dođemo na vlast, ove aktivnosti ozbiljno pokrenuti.“![]()
mescini da sam na depou cito o ovom..
gdje je ovo objavljeno, ima li slika?
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- janje_
#4326 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- seln
#4327 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
S cim bih ja bio sretan je jedna stvar, realna politika nesto drugo. Uostalom, ako vam partija prezivi jos koju godinu, pitacu te o postenju. Ako hoces cast i postenje, uclani se u izvidjace.Suti i trpi wrote:A ti kao ne bi bio sretan da sutra Zlatko izjavi kako ni pod koju cijenu ne bi koaliro sa Fahrom? Nije to amaterizam, to je postenje, to je DISTANCIRANJE od nacionalisticki stranki. U svakoj prilici se treba distancirati od nacionalisticki grobara BiH. Da se mene pita, ja bih ovo saopstenje ponavljo svaki dan, da se dobro utvrdi gradivo i da se udari kineski zid izmedju leberalne i radikalne politicke opcije.seln wrote:Za mene je to izraz amaterizma. Ja licno necu vise nikada glasati za SDP ako koaliraju sa Fahrom, ali ni jedna stranka (osim ove posteniH namjera) ne izjavljuje prije izbora s kim ce koalirati, ali eto...teorija i praksa drzavne politike po Dr. Danisu Tanovicu.Suti i trpi wrote:
Kakvo podmetanje? Sta ima lose u tome sto je Nasa stranka izricita i sto otvoreno porucuje sa kime nece koalirati!? Za mene je to izraz posteni namjera, a nikako podmetanja. Podmetanje je ovo sto sam boldiro u tvome komentaru. Al dobro, navikli smo od tebe, tako da...
Gradjani ove drzave su bezbroj puta izigrani i prevareni. Mozda sam naivan, ali meni Nasa stranka ulijeva povjerenje. Ja vjerujem da ga nece izigrati, a ako ga izigraju, moj glas vise nikada nece dobiti. Dakle, prvi put izlazim na izbore, jer sam steko povjerenje u ove ljude. Vjerujem da Danis, Bojan, Dino i Pedja nece izigrati moje povjerenje.
A naivan jesi, dakako.
-
Pedja Kojovic
#4328 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Fotogalerija na ** No links **-u.
NAŠA STRANKA - RAT MAFIJI: Policija spriječila postavljanje kamena temeljca ispred Vlade RS
Četvrtak | 23.09.2010.
U Banjoj Luci je u četvrtak organizovano ulično druženje kandidata Naše stranke sa građanima. Pored druženja sa građanima, Naša stranka je objavila rat mafiji simboličnim postavljanem kamena temeljca ispred Administrativnog centra RS. Nakon intervencije MUP-a kamen je uklonjen. POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!
Na Trgu Krajine organizovano je druženje članova Naša stranka sa građanim glavnog grada Republike Srpske. U razgovoru sa građanima Bojan Bajić predsjednik stranke, Damir Miljević noslica liste za Narodnu Skupštinu Naše stranke ispred Koalicije NS – NSP Zdravko Krsmanović i drugi kandidati Naše stranke na Opštim izobrima 2010 porazgovarali su o trenutnom stanju u državi, ekonomskoj krizi, siromaštvu, kao i to brigama koje more jednog prosječnog građana.
Nakon razgovora čalnovi i simpatizeri Naše stranke uputuli su se prema Administrativnom centru Republike Srpske gdje su pokušali da postave simbolični kamen temeljac, kao znak upozorenja na mafiju koja vodi Bosnu i Hercegovinu. Na bijelom mermernom kamenu jasno je ispisana poruka RAT MAFIJI.
- Naša stranka smatra da ovu zemlju vodi mafija i da ona koristi nacionalnu retoriku da bi zavadila ljude i da se tako skreće pažnja sa kriminala i korupcije. Ovim kamenom Naša stranka objavljue rat mafiji. Nema smimsla govoriti o reformama ako ovom zemljom upravljaja mafija, rekao je predsjednik Naše stranke Bojan Bajić prisutnim novinarima.
- Ovo je simboličan gest kojim stanovništvu želimo poručiti da je naš osnovni cilj smanjenje kriminala, korupcije i rasipništva što je preduslov bilo kakvih budućih razvojnih programa - izjavio je Damir Miljević i dodao - Naime, besmisleno je pričati o ekonomskom i društvenom razvoju uopšte prije nego riješimo korupciju i rasipništvo. Osnovni ciljevi Naše stranke su: smanjenje korupcije i siromaštva, razvoj ekonomije i briga o socijalno ugroženim grupama.
Nakon kraćeg razgovora sa pripadnicima MUP-a RS koji su bili na platou ispred Administrativnog centra Vlade RS, a koji su od predstavnika Naše stranke tražili da uklone kamen temeljac ili da ga ostave na protokolu Vlade, Bojan Bajić, predsjednik stranke je pred okupljenim novinarima kratko prokomentarisao - Na zahtjev policije primorani smo da sklonimo kamen temeljac. Ja pozivam policiju da protiv mene pokrene postuopak i kazne me jer ne poštujem zakon.
BLIN/** No links **, Dario Stanković
NAŠA STRANKA - RAT MAFIJI: Policija spriječila postavljanje kamena temeljca ispred Vlade RS
Četvrtak | 23.09.2010.
U Banjoj Luci je u četvrtak organizovano ulično druženje kandidata Naše stranke sa građanima. Pored druženja sa građanima, Naša stranka je objavila rat mafiji simboličnim postavljanem kamena temeljca ispred Administrativnog centra RS. Nakon intervencije MUP-a kamen je uklonjen. POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!
Na Trgu Krajine organizovano je druženje članova Naša stranka sa građanim glavnog grada Republike Srpske. U razgovoru sa građanima Bojan Bajić predsjednik stranke, Damir Miljević noslica liste za Narodnu Skupštinu Naše stranke ispred Koalicije NS – NSP Zdravko Krsmanović i drugi kandidati Naše stranke na Opštim izobrima 2010 porazgovarali su o trenutnom stanju u državi, ekonomskoj krizi, siromaštvu, kao i to brigama koje more jednog prosječnog građana.
Nakon razgovora čalnovi i simpatizeri Naše stranke uputuli su se prema Administrativnom centru Republike Srpske gdje su pokušali da postave simbolični kamen temeljac, kao znak upozorenja na mafiju koja vodi Bosnu i Hercegovinu. Na bijelom mermernom kamenu jasno je ispisana poruka RAT MAFIJI.
- Naša stranka smatra da ovu zemlju vodi mafija i da ona koristi nacionalnu retoriku da bi zavadila ljude i da se tako skreće pažnja sa kriminala i korupcije. Ovim kamenom Naša stranka objavljue rat mafiji. Nema smimsla govoriti o reformama ako ovom zemljom upravljaja mafija, rekao je predsjednik Naše stranke Bojan Bajić prisutnim novinarima.
- Ovo je simboličan gest kojim stanovništvu želimo poručiti da je naš osnovni cilj smanjenje kriminala, korupcije i rasipništva što je preduslov bilo kakvih budućih razvojnih programa - izjavio je Damir Miljević i dodao - Naime, besmisleno je pričati o ekonomskom i društvenom razvoju uopšte prije nego riješimo korupciju i rasipništvo. Osnovni ciljevi Naše stranke su: smanjenje korupcije i siromaštva, razvoj ekonomije i briga o socijalno ugroženim grupama.
Nakon kraćeg razgovora sa pripadnicima MUP-a RS koji su bili na platou ispred Administrativnog centra Vlade RS, a koji su od predstavnika Naše stranke tražili da uklone kamen temeljac ili da ga ostave na protokolu Vlade, Bojan Bajić, predsjednik stranke je pred okupljenim novinarima kratko prokomentarisao - Na zahtjev policije primorani smo da sklonimo kamen temeljac. Ja pozivam policiju da protiv mene pokrene postuopak i kazne me jer ne poštujem zakon.
BLIN/** No links **, Dario Stanković
- Alfons Kauders
#4329 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jest, ** No links **...

vidi se da imaju umjetnika u stranci...

i jos su usput naletili na dva najmanja drota u RS...
ovom desno penrek pao ispod koljena
metar i po brat bratu...

vidi se da imaju umjetnika u stranci...

i jos su usput naletili na dva najmanja drota u RS...
- Corto Maltese
#4330 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da ga ne upališe ja bih svjetlo zvao mrakom!Adriatic wrote:Ne ne, zaboravio si, oni su upalili svjetlopoznanik wrote:Da da, zato nas neki 20 godina drže u mraku, da se kolektivno svi ne osjećamo provincijskiCorto Maltese wrote: Ma ja, našao se neki Rundo-Bundo iz Rudog da Finu Gradsku Raju podučava demokraciji. Đe to ima? Kad smo već kod provincije i provincijalaca, ko dade onom seljačiću iz Smiljana da elektrifikuje Ameriku i izmisli trofaznu struju? Sad se osjećam tako seljački svaki put kad upalim svjetlo. Frižider da i ne spominjem.
- Adriatic
#4331 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
Skoro 200 stranica heeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj
- Suti i trpi
#4332 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bas me zanima hoce li ovo objaviti nasa privatna 'drzavna televizija' kojoj vec odavno ne placam taksu, jer su se pokazali kao pristrasan i korumpiran medijPedja Kojovic wrote:POSTAVLJANJE KAMENA TEMELJCA: RAT MAFIJI
by Naša Stranka Banja Luka on Thursday, September 23, 2010 at 1:46pm
Bojan Bajić, predsjednik Naše stranke i Damir Miljević, nosilac liste Naše stranke ispred Koalicije NS – NSP Zdravko Krsmanović za Narodnu skupštinu Republike Srpske danas su ispred Administrativnog centra Vlade Republike Srpske postavili kamen temeljac na kojem je uklesano osnovno opredjeljenje Naše stranke: „Rat mafiji“.
„Ovo je simboličan gest kojim stanovništvu želimo poručiti da je naš osnovni cilj smanjenje kriminala, korupcije i rasipništva što je preduslov bilo kakvih budućih razvojnih programa“, izjavio je Damir Miljević i dodao „Naime, besmisleno je pričati o ekonomskom i društvenom razvoju uopšte prije nego riješimo korupciju i rasipništvo. Osnovni ciljevi Naše stranke su: smanjenje korupcije i siromaštva, razvoj ekonomije i briga o socijalno ugroženim grupama.“
Nakon kraćeg razgovora sa pripadnicima MUP-a RS koji su bili na platou ispred Administrativnog centra Vlade RS a koji su od predstavnika Naše stranke tražili da uklone kamen temeljac Bojan Bajić, predsjednik Naše stranke je pred okupljenim novinarima kratko prokomentarisao: „Evo, predstavnici MUP-a RS nisu raspoloženi za objavljivanje rata mafiji ali mi vam obećavamo da ćemo, čim dođemo na vlast, ove aktivnosti ozbiljno pokrenuti.“
Adriatic
Sta je bilo? Nasa stranka je cenzurisana na svim medijima, pa bi je jos trebalo ukinuti i na internetuDokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
- Adriatic
#4333 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Corto Maltese wrote:Da ga ne upališe ja bih svjetlo zvao mrakom!Adriatic wrote:
Ne ne, zaboravio si, oni su upalili svjetlo
- seln
#4334 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad bi bar pomoglo...Adriatic wrote:Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
-
Pedja Kojovic
#4335 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sa bloga prof.Prohica...
Distinkcija
Naša stranka od osnivanja tvrdi da je drugačija od ostalih, etabliranih stranaka u BiH. U javnosti , s druge strane, prevladava stav da su „svi isti“, da nema bitne razlike među političkim strankama, prije svega na etičkom planu. Naša stranka insistira, upravo, na reafirmaciji etike u politici i opšteg interesa kao autentičnog smisla politike. Tokom kampanje građani često pitaju po čemu se NS razlikuje od ostalih, posebno od SDP-a BiH. Navešćemo, bez detaljnije interpretacije nekoliko ključnih razlika.
1. POLITIČKA FILOZOFIJA. (funkcija politike)
SDP - vlast je cilj
NS - vlast je sredstvo za nužne društvene promjene
1a. IDEOLOŠKA MATRICA
SDP - socijaldemokratija
NS - liberalnosocijalna
2.MOTIVACIJA
SDP - klijentelistička stranka. Partija služi interesima članova SDP-a, politika kao profesija
NS - opšti/javni interes - temeljni motiv, smisao bavljenja politikom. Bavljenje politikom se vidi kao misija za razvoj društva
3. STEPEN DEMOKRATIČNOSTI
SDP nije demokratski profilirana stranka. Autokratsko vladanje, neprikosnoveni lider (do kraja mandata 20 god. na čelu partije), koncentracija politije. Članovi SDP-a su sljedbenici, inicijativa se sputava, kritika blokira, a dosljedni kritičari marginaliziraju ili eliminiraju iz SDP-a,zatvorena stranka (nizak stepen propulzivnosti)
NS snažno razvija demokratski potencijal, visok stepen disperzije političke moći ( Statutom se onemogućava kumulacija funkcija i ograničava trajanje mandata na funkcijama u stranci). Članovi NS su kreatori politike stranke. Inicijativa se ohrabruje, kritika dopušta , pa i ohrabruje (Statut dopušta čak i institucionaliziranje frakcije). Otvorena stranka - potiče se prohodnost unutar stranke na osnovu kriterija kompetentnosti, rada i doprinosa razvoju i funkcioniranju stranke. Simpatizeri stranke mogu aktivno participirati u njenom radu i utjecati na ključne procese, političke odluke i profiliranje (razvoj) stranke
4. LJUDSKI RESURSI
SDP - Slaba prohodnost , problematični kriteriji pozicioniranja i promoviranja unutar partije (na šta odlučujući , ako ne i isključivi , utjecaj ima predsjednik partije) i uzak krug njemu odanih članova (svojevrsna politička falanga)
NS - Visok stepen propulzivnosti, pozicioniranje, napredovanje i promoviranje na osnovu jasno definiranih kriterija , širenje kruga prepoznatljivih članova ( što je jedan od strateških ciljeva)
5.MULTIETNIČKI KARAKTER (sastav)
SDP je deklaratvno multietnička stranka, de facto, dominantno Bošnjačka.Ta transformacija utiče i na stavove SDP-a o nizu aktuelnih političkih pitanja
NS - autentična multietnička stranka : po sastavu (članstva i rukovodstva), političkim ciljevima i praksi
5a. GEOGRAFSKI KARAKTER
SDP je fokusiran na F BiH, na neki način se reducira na regionalnu stranku
NS ulaže napor da se etablira i u RS i u tome uspijeva (strateški cilj je relativizirati političku podjelu na entitete). Univerzalnost političke ideje dokazuje integralizmon
6. VJERODOSTOJNOST
SDP ima nizak nivo poovjerenja javnosti. Politiku su sveli na tehniku. Principi ostali na nivou načelnog stava, pragmatizam dominantan
NS - visok stepen povjerenja javnosti.Pragmatizam se poštuje do tačke koja bi značila ugrožavanje prioncipijelnosti.Vizija ispred pragmatizma, univerzalne vrijednosti i perspektiva ispred dnevne politike. Dosljednost i etičnost u poliitici kao temeljni principi
7. KOALICIJSKI POTENCIJAL
SDP teži dominaciji nad drugim političkim strankama. Posebno nastoji zadržati monopol u prostoru građanske opcije, a kasnije (ako bi to bilo moguće) i na globalnom društvenom planu. Posljedica gore navedenog je da SDP nema saradnju sa drugim političkim faktorima ( nizak koalicijski potencijal)
NS ima veliki koalicijski potencijal (zbog otvorenosti i demokratičnosti). Na oktobarske izbore ide u koaliciji sa Novom socijalističkom partijom iz RS. Time se i simbolički šalje poruka o potrebi (nužnosti) i mogućnosti relativiziranja entitetske linije. To je praktičan doprinos (re)integraciji BiH.
U postizborn periodu NS će inicirati proces saradnje i integriranja ideološki i programski srodnih stranaka.
Distinkcija
Naša stranka od osnivanja tvrdi da je drugačija od ostalih, etabliranih stranaka u BiH. U javnosti , s druge strane, prevladava stav da su „svi isti“, da nema bitne razlike među političkim strankama, prije svega na etičkom planu. Naša stranka insistira, upravo, na reafirmaciji etike u politici i opšteg interesa kao autentičnog smisla politike. Tokom kampanje građani često pitaju po čemu se NS razlikuje od ostalih, posebno od SDP-a BiH. Navešćemo, bez detaljnije interpretacije nekoliko ključnih razlika.
SDP - vlast je cilj
1a. IDEOLOŠKA MATRICA
SDP - socijaldemokratija
NS - liberalnosocijalna
2.MOTIVACIJA
SDP - klijentelistička stranka. Partija služi interesima članova SDP-a, politika kao profesija
NS - opšti/javni interes - temeljni motiv, smisao bavljenja politikom. Bavljenje politikom se vidi kao misija za razvoj društva
SDP nije demokratski profilirana stranka. Autokratsko vladanje, neprikosnoveni lider (do kraja mandata 20 god. na čelu partije), koncentracija politije. Članovi SDP-a su sljedbenici, inicijativa se sputava, kritika blokira, a dosljedni kritičari marginaliziraju ili eliminiraju iz SDP-a,zatvorena stranka (nizak stepen propulzivnosti)
NS snažno razvija demokratski potencijal, visok stepen disperzije političke moći ( Statutom se onemogućava kumulacija funkcija i ograničava trajanje mandata na funkcijama u stranci). Članovi NS su kreatori politike stranke. Inicijativa se ohrabruje, kritika dopušta , pa i ohrabruje (Statut dopušta čak i institucionaliziranje frakcije). Otvorena stranka - potiče se prohodnost unutar stranke na osnovu kriterija kompetentnosti, rada i doprinosa razvoju i funkcioniranju stranke. Simpatizeri stranke mogu aktivno participirati u njenom radu i utjecati na ključne procese, političke odluke i profiliranje (razvoj) stranke
4. LJUDSKI RESURSI
SDP - Slaba prohodnost , problematični kriteriji pozicioniranja i promoviranja unutar partije (na šta odlučujući , ako ne i isključivi , utjecaj ima predsjednik partije) i uzak krug njemu odanih članova (svojevrsna politička falanga)
NS - Visok stepen propulzivnosti, pozicioniranje, napredovanje i promoviranje na osnovu jasno definiranih kriterija , širenje kruga prepoznatljivih članova ( što je jedan od strateških ciljeva)
SDP je deklaratvno multietnička stranka, de facto, dominantno Bošnjačka.Ta transformacija utiče i na stavove SDP-a o nizu aktuelnih političkih pitanja
NS - autentična multietnička stranka : po sastavu (članstva i rukovodstva), političkim ciljevima i praksi
5a. GEOGRAFSKI KARAKTER
NS ulaže napor da se etablira i u RS i u tome uspijeva (strateški cilj je relativizirati političku podjelu na entitete). Univerzalnost političke ideje dokazuje integralizmon
6. VJERODOSTOJNOST
SDP ima nizak nivo poovjerenja javnosti. Politiku su sveli na tehniku. Principi ostali na nivou načelnog stava, pragmatizam dominantan
NS - visok stepen povjerenja javnosti.Pragmatizam se poštuje do tačke koja bi značila ugrožavanje prioncipijelnosti.Vizija ispred pragmatizma, univerzalne vrijednosti i perspektiva ispred dnevne politike. Dosljednost i etičnost u poliitici kao temeljni principi
SDP teži dominaciji nad drugim političkim strankama. Posebno nastoji zadržati monopol u prostoru građanske opcije, a kasnije (ako bi to bilo moguće) i na globalnom društvenom planu. Posljedica gore navedenog je da SDP nema saradnju sa drugim političkim faktorima ( nizak koalicijski potencijal)
NS ima veliki koalicijski potencijal (zbog otvorenosti i demokratičnosti). Na oktobarske izbore ide u koaliciji sa Novom socijalističkom partijom iz RS. Time se i simbolički šalje poruka o potrebi (nužnosti) i mogućnosti relativiziranja entitetske linije. To je praktičan doprinos (re)integraciji BiH.
U postizborn periodu NS će inicirati proces saradnje i integriranja ideološki i programski srodnih stranaka.
Last edited by Pedja Kojovic on 23/09/2010 16:48, edited 1 time in total.
- sorge_sa
#4336 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pedja,
mislis prof. Prohica
mislis prof. Prohica
Pedja Kojovic wrote:Sa bloga prof.Spahica...
Distinkcija
SDP - vlast je cilj
1a. IDEOLOŠKA MATRICA
SDP - socijaldemokratija
NS - liberalnosocijalna
2.MOTIVACIJA
4. LJUDSKI RESURSI
5a. GEOGRAFSKI KARAKTER
6. VJERODOSTOJNOST
Last edited by sorge_sa on 23/09/2010 16:48, edited 1 time in total.
- Corto Maltese
#4337 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta ćeš, frustrirajuće je, ali tako ti to ide. Velike stranke tokom kampanje koriste novac kojim kupuju medijski prostor i pažnju glasača. Malim strankama ne preostaje ništa drugo nego da koriste pamet.Adriatic wrote:Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
- seln
#4338 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E, moj Pedja...stoji li tako lose sa anketama?
Jadno...
Jadno...
- seln
#4339 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jos da je imaju...Corto Maltese wrote:Šta ćeš, frustrirajuće je, ali tako ti to ide. Velike stranke tokom kampanje koriste novac kojim kupuju medijski prostor i pažnju glasača. Malim strankama ne preostaje ništa drugo nego da koriste pamet.Adriatic wrote:Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
-
Pedja Kojovic
#4340 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sorge sa
Jeste, hvala. Ispravio sam.Lapsus.
p.k.
Jeste, hvala. Ispravio sam.Lapsus.
p.k.
- Corto Maltese
#4341 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jasno je da to nije ono što je tebe privuklo na ovu stranicu. Ali, svako ima pravo na svoje razloge, koliko god oni normalnim ljudima bili čudni i nedokučivi.seln wrote:Jos da je imaju...Corto Maltese wrote:Šta ćeš, frustrirajuće je, ali tako ti to ide. Velike stranke tokom kampanje koriste novac kojim kupuju medijski prostor i pažnju glasača. Malim strankama ne preostaje ništa drugo nego da koriste pamet.Adriatic wrote:Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
- seln
#4342 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tacno...tvoji razlozi su mi nedokucivi, ao i ostalim normalnim ovdje...osim ako ti zuc nije jedini motiv, mr. 2%.Corto Maltese wrote: Jasno je da to nije ono što je tebe privuklo na ovu stranicu. Ali, svako ima pravo na svoje razloge, koliko god oni normalnim ljudima bili čudni i nedokučivi.
- buzzer
#4343 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pomoce ilahije...seln wrote:Kad bi bar pomoglo...Adriatic wrote:Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
- buzzer
#4344 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sto bi rek'o chmoljo: koliko otrovaaaaa....seln wrote:E, moj Pedja...stoji li tako lose sa anketama?![]()
Jadno...
ali chmoljo se ne mjesa gdje se pljuje po opoziciji.
- seln
#4345 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jah, SDP kao vladajuca stranka..buzzer wrote:sto bi rek'o chmoljo: koliko otrovaaaaa....seln wrote:E, moj Pedja...stoji li tako lose sa anketama?![]()
Jadno...
ali chmoljo se ne mjesa gdje se pljuje po opoziciji.
-
red01
#4346 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ni aparatčik pedja nema šanse za kantun, a visoko je(4. mjesto)....... da nije možda na kompenzacionoj listi..... kad se budu popunjavali nedostajući Srbi... al tu su Lukič i ostali iz SDA i SBIH ili SBBB.... izgleda opet slab beričet...seln wrote:E, moj Pedja...stoji li tako lose sa anketama?![]()
Jadno...
Kao što sam i najavio prije haman mjesec, ubjedljiva pobjeda SBB i SDP, ostali u drugi red, a nji'ova stranka na popravni za LOKO izbore..., tragom Prve proleterske Jopet iz Rudog....
- ultima_palabra
#4347 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bajićevo saopštenje, još jedan autogol... politika nije pozerstvo (3 minute držati papirić), niti je forum pa da se gleda ko je kome bolje šukn'o
NS ionako ima problema sa manjkom medijskog prostora, i kada dođe do mrvice etera onda kažu: Rat mafiji
Kome, ko, zašto, kako? Pa i Fahro objavljuje rat mafiji 
NS ionako ima problema sa manjkom medijskog prostora, i kada dođe do mrvice etera onda kažu: Rat mafiji
- Banksy
#4348 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da je bogdo nisu ni otvarali ...Adriatic wrote: Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
- DepraUbiVepra
- Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!
#4349 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ejh, da su babi muda....Banksy wrote:Da je bogdo nisu ni otvarali ...Adriatic wrote: Dokle će trajati ova besplatna reklama za njihovu stranku na ovom forumu?
Za mene kao građanina koji je sit lopova od kojih neki najavljuju borbu protiv korupcije, salonskih komunjara, primitivaca, demagoga i drugih od kojih svaki ima ili bi volio da ima svoje novine, televiziju, policiju, vojsku i imunitet od gonjenja, Naša stranka jednostavno nema alternative.
Neovisno od rezultata izbora, već su postigli puno u demonstraciji kulture dijaloga u ovoj našoj pretpolitičkoj žabokrečini! Stoga, halal im glas!
- DepraUbiVepra
- Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!
#4350 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima, pljujem po SDP-u ako koalira s Radončićem...Adriatic wrote:I kao i uvijek, vi opet po SDP-u?Pedja Kojovic wrote:Izjava Bojana Bajića o postizbornim koalicijama
Thursday, 23 September 2010
Povodom sve češćih indicija o stvaranju postizbornih koalicija u Federaciji Bosne i Hercegovine, predsjednik Naše stranke Bojan Bajić je izjavio: „Naša stranka poziva sve lijevo i demokratski orjentisane birače da glasaju za Našu stranku, jer jedino glasanjem za NS mogu biti sigurni da njihov glas neće završiti u koaliciji sa Fahrudinom Radončićem.“
Povodom sve češćih indicija o stvaranju postizbornih koalicija u Federaciji Bosne i Hercegovine, predsjednik Naše stranke Bojan Bajić je izjavio:
„Naša stranka poziva sve lijevo i demokratski orjentisane birače da glasaju za Našu stranku, jer jedino glasanjem za NS mogu biti sigurni da njihov glas neće završiti u koaliciji sa Fahrudinom Radončićem.“
Pa ima li ikakav drugi način da dođete do izražaja, od pljuvanja po ovoj stranci?
Pljujem po SDP-u što je naša kleptokratska vlast uvijek imala odgovarajuće nezrelu opoziciju.
Pljujem po SDP-u jer se zavisno od konteksta naizmjenično busaju u prsa kontinuitetom sa SKJ, i odriču se tog kontinuiteta.
Last edited by DepraUbiVepra on 23/09/2010 21:43, edited 1 time in total.