Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa neko kaze crvenocrni, u pjesmama obrnu , ali razumijemo se.
Mislio sam da će danas igrati sa prvom i najjačom garniturom, ali eto iznenadise sa ovim Velez lookom.
channel10 wrote:Pa neko kaze crvenocrni, u pjesmama obrnu , ali razumijemo se.
Mislio sam da će danas igrati sa prvom i najjačom garniturom, ali eto iznenadise sa ovim Velez lookom.
Mozda su i Zrinjski iznenadili, kontali ljudi gradski derbi igraju. Ma veceras su dresovi najmanje bitni. Utakmicu su odigrali opet muski (doduse malo slabije nego protiv Zelje, ali i protivnik je bio kvalitetniji). Bas mi je drago sto su doveli Okica. Simpatican mi je jos kad je za Velez igrao, kasnije i Sarajevo. Kvalitetan igrac. Steta sto nije zavrsio onu akciju pogotkom u prvom poluvremenu.
Nadam se da cemo naredne utakmice pocinjati sa dva napadaca, jer sam Nikolic u vrhu napada je premalo za neki efikasniji pritisak. Falio je i Dedic veceras.
Ma znam Tomo, nama bi i bod iz Bijeljine bio dobar...vidjecemo. Samo nek igraju ovako kako igraju na BP i niko im nece A reci kako god rezultat napravili.
Livaja nece igrati (tri zuta). Mislio sam da nece ni Vrhovac ali on ima "samo" dva. Vraca se Dedic, mozda bude i Karahmet u kombinaciji. Serbo je nagovijestio da ce u Bijeljini sansu dobiti igraci koji su manje igrali dosad... samo se nadam da Duvanjak i Adilovic nisu ti igraci Mozda probati sa Mujanovicem, Mileticem od pocetka.
phillie wrote:Ma znam Tomo, nama bi i bod iz Bijeljine bio dobar...vidjecemo. Samo nek igraju ovako kako igraju na BP i niko im nece A reci kako god rezultat napravili.
Livaja nece igrati (tri zuta). Mislio sam da nece ni Vrhovac ali on ima "samo" dva. Vraca se Dedic, mozda bude i Karahmet u kombinaciji. Serbo je nagovijestio da ce u Bijeljini sansu dobiti igraci koji su manje igrali dosad... samo se nadam da Duvanjak i Adilovic nisu ti igraci Mozda probati sa Mujanovicem, Mileticem od pocetka.
Nekakvi su čvrsti, eto taj bod iz ŠB, oni inače često tamo uzmu bod, ali moraju dati bar gol, ovaj put je bilo 0-0.
Znamo svi kako je njima tamo teško izbiti bod(ove).
Čelik je i prebacio, uzeo Želju i Zrinjskog, možda se s Krupom mogao kakav bod, ali se zato podebljalo pobjedama nad favoritima.