Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
ludvig

Post by ludvig »

hrasno38 wrote:
Piramidos wrote:pa rijec sama bosna nedolazi od slavenskog porijekla tako da je pitanje dana kada ce expretno oko proglasiti je prailirskom rijecu i oznaciti je kao vibrator svega
p.s. jel vi vibrirate meni sve nekako vako
Svako spominje ono sto mu fali. Ne brini, ima sad sex sopova pa si priusti jedan vibrator koji predpostavljam da znas gdje trebas da ga stavis pa vibriraj jarane do mile volje. I to je jedna vrsta samozadovoljavanja, doduse malo neprirodna, ali sta ces moras nesto raditi dok ne otkopaju piramide. Samoca je ponekad ubitacna.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
dexcox

Post by dexcox »

[quote="Qler"]ma meni bas nikako nije jasno sto je ovim toliko stalo da govore da nema piramide!?!? fakat mi nije jasno?! ha entuzijasti sto se raduju sto vjeruju svaka cast.. ali dodje neko i kaze nema.. ja reko da nema i nema! i onda kontra svih :) dajte ljudi malo razmislite... opet primjer navodim medjugorje i gospu?! koliko vas vjeruje da se ukazala?! je li iko dokazao?! a koliko turista dolazi?! koliko PARA ostave?! kazem vam, i ako ne budu tu treba prodavati ublehu, ono, gdje su mogle biti piramide :) strancima. a imam osjecaj da bi neki ljudi kad bi fakat tu bila piramida otisli tamo i postavili dinamit, digli je u zrak i rekli, jesam reko' da je nema! :D:D:D

mozda kad malo ostaris bice ti jasnije
novel

Post by novel »

jah, sta onda, mozda ce nam promijeniti ime "drzave"... bicemo piramidistan... tesko ovo, odo ja na kafu, dangubit dok nije kisa...
....ako ces u Zivinice....obrati paznju na brdo VIS :D ....kazu da se nesto krije :D
leek

Post by leek »

Piramidos wrote:
SuperM wrote:Poštovana gospodo,

zahvaljujem se na Vašem interesovanju oko Projekta Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.
Kao i u svim drugim projektima imamo one koji podržavaju kao i kritizere istog.
Čast mi je pozvati sve medijske kuće, kako domaće tako i svjetske, kao i sve one koji se interesuju za ovaj Projekt, u srijedu 19.04. u 10:00 sati na platou Visočice kako bismo dali uvid konačnih materijalnih dokaza, pravilnih kamenih blokova koji tvore zidove Bosanske piramide Sunca.

Srdačan pozdrav,
Mario Gerussi,
izvršni direktor Fondacije
jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala :sad:

pogledaj malo sajt fondacije i novinske agencije i sajtove tipa sa-x pa ces naci isto to i na njima... covjek na forumu napiso jer vidi da je veoma posjecena tema...

ne znam sta se bunis ako ti prevod za svaku sitnicu treba
Piramidos

Post by Piramidos »

novel wrote:
jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala
sta to fali sarajevo-x forumu :roll: ?
pa u tome i je pojenta novel sto nefali s-x nista ,samo jedna ozbiljna organizacija ustanova jebote se koristi kontas , to bi ti isto bilo da ti se sad tihic ovde spoji i pocne davati saopstenje za javnost kontas
ludvig

Post by ludvig »

Piramidos wrote:steta sto je rudolf bosnjak stao sa otkrivanjem ove prevare i sto su mu zaprijetili a mogao je covjek puno toga da kaze pa da ovi svi sto nezele da vide progledaju
Ako je ovo istina, Rudolf Bosnjak je obicna PI****INA :lol:
dexcox

Post by dexcox »

Piramidos wrote:
novel wrote:
jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala
sta to fali sarajevo-x forumu :roll: ?
pa u tome i je pojenta novel sto nefali s-x nista ,samo jedna ozbiljna organizacija ustanova jebote se koristi kontas , to bi ti isto bilo da ti se sad tihic ovde spoji i pocne davati saopstenje za javnost kontas
meni bi to bilo skroz cool demokratski.

kontas :roll:
Piramidos

Post by Piramidos »

leek wrote:
Piramidos wrote:
SuperM wrote:Poštovana gospodo,

zahvaljujem se na Vašem interesovanju oko Projekta Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.
Kao i u svim drugim projektima imamo one koji podržavaju kao i kritizere istog.
Čast mi je pozvati sve medijske kuće, kako domaće tako i svjetske, kao i sve one koji se interesuju za ovaj Projekt, u srijedu 19.04. u 10:00 sati na platou Visočice kako bismo dali uvid konačnih materijalnih dokaza, pravilnih kamenih blokova koji tvore zidove Bosanske piramide Sunca.

Srdačan pozdrav,
Mario Gerussi,
izvršni direktor Fondacije

jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala :sad:

pogledaj malo sajt fondacije i novinske agencije i sajtove tipa sa-x pa ces naci isto to i na njima... covjek na forumu napiso jer vidi da je veoma posjecena tema...

ne znam sta se bunis ako ti prevod za svaku sitnicu treba
ma ja i to sto kazes ,evo i u gorazdu pocelo da vibrira kazu piramida
max_power

Post by max_power »

Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu :-)

Imamo sa jedne strane vidljive i opipljive iskopine na Visocici, a sa druge imamo malogradjanska dobacivanja i spamiranje pojedinaca.

Pa ti izvagaj sta je vrijednije za diskusiju....
dexcox

Post by dexcox »

nobody wrote:Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu :-)

Imamo sa jedne strane vidljive i opipljive iskopine na Visocici, a sa druge imamo malogradjanska dobacivanja i spamiranje pojedinaca.

imam i ja iza kuce na imanju vecih blokova pa se nehvalim,

od kad datiraju ti blokovi ? tih dokaza nema.
novel

Post by novel »

dexcox wrote:
Piramidos wrote:
novel wrote: sta to fali sarajevo-x forumu :roll: ?
meni bi to bilo skroz cool demokratski.

kontas :roll:
nikada u svom zivotu nisam glasao za "nacose" ali kada bi se pojavilo ovdje :D :-) ko zna sta bi bilo :D .....ali ipak oni su u nebesima, ne hebu sitnu raju, ne vozaju skode, ne kopaju itd.....
ludvig

Post by ludvig »

Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.

Pa ti vidi cija je rijec vrijednija :roll:
dexcox

Post by dexcox »

novel wrote:... ne vozaju skode.....
dobra :D
novel

Post by novel »

p/s ovdje ces naci i Lamiju na forumu :roll: http://www.lds.ba/
dexcox

Post by dexcox »

ludvig wrote:

Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.

a ti si van betoven ili si i ti ko mi frustrirani?
dexcox

Post by dexcox »

novel wrote:p/s ovdje ces naci i Lamiju na forumu :roll: http://www.lds.ba/
joj fala neznam stabi bez lamijice moje :D
ludvig

Post by ludvig »

dexcox wrote:
ludvig wrote:

Sreca pa nisam frustriran kao ti, ne pokusavam sakriven anonimnoscu da ljude koji imaju ime i prezime da ponizavam , vrijedjam, napadam te da trazim da se obustavi njihov zasigurno koristan rad.

Hajd sad nastavi trolati i spamati....
novel

Post by novel »

@"Dexter" zasto "zacitajes" temu :D idi.... http://www.metajedrez.com.ar/images/dexter.gif
dexcox

Post by dexcox »

ludvig wrote:
dexcox wrote:
ludvig wrote: Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.

Sreca pa nisam frustriran kao ti, ne pokusavam sakriven anonimnoscu da ljude koji imaju ime i prezime da ponizavam , vrijedjam, napadam te da trazim da se obustavi njihov zasigurno koristan rad.

Hajd sad nastavi trolati i spamati....
:shock:

pa van betovene nemoj tako , ako vec nisi frustriran sto ti toliko smeta ako ja nevjerujem ?
ludvig

Post by ludvig »

dexcox wrote:
... sto ti toliko smeta ako ja nevjerujem ?
:lol: Joj jesi bitan faktor da nekom smeta sto ti ne vjerujes :lol:

Kako ti znas da ja vjerujem? :?

Jednostavno mi ne smeta, nego nasmijava kad PI*** anonimne blate ljude koji imaju svoje ime i prezime i rade korisnu stvar. Ne vjerujes, vjerujes, nebitno, pustimo ljude da rade i da dokazu i pokazu ako budu imali sta, a dosadasnji rezultata puno govore. i zato im SVAKA CAST :thumbup:

A ti, ponavljam, nastavi spamati i trolati...
DonDavudes

Post by DonDavudes »

Alfons Kauders wrote:Apelujem na osoblje SA-X portala da obavezno napravi backup ove teme, koja ce sluziti kao svojevrstan historijski dokument generacijama koje dolaze. Naime, nakon sto sve ovo prodje, planiram napisati knjigu "Hronologija jedne ublehe", te namjeravam koristiti izvale i nebuloze sa ove teme kao dokaz skoro nevjerovatne netrpeljivosti, ogranicenosti i primitivizma bosanskog covjeka.

Unaprijed hvala !
:lol: :lol: :lol:

jest fakat, ako bude ubleha, na ovoj temi ce se moci doktorirati o bosanskoj gluposti :D

medjuti, alfons, hebote i ja svakim danom kontam da oko ove price o piramidi bude neka velika senzacija :roll:

mislim, nije da vjerujem svakoj rijeci koju plasira Semir "indijana" osmanagic :D , ali sve ukazuje da se oko visokog krije nesto pravo veliko (bio sam par puta gore(poslom!) i mogu ti reci da stvarno ima cudnih i neobjasnjivih stvari :oops: )

al u svakom slucaju zasto ubijati ljudima entuzijazam (visocani su se obradovali ko djeca, cisti derivat radosti i srece i to mije preavo simpaticno :-D )

ako hoce da kopaju, nek kopaju :oops:
dexcox

Post by dexcox »

oni kradu ne rade
ludvig

Post by ludvig »

dexcox wrote:oni kradu ne rade
Spameru i trolu, kradje se ne prijavljuju na forumu nego nadleznim organima.

Hajd jos nastavi spamati i trolati .... :roll:
Murisno1

Post by Murisno1 »

dexcox wrote:oni kradu ne rade
ovako mi sve u bosni objašnjavamo
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

vidim done da si mi se i ti urazumio pametno zboris boga mi, svaka cast :D
Locked