hrasno38 wrote:Svako spominje ono sto mu fali. Ne brini, ima sad sex sopova pa si priusti jedan vibrator koji predpostavljam da znas gdje trebas da ga stavis pa vibriraj jarane do mile volje. I to je jedna vrsta samozadovoljavanja, doduse malo neprirodna, ali sta ces moras nesto raditi dok ne otkopaju piramide. Samoca je ponekad ubitacna.Piramidos wrote:pa rijec sama bosna nedolazi od slavenskog porijekla tako da je pitanje dana kada ce expretno oko proglasiti je prailirskom rijecu i oznaciti je kao vibrator svega
p.s. jel vi vibrirate meni sve nekako vako
Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
ludvig
- dexcox
[quote="Qler"]ma meni bas nikako nije jasno sto je ovim toliko stalo da govore da nema piramide!?!? fakat mi nije jasno?! ha entuzijasti sto se raduju sto vjeruju svaka cast.. ali dodje neko i kaze nema.. ja reko da nema i nema! i onda kontra svih
dajte ljudi malo razmislite... opet primjer navodim medjugorje i gospu?! koliko vas vjeruje da se ukazala?! je li iko dokazao?! a koliko turista dolazi?! koliko PARA ostave?! kazem vam, i ako ne budu tu treba prodavati ublehu, ono, gdje su mogle biti piramide
strancima. a imam osjecaj da bi neki ljudi kad bi fakat tu bila piramida otisli tamo i postavili dinamit, digli je u zrak i rekli, jesam reko' da je nema!
:D:D
mozda kad malo ostaris bice ti jasnije
mozda kad malo ostaris bice ti jasnije
-
leek
Piramidos wrote:jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spalaSuperM wrote:Poštovana gospodo,
zahvaljujem se na Vašem interesovanju oko Projekta Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.
Kao i u svim drugim projektima imamo one koji podržavaju kao i kritizere istog.
Čast mi je pozvati sve medijske kuće, kako domaće tako i svjetske, kao i sve one koji se interesuju za ovaj Projekt, u srijedu 19.04. u 10:00 sati na platou Visočice kako bismo dali uvid konačnih materijalnih dokaza, pravilnih kamenih blokova koji tvore zidove Bosanske piramide Sunca.
Srdačan pozdrav,
Mario Gerussi,
izvršni direktor Fondacije
pogledaj malo sajt fondacije i novinske agencije i sajtove tipa sa-x pa ces naci isto to i na njima... covjek na forumu napiso jer vidi da je veoma posjecena tema...
ne znam sta se bunis ako ti prevod za svaku sitnicu treba
-
Piramidos
pa u tome i je pojenta novel sto nefali s-x nista ,samo jedna ozbiljna organizacija ustanova jebote se koristi kontas , to bi ti isto bilo da ti se sad tihic ovde spoji i pocne davati saopstenje za javnost kontasnovel wrote:sta to fali sarajevo-x forumujedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala?
- dexcox
meni bi to bilo skroz cool demokratski.Piramidos wrote:pa u tome i je pojenta novel sto nefali s-x nista ,samo jedna ozbiljna organizacija ustanova jebote se koristi kontas , to bi ti isto bilo da ti se sad tihic ovde spoji i pocne davati saopstenje za javnost kontasnovel wrote:sta to fali sarajevo-x forumujedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala?
kontas
-
Piramidos
ma ja i to sto kazes ,evo i u gorazdu pocelo da vibrira kazu piramidaleek wrote:Piramidos wrote:SuperM wrote:Poštovana gospodo,
zahvaljujem se na Vašem interesovanju oko Projekta Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.
Kao i u svim drugim projektima imamo one koji podržavaju kao i kritizere istog.
Čast mi je pozvati sve medijske kuće, kako domaće tako i svjetske, kao i sve one koji se interesuju za ovaj Projekt, u srijedu 19.04. u 10:00 sati na platou Visočice kako bismo dali uvid konačnih materijalnih dokaza, pravilnih kamenih blokova koji tvore zidove Bosanske piramide Sunca.
Srdačan pozdrav,
Mario Gerussi,
izvršni direktor Fondacije
jedna ozbiljna organizacija fondacija medju kosmicki razmjera koristi se forumom da pozove zainteresovane da dodju i vide ocima o keramickim plocama itd itd itd ..... e bosno nasto si spala
pogledaj malo sajt fondacije i novinske agencije i sajtove tipa sa-x pa ces naci isto to i na njima... covjek na forumu napiso jer vidi da je veoma posjecena tema...
ne znam sta se bunis ako ti prevod za svaku sitnicu treba
- max_power
Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu 
Imamo sa jedne strane vidljive i opipljive iskopine na Visocici, a sa druge imamo malogradjanska dobacivanja i spamiranje pojedinaca.
Pa ti izvagaj sta je vrijednije za diskusiju....
Imamo sa jedne strane vidljive i opipljive iskopine na Visocici, a sa druge imamo malogradjanska dobacivanja i spamiranje pojedinaca.
- dexcox
imam i ja iza kuce na imanju vecih blokova pa se nehvalim,nobody wrote:Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu
od kad datiraju ti blokovi ? tih dokaza nema.
-
novel
nikada u svom zivotu nisam glasao za "nacose" ali kada bi se pojavilo ovdjedexcox wrote:meni bi to bilo skroz cool demokratski.Piramidos wrote:pa u tome i je pojenta novel sto nefali s-x nista ,samo jedna ozbiljna organizacija ustanova jebote se koristi kontas , to bi ti isto bilo da ti se sad tihic ovde spoji i pocne davati saopstenje za javnost kontasnovel wrote: sta to fali sarajevo-x forumu?
kontas
-
ludvig
Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.nobody wrote:Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu
Pa ti vidi cija je rijec vrijednija
-
novel
p/s ovdje ces naci i Lamiju na forumu
http://www.lds.ba/
- dexcox
a ti si van betoven ili si i ti ko mi frustrirani?ludvig wrote:Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.nobody wrote:Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu
- dexcox
joj fala neznam stabi bez lamijice mojenovel wrote:p/s ovdje ces naci i Lamiju na forumuhttp://www.lds.ba/
-
ludvig
Sreca pa nisam frustriran kao ti, ne pokusavam sakriven anonimnoscu da ljude koji imaju ime i prezime da ponizavam , vrijedjam, napadam te da trazim da se obustavi njihov zasigurno koristan rad.dexcox wrote:a ti si van betoven ili si i ti ko mi frustrirani?ludvig wrote:Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.nobody wrote:Sto je vise dokaza, to i frustracije kod pojedinaca rastu
Hajd sad nastavi trolati i spamati....
-
novel
@"Dexter" zasto "zacitajes" temu
idi.... http://www.metajedrez.com.ar/images/dexter.gif
- dexcox
ludvig wrote:Sreca pa nisam frustriran kao ti, ne pokusavam sakriven anonimnoscu da ljude koji imaju ime i prezime da ponizavam , vrijedjam, napadam te da trazim da se obustavi njihov zasigurno koristan rad.dexcox wrote:a ti si van betoven ili si i ti ko mi frustrirani?ludvig wrote: Sto je jos vaznije, sa jedne strane imamo fondaciju sa ljudima koji imaju IME i PREZIME, te gomilu anonimnih isfrustriranih spamera i trolova sa druge strane.
Hajd sad nastavi trolati i spamati....
pa van betovene nemoj tako , ako vec nisi frustriran sto ti toliko smeta ako ja nevjerujem ?
-
ludvig
dexcox wrote:
... sto ti toliko smeta ako ja nevjerujem ?
Kako ti znas da ja vjerujem?
Jednostavno mi ne smeta, nego nasmijava kad PI*** anonimne blate ljude koji imaju svoje ime i prezime i rade korisnu stvar. Ne vjerujes, vjerujes, nebitno, pustimo ljude da rade i da dokazu i pokazu ako budu imali sta, a dosadasnji rezultata puno govore. i zato im SVAKA CAST
A ti, ponavljam, nastavi spamati i trolati...
-
DonDavudes
Alfons Kauders wrote:Apelujem na osoblje SA-X portala da obavezno napravi backup ove teme, koja ce sluziti kao svojevrstan historijski dokument generacijama koje dolaze. Naime, nakon sto sve ovo prodje, planiram napisati knjigu "Hronologija jedne ublehe", te namjeravam koristiti izvale i nebuloze sa ove teme kao dokaz skoro nevjerovatne netrpeljivosti, ogranicenosti i primitivizma bosanskog covjeka.
Unaprijed hvala !
jest fakat, ako bude ubleha, na ovoj temi ce se moci doktorirati o bosanskoj gluposti
medjuti, alfons, hebote i ja svakim danom kontam da oko ove price o piramidi bude neka velika senzacija
mislim, nije da vjerujem svakoj rijeci koju plasira Semir "indijana" osmanagic
al u svakom slucaju zasto ubijati ljudima entuzijazam (visocani su se obradovali ko djeca, cisti derivat radosti i srece i to mije preavo simpaticno
ako hoce da kopaju, nek kopaju
-
SUNCICA_SA
vidim done da si mi se i ti urazumio pametno zboris boga mi, svaka cast