FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MuaDib

#4326 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by MuaDib »

Dva junoša doveli, da i ono malo pameti što je ostalo, poželi sve poslati u tri lijepe i zauvijek napustiti ovaj tamni vilajet. I ono hoće državu. Fuj.
Čengić od početka polju za SDA i ona priča samo ide na milin SDA.

A Senad ti je ko domaćica kojoj u štali krava prolije kantu mlijeka. Radi ekskluzivne je i pozitivne pomake, spreman izvrgnut ruglu i mahalaškim izvrtanju.
The BEN10

#4327 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by The BEN10 »

asker wrote: 19/02/2023 02:54
karanana wrote: 19/02/2023 00:14 Gledam sad. Jebi ga, sta god mislili o njemu, i s opravdanjem, bivol ima jezik i zna torokat. Pravi face to face bi bio kifla vs. bivol. Ali nece se desiti. Imam osjecaj da bi bivol dosao a kifla ne.
Antipatican, bivol, cakijas i sta vec ne, ali ja nijednu emisiju ne pamtim gdje ovaj nije dominirao. Nek se druga strana zapita. I pri tome ne mislim na neko nadglasavanje, primitivno ponasanje, vec argumente, kakvi god da su, onaj preko puta se poklopi usima.
Nek svako pogleda vecerasnji duel. Ako bilo sta, onda Senadovo nadmeno cerekanje kad ovaj kaze Senad vam je master mind, on vam je napravio sestorku, sad osmorku, pokajao se zbog Becirevica itd.

Cengic rekao vise puta veceras obje strane su licemjerne, vise puta, znaci uzivo, dokazivo sa dva klika.
Saltam na TVu you tube, kad tamo video Face TV sa njima dvojicom i naslovom "SDA licemjerna".

Jebo ti sve ovo, sve u kurac.
Šta je tačno Zahiragić dokazivao argumentima, na kojem su se terenu nalazili: zaštite nacionalnih interesa ili procesima koji vode u prosperitet: infrastruktura, reforma obrazovanja, javna uprava...
saabsa

#4328 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by saabsa »

Čakijaš i argumenti u istoj rečenici :lol: :lol: :lol:
The BEN10

#4329 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by The BEN10 »

Officer Crabtree wrote: 19/02/2023 08:25 Upravo suprotno, složili su se oko većine stvari, nije bilo nikakve rasprave te vrste, obični razgovor. Intonacija ovog Zahirage je jedno al nije ništa bilo VS.

Zato Avaz naslov i podnaslov fujjj

https://avaz.ba/vijesti/bih/810374/zust ... licemjerna
Ako je sadržaj teksta sa linka suština ovog o čemu su razgovarali, nije ni čudo da Zahiragić može izgledati kao neko ko je dominirao.
Nacionalističke teme, petljanje sa zaštitom vitalnih interesa - to je polje u kojem je SDA nenadmašiva.
mirota

#4330 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirota »

dustaban wrote: 19/02/2023 00:44
cyprus wrote: 18/02/2023 11:23 Slušam Osmanagića i kontam - ruke se pozlatile ovima u RAK-u :)
:lol:

Ama ja potpuno razumijem Senada, nije lako kad ti neko sat prije pocetka emisije otkaze. Tada vadis spisak iz ladice osoba koje su uvijek na raspolaganju (dapache, smremni su i platit sa nastup) a mogu srat! Najmanje sat vremena.

Sve ove uslove ispunjava Semir a sinoc je ocito neko zayebo Senada i eto tako se to desilo.

Nisam gledo, ja onog sesirdziju ne mogu smislit, mogu mislit kako se nasro, vidim to indirektno iz komentara i reakcija.

(dzaba napravi one teniske terene, ode mu jaran u banjaluku, svojima. Lijepo mi ga zao)
Nole ode u BL jer je to licenca ATP Belgrade, a ne sumnjam da ce dovesti u Visoko neki turnir bar 250 serije, covjek ide redovno u Visoko, ja to cijenim jako, tvrdi da mu je bolje nakon borvka kod Osmanagica, a to dokazuje sto je svaki turnir osvojio nakon Visokog, ne vjerujem odvec u moc piramida ali njemu pomaze :bih: :kiss:
saabsa

#4331 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by saabsa »

mirota wrote: 19/02/2023 09:12
dustaban wrote: 19/02/2023 00:44
:lol:

Ama ja potpuno razumijem Senada, nije lako kad ti neko sat prije pocetka emisije otkaze. Tada vadis spisak iz ladice osoba koje su uvijek na raspolaganju (dapache, smremni su i platit sa nastup) a mogu srat! Najmanje sat vremena.

Sve ove uslove ispunjava Semir a sinoc je ocito neko zayebo Senada i eto tako se to desilo.

Nisam gledo, ja onog sesirdziju ne mogu smislit, mogu mislit kako se nasro, vidim to indirektno iz komentara i reakcija.

(dzaba napravi one teniske terene, ode mu jaran u banjaluku, svojima. Lijepo mi ga zao)
Nole ode u BL jer je to licenca ATP Belgrade, a ne sumnjam da ce dovesti u Visoko neki turnir bar 250 serije, covjek ide redovno u Visoko, ja to cijenim jako, tvrdi da mu je bolje nakon borvka kod Osmanagica, a to dokazuje sto je svaki turnir osvojio nakon Visokog, ne vjerujem odvec u moc piramida ali njemu pomaze :bih: :kiss:
Kažu da je počeo i Torabija obilaziti, ovaj mu preporučio šleper Hilmine vode i da će biti još bolji...
Dimu1927

#4332 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dimu1927 »

indiana jones haarp i bio laboratorije, dabogda te senade RAK zauvijek zatvorio kakvo smece plasiras
El_comadante

#4333 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by El_comadante »

Šta će Zahiragić samo priča nemožeš od njega do riječi doći. Kaže nakraju nemoj tako Senade, ono za munafike, kaže Senad začepi završili smo emisiju. Malo ružno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4334 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

El_comadante wrote: 19/02/2023 14:10 kaže Senad začepi završili smo emisiju. Malo ružno.
Na kojoj minuti
PM72

#4335 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by PM72 »

_BataZiv_0809 wrote: 19/02/2023 15:59
El_comadante wrote: 19/02/2023 14:10 kaže Senad začepi završili smo emisiju. Malo ružno.
Na kojoj minuti
Ja sam gledao ali to nisam čuo.
mirsek

#4336 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirsek »

PM72 wrote: 19/02/2023 16:01
_BataZiv_0809 wrote: 19/02/2023 15:59

Na kojoj minuti
Jeste rekao nesto u tom fazonu, na samom kraju emisije, kad je Nenad rekao ovi neki lazni vjernici i munafici aludirajuci na Bakira, pa mu Zahiragic dobacio pa nemoj tako govoriti, i onda mu Nenad sasjekao sa tom recenicom zacepi/zasuti zavrsili smo emisiju.
Kompleksas nadmeni, zato je nicim izazvan toliko burno reagovao na Lagumdziju kao savjetnika Becirevicu, Lagumdzija koji je isto veliki narcis i koji mu ne daje pardona nesto postigao, a Bakir nece da mu dodje u emisiju pa mu sve to, izmedju ostalog, pogadja i sujetu. A vijagra mu vise ne pomaze da vidi svoju grandioznost alfa muzijaka.
SmokingMan

#4337 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by SmokingMan »

Isto Jovana Jeremić, iako je Zaha, treba ispoštovati gosta i držati se nekih manira profesionalnog novinara / doditelja, što već, ali eto, Senad ko' Senad.
PM72

#4338 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by PM72 »

mirsek wrote: 19/02/2023 16:17

Jeste rekao nesto u tom fazonu, na samom kraju emisije, kad je Nenad rekao ovi neki lazni vjernici i munafici aludirajuci na Bakira, pa mu Zahiragic dobacio pa nemoj tako govoriti, i onda mu Nenad sasjekao sa tom recenicom zacepi/zasuti zavrsili smo emisiju.
Kompleksas nadmeni, zato je nicim izazvan toliko burno reagovao na Lagumdziju kao savjetnika Becirevicu, Lagumdzija koji je isto veliki narcis i koji mu ne daje pardona nesto postigao, a Bakir nece da mu dodje u emisiju pa mu sve to, izmedju ostalog, pogadja i sujetu. A vijagra mu vise ne pomaze da vidi svoju grandioznost alfa muzijaka.
Rekao je "nešto" u tom fazonu? :lol: ja to nisam čuo a zaparalo bi mi uši.Isto i kao "umiriti" i "ubiti".
Meni je on najbolji novinar a papke poput ZH ne bi komentarisao.Tek sam ručao
Login77777

#4339 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Login77777 »

Ko je taj Nenad?
Tvrtko II Kotromanić

#4340 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Tvrtko II Kotromanić »

rekao je "zavezi" ali u nekom tonu zafrkancije, s tim da se nijedan voditelj ne bi trebao tako obracati gostu, ko god bio gost
mada Senad odavno nije ni n od novinara svakako
mirsek

#4341 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirsek »

PM72 wrote: 19/02/2023 17:03
Rekao je "nešto" u tom fazonu? :lol: ja to nisam čuo a zaparalo bi mi uši.Isto i kao "umiriti" i "ubiti".
Evo sad sam pregledao, Senad je rekao, iskreni ste i otvoreni momci, postovani gledaoci ovi koji su njihovi predsjednici a malo su munafici (aludirajuci na Bakira) takva je politika, Zahiragic mu na to kaze "ma nemojte tako", njemu Senad (ono s visoka ni da ga pogleda), "zavrsio sam emisiju i prekini", kao da nekom djetetu na ulici govori a ne gostu usred emisije (valjda se osjeca mocno jadnicak kad tako nekome moze da "spusti"). Njega bi na ulici samo samarali ili pljuvali kad bi smio da se na takav nacin nekom obraca ali sumnjam da supcic to smije mimo kamera.
Last edited by mirsek on 19/02/2023 21:15, edited 2 times in total.
mirsek

#4342 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirsek »

Login77777 wrote: 19/02/2023 17:05
Ko je taj Nenad?
Jedan tamo sto trci za dodikom poslije intervjua i unizno ga pita "sto si se bolan toliko iznervirao, u cemu je bio problem", koji je po svom licnom hvaljenju na svojoj face tv stvorio i iznjedrio malog pocetnika stanivukovica (a koji ga je popisao poslije u svom nastupu na istoj tv) koji je isao u gostovanje kod vucica koji ga je vodao po vilama i kancelarijama kao vjerovatno znacajnog novinara za sirenje raskola medju bosnjacima.
Nenad, onaj kome je vaznije da u svaku mogucu, vezanu i nevezanu pricu ubaci SDA i to kako je on nesto negdje prvi spomenuo u svojoj emisijiu nego da iz sagovornika izvuce najvaznije i najkorisnije informacije za opstanak BIH.
El_comadante

#4343 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by El_comadante »

mirsek wrote: 19/02/2023 20:23
PM72 wrote: 19/02/2023 17:03

Evo sad sam pregledao, Senad je rekao, iskreni ste i otvoreni momci, postovani gledaoci ovi koji su njihovi predsjednici a malo su munafici (aludirajuci na Bakira) takva je politika, Zahiragic mu na to kaze "ma nemojte tako", njemu Senad (ono s visoka ni da ga pogleda), "zavrsio sam emisiju i prekini", kao da nekom djetetu na ulici govori a ne gostu usred emisije (valjda se osjeca mocno jadnicak kad tako nekome moze da "spusti"). Njega bi na ulici samo samarali ili pljuvali kad bi smio da se na takav nacin nekom obraca ali sumnjam da supcic to smije mimo kamera.
Da na ovo sam mislio.
Sara03

#4344 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sara03 »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 19/02/2023 17:06 rekao je "zavezi" ali u nekom tonu zafrkancije, s tim da se nijedan voditelj ne bi trebao tako obracati gostu, ko god bio gost mada Senad odavno nije ni n od novinara svakako
Ako je tako, previše je, makar bila samo zezancija.

Senad je već davno izgubio integritet i profesionalnost, ali izgleda to nije dovoljno, pa je počeo izigravati pravog klošara. Još malo pa level klaun.
HelaS

#4345 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Čim neko Hadžifejzovića nazove "Nenad", znam iz čije štale dolazi :-)
Last edited by HelaS on 19/02/2023 22:17, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4346 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Chmoljo »

asker wrote: 19/02/2023 02:54
karanana wrote: 19/02/2023 00:14 Gledam sad. Jebi ga, sta god mislili o njemu, i s opravdanjem, bivol ima jezik i zna torokat. Pravi face to face bi bio kifla vs. bivol. Ali nece se desiti. Imam osjecaj da bi bivol dosao a kifla ne.
Antipatican, bivol, cakijas i sta vec ne, ali ja nijednu emisiju ne pamtim gdje ovaj nije dominirao. Nek se druga strana zapita. I pri tome ne mislim na neko nadglasavanje, primitivno ponasanje, vec argumente, kakvi god da su, onaj preko puta se poklopi usima.
Nek svako pogleda vecerasnji duel. Ako bilo sta, onda Senadovo nadmeno cerekanje kad ovaj kaze Senad vam je master mind, on vam je napravio sestorku, sad osmorku, pokajao se zbog Becirevica itd.

Cengic rekao vise puta veceras obje strane su licemjerne, vise puta, znaci uzivo, dokazivo sa dva klika.
Saltam na TVu you tube, kad tamo video Face TV sa njima dvojicom i naslovom "SDA licemjerna".

Jebo ti sve ovo, sve u kurac.
Kakvi crni argumenti, frajer samo salta fraze, a da ga se vrati na sve sto izadje iz njegove labrnje, dvije trecine "argumenata" bi mu se obilo o glavu.

Cim je stisnut, krene resetanje poluistinama. Izvini, ali to nije dominacija, nego cisto nadglasavanje. Frajer jr na kraju uspio sam sebe zakucati, i posrati se u usta sebi sa pola onoga sto je rekao.
Sara03

#4347 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sara03 »

Čovjek se zove Senad.

Ne razumijem u čemu je problem i šta je pisac htio reći.
HelaS

#4348 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Sara03 wrote: 19/02/2023 22:16 Čovjek se zove Senad.

Ne razumijem u čemu je problem i šta je pisac htio reći.
Nenad, greška...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4349 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Chmoljo wrote: 19/02/2023 22:16 Kakvi crni argumenti, frajer samo salta fraze, a da ga se vrati na sve sto izadje iz njegove labrnje, dvije trecine "argumenata" bi mu se obilo o glavu.

Cim je stisnut, krene resetanje poluistinama. Izvini, ali to nije dominacija, nego cisto nadglasavanje. Frajer jr na kraju uspio sam sebe zakucati, i posrati se u usta sebi sa pola onoga sto je rekao.
Ima jedan post kod Mulahusica/Linge/Bosnjaci.....neki vec quratz od tih stranica koji ide nesto otprilike ovako (kritika je na Smitov racun, to je kontekst):

"Dosta su se ovdje strani mocnici petljali, mi smo suverena drzava i ne treba nam strano tutorstvo, molimo prijatelja Recepa Tayipa Erdogana da nam pomogne" :lol:

Zahiragic in a nutshell :D

Frajer doslovno svaki put upadne u sopstvenu zamku i onda se vadi dernjavom i pjenom na ustima.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4350 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Chmoljo »

Neki noć gledao dokumentarac na Al Jazeeri, o tome kako Exxon plaća likove da diskredituju naučnike u vezi klimatskih promjena. Radi se o likovima koji nisu naučnici, već spin doktori, pr menadžeri i sl. Pokazuju njihovu argumentaciju, način na koji napadaju sagovornike, kako zatrpavaju pričom i kako je krajnji cilj dojam gledaoca, a ne dijalog.

Zahiragic radio isto. Argumenta nigdje, samo laprdanje, gdje sam sebi sapliće noge. Irfan ga je prosuo za Željanu, kako su ista grupacija.
Locked