Kao što sam već i ranije rekao, meni ovo najviše liči na šiljenje ćune na nekome, da se napravi primjer "osnaživanja" žena da prijavljuju i da "država funkcioniše". Potez od kojeg je krenulo je bio glup, ali po meni ne baš i strašan. Izvinuo se. Ali je "država počela da funkcioniše". Pa je istraživala. I javilo se nekoliko osoba sa svojim iskustvima. Šta od toga će se moći dokazati ne znam. Ali i dalje šilje ćurac na njemu.
Samo još čekam informaciju da li je sa Epstein-om bio dobar...
Ono što mi smrdi u svemu tome je da za 30+ godina toga, nikad niko od očeva, ujaka, stričeva i braće tih djevojaka, navedenom nije slomio niti nos šakom zbog neprimjerenog ponašanja. Nego se "majstor" "skrivao" 30+ godina, veći majstor od Epstein-a bio...? Aha... Voda komšija.
Jebem li ga, hiljade djevojčica i djevojaka je tuda prošlo kroz tih 30+ god., većina sa majkama na većini treninga, jer je i tu bila navala za biti među najboljima i upasti u prvi tim. Koliko znam, dosta majki koje su bile u tim mažoretkinjama su svoje kćeri dovodile da treniraju, godinama. I nije bilo prijava, šaketanja, gaženja autom, pištoljanja...? Kako to shvatiti? Meni tu nešto smrdi. Na njemu su se kola već slomila, i da je prav, oprat se neće nikada do kraja.