opet kazem osudjen za dilanje na godinu ne pet deset i placa da ne ide u Ćorku... u Kčemu je probljem u pravopisu, gramatiki, pismu... uglavnom lik je osudjeni diler i plaČa da pravi treJding i hitoveBadBoy wrote:
Nije bitno za koje krivično djelo si osuđen, poenta je u izrečenoj kazni. Da je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od pet godina za dilanje droge ne bi mogao zamijeniti kaznu zatvora za novčanu kaznu. Kontaš sada?
Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4326 Re: Jala Brat & Buba Corelli
- MTV
#4327 Re: Jala Brat & Buba Corelli
I ovo su zreli i ostvreni ljudi?! 
Gori od trinaestogodisnjaka
Gori od trinaestogodisnjaka
-
Hakiz
#4328 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pravi lafci budu osuđeni na 10 ili 20 godina, jado samo na 1. Nije sposoban ni da bude osuđen kao pravi muškarac, kamoli šta drugo.
- SmokingMan
#4329 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bebi će da plati 50 tisuća kaemova. 
- drag_gost
#4330 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Vise stiha i proze ima dino merlin dok obavlja nuzdu, nego ova dvojica u citavom medijskom opusu.
-
Matris
#4331 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Koji plot twist. Ja ni na trenutak nisam pomislio da je to fake text. Totalno mi "kvaliteta" teksta "skida" jalu i bubuBadBoy wrote: Ti si fakat definicija ofirnog. Za nekog ko se toliko hvali da je zreo i ima život, stvarno si potrošio sat vremena smišljajući neki glupi tekst da bi ispao smiješan random ljudima na forumu? Idi živi ba, opusti se.
- Point.
#4332 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bruda, ne bih da te razočaram, ali ovo sam napisao za max 10 min dok sam se olakšavao u ćenifi. Nije baš Das Kapital.BadBoy wrote:Ti si fakat definicija ofirnog. Za nekog ko se toliko hvali da je zreo i ima život, stvarno si potrošio sat vremena smišljajući neki glupi tekst da bi ispao smiješan random ljudima na forumu? Idi živi ba, opusti se.Point. wrote:Yo yo yo mikrofon ček
dođe mi rima dok ispijam skupi Džek.
Leden ko smrt bebo i žestok ko Jala
kažu Buba u tvorza, biće mi pedala.
Nabijem ja na kitu i taj preki sud
na koljena se sagnite i obližite mi mud.
Neće Buba nigdje za džep se samo fata
Oko struka mi Gucci, na prsima kravata.
Kao pravi biznismen napraviću dil
Jer to je bebo čisti Bubin stil.
Kažu svaka reklama je dobra reklama
A moji hitovi su kao Poli salama.
Najjači u regiji, trending i dalje gori
Od mene i Jale nema niko bolji.
Je!
Ostaviću hejterima jedan mali bakšiš
Preprodaću im od murije zapljenjeni hašiš.
Nek se stoka truje
Dok moji hitovi bruje,
Jači sam od naizmjenične struje.
Mislili su da ću u KP Dom zaglavit'
A ja poslije presude idem nešto povalit'
Jer tako rade brude iz vogošćanskog ghetta
Nema više brate samo kruha i Argeta.
Sad plaćam slobodu sa 3 hiljade marki
Toliko sam platio i pojebanih starki,
Jer zapamtite ime Buba Corelli
Za neupućene Vogošćanski Makaveli.
Je.
Imperija razvaljuje! Mmm bejbi otaj rad!
Skini Gucci gačice i obali ga sad.
Jeeee.. Louis Vuitton i leden Džek!
Only God can judge me.
PS. Ejs sad glup tekst, a isti slušaš iz tastature Amara Hodžića onda je vrh. I ja ofiran.
PSS. Opusti se jarane, ovo je hit za moje fanove, zajebancija za istinske muzikanere. Idi živi ba, opusti se. Ne moraš se na sve fatati, nisu ti rod.
- Arslan_11
#4333 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nemam nista protiv jala buba i ostalih, nek slusa ko voli. Sam ja ih nekad pustim, ali point fulio si karijeru.
-
cassius
#4334 Re: Jala Brat & Buba Corelli
dobra nam je omladina, kakvi su ovi stari 
- bunk
#4335 Re: Jala Brat & Buba Corelli
doktore kuca ,ko god zeli neka sebi injektira mokracu radovana karadzica ili inhalira osuseno govno ratka mladica u svoja 4 zida,nemam s time problem,ali ako ga prodaje,nudi i reklamira djeci onda taj sistem vrijednosti nabijem na q,jer imam osjecaj da se nismo razmeli..
-
azdralovic
#4336 Re: Jala Brat & Buba Corelli
tako druze stoji u zakonu, mozes biti i osudjeni ubica ako je na godinu, mijenjas za novcanupici wrote:opet kazem osudjen za dilanje na godinu ne pet deset i placa da ne ide u Ćorku... u Kčemu je probljem u pravopisu, gramatiki, pismu... uglavnom lik je osudjeni diler i plaČa da pravi treJding i hitoveBadBoy wrote:
Nije bitno za koje krivično djelo si osuđen, poenta je u izrečenoj kazni. Da je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od pet godina za dilanje droge ne bi mogao zamijeniti kaznu zatvora za novčanu kaznu. Kontaš sada?
- MTV
#4337 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Sad ce biti i Jala i Buba krivi sto je takav zakon

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4338 Re: Jala Brat & Buba Corelli
pusti zakon... jel dilo drogu jeste jel osudjen jeste jel platio da ne lezi u Ćorku yeste... mislim cemu filozofija... de sad na imperiji EPP droga portorož...azdralovic wrote:
tako druze stoji u zakonu, mozes biti i osudjeni ubica ako je na godinu, mijenjas za novcanu

- MTV
#4339 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Blago nama sa ovakvim zrelim i ostvarenim osobama 
- MarlboroGold
#4340 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Gledam da sve više ljudi pljuju po muzici i pjesmama njih dvojice pogotovo sad sa Bubom i presudom... to nije u redu. Presuda je na jednoj strani, a kvalitet pjesama i muzike koje stvaraju su na drugoj. To dvoje ne treba povezivati i treba gledati isključivo odvojeno, a ako ne onda idemo pogrešnim putem... onim kad su ljudi pljuvali po Nirvani jer se Kurt ubio ili pljuvali po pjesmama MJ-a zbog svih njegovih afera sa djecom itd.
Treba razdvojiti osobe od onoga što kreiraju - barem u svijetu muzike.
-
dzipalo
#4341 Re: Jala Brat & Buba Corelli
pici wrote:pusti zakon... jel dilo drogu jeste jel osudjen jeste jel platio da ne lezi u Ćorku yeste... mislim cemu filozofija... de sad na imperiji EPP droga portorož...azdralovic wrote:
tako druze stoji u zakonu, mozes biti i osudjeni ubica ako je na godinu, mijenjas za novcanu
A da se malo upoznas sa zakonima vlastite drzave?
Velis pusti zakon, pa evo jedan primjer: dosao covjek da me opljacka ja ga ubio, meni to moralno pa necu u zatvor jer pusti zakon?
Pa kad bi gledali ko je sve bio narkoman ili kriminalac ostala bi nam 3 muzicara u svijetu da slusamo.
Jesi li cuo mozda za Tupaca, Eminema, Metallicu i tako te anonimuse? Sve fina djeca, niko droge ni zatvora nije ocima vidio?
-
DonieBrasco
#4342 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Sa strane zakona iskreno ko ga yebe, hoces da budes diler i u tom svijetu kriminala , da je normalna drzava kako nije lezao bi on dobar broj godina. Svako ko imalo podrzava i odobrava taj nacin zivota i te aktivnosti je jednako los cak i gori od njega. Opravadvati ga za ta djela jer je poznat postao ?MarlboroGold wrote:Gledam da sve više ljudi pljuju po muzici i pjesmama njih dvojice pogotovo sad sa Bubom i presudom... to nije u redu. Presuda je na jednoj strani, a kvalitet pjesama i muzike koje stvaraju su na drugoj. To dvoje ne treba povezivati i treba gledati isključivo odvojeno, a ako ne onda idemo pogrešnim putem... onim kad su ljudi pljuvali po Nirvani jer se Kurt ubio ili pljuvali po pjesmama MJ-a zbog svih njegovih afera sa djecom itd.
A sto se tice muzike, sta reci za njihovu muziku, tekstovi su smece obicno, nazovi "pjevaju, repaju" o nekom pogresnom svijetu, fantaziji koja nema veze sa razumom i nekom realnoscu. Brze pare, droga, auta, sex, ludilo, mala ovo, mala ono, guci, armani ... sta to predstavlja ?
-
kakavdanakneiskustvu
- forum_selektor
#4344 Re: Jala Brat & Buba Corelli

"napravio manje stete dilovanjem, nego pesmama"
- MTV
#4345 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Eno Bube u svom Audiu pravi storye na instagramu i sve vas pozdravlja.
- kamberovica polje
#4346 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Doprinose "Imperiji"kakavdanakneiskustvu wrote:https://satro.info/najnovije/srednjosko ... XbU0gd5TKI
- MTV
#4347 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nadam se da ste dovoljno inteligentni da shvatite da je ovo satiricni portal. Eto ako niste znali sad znate XDkamberovica polje wrote:Doprinose "Imperiji"kakavdanakneiskustvu wrote:https://satro.info/najnovije/srednjosko ... XbU0gd5TKI
-
alipasijaner
#4348 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jel to zohar nece ni u pernicu? A bas bi mu tvorza dodao dodatnu tezinu hitovima nastalim iza resetaka..
- MTV
#4349 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nemoze biti na dva mjesta u isto vrijeme, u autu i u zatvoru

- kamberovica polje
#4350 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Realnost je postala toliko apsurdna da svaki oblik satire zvuči moguće, pa tako i ovaj.