haj na slogoveEuridika wrote:Kakav je vakat došao - muškarci se crvene...![]()
![]()
cure se rumene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
haj na slogoveEuridika wrote:Kakav je vakat došao - muškarci se crvene...![]()
![]()
Zene oblace pantalone, muskarci suknje....i tako toEuridika wrote:Kakav je vakat došao - muškarci se crvene...![]()
![]()
Vozi od Mostara prema Jablanici i koristi navigaciju da ne zavrsi u Orasju.klixoris wrote:Ja smeca po coskovima. Tipicno zensko autoesmasaric wrote:Brm brm [emoji41]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016072 ... 0802a6.jpg
Jorgovani tu će cvati opet ćemo ljubovati, jedno drugom nježno šaptatiii, tiho tiho tečee neretvaaaaaaaesmasaric wrote:Brm brm [emoji41]
Ovo nije auto. Ovo je kombi prevoz.ing-ecc wrote:Vozi od Mostara prema Jablanici i koristi navigaciju da ne zavrsi u Orasju.klixoris wrote:Ja smeca po coskovima. Tipicno zensko autoesmasaric wrote:Brm brm [emoji41]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016072 ... 0802a6.jpg
Jablanica-Travnik-Bihać-Karlovac-Zupanja i eto ga Orasjesherbett wrote:A na koju foru u Orasju?ing-ecc wrote:Vozi od Mostara prema Jablanici i koristi navigaciju da ne zavrsi u Orasju.klixoris wrote: Ja smeca po coskovima. Tipicno zensko auto![]()
![]()
Pa eto u petak...... reci gdje I u kolikoesmasaric wrote:Može kafa prije prvog jer opet putujem.
Ali ovaj put moram s navigacijom.[emoji28]
Ma daj reci u koje vrijeme. Jer tamo ne mogu doci prije 5esmasaric wrote:Petak pub na malti.
Kad god vama odgovara.
Ja mogu od 3 pa nadalje...
17h [emoji41]eluna wrote:Ma daj reci u koje vrijeme. Jer tamo ne mogu doci prije 5esmasaric wrote:Petak pub na malti.
Kad god vama odgovara.
Sent from my V7A using Tapatalk
Vrlo rado bih došla, ali sumnjam da ću moći. Bićemo u kontaktu. [emoji4]esmasaric wrote:17h [emoji41]eluna wrote:Ma daj reci u koje vrijeme. Jer tamo ne mogu doci prije 5esmasaric wrote:Petak pub na malti.
Kad god vama odgovara.
Gdje si heat kućo staraheat wrote:
Ok. Vidjet ćemo se prije puta [emoji8]Euridika wrote:Vrlo rado bih došla, ali sumnjam da ću moći. Bićemo u kontaktu. [emoji4]esmasaric wrote:17h [emoji41]eluna wrote: Ma daj reci u koje vrijeme. Jer tamo ne mogu doci prije 5
Poslano s Tapatalka
Kafa rijetko seks...prosle godine jednom, ove rijedjeEuridika wrote:Pije li se ovdje kafa? Ili makar seksa...?![]()
prezivljava se...stare kosti vucem, jedva se devera Bgmpukepuke wrote:Gdje si heat kućo staraheat wrote:
Ne brini, dogodine će ga biti k'o u priči...Tomahawk11 wrote:Kafa rijetko seks...prosle godine jednom, ove rijedjeEuridika wrote:Pije li se ovdje kafa? Ili makar seksa...?![]()
![]()
kod mene kafa tece ko NeretvaEuridika wrote:Pije li se ovdje kafa? Ili makar seksa...?![]()
this time next year we'll be millionairesEuridika wrote:Ne brini, dogodine će ga biti k'o u priči...Tomahawk11 wrote:Kafa rijetko seks...prosle godine jednom, ove rijedjeEuridika wrote:Pije li se ovdje kafa? Ili makar seksa...?![]()
![]()
![]()
U kom dijelu sliva?heat wrote:kod mene kafa tece ko NeretvaEuridika wrote:Pije li se ovdje kafa? Ili makar seksa...?![]()
na uscuEuridika wrote:U kom dijelu sliva?heat wrote:kod mene kafa tece ko NeretvaEuridika wrote:Pije li se ovdje kafa? Ili makar seksa...?![]()
![]()
Znači, delta...heat wrote:na uscuEuridika wrote:U kom dijelu sliva?heat wrote:kod mene kafa tece ko Neretva![]()