arzuhal wrote:
![]()

arzuhal wrote:
![]()

Mogu li se vidjeti rezultati u tri departmana Donjonormandijske regije: Calvados (14), Manche (50) i Orne (61)?insomnia78 wrote:Ukupan broj stanovnika u regionima koje su osvojile desnica i ljevica
Plavo desnica
Crveno ljevica
Zuto Korzika
Moze uzimati ogroman procenat ali ako to ne pretvori u rezultat podrska krene padati i to je to.Banksy wrote:To što su se lijevi i desni pametno dosjetili kako je neutralizirati (), nije rješenje problemu što ona, takva, i dalje uzima ogroman procenat ...
Nije to prvi put, nazalostBanksy wrote:To što su se lijevi i desni pametno dosjetili kako je neutralizirati (), nije rješenje problemu što ona, takva, i dalje uzima ogroman procenat ...
Eno, nastavnik prizn'o da je izmislio napadacadječak sa šibicama wrote:14.12.2015.
Nepoznati muškarac ubo je danas nožem nastavnika u školi u predgrađu Pariza.
Napad se dogodio dok je nastavnik bio sam u učionici u mjestu Obervilije. Napadač je, kako se navodi, nosio skalpel i makaze i još je u bjekstvu.
Policijski izvori rekli su da nastavniku nije ugrožen život. On je uboden u grlo sa strane u napadu koji se desio u 07:10 časova, dok se pripremao za čas.
Napadač je stigao nenaoružan i potom iskoristio predmete koje je našao u učionici.
Loklani tužilac rekao je da je čovjek uzvikivao:"Ovo je ISIL. Ovo je upozorenje."
Francuska je i dalje u povišenom stanju pripravnosti nakon terorističkih napada u Parizu 13. novembra u kojima je ubijeno 130 ljudi.
trebali su i komunjare vako i sad bi jos uvijek imali cccp i juguGoldenhand wrote:Kakav poraz demokratije u Francuskoj.
sam se malo recno ili rezno, kako ko hoceinsomnia78 wrote:Eno, nastavnik prizn'o da je izmislio napadacadječak sa šibicama wrote:14.12.2015.
Nepoznati muškarac ubo je danas nožem nastavnika u školi u predgrađu Pariza.
Napad se dogodio dok je nastavnik bio sam u učionici u mjestu Obervilije. Napadač je, kako se navodi, nosio skalpel i makaze i još je u bjekstvu.
Policijski izvori rekli su da nastavniku nije ugrožen život. On je uboden u grlo sa strane u napadu koji se desio u 07:10 časova, dok se pripremao za čas.
Napadač je stigao nenaoružan i potom iskoristio predmete koje je našao u učionici.
Loklani tužilac rekao je da je čovjek uzvikivao:"Ovo je ISIL. Ovo je upozorenje."
Francuska je i dalje u povišenom stanju pripravnosti nakon terorističkih napada u Parizu 13. novembra u kojima je ubijeno 130 ljudi.
Belgijainsomnia78 wrote:Inace, tradicija se nastavlja
U novogodisnjoj noci je sirom Francuske zapaljeno 804 vozila
Doduse biljezi pad posto ih je prosle godine zapaljeno 940
Broj hapsenja je takodje' duplo veci nego prosle godine. Uhapsene su 622 osobe, od cega ih je 368 zadrzano u pritvoru

Pa u biti je rjec o hiper marketu sa kosher proizvodima ali mi je ovako bilo lakse, mada i ne bas najspretnije, napisatiArteta wrote:Insomnio, mozes li nam objasniti sta je to jevrejski supermarket (da li se to ime odnosi na svaku vecu prodavnicu u jevrejskom kvartu ili nesto drugo?) i mozes li nam reci nesto vise o jevrejskom kvartu u Parizu?
Da li tu i danas zive uglavnom Jevreji ili samo nosi to ime, a jevreji tu cine manjinu?