Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#4326 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:Za šta je Mladenović dobio drugi žuti? Igrač Zrinjskog ga izgurao u aut, gurnuo na zemlju i lopta mu pala u krilo.

Igrač Zrinjskog gura Hasanovića s obje ruke, nakon čega su izborili korner iz kojeg je pao drugi gol.
Dajte molim vas. Cemu ova prica? Jeste li primjetili da se upravo vi konstnantno zalite na sudjenje?

Image

Mozes li mi objasniti kako Mladenovicu ovdje "lopta pada u krilo"? :D

Pao je na nju i sebi pokupio u krilo. Onda je obuhvatio rukama i nije dao, jel ovo Lasti?, da izvede aut. Malo povuci potegni i onda je jos baci u stranu. Dze ovo nije zuti?
Haj to sve, nego kad se zavrsila utakmica svi ste pisali "da Mladenovic napravio glupost...". Sad odjednom prica se okrece o sudijama? Cemu to?

Za guranje kod kornera ima vam prica vise smisla. Sad sam pogledao snimak (nema na ovom HDu). Doduse vise je povlacenje , a ne guranje. Barem se tako cini na onom losem snimku. Sad, da je ondje neko tipa Puzigaca, a ne Hasanovic, on bi pao i izvukao faul. Da ne govorim o tome da se ipak radi o korneru, ne o penalu ili crvenom. Ovako ste vi i nakon nekog auta mescini prosle godine se zalili.

Ali ovo u vezi crvenog stvarno smijesno. Vazda nadjete neku glupost.
jeza u ledja

#4327 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Velkoski wrote:Postoji, bio je junior u Mladosti. U Cometu postoje dvije različite registracije, ne mogu ovdje screenshotove postavit' iz objektivnih razloga. :D

Greška na pet utakmica, pet različitih delegata - kompletna regularnost prvenstva dovedena u pitanje.

Cirkus liga, cirkus Savez, a Bogami je i do kluba, malo mi je nevjerovatno da na pet različitih zapisnika nisu primijetili ono što je meni odmah zaparalo oči.
Isto golman jel? :-)
Imal gdje slika tog mladjeg?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4328 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

Kaže drug iz Kaknja da nije golman, a u juniorima nije ni nosio broj 88, nego 14.

Ipak, Mladost nije mogla imati nikakve koristi od ovoga, jer su svakako imali dovoljan broj U-21 igrača na svakoj utakmici, tako da je najvjerovatnije greška pet RAZLIČITIH delegata, što je samo po sebi cirkus.

Kako god okreneš, u zvaničnim dokumentima je prijavljen jedan igrač, a na terenu je igrao drugi, samim tim je regularnost utakmice u totalnom kurcu. Neko bi trebao odgovarati za ovaj ogroman propust. Kažem opet, da je to bar samo jedna tekma bila, pa hajde, nego pet...
jeza u ledja

#4329 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Ma neko tamo ugleda ime Adnan Hadzic i zaokruzi.

Bilo je i prije toga. Ostalo mi u sjecanju u Borcu su igrali braca (valjda), onaj nas Babic i jos jedan. I greske u zapisniku. Ali to je valjda prije Cometa.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4330 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

Taj neko tamo bi trebao dobiti otkaz, realno govoreći. :mrgreen:
jeza u ledja

#4331 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

ah, za mnogo vece stvari se ne dobijaju otkazi.
pa eto taj propust oko tog igraca mladosti prosle godine. ili radnika? :-? cuj ocistio kartone u kupu rs.
todd_smith

#4332 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Ricken wrote:
todd_smith wrote:
ultima_palabra wrote:Za šta je Mladenović dobio drugi žuti? Igrač Zrinjskog ga izgurao u aut, gurnuo na zemlju i lopta mu pala u krilo.

Igrač Zrinjskog gura Hasanovića s obje ruke, nakon čega su izborili korner iz kojeg je pao drugi gol.
Dobio je zuti za "nesportsko ponasanje" tj bacio loptu od sebe. Sad bilo 10m ili pola metra, svake sedmice vidis igrace sirom svijeta da dobiju zuti nakon sto pomaknu loptu kada protivnik trazi da izvede slobodni ili slicno. Ne znam sta pametujete.
Tyke wrote:Izgleda da ne moze odraditi u kupu, cini mi se isti slucaj kao i Mirza nedavno.
pa vala prosle sezone koji je ono klub iz RSa...imali igraca koji je dobio crveni, i odradio suspenziju kroz KUP RSa, za Premijer Ligu
Čuj ne znaš šta pametujemo. Čovjek bio gurnut, i u padu bacio loptu, inercija. No dobro, kad Delač zbog udaranja sudije na derbiju nije dobio crveni, onda je jasno da u PLBiH ne vrijede pravila, ama baš nikakva.
oo gdje si gospon zelji se sudi gore nego vrbanjusi ali zato dobijemo penal van 16terca, poklopac

cuj inercija :lol:

postajes nasmijesniji lik na ovom podforumu
todd_smith

#4333 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Reglan wrote:
Velkoski wrote:Mislim da će ovo biti interesantno svim ljubiteljima fudbala u BiH. :D

http://sport1.ba/fotovideo-ko-je-zaprav ... -mladosti/
a daj se jebi, trebali ste sacekati prvo da odigramo s njima pa ako kiksamo ovo plasirati.
:D :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

a bas, i onda 3 bobe kako god okrenes :lol: :lol:
jeza u ledja

#4334 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

ej al pazi kako pod djelovanjem inercije pada na ledja a ruke mu se podizu s loptom koju onda baca u stranu :lol: (a nije uopste gurnut vec vuce na svoju stranu). a prije toga je gurnut, pao na loptu, ali mu je lopta onda zavrsila u narucju kad se okrenuo na ledja. :lol:

fakat komicno :sax:
Maharadza

#4335 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Maharadza »

Kone ne posustaju u svojoj slijepoj mitomaniji i teorijama zavjere tvrdeći da je sve u vasioni protiv njih, a pogotovu savez koji je odjednom "pitarski" a u nedavnoj prošlosti ga branili kao da ga je ajfel lično osnovao jer donosi "normalizaciju"...ali šta ćeš, dobro reče Dino jedne prilike:

Image

:P
jeza u ledja

#4336 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Fizika (inercija), matematika (200 sati), geometrija (ofsajd linije), engleski jezik (derssing room), bosanski jezik (krece plava pruga), ekonomija (Ajfel), moderna umjetnost (najloni na vjetru), gradjevina (bageri), sumarstvo (Jug), poljoprivreda (Brajlovici), vodoprivreda ( :D ), ribarstvo (OK), stocarstvo (Nikola Nikic), politika (NK, FK, Kozaric, Gojer), modni dizajn (Siljak), metafizika (Sablja), filozofija (Osim) i sociologija (vjecita kuknjava svih vezanih za klub i njegove simpatizere)... = svi nastavni predmeti Zeljine skole.

Budi Zeljo!

:zjev:
bjelave

#4337 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

Jednom rjecju, klub sa posebnim potrebama.

I visedesetljecno njegovanje takvog Kalimero mentaliteta. Zaliti se na sudjenje u sezoni kad u kupu idu dalje zahvaljujuci sudijskim stelama protiv nizeligasa, i kada ti u prvenstvu ljudi u crnom konstanto silje i donose bodove,Drina i sl.

Strategija zvana kukaj, pisti, vristi i u isto vrijeme hapaj.
Stari lumper-proleterski folovi.
ultima_palabra

#4338 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote: Dajte molim vas. Cemu ova prica? Jeste li primjetili da se upravo vi konstnantno zalite na sudjenje?
Mozes li mi objasniti kako Mladenovicu ovdje "lopta pada u krilo"? :D

Pao je na nju i sebi pokupio u krilo. Onda je obuhvatio rukama i nije dao, jel ovo Lasti?, da izvede aut. Malo povuci potegni i onda je jos baci u stranu. Dze ovo nije zuti?
Haj to sve, nego kad se zavrsila utakmica svi ste pisali "da Mladenovic napravio glupost...". Sad odjednom prica se okrece o sudijama? Cemu to?

Za guranje kod kornera ima vam prica vise smisla. Sad sam pogledao snimak (nema na ovom HDu). Doduse vise je povlacenje , a ne guranje. Barem se tako cini na onom losem snimku. Sad, da je ondje neko tipa Puzigaca, a ne Hasanovic, on bi pao i izvukao faul. Da ne govorim o tome da se ipak radi o korneru, ne o penalu ili crvenom. Ovako ste vi i nakon nekog auta mescini prosle godine se zalili.

Ali ovo u vezi crvenog stvarno smijesno. Vazda nadjete neku glupost.
Pa ovaj ga gura i ne da mu da ustane, šta sad treba da mu da loptu na pladnju, da na brzinu izvede aut i tako stekne prednost? Da ne govorim da je sve skupa trajalo 4-5 sekundi, nema govora o nekom zadržavanju. Ovakvih sitnih čarki imaš koliko hoćeš na svakoj utakmici, ne daju se kartoni tu ako neko bezobrazno ne zadržava.

Druga situacija, ne bi trebalo imati veze jel pao ili nije. Faul je bio i trebao se svirati i utakmica bi završila 1:1.
ultima_palabra

#4339 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

bjelave wrote:Jednom rjecju, klub sa posebnim potrebama.

I visedesetljecno njegovanje takvog Kalimero mentaliteta. Zaliti se na sudjenje u sezoni kad u kupu idu dalje zahvaljujuci sudijskim stelama protiv nizeligasa, i kada ti u prvenstvu ljudi u crnom konstanto silje i donose bodove,Drina i sl.

Misliš lumpen-proleterski? To je ono, hajmo malo ubaciti neku zajebanu riječ da raja misle da sam načitan :oops:
bjelave

#4340 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:
bjelave wrote:Jednom rjecju, klub sa posebnim potrebama.

Misliš lumpen-proleterski? To je ono, hajmo malo ubaciti neku zajebanu riječ da raja misle da sam načitan :oops:
Vidim da ti gramatika, pravopis ide dobro. I drago mi je da si surfo, nije to lose.

Nego, sto bezveze dadose karton Mladenovicu? Kako si ti ono vidio. Pao sa rukama na loptu?

Postenje, objektivnost uvijek ste na tome pocivali.

TEMA je PLBiH!

Klub sa posebnim potrebama, sta drugo reci?
ultima_palabra

#4341 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

bjelave wrote:Klub sa posebnim potrebama, sta drugo reci?
Post prijavljen.
mO k3

#4342 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by mO k3 »

Ko dijete ovdje prijavljuje post , a na drugoj temi vrijedza.... ali necu mu post prijaviti nisam ja on
Sarajevski-Seljak

#4343 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Sarajevski-Seljak »

ultima_palabra wrote:
bjelave wrote:Klub sa posebnim potrebama, sta drugo reci?
Post prijavljen.
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
avetinja

#4344 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

:lol: :lol: :lol:

Kone još boli onaj poraz i nadigravanje u svakom segmentu fudbala.
Charuga
Globalni moderator

#4345 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Charuga »

Pojedincima baš nije lako u životu.

@bjelave

"Klub sa posebnim potrebama" negdje drugo. Ovde bi prvi prijavio kad bi neko napisao da je Sarajevo "debilni i idiotski klub". Zato preskoči tu vrstu pisanja jer neće na dobro.
Mea_parvitas

#4346 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Mea_parvitas »

jeza u ledja wrote:
Budi Zeljo! :zjev:
Image
1946--1987

#4347 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

Debilni i idiotski bas ruzno i neprimjereno zvuci, ispravno je "sa posebnim potrebama"

Ps. Vidi selimagica kvarnjak pravi :mrgreen: :mrgreen:
Sarajevski-Seljak

#4348 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Sarajevski-Seljak »

Charuga wrote:Pojedincima baš nije lako u životu.

@bjelave

"Klub sa posebnim potrebama" negdje drugo. Ovde bi prvi prijavio kad bi neko napisao da je Sarajevo "debilni i idiotski klub". Zato preskoči tu vrstu pisanja jer neće na dobro.

A ti bi izignoriso, posto nije tvoj klub u pitanju :roll:

Mislim znam iz iskustva, mene banujes sto napisem Sugavica, a ja ti posle toga prijavim 5 "tvojih" za lavor i "hadison" i ti ih samo opomenes... :shock:
manijak1

#4349 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by manijak1 »

Čuj retorike arogantne i nemoćne pitarske , dakle svi sa posebnim potrebama su po njima unaprijed otpisani u životu i radu.Pa onda mahalaška konstrukcija "Kalimero mentalitet".
Pa onda produžena ruka Jamnice sarajevski (ki)seljak umire od šege što je čovjek s razlogom prijavio post koji vrijeđa prvo one s posebnim potrebama što bi po pitarskoj logici stvari trebalo biti šuk na muk.
Nego, sto bezveze dadose karton Mladenovicu?
Samo ti meni kaži onako kako se već vrti priloženi insert uz opasku
Mozes li mi objasniti kako Mladenovicu ovdje "lopta pada u krilo"?
zar nije na Mladenoviću napravljen faul koji je g-din sudija zanemario ?
I na kraju krajeva je li baš slučajno da smo oštećeni i protiv Širokog i Zrinjskog.
Kako god nismo nikako trebali izgubiti protiv Zrinjskog sve da nam je izbacio pola tima.
Mensečini da je više žalosno nego radosno svako vaše radovanje svakom našem porazu, u ovom slučaju potpuno nezasluženom , ovaj poraz mi je baš onako teško pao .
I po čemu je ovaj crveni karton regularan? Po tome što ovaj pakšu iz Zrinjskog koji će akobogda i ako bude igrao na ljeto dobiti batina ko niko prije njega.
Čuj njega
Jeste li ih ovo vi razotkrili
Za šta nam vi jufke izderane služite?
Debilni i idiotski bas ruzno i neprimjereno zvuci, ispravno je "sa posebnim potrebama"
Šta radi akademsko obrazovanje , od papka se nikad ne može gospodin napraviti .
avetinja

#4350 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

leškarenje wrote:
avetinja wrote::lol: :lol: :lol:

Kone još boli onaj poraz i nadigravanje u svakom segmentu fudbala.
5+
:sretan:
OK. :lol:

@Charuga, može li se pisati Hadison kada se misli na Koševo? To nije uvredljivo za razliku od lavora i šugavice.
Locked