Smrcak15 wrote:Nocty wrote:
konvencionalno hriscanstvo i islam su najveci neprijatelji covjecanstva..
Rece covjek kojo je na opojnim drugama, koji favorizuje haluciogene gljivice
Kakav vakat dodje da drogeras sudi islamu

da nije bilo gljivica tvoj islam nikad nebi bio ni osnovan
religija ti je kopirana od esenskih sifrovanih spisa uz dodatke lokalizma iz arabije
islam nije osoba da mu se sudi
on nije nista ,samo jedna prelazna bolest a ti ako postujes isusa(isu) zapitao bih se jesi li ga ikad jeo ili pio i da li imas zivota u sebi?
nemoj me tjerat na svoju pogresnu stranu jer sto vise bacas gluposti na mene ja cu od njih napravit svasta i bacit ti ih nazad.Nit imas zivota u sebi,nit si pismen...obicna kopija od kopije
manifestacija programiranja ,a anti virus neces da primis
vidices ti kad dodjes u 50tu momce ,kad dmt pocne da sluzi i kad te strefi ludaja jer nisi bio trezven covjek.Nemoj govorit da te nisam upozoravao...tesko se tvojoj zeni i familiji samo ako ih ikad budes imo takav nikakav.
Meni nije mrzak a ni mnogim muslimanima
A to sto je zapad preuzeo neke vrijednosti islama dok su muslimanske zemlje to zapostavile...i normalno je onda da je lakse tu zivjet nego u muslimanskim zemljama.
Koja je to obecana zemlja???
ova zemlja je obecana na kojoj hodas,al posto nemas zivota u sebi nit si ga ikad imo vjerovatno neces ni skontat sta mislim rec s ovim
jesam li ti reko da je moj hobi ubijat nevjernike ko tebe ,nako kako kuran kaze

:)
bices ko ovaj patriota ,sprco godine u sta? da bi ovdje mlatio praznu slamu o necemu sto misli da zna a pojma nema
eh tako ces i ti ...to ti je moja prognoza.
Ljudi ne osjete da im nesto fali u zivotu jer su obmani religijom koja je ukrala pravo gnosticko znanje i dala im supalju zraku sunca da stave u usta ili razne prijetnje smrcu
to je tvoja religija ....obicna prijetnja sto proizvodi monstrume raznih vrsta