Ma nije. To sam napisao jer pojedini na forumu aludiraju da masa ide na svakog ko je protiv Meme. A za Memu navijamo zbog toga sto je iz Bosne nebitno kakav je . Jeste da to mnogo utice bar kod mene ali je Memo nedvojbeno jedan od boljih karaktera tamo.KatarinaKosaca wrote:KO je ovo rekao? Tarot?gnjev wrote:Ako na svjetskom prvenstvu u fudbalu bude ucestvovala Bosna ne vidim razlog da navijam za Spaniju .
Što su svi protiv njega, šta se dešava?
Farma
Moderator: anex
- gnjev
#4326 Re: Farma
-
dječak sa šibicama
#4327 Re: Farma
Ovo gore je rekao forumas gnjevKatarinaKosaca wrote:KO je ovo rekao? Tarot?gnjev wrote:Ako na svjetskom prvenstvu u fudbalu bude ucestvovala Bosna ne vidim razlog da navijam za Spaniju .
Što su svi protiv njega, šta se dešava?
Tarotov problem je sto puno laze, i konacno je otvorio karte, i nimalo nije zanimljiv.
Kvaran je, nevezano za Memu, nije ni ovaj nas bezgresan, ali covjek laze. Kaze "ti si mene Memo bacio u izolaciju, pricao si da sam sapvao" a Memo tada nije ni bio na farmi. Pa kad je shavtio da je lupio laz, onda se lagano povukao iz rasprave.
Lazov i spletkaros. A ko ce te optuziti da si kurva, nego kurva sama.
- Artest
#4328 Re: Farma
Rijetko kad uhvatim te preglede dana, pa postavite svadju kad izadje video.
- gnjev
#4329 Re: Farma
Pa znate svi da mu je Sha davno rekao da nece da prica s njim kad je u alkoholiziranom stanju . On tad pokaze svoje pravo lice petlja , laze, spletkari . A kad je trijezan vegetira .
- LEDA
#4330 Re: Farma
Ja NIKOGA nisam dizala u nebesa ,samo posmatram i komentiramkupačica wrote:Kako sad svi skočiše na Tatora, kao po komandi.![]()
Do juče ste ga dizali u nebesa, danas svi na njega.
- kupačica
- kupačica
#4332 Re: Farma
gnjev wrote: Ma nije. To sam napisao jer pojedini na forumu aludiraju da masa ide na svakog ko je protiv Meme.
Nije neko nego ja. Ja sam to napisala i stojim iza toga.
Reci riječ protiv Meme i izvršio si agresiju na Bosnu.
Dok mi je bio simpatičan, bili su i podobni i moji postovi, a čim je Memo odustao od početne taktike i počeo da provocira farmere, to se kao zaraza odmah proširilo i na forum.
Pa hvala Bogu. Svako za svoga i treba da navija, a ako je farmer uz to i kvalitetan, još bolje.gnjev wrote:A za Memu navijamo zbog toga sto je iz Bosne nebitno kakav je . Jeste da to mnogo utice bar kod mene ali je Memo nedvojbeno jedan od boljih karaktera tamo.
Ne vidim u čemu je problem.
Memo je sada solo igrač. Distanca se stvorila povelika. A bio je uletio za medalju. E, Memo, Memo......
- gnjev
#4333 Re: Farma
Ja bih iskreno najvise volio da Ekrem pobjedi. Sto zbog njegove finansijske situacije koja je umnogome losija od ostalih ukucana,sto zbog toga sto je ovoj farmi dao najvise. Dao najvise u smislu da je privukao gledatelje svojim provalama.kupačica wrote:gnjev wrote: Ma nije. To sam napisao jer pojedini na forumu aludiraju da masa ide na svakog ko je protiv Meme.
Nije neko nego ja. Ja sam to napisala i stojim iza toga.
Reci riječ protiv Meme i izvršio si agresiju na Bosnu.![]()
Dok mi je bio simpatičan, bili su i podobni i moji postovi, a čim je Memo odustao od početne taktike i počeo da provocira farmere, to se kao zaraza odmah proširilo i na forum.Pa hvala Bogu. Svako za svoga i treba da navija, a ako je farmer uz to i kvalitetan, još bolje.gnjev wrote:A za Memu navijamo zbog toga sto je iz Bosne nebitno kakav je . Jeste da to mnogo utice bar kod mene ali je Memo nedvojbeno jedan od boljih karaktera tamo.
Ne vidim u čemu je problem.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4334 Re: Farma
Nije ni meni Memo omiljeni farmer i nema to veze sa odnosnom prema BIH, nije takmičenje država, nego individua. Ali mi imponira što sad za sad dostojno predstavlja Bosnu, jer ga tako gledaju i htjeli mi to ili ne, na neki je način predstavnik BIH.
I nemam nekog favorita, ali kao ljubitelju životinja mi se najviše sviđa Erin odnos i odgovornost prema životinjama. Iako, baš ne mogu reći da mi je favorit. Žirinovska se pokazala kao veeeeeeliki licemjer, Saška helem je četnikuša, helem je beskrajno glupa, one ostale parazite da i ne komentiram. Fakat, da moram izabrati ko mi je favorit, opet bi to bio Memo ili čak Ljuba koja mi je bila najmrža, ali sad od kako je "smirena", nekako je ok. Bar nije ljenčuga.
I nemam nekog favorita, ali kao ljubitelju životinja mi se najviše sviđa Erin odnos i odgovornost prema životinjama. Iako, baš ne mogu reći da mi je favorit. Žirinovska se pokazala kao veeeeeeliki licemjer, Saška helem je četnikuša, helem je beskrajno glupa, one ostale parazite da i ne komentiram. Fakat, da moram izabrati ko mi je favorit, opet bi to bio Memo ili čak Ljuba koja mi je bila najmrža, ali sad od kako je "smirena", nekako je ok. Bar nije ljenčuga.
- Sabirni centar
#4335 Re: Farma
A ti se ničim izazvana glumiš advokate raznim farmerimakupačica wrote:Kako sad svi skočiše na Tatora, kao po komandi.![]()
Do juče ste ga dizali u nebesa, danas svi na njega.
- Asamoah Gyan
#4336 Re: Farma
Memo naš u finalu.
- Sabirni centar
#4337 Re: Farma
KatarinaKosaca wrote:Nije ni meni Memo omiljeni farmer i nema to veze sa odnosnom prema BIH, nije takmičenje država, nego individua. Ali mi imponira što sad za sad dostojno predstavlja Bosnu, jer ga tako gledaju i htjeli mi to ili ne, na neki je način predstavnik BIH.
- lazni liberal
#4338 Re: Farma
Memo je kvalitetna osoba i zato je vecina uz njega, najbolji primjer je Sha i to sto je otkad se Sha sa njim druzi poceo da pokazuje i svoje pozitivne osobine i od osobe koja je uz Zoricu,Ljubu i Staniju bio najnegativnija osoba postao pozitivna licnost a osoba koja iz drugog izvlaci ono sto je kod njega najpozitivnjije sigurno zasluzuje da se navija za njega. Bio je i Nazif Gljiva na Farmi pa niko nije navijao na njega nego su se sprdali sa njim. A sto se Tarota tice niko ga nije dizao ranije i niko ga ne napada bez razloga nego zbog spletkarenja. Posto vidim da ga branis objasni zbog cega je Tarot rekao da je zbog Mema kaznjen iako svi znamo da tad Memo nije ni bio na Farmi posto eto samo da je to uradio to je dokaz da on u ovoj raspravi izmedju njega i Mema nije u pravu a ima jos dosta primjera njegove dvolicnosti u vezi drugih farmera. Pored toga svadja izmedju njega i Mema je pocela zbog toga sto je Tarot pricao da Memo nagovara sve da daju stapic Filipu pa posto si gledala Farmu kazi jesi li ti ikad cula i vidjela da on nekog ubjedjuje da da stapic Filipu ?
Last edited by lazni liberal on 31/05/2013 15:00, edited 2 times in total.
- kupačica
#4339 Re: Farma
Iskreno, Ekrem se tamo najviše i trudi da pravi šou. Malo neuspješno, ali se trudi i stalo mu je. Ako ništa drugo, daje sve od sebe i nagrada ne bi bila nezaslužena, što ne mogu da kažem za sve ostale farmere. Ne znam šta mu je obećano, on svašta laprda, ali očito računa na pare. Nije mi favorit, misli da je neprikosnoven i pravi dvorsku ludu od sebe, ali se trudi.gnjev wrote:
Ja bih iskreno najvise volio da Ekrem pobjedi. Sto zbog njegove finansijske situacije koja je umnogome losija od ostalih ukucana,sto zbog toga sto je ovoj farmi dao najvise. Dao najvise u smislu da je privukao gledatelje svojim provalama.
- Joker88
#4340 Re: Farma
koliko stanija ima godina, a koliko onaj njen mali
- kupačica
#4341 Re: Farma
Nedostajala sam tiSabirni centar wrote: nema te danima, pa onda dođeš ..
Tu sam, pratim. Nekad odem i na vikend. Nekad nisam ni raspoložena da pišem, to je sve.
- gnjev
#4342 Re: Farma
28 Stanija a on 25 mislimJoker88 wrote:koliko stanija ima godina, a koliko onaj njen mali
- lazni liberal
#4343 Re: Farma
Filip je 89 godistegnjev wrote:28 Stanija a on 25 mislimJoker88 wrote:koliko stanija ima godina, a koliko onaj njen mali
- Jara
#4344 Re: Farma
Kad god "naletim"
a ono, vela havle, izgladnjuju ih!
Eh da zna Memo koji ratni recept - hljeb od riže, pa od neznatno brašna i puno mekinja...
Eh da zna Memo koji ratni recept - hljeb od riže, pa od neznatno brašna i puno mekinja...
- LEDA
#4345 Re: Farma
Ne laže on baš sve ,on je sposoban laž umotati u zrno istinegnjev wrote:Pa znate svi da mu je Sha davno rekao da nece da prica s njim kad je u alkoholiziranom stanju . On tad pokaze svoje pravo lice petlja , laze, spletkari . A kad je trijezan vegetira .
- kupačica
#4346 Re: Farma
Nisam nikada čula da Memo to ikoga nagovara.lazni liberal wrote: Pored toga svadja izmedju njega i Mema je pocela zbog toga sto je Tarot pricao da Memo nagovara sve da daju stapic Filipu pa posto si gledala Farmu kazi jesi li ti ikad cula i vidjela da on nekog ubjedjuje da da stapic Filipu ?
Doduše, ja ne gledam baš sve, nisam baš u mogućnosti, i da budem iskrena, dosta toga pohvatam i od forumaša ovdje.
- LEDA
#4347 Re: Farma
Ogovara ,svi ogovaraju ,to je najpopularnija disciplina na farmikupačica wrote:Nisam nikada čula da Memo to ikoga nagovara.lazni liberal wrote: Pored toga svadja izmedju njega i Mema je pocela zbog toga sto je Tarot pricao da Memo nagovara sve da daju stapic Filipu pa posto si gledala Farmu kazi jesi li ti ikad cula i vidjela da on nekog ubjedjuje da da stapic Filipu ?
Doduše, ja ne gledam baš sve, nisam baš u mogućnosti, i da budem iskrena, dosta toga pohvatam i od forumaša ovdje.
- astrid
#4348 Re: Farma
...a zasto na Farmi nemaju hljeba(brasna),a imaju alkohol i ostalu hranu 
-
dječak sa šibicama
#4349 Re: Farma
Ne znam bas koliko je Memo kvalitetna osoba, ali Tarot ga je nagazio hinjski, Memo je Tarota branio od pocetka, a ovaj mu ga shukne momacki.lazni liberal wrote:Memo je kvalitetna osoba i zato je vecina uz njega, najbolji primjer je Sha i to sto je otkad se Sha sa njim druzi poceo da pokazuje i svoje pozitivne osobine i od osobe koja je uz Zoricu,Ljubu i Staniju bio najnegativnija osoba postao pozitivna licnost a osoba koja iz drugog izvlaci ono sto je kod njega najpozitivnjije sigurno zasluzuje da se navija za njega. Bio je i Nazif Gljiva na Farmi pa niko nije navijao na njega nego su se sprdali sa njim. A sto se Tarota tice niko ga nije dizao ranije i niko ga ne napada bez razloga nego zbog spletkarenja. Posto vidim da ga branis objasni zbog cega je Tarot rekao da je zbog Mema kaznjen iako svi znamo da tad Memo nije ni bio na Farmi posto eto samo da je to uradio to je dokaz da on u ovoj raspravi izmedju njega i Mema nije u pravu a ima jos dosta primjera njegove dvolicnosti u vezi drugih farmera. Pored toga svadja izmedju njega i Mema je pocela zbog toga sto je Tarot pricao da Memo nagovara sve da daju stapic Filipu pa posto si gledala Farmu kazi jesi li ti ikad cula i vidjela da on nekog ubjedjuje da da stapic Filipu ?
Ne volim takve ljude.
Memo ima svojih ... ono "kod nas dole je obraz bitan" mislim de ba, meni neugodno slusati, ispade da kod nas ovdje obraz najvazniji. A svi znamo da je to smijesna izjava...
Ulaguje se gledaocima, a tu pricu kako smo mi svi obrazli, moze tamo srbijancima prodavati. Meni je tragikomican.
- Sabirni centar
#4350 Re: Farma
Dok tebe nema, ovdje vlada mir i harmonija.kupačica wrote:Nedostajala sam tiSabirni centar wrote: nema te danima, pa onda dođeš ..![]()
Tu sam, pratim. Nekad odem i na vikend. Nekad nisam ni raspoložena da pišem, to je sve.