MOSALJOZE wrote:I kao obično vi raspravljate,svadje,svako u pravu na kraju igrači BVB-a po 100 000 eura u dzep,vi kokuz i dalje.Nemate prevoza itd...
Nemamo prevoza, ali nije ni GRAS-ova do zore gorila
Moderators: Charuga, Tomahawk11
MOSALJOZE wrote:I kao obično vi raspravljate,svadje,svako u pravu na kraju igrači BVB-a po 100 000 eura u dzep,vi kokuz i dalje.Nemate prevoza itd...
missko wrote:Ovaj supak Skot je sudio nama protiv Francuske, srecom veceras njegove greske nisu uticale na prolaz ekipe koja bi prosla i bez njegovih gresaka, sto nije bio slucaj u Parizu.
A drugima će biti lako sa Realommissko wrote:Zijane 3-1 od nizerazredne ekipe i u savrsenoj formi, ja mislim da je Real svoje odigrao , ko god mu dodje u polufinalu bit ce tesko, mozda im je Barca najlaksi protivnik.Kemal Malovčić wrote:grupa je sasvim druga stvar, a uostalom, real je u savršenoj formi a ronaldo jede travu šmrče kreč koliko je jak
Ja sam za to da se organizuje protest protiv igraca Dortmunda, a da se ovaj prihod preusmjeri za GRAS.LSD wrote:MOSALJOZE wrote:I kao obično vi raspravljate,svadje,svako u pravu na kraju igrači BVB-a po 100 000 eura u dzep,vi kokuz i dalje.Nemate prevoza itd...![]()
![]()
Nemamo prevoza, ali nije ni GRAS-ova do zore gorila
Kod zadnjeg dodavanja jedini odbrambeni igrac koji je bio ispred lopte je ovaj na gol liniji, golman je bio iza, pa je samim tim igrac Dortmunda u ofsajdu.citadela wrote:veljaca wrote:Offside je bio kod upucivanja lopte u 16.hopi wrote:teći go borusije
Kasnije nije jer igrac Malage je bio dijelom tijela u terenu ....
Tako da je offside bio samo jednom ....
De strucnjak, kad je to dva puta bio?
KPNCTNJAH wrote:veljaca wrote:Offside je bio kod upucivanja lopte u 16.hopi wrote:teći go borusije
Ja ne mogu da vjerujem sta sve citam na ovoj temiljudi godinama komentarisu na ovom pdfu i ne znaju ove stvari... ofsajd je bio dva puta
kod upucivanja lopte u sesnaesterac i kod upucivanja lopte igracu koji je dao gol. U pravu je. Dva puta je bio ofsajdcitadela wrote:De strucnjak, kad je to dva puta bio?KPNCTNJAH wrote:veljaca wrote: Offside je bio kod upucivanja lopte u 16.
Ja ne mogu da vjerujem sta sve citam na ovoj temiljudi godinama komentarisu na ovom pdfu i ne znaju ove stvari... ofsajd je bio dva puta
Nije 3:1, već 3:2! Ide Real u finale!palermo wrote:A drugima će biti lako sa Realommissko wrote:Zijane 3-1 od nizerazredne ekipe i u savrsenoj formi, ja mislim da je Real svoje odigrao , ko god mu dodje u polufinalu bit ce tesko, mozda im je Barca najlaksi protivnik.Kemal Malovčić wrote:grupa je sasvim druga stvar, a uostalom, real je u savršenoj formi a ronaldo jede travu šmrče kreč koliko je jak
Pa dasi gledao sta je Ronaldo mašio pa šta je ovaj golman Galate skinuo itd.. stigla ih kazna za 15 tak minuta primise tri gola iz tri šuta a prije toga su mogli da vode sa 0-5.missko wrote:Zijane 3-1 od nizerazredne ekipe i u savrsenoj formi, ja mislim da je Real svoje odigrao , ko god mu dodje u polufinalu bit ce tesko, mozda im je Barca najlaksi protivnik.Kemal Malovčić wrote:grupa je sasvim druga stvar, a uostalom, real je u savršenoj formi a ronaldo jede travu šmrče kreč koliko je jak
Partijaner wrote:Jbo vas ofsajd vise.
Racunam i na casu jogurta.Kemal Malovčić wrote:i od dobitka ćeš moći kupiti kilu ćevapapirmin wrote:Sutra stavljam 1,5 € na Reala kao osvajaca LS.
Like Boss.![]()
Uzece je nafakasi hladno.
pa da ugasimo onda forum skroz, šta imamo komentarisati bilo šta ?MOSALJOZE wrote:I kao obično vi raspravljate,svadje,svako u pravu na kraju igrači BVB-a po 100 000 eura u dzep,vi kokuz i dalje.Nemate prevoza itd...
Jebo tebe ofsajd !Partijaner wrote:Jbo vas ofsajd vise.
InaravnoDzej wrote:Offside je bio kod upucivanja lopte u 16.
Dobro je sad.Son1 wrote:Jebo tebe ofsajd !Partijaner wrote:Jbo vas ofsajd vise.
Jebalo vas zaledje, naprijed ofsajd.Son1 wrote:Jebo tebe ofsajd !Partijaner wrote:Jbo vas ofsajd vise.
Borise jes to ti?missko wrote:Jebalo vas zaledje, naprijed ofsajd.Son1 wrote:Jebo tebe ofsajd !Partijaner wrote:Jbo vas ofsajd vise.![]()
Real i ovakav kakav je skarinđa Uniteda, kojeg opet skarinđa i City kojeg je Real također karinđao...missko wrote:Ovaj supak Skot je sudio nama protiv Francuske, srecom veceras njegove greske nisu uticale na prolaz ekipe koja bi prosla i bez njegovih gresaka, sto nije bio slucaj u Parizu.
KPNCTNJAH wrote:Kod zadnjeg dodavanja jedini odbrambeni igrac koji je bio ispred lopte je ovaj na gol liniji, golman je bio iza, pa je samim tim igrac Dortmunda u ofsajdu.citadela wrote:veljaca wrote: Offside je bio kod upucivanja lopte u 16.
De strucnjak, kad je to dva puta bio?