Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
mO k3

#43226 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Stani baja :mrgreen:
texel

#43227 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by texel »

Image
video

#43228 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

:shock: :shock: :shock: :shock:
biske

#43229 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

Navuce ga na koljeno: Tadic nedovrsen... :lol:
čaika

#43230 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Šta se ono nedonošče izvinjava na kraju emisije? Ma nek se materi svojoj izvinjava!

Onakva nekultura, primitivizam, nesposobnost, nedovršenost, rijetko se viđa. Cvikeraš je bio toliko nervozan da je i čašu razbio. Sigurno se isjekao kao njegov šef Midhat kad je pokušao da posječe Usamljenu Topolu na vjetru!

Puzi, uvija se, gmiže, pušta sluz, briše cvike, znoji se, razbija čaše, laže, petlja, podmeće, nesposoban - tipičan probosanac sljedbenik Midhata Bosnića.
madner

#43231 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

Bonton nije procitao. Baja mu ko covjek kaze da je salabajzer a on nastavlja onako drsko.
mO k3

#43232 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Stani baja :)
Stjui

#43233 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Stjui »

video wrote: Sto ti je ovaj Tadic ISIL-ovac pa ne mogu vjerovati :run:
:lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43234 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:Šta se ono nedonošče izvinjava na kraju emisije? Ma nek se materi svojoj izvinjava!

Onakva nekultura, primitivizam, nesposobnost, nedovršenost, rijetko se viđa. Cvikeraš je bio toliko nervozan da je i čašu razbio. Sigurno se isjekao kao njegov šef Midhat kad je pokušao da posječe Usamljenu Topolu na vjetru!

Puzi, uvija se, gmiže, pušta sluz, briše cvike, znoji se, razbija čaše, laže, petlja, podmeće, nesposoban - tipičan probosanac sljedbenik Midhata Bosnića.

Sve što sam ja želio napisati,kolega je već elaborirao. :thumbup:

Guardian je probosanskog cvikeraša izdomonirao na način da je više bilo neugodno za gledati.Poslije ovog duela
Osman(Ognjen :mrgreen: ) samo može otrčati svojim nalogodavcima u Teheran pa neka mu tamo otvore neku
slastičarnu da može prodavati baklave,hurmašice i kadaif,i usput studirati "Islamsku deklaraciju".To je njegov domet.
I neka povede i Midhata Bosnića sa sobom! :mrgreen:
General War

#43235 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

prljavi Hare wrote:
čaika wrote:Šta se ono nedonošče izvinjava na kraju emisije? Ma nek se materi svojoj izvinjava!

Sve što sam ja želio napisati,kolega je već elaborirao. :thumbup:

Guardian je probosanskog cvikeraša izdomonirao na način da je više bilo neugodno za gledati.Poslije ovog duela
Osman(Ognjen :mrgreen: ) samo može otrčati svojim nalogodavcima u Teheran pa neka mu tamo otvore neku
slastičarnu da može prodavati baklave,hurmašice i kadaif,i usput studirati "Islamsku deklaraciju".To je njegov domet.
I neka povede i Midhata Bosnića sa sobom! :mrgreen:
Evo razloga da hotel Tuzla aktivira i peti sprat gdje ce smjestiti ove sto ih je baJa nokautirao pa nek placu...a sad mi je jasno zasto se u neposrednoj blizini pravi onaj hotel Melain sa dva'jst spratova, valja sve ove propale probosanske politicare iz slobodarske PC smjestit....tuzlu vec polako hvata panika gdje cemo sa turistima :lol:
nekitamopd

#43236 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nekitamopd »

Druze Dodik mi ti se kunemo:

Image

Domovina(SDA, DF, SBB, SzBiH, HSP) zajedno sa Dodikovom Zeljkom
archi_a

#43237 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Grover

#43238 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Grover »

Image
Image
vjeroispovijest i opredjeljenje. Moje komšije pravoslavne, katoličke i islamske vjeroispovijesti snajper nije birao. Granate, također, nisu birale, stotine su ih pale na ovom prostoru gdje je današnji Robot u Hrasnom i okolo, ranjavani i ubijani smo apsolutno svi mi koji smo ostali tu u Sarajevu.
Ranjen mi je bio i pokojni otac, kao i mlađi brat, što znači da smo od porodice od ukupno 5 članova nas troje čak bili ranjeni i obzirom na sve što se dešavalo u ratu moram napomenuti kako je ova tragedija u mojoj porodici sitna i mala u odnosu na tragedije koje su se dešavale, gdje su čitave porodice znale biti ubijene jednom granatom – opet bez obzira na to kako se zovu i koje su vjeroispovijesti.

Totalno apsurdnom smatram činjenicu da oni koji su nas ubijali u periodu od 1992. do 1995. sada podižu krst kao spomen na to što su nas ubijali. Bizarno je,u najmanju ruku,sada podizati spomenike ljudima koje su ubijali a pravdati to nekim pričama o žrtvama pravoslavne vjeroispovijesti koje je,navodno,ubijala naša Armija BiH. Naime, istorijska činjenica i ono što apsolutno niko ne može opovrgnuti je da je Armija BiH bila sastavljena od ljudi svih vjeroispovijesti. Pa i moj otac je bio u njoj, eto pravoslavac, sa svim svojim prijateljima pravoslavcima, katolicima i muslimanima od prvog dana rata. Branio je mene, mog brata i moju majku od ljudi koji su pucali na nas – Vojske Republike Srpske.U to vrijeme smo mi, pravoslavci koji su ostali u svom gradu bili okarakterisani u medijima Republike Srpske kao izdajnici, gori od muslimana, nazivali su nas Alijinim Srbima. Sada tim Alijinim Srbima dižu spomenik? Stvarno? Pa to je vrhunac bizarnosti! Zamislite samo Hitlera da je nakon 1945. počeo podizati spomenike jevrejima, kako bi oni reagovali?

SDS je prije početka rata, i to je dobro poznata činjenica, svojim članovima podijelio oružje,ljudima koji su živili tu,u Sarajevu. Imao sam komšije koji su tako dobili oružje,nikakva to tajna nije bila. Neki su ga samo držali, neki su pucali sa zgrada na nas. Da, sa zgrade pored moje je čovjek uredno tri mjeseca ubijao raju iz moje ulice (zgrada poznata kao Valera) Šta je sa tim čovjekom bilo ne znam, znam da je uhvaćen ali kako je završilo nije mi poznato. Poznato mi je da su ovi, kod kojih je nađeno oružje od SDS-a privedeni na razgovor, oružje je oduzeto i PUŠTENI SU. Neki su ostali u Sarajevu, neki su prešli na drugu stranu – ali niko apsolutno nije nestao niti je ubijen, čak i kad mu je nađeno oružje! Ovo je bitno ponoviti:niko nije nestao niti je ubijen, čak i kad mu je nađeno oružje!

Dosta smo propatili sa svim svojim komšijama muslimanima i katolicima te od 1992. do 1995, ne smeta mi što sam Alijin Srbin i nazivajte me kako želite, izdajnikom, poturicom, nađite izraz koji hoćete – ali vam nećemo dozvoliti da se izjednačavate sa nama, jer ste nam vi krv proljevali, na ovaj i slične načine. Nećemo dopustiti da to bude zaboravljeno i predstavljeno onako kako nije bilo, kako vi to pokušavate sada prepravljati istoriju.

E gospodo draga dosta, stop i ne može više. Meni vaš krst ne treba, ostao mi je metak koji se nije mogao izvaditi i koji me na svaku promjenu vremena podsjeti na vas. Ostali su tragovi gladi, straha, ostali su mi snovi gdje svi ginemo i koji me proganjaju evo 20 godina. Ostalo mi je da na pucanje petarde krenem leći na pod. Ostalo je još mnogo, mnogo toga…imamo mi svi svoje traume koje su ostale i nije nam potreban krst da se sjetimo toga. Zato,molim vas,ljudski i pošteno – prestanite,red je brate više,prestanite i ostavite nas na miru, mene i moju porodicu prije svega koju ne predstavljate i nikad niste predstavljali i ne podižite nam nikakve krstove, ne palite nam svijeće i ne molite se za nas – sve mi to znamo bez vas, kao i do sada što smo radili. Pustite nas da u miru živimo sa našim komšijama muslimanima i katolicima, ne podižite više tenzije i konačno shvatite da vi ne predstavljate pravoslavce u Sarajevu -mene, moju ženu i moje dijete ne predstavljate i ovim putem se javno želim ograditi od vas.

S poštovanjem,

Vladimir Stanišić.
http://www.fokus.ba/14631/vijesti/meni- ... ca-na-vas/
Last edited by Grover on 10/10/2014 23:08, edited 1 time in total.
Tiger 033

#43239 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tiger 033 »

:pisnuo: hahahaa hoce da se bije u pauzi :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CNAU5LyAGyM#t=2433[/youtube]
nikad_vise

#43240 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nikad_vise »

Svaka cast.Sinoc sam gledao emisiju i kad sam ustao malo me bilo jos uvijek postid u ime Osmana.Ono prekidanje,uskakanje u rijec,nervoza,frustracija..izgledao mi je kao horoz koji bi nesto da zizgu al nemoze.Koje gubljenje covjece,..ja sam u soku :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43241 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image

ovo mora pod Bajinu temu...nenadjebljivo :mrgreen:
valensija

#43242 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by valensija »

Dodik: Moja pobeda čuva Srpsku

Predsednik RS i lider SNSD Milorad Dodik govori uoči nedeljnih izbora i analizira svoje političke protivnike: Opozicionari idu na treninge u sarajevske ambasade, Zapadu ovde treba mekša vlast.

Image

SIGURAN sam u ispravnost ideja i politike koje već dugo zastupam, verujem da su one u najboljem interesu naroda i Republike Srpske, znam da to birači prepoznaju, pa očekujem pobedu.

* Iz opozicije najavljuju da ćete u nedelju uveče proglasiti „lažnu pobedu“ i da nećete dati vlast milom?

- Opozicija pokušava da kreira atmosferu nemira. Puna istina je da još od onih nazovigrađanskih nemira u Federaciji postoji plan da se kroz proteste destabilizuje RS. Pojedini službenici stranih ambasada su se direktno mešali u ovaj izborni proces promovišući ideje koje opozicija pokušava da „proda“ biračima. Penzionisani obaveštajci vršljaju po RS, imaju kancelariju i u Tuzli i u Budimpešti, opozicionari idu na treninge u sarajevske ambasade. Svi imaju isti cilj - da na vlast u RS dovedu mekšu političku strukturu. Kada smo sve to razotkrili, krenula je nebulozna priča o tome kako ja planiram da se bijem sa nekim na ulici.

* Zbog čega smatrate da ste vi i vaši kandidati bolji od opozicionih?

- Zbog onoga što smo uradili za RS u proteklih osam godina. Borili smo se i izborili za očuvanje Srpske, zaustavili prenos nadležnosti i obezbedili stabilnost budžeta. Pravili smo škole, bolnice, auto-puteve, termoelektrane... Sve to u uslovima pritisaka, velike ekonomske krize i katastrofalnih poplava. I ostali smo na nogama. Za sve to vreme opozicija je samo pričala.

* Ako ponovo postanete predsednik, koja pitanja će biti prva na dnevnom redu?

- Nakon slavlja, prvo ću da predložim mandatara koji će napraviti vladu sposobnu da nastavi da razvija RS. Veoma je bitno da na svim nivoima vlasti imamo jedinstven stav o budućnosti Srpske.

* Koliko vam je nedavni susret sa Putinom vetar u leđa i da li vam je Rusija danas najveći saveznik?

- Rusija je prijatelj RS, ona nas je štitila u SB i u Savetu za implementaciju mira, pomogla nam je da postanemo vidljivi i prepoznatljivi na međunarodnom planu. U nedavnoj poseti, koja je potvrda međunarodnog subjektiviteta RS, dogovorili smo se i o čitavom nizu ekonomskih aktivnosti koji će omogućiti i otvaranje novih radnih mesta, razvoj poljoprivrede i jeftiniji gas. Rusija je jedna od najvećih sila na svetu i nama je čast što imamo prijateljske odnose sa njom i predsednikom Putinom. Ali nije Rusija naš jedini prijatelj, naši prijatelji su i Izrael i Kina, sarađujemo i sa mnogim zemljama članicama EU kao i sa SAD.

REFERENDUM REALAN

* Zagovarate referendum za odvajanje RS od BiH. Je li to izvodljivo?

- Referendum je naše pravo, a u proteklih osam godina izborili smo se da on postane realnost jer smo definisali zakonski okvir za njegovo sprovođenje. Njegovo održavanje je danas realnija opcija nego što je to bilo pre. Referendum u Škotskoj je tu instituciju uveo u praksu zemalja članica EU. Zato moramo jačati naše institucije i svakim danom raditi da budemo što samostalniji u donošenju odluka.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43243 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

pici wrote:Image

ovo mora pod Bajinu temu...nenadjebljivo :mrgreen:

Image

VRH !!! :thumbup: :mrgreen:
čaika

#43244 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stranci očekuju da za ovakve glasa mudri šumski narod? Lažu po crkvama, ne boje se boga, ništa im nije sveto, ljagaju Guardiana, izdaju Šumsku za šaku Judinih škuda...

Nikada narod neće glasati za izdajnike, zapamtite dobro - NIKADA! Svog Guardiana braniće i oružjem ako zatreba, ali da ovi izdajnici dođu na vlast i rasprodaju Šumsku za 7 dana, to neće dozvoliti.

pici wrote:
pici wrote:

Image

VRH !!! :thumbup: :mrgreen:
Izdajnik Osman Cviko se toliko istraumirao poslije sudara sa guardianskom mudrošću da ne zna ni šta radi ni gdje se nalazi! Traži po sakou nepostojeće stvari, vjerovatno traži telefon da pozove Midhata Bosnića, da on pita Bakira Izetbegovića je li se baš puno obrukao, je li obrukao sve probosance koje predstavlja. Ili traži Islamsku deklaraciju, da vidi je li tačno citirao njene pojedine dijelove. :mrgreen:
biske

#43245 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

osman, midhat i sejfudin. osovina zla koja se nadvila nad slobodarskim nebom šumske. ali moraju biti svjesni da je samo jedan pobjednik - Mile Dodik. svaki šumnjak zna da će kvadratić pored ovog imena ukrasiti jednim iksićem. ne zaboravite ga i Lepoj staviti. :D
prljavi Hare

#43246 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

KO ZA BAJU NIJE DAO GLASA,OD POPLAVE NE BILO MU SPASA!!! :mrgreen:

KO NE VOLI NAŠEG MILA,DABOGDA MU ŽENA NEROTKINJA BILA!!! :oops:
(A Osman Cviko i Midhat Bosnić je onda oplođavali) :mrgreen:

Odem danas na jedno glasačko mjesto u Teheranu,gledam onaj listić i srce mi steže jer nemam mogućnost da glasam
za Guardiana,sve neki islamisti,zulumćari i unitaristi.Kako nisam imao za koga glasati,na onim listićima napišem
tekst pjesme "Ne dirajte Milorada,legenda je to!" i ubacim u kutiju. :mrgreen:

Večeras se slavi velika pobjeda nad Bosnićem,Cvikom i ostalom probosanskom bagrom koja orgija po šumskoj! :thumbup:
Alfons Kauders

#43247 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

prljavi Hare wrote:KO ZA BAJU NIJE DAO GLASA,OD POPLAVE NE BILO MU SPASA!!! :mrgreen:

KO NE VOLI NAŠEG MILA,DABOGDA MU ŽENA NEROTKINJA BILA!!! :oops:
(A Osman Cviko i Midhat Bosnić je onda oplođavali) :mrgreen:

Odem danas na jedno glasačko mjesto u Teheranu,gledam onaj listić i srce mi steže jer nemam mogućnost da glasam
za Guardiana,sve neki islamisti,zulumćari i unitaristi.Kako nisam imao za koga glasati,na onim listićima napišem
tekst pjesme "Ne dirajte Milorada,legenda je to!" i ubacim u kutiju. :mrgreen:

Večeras se slavi velika pobjeda nad Bosnićem,Cvikom i ostalom probosanskom bagrom koja orgija po šumskoj! :thumbup:
ja naceo bocu beefeatera

hajmo Guardiane, valjda kod Putina na raport sljedece hefte, nista bez 60% :D
prljavi Hare

#43248 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

"Alfons Kauders"

ja naceo bocu beefeatera

hajmo Guardiane, valjda kod Putina na raport sljedece hefte, nista bez 60% :D

Sve čeka na stolu,brlja i meze.A spremni i CD-ovi "Sinova Manjače" i "Žareta i Gocija".Samo da Guradijan proglasi
pobjedu i kreće krkanje do kasno u noć. :thumbup:

A Cviko i Bosnić nek jedu govna,jebala ih Ćana! :mrgreen:
prljavi Hare

#43249 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Pandurević: Ognjen Tadić pobjeđuje Milorada Dodika

Piše: E. G.
Srpska demokratska stranka (SDS) večeras je saopćila da, prema trenutnim informacijama, njihov kandidat za predsjednika RS-a Ognjen Tadić vodi u odnosu na Milorada Dodika, kandidata SNSD-a.

Čuj ove drogirane rospije? :-) :-) :-)

Manje droge Alexandra,manje droge uzimaj! :lol: :lol: :lol:
CSKA

#43250 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CSKA »

Poslije osam godina i desetine hiljada postova...ova tema ce se ugasiti.

Sve ce postati istorija i jedna davna uspomena :(

Locked