BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
BarbaDue

#43201 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Moja opcija je Moja TV Moj izbor (TV + fiksni + mobilni postpaid + xDSL priključak + mobilni prepaid priključak).

1. hoće li mi sve dolaziti na jedan račun?

2. na koliko uređaja ću imati popust u okviru 24 mjeseca?
zecov

#43202 Re: BHTelecom All About

Post by zecov »

Image
evo od jutros veca brzina
mojatv full fast sam imao do sada
skupljac_zeljeza

#43203 Re: BHTelecom All About

Post by skupljac_zeljeza »

zecov wrote: evo od jutros veca brzina
Vidi stvarno. :shock:

Image
kakaljin

#43204 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

bumerangss wrote:Ja sad zvao 1444 da pitam sta znaci onaj + u novim brzinama npr u Moja TV full 10+ Mb a covjek mi kaze od 01.05 novi paketi itd itd i uduplana brzina sa 5 na 10 a nista mi ne rece da moze tj bi trebala do 25 kako su ovdje neki rekli??? :sad:
Pa ovdje su i Mirza i ing napisali da to + znaci da ce u zavisnosti od parice biti i brzina veca.
R9..

#43205 Re: BHTelecom All About

Post by R9.. »

Jel to ima radova u Lukavcu...
Nemam interneta I slika na moja tv trza/koči
Fixni radi..
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#43206 Re: BHTelecom All About

Post by Pitar sa Kariba »

Kakvi vi.... 8-)

Image
MojaTV Full
quarterback

#43207 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

Pitar sa Kariba wrote:Kakvi vi.... 8-)

Image
MojaTV Full
sretnik...

kod mene jos uvijek puzeva brzina od ranije
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#43208 Re: BHTelecom All About

Post by Pitar sa Kariba »

Image

:lol: :lol: :lol:
(zajebajem se)
aladinosmic1

#43209 Re: BHTelecom All About

Post by aladinosmic1 »

R9.. wrote:Jel to ima radova u Lukavcu...
Fixni radi..
Fiksni uvijek radi ako nije voip

A kod mene sve radi normalno, i ista brzina neta
tnt-tunja

#43210 Re: BHTelecom All About

Post by tnt-tunja »

MojaTV Multiscreen aplikacija/opcija nazovimo je kako hocemo, da li sam ja ograničen da na tabletu/laptopu/android boxu gledam isto što je i na mojatv resiveru? Ili se mogu gledati razliciti sadrzaji na razlicitim uredjajima?

Jos jedno pitanje, u njihovom oglasu na stranici telecoma pise da se naplacuje 3,5KM a dole piše da se moze aktivirati na 3uredjaja. Je li svaki uredjaj po 3.5KM ili? Te na koji nacin ja mogu zamijeniti,ukoliko aktiviram na laptopu da prebacim na android box i slicno?
aladinosmic1

#43211 Re: BHTelecom All About

Post by aladinosmic1 »

Image
aladinosmic1

#43212 Re: BHTelecom All About

Post by aladinosmic1 »

tnt-tunja wrote:MojaTV Multiscreen aplikacija/opcija nazovimo je kako hocemo, da li sam ja ograničen da na tabletu/laptopu/android boxu gledam isto što je i na mojatv resiveru? Ili se mogu gledati razliciti sadrzaji na razlicitim uredjajima?

Jos jedno pitanje, u njihovom oglasu na stranici telecoma pise da se naplacuje 3,5KM a dole piše da se moze aktivirati na 3uredjaja. Je li svaki uredjaj po 3.5KM ili? Te na koji nacin ja mogu zamijeniti,ukoliko aktiviram na laptopu da prebacim na android box i slicno?
meni doalzi da mi je mob jailbrekovan a nije, i neće nijedan kanal da pokrene, a štopa nevjerovatno
jedino mogu koristit da prebacim kanal na tv preko te aplikacije
kakaljin

#43213 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

tnt-tunja wrote:MojaTV Multiscreen aplikacija/opcija nazovimo je kako hocemo, da li sam ja ograničen da na tabletu/laptopu/android boxu gledam isto što je i na mojatv resiveru? Ili se mogu gledati razliciti sadrzaji na razlicitim uredjajima?

Ja imam na dva uređaja ukljucenu aplikaciju, i kada odem kod druga koji ima telemach internet mozemo gledati i arene i sve ostale kanale bez ikakvih problema. Da po uređaju je cijena 3,50 KM.

Za zamjenu ne znam jer sam tek ovaj mjesec nesto radio i iskljucivao i ukljucivao novi uređaj tako da cekam račun da vidim sta če biti na računu.

Sada cu za 1. maj probati kako radi u Hrvatskoj i da li ce sve raditi kako treba.
tnt-tunja

#43214 Re: BHTelecom All About

Post by tnt-tunja »

Ja koliko sam upucen samo u BiH radi neovisno o internet provider-u. Je li mozes reci nesto vise o kvaliteti slike? Ja najvise razmisljam o tome radi arena sport, koje su nadam se u HD-u?
kakaljin

#43215 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

tnt-tunja wrote:Ja koliko sam upucen samo u BiH radi neovisno o internet provider-u. Je li mozes reci nesto vise o kvaliteti slike? Ja najvise razmisljam o tome radi arena sport, koje su nadam se u HD-u?
Slika je odlicna i na HD-u i na obicnim kanalima jer je manji ekran, a i kada se prebaci na veliki tv isto bude slika dobra, jedino zna nekada zastopati ali to je veoma rijetko i to na sekund, jer je do interneta od provajdera, a ne do aplikacije.
Filter

#43216 Re: BHTelecom All About

Post by Filter »

quarterback wrote: kod mene jos uvijek puzeva brzina od ranije
:pijani: :D
al zato kad nama otpipe... ihhh

:mrgreen: :mrgreen:
quarterback

#43217 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

Filter wrote:
quarterback wrote: kod mene jos uvijek puzeva brzina od ranije
:pijani: :D
al zato kad nama otpipe... ihhh

:mrgreen: :mrgreen:
bice vjetar u kosi
ovaaaaj, bas i nece :lol:
R9..

#43218 Re: BHTelecom All About

Post by R9.. »

aladinosmic1 wrote:
R9.. wrote:Jel to ima radova u Lukavcu...
Fixni radi..
Fiksni uvijek radi ako nije voip

A kod mene sve radi normalno, i ista brzina neta
Prijavio sam kvar al znas kako to kod nas u Lukavcu funkcioniše... Dodju da pogledaju tek nakon hefte...
Last edited by R9.. on 19/04/2016 13:36, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#43219 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

Procepile su brzine :mrgreen:
Steph

#43220 Re: BHTelecom All About

Post by Steph »

Od sinoć nemam konekcije... 'Tehnički problem'. Bit će i meni tehnički problem da platim vjerovatno :mrgreen:
r_faruk

#43221 Re: BHTelecom All About

Post by r_faruk »

hehe, na tri saltera ce ti reci tri razlicite stvari...
ovako stoje stvari, aktiviranje se naplacuje 3,5KM, a koristenje se naplacuje u zavisnosti od toga koliko si koristio aplikaciju taj mjesec. ja imam na tri aparata aktiviranu uslugu, nekada mi je racun 4 i kusur, nekada 6 maraka itd. prosli mi je racun stigao 4,5KM za uslugu multi screen. sve u svemu ni u telekomu ne znaju kako se sta naplacuje, kasnije su mi odnekud izvukli papir na kojem pise nacin na koji se naplacuje. ako ih budes zvao samo ces se iznervirati (znam da ja jesam)
na jednom salteru su mi rekli da je cijena 3.5KM mjesecno, na telefonu mi je receno da je 3.5 po aparatu (ni to nije tacno)...

sve u svemu slika je dobra ali stopa, nekada zaledi, nema aplikacija za windows (skinuo sam neki android emulator pa gledam preko njega na laptopu), na tabletu je android i sporo je u pi*ku materinu. nekada se ne moze ni pokrenuti aplikacija, upali iz desete :)... sliku prebacim HDMI kablom na tv, nije lose, moglo bi i bolje...
mozes gledati sta hoces u paketu koji imas

na telemachu tv preko tableta radi bez ikakvih problema... tako da pretpostavljam da je do telekoma
kakaljin

#43222 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

r_faruk wrote:

hehe, na tri saltera ce ti reci tri razlicite stvari...
ovako stoje stvari, aktiviranje se naplacuje 3,5KM, a koristenje se naplacuje u zavisnosti od toga koliko si koristio aplikaciju taj mjesec. ja imam na tri aparata aktiviranu uslugu, nekada mi je racun 4 i kusur, nekada 6 maraka itd. prosli mi je racun stigao 4,5KM za uslugu multi screen. sve u svemu ni u telekomu ne znaju kako se sta naplacuje, kasnije su mi odnekud izvukli papir na kojem pise nacin na koji se naplacuje. ako ih budes zvao samo ces se iznervirati (znam da ja jesam)
na jednom salteru su mi rekli da je cijena 3.5KM mjesecno, na telefonu mi je receno da je 3.5 po aparatu (ni to nije tacno)...

sve u svemu slika je dobra ali stopa, nekada zaledi, nema aplikacija za windows (skinuo sam neki android emulator pa gledam preko njega na laptopu), na tabletu je android i sporo je u pi*ku materinu. nekada se ne moze ni pokrenuti aplikacija, upali iz desete :)... sliku prebacim HDMI kablom na tv, nije lose, moglo bi i bolje...
mozes gledati sta hoces u paketu koji imas

na telemachu tv preko tableta radi bez ikakvih problema... tako da pretpostavljam da je do telekoma
Meni na racunu dolazi samo 3,50 KM po uređaju i nista vise.
Aplikacija mi radi bez ikakvih problema i pali se odmah,i na tabletu i na telefonu.

Preko kojeg interneta koristis aplikaciju, jer se i meni znalo desiti da vrlo malo na par sekundi zastopa kada sam na telemach internetu dok na telekomovom internetu ili kada gledam na 3g od telekoma nema nikakvih stopanja.
studiorum_tuzlaensis

#43223 Re: BHTelecom All About

Post by studiorum_tuzlaensis »

kakve su ovo oscilacije izgleda nešto se radi... hahaha :lol: :lol:

paket MojaTV Net

Image

:-)
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 19/04/2016 14:21, edited 1 time in total.
r_faruk

#43224 Re: BHTelecom All About

Post by r_faruk »

nekada sam na telemachovom, a nekada na telecomovom, nema razlike. tablet mi je los pa je mozda i do toga, ali zeza i na telefonima i laptop-u sto se tice pokretanja aplikacije (na telefonu i laptopu manje stopa nego na tabletu). nervira me sto telemach radi odlicno i bez stopanja pa se tjesim da nije do mene...
niho92

#43225 Re: BHTelecom All About

Post by niho92 »

studiorum_tuzlaensis wrote:kakve su ovo oscilacije izgleda nešto se radi... hahaha :lol: :lol:

paket MojaTV Net

Image

:-)
Neki preferiraju takvu situaciju :-D
Locked