Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#43201 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote: Nije druze, jer dole ce biti veci pritisak i od sudija i publike, na derbiju si ipak u svom gradu ...A pogotovu ce biti dole pritisak zbog penala koji je bio ....E sad na derbiju?! u zadnja 3 derbija vi sanse niste haman imali doduse ni mi nismo nesto vise ali smo vas uzeli 2 puta...A posto obje ekipe se muce sa igrom u zadnje vrijeme onda kazem 0-0...A dole kad budete igrali puno su vece sanse na pobjedu njih..
Šta dole, u Mostaru? Sa ovim postom kao da si htio citirati Tomahawka, a ne mene. :-) :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#43202 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Takvi smo kakvi smo. Patnja, al igra se koliko se moze.
Meni ne ide u glavu to da ekipa koja ide na titulu igra na bod u gostima.
Sad su s tom igrom na bod 2. mjesto.
Da je Saric pogodio iz penala, bili bi treci.
Smijesan rezon.
S druge strane, kad se prica o igri na bod na gostujucem terenu, to samo pokazuje da liga mozda nikad nije bila izjednacenija, ali ujedno ni gora.
Mogu misliti cirkusa kad ove ekipe izadju u Evropu....bice ona: Reufe, djeca nam se smiju....al bukvalno :roll:
Tromblon

#43203 Re: Premijer liga BiH

Post by Tromblon »

leškarenje wrote:
Tromblon wrote:Prvo kritika za sve vas sto ste u BiH. Dajte ba klip tog Bore da i ja vidim, da se nasmijem malo. Haj leshko brate nemoj i ti da izdas :D

Vala u subotu samo 4.000-4.500. Premalo jbg. Yebo ti nas. I jos preuzeli prvo mjesto. Zato ce na derbi i kuka i motika. Smrt derbi navijacima i svima koji ne idu na Krupu, Mladost, Krajinu, Gacko......

Komsija sinoc bilo dosta rekao bih blize 15 milja nego 10. Rasire se ljudi po onom zapadu. Cini se prazan, a na njemu 5 milja. Dobra koreo. Igra sa druge strane nula bodeva. Moj leshko ccccc. Vala sam ocekivao bar 1:0. Ovako poguraste Baku pravo. Sto se mene tice penal bez dileme. Nema dileme. Zrinjski solidno odigrao. Imali bolje sanse od komsija. Zao mi Cale sto se sekira. Ali, davno sam mu rekao da mora biti tako kad trenira Rajvosa :bih:
Evo :thumbup:

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... -bih/79697
Sto se ovaj video ne pokrece??? I ko je fuckin Boro Elcic? Nikad cuo za njega. A, trebao bih kad je vec vaki strucnjak.
kakotakonikako

#43204 Re: Premijer liga BiH

Post by kakotakonikako »

Kakva se rasprava vodi, najbolji je ovaj sto pokazuje neke bebe i flasice. Kao djeca.
Jutros cujem da je upitan derbi, jer MUP ne dozvoljava dok se ne asfaltira cesta ispred Grbavice, zbog prevelikog broja kamenica. Koliko ima istine u ovome - ne znam.
agnostic_front

#43205 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Elviseee Prošiću, Eeeeelviseee, budi pametan!!
Melbourne_Australia

#43206 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Logovan wrote:
Melbourne_Australia wrote: Nije druze, jer dole ce biti veci pritisak i od sudija i publike, na derbiju si ipak u svom gradu ...A pogotovu ce biti dole pritisak zbog penala koji je bio ....E sad na derbiju?! u zadnja 3 derbija vi sanse niste haman imali doduse ni mi nismo nesto vise ali smo vas uzeli 2 puta...A posto obje ekipe se muce sa igrom u zadnje vrijeme onda kazem 0-0...A dole kad budete igrali puno su vece sanse na pobjedu njih..
Šta dole, u Mostaru? Sa ovim postom kao da si htio citirati Tomahawka, a ne mene. :-) :D
Ma ja dole u Mostaru :-D skontao si poentu...Dole ako izbjegnete poraz , respect od mene...A u derbiju iskreno bio bi
mnogo razocaran da od ovakog Sarajeva izgubimo na Grbavici...Vi odavno niste losiji ja to tvrdim, samo je ostatak lige los i u pet deka pa se borite za vrh....Zato kazem ili 1-0 za nas ili 1-1 u najgorem slucaju 0-0...
Dr. Kuca

#43207 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

Realno, manijaci su seljacka navijacka skupina, ho ruk fazon, u sluzbi sda.
leškarenje

#43208 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Tromblon wrote:
leškarenje wrote:
Tromblon wrote:Prvo kritika za sve vas sto ste u BiH. Dajte ba klip tog Bore da i ja vidim, da se nasmijem malo. Haj leshko brate nemoj i ti da izdas :D

Vala u subotu samo 4.000-4.500. Premalo jbg. Yebo ti nas. I jos preuzeli prvo mjesto. Zato ce na derbi i kuka i motika. Smrt derbi navijacima i svima koji ne idu na Krupu, Mladost, Krajinu, Gacko......

Komsija sinoc bilo dosta rekao bih blize 15 milja nego 10. Rasire se ljudi po onom zapadu. Cini se prazan, a na njemu 5 milja. Dobra koreo. Igra sa druge strane nula bodeva. Moj leshko ccccc. Vala sam ocekivao bar 1:0. Ovako poguraste Baku pravo. Sto se mene tice penal bez dileme. Nema dileme. Zrinjski solidno odigrao. Imali bolje sanse od komsija. Zao mi Cale sto se sekira. Ali, davno sam mu rekao da mora biti tako kad trenira Rajvosa :bih:
Evo :thumbup:

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... -bih/79697
Sto se ovaj video ne pokrece??? I ko je fuckin Boro Elcic? Nikad cuo za njega. A, trebao bih kad je vec vaki strucnjak.
Ne znam što neće :roll: uglavnom kaže,penal za Zrinjski i crveni u Mostaru.....čist faul na Dulji u Tuzli za drugi gol,sinoć čist penal za Sarajevo.
Logovan

#43209 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote:
Logovan wrote:
Ma ja dole u Mostaru :-D skontao si poentu...Dole ako izbjegnete poraz , respect od mene...A u derbiju iskreno bio bi
mnogo razocaran da od ovakog Sarajeva izgubimo na Grbavici...Vi odavno niste losiji ja to tvrdim, samo je ostatak lige los i u pet deka pa se borite za vrh....Zato kazem ili 1-0 za nas ili 1-1 u najgorem slucaju 0-0...
Ja nisam ništa govorio za Mostar, ali eto. :D

Dole protiv Zrinjskog znamo dobro odigrati, bude tu i tamo poneki dobar rezultat.

Samo ti potcijenjuj. :mrgreen: 0:1 :izet:
made_in_sarajevo

#43210 Re: Premijer liga BiH

Post by made_in_sarajevo »

jos je ovo 30 sekundi samo,a vatromet 2,5min puco. ne bi vala upload videa na youtube radio nema teorije. dakle za ovo sinoc od hordi reci da je "nako" ili "kakvo prekucavanje slabo je to jos uvijek" bas moras u glavu biti opicen. ljudi spucali vatromet kao grad za novu godinu sto spuca, digli koreo preko ograde, jos u toku tekme 2-3 bakljade imali i reci da je to "nako" stvarno je pitanje za psihijatrije i jos porediti bakljadu za "otvaranje" tribine sa ovim je za jagomira i to po kratkoj proceduri.

mislim jebe se meni sta komsija prica ali horde su sinoc zakucale za ovu godinu i sezonu sto se navijaca tice.

drugo opet samo udaren u glavu ce reci da nije bio penal,ali jeste penal kad igrac krupe van 16m i to 2m van 16min primi loptu na rame, tad je penal 100% i to crveni karton. navlacilo se na nas u picku materinu, evo i sad se navlaci dok smo na poslu,kuci,kafi... tako se navlacilo da sudija nije imao muda pokazati direktan crveni tomicu za guranje i to se vidjelo i na TV i uzivo da rukama gura sudiju nakon penala, bilbija srcani hoce da dobije koliko urla na sudiju. hvala lijepo mrs kuci pa se materi tako deri. ah ne ne,to je uredu pa normalno da je uredu kad je to naviklo da ima u ekipi 10 mirsada beslija koji sta rade cijelu tekmu trce za sudijom da mu psuju.

tekma ko tekma kurac obicni, mi losi u drugom ko nesto krenuli i da smo pobijedili posteno bi bilo, X je isto posteno tako da isti kurac drugo pakovanje. vidim ne spominje se,a izgleda nije bilo na pregledu, ne znam nisam ni gledo, hebibovic je 2x izasao na golmana i zajebo, sut rustemovica, penal, stativa, ahmetovic prije penala pokusaj, duljevic neki sut ali je sut :mrgreen: , pa nije bas da nismo pucali prema golu,a gledao sam i zeljo-krupa pa ni vi niste imali dominacije niti suteva,cak sta vise zadnjih 30min igra zeljo bunker na grbavici kao da ih barcelona napada.

mi niti se kad furamo da smo za titule i od pocetka sezone govorimo da smo kurac i ko takav kurac smo 2 boda za prvim i u polufinalu kupa, to je ta dominacija komsija :roll: .

derbi ce biti 0:0 eventualno 1:1 samo iz razloga sto se ne zna koje veci kurac od ekipe. zatvori lendrica, zatvori napad Sarajevu i moze se 3 dana igrati niko nece gola dati.
Charuga
Globalni moderator

#43211 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Ma meni se čini da bi sve utakmice između top 3 mogle biti 0-0 :D Titulu će dići onaj koji bude najmanje kiksao protiv Slobode i Radnika.
Jutros o tome razmišljam života mi. Neće ni Krupa biti lagan zalogaj.
ultima_palabra

#43212 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Otkad navijačke grupe furaju vatromete? To je furka za Novu godinu sa Merlinom ili 4. juli kod Amera.
sumirprimus

#43213 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bore kurcica i ekspertize analize koji je vec kutnjak...majko mila...
puu..
Charuga
Globalni moderator

#43214 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Dr. Kuca wrote:Realno, manijaci su seljacka navijacka skupina, ho ruk fazon, u sluzbi sda.
Realno, na forumu ima pripadnika te grupe, i ti ih indirektno vrijeđaš. Relano si za bana, ali sada ide jedna opomena uz nadu da se neće ponoviti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#43215 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Takvi smo kakvi smo. Patnja, al igra se koliko se moze.
Meni ne ide u glavu to da ekipa koja ide na titulu igra na bod u gostima.
Sad su s tom igrom na bod 2. mjesto.
Da je Saric pogodio iz penala, bili bi treci.
Smijesan rezon.
S druge strane, kad se prica o igri na bod na gostujucem terenu, to samo pokazuje da liga mozda nikad nije bila izjednacenija, ali ujedno ni gora.
Mogu misliti cirkusa kad ove ekipe izadju u Evropu....bice ona: Reufe, djeca nam se smiju....al bukvalno :roll:
Pa pazi naravno nemamo mi ekipe koja igra lijep fudbalk ali matematika bod u gostima a tri boda kuci kod direktnih konkurenata je sasvim opravdana naravno po uslovom da se ostale tri ekipe dobijaju. Sarajevo jest bilo nesto bolje sinoc ali daleko je to od onoga kako bi kao domacin trebalo da igra. Medjutim cisto sumnjam da ce i ostela derbi utakmice biti nesto boljeg kvaliteta i ako se i pobjedi biti ce to tjesno na guzove.
Melbourne_Australia

#43216 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

ultima_palabra wrote:Otkad navijačke grupe furaju vatromete? To je furka za Novu godinu sa Merlinom ili 4. juli kod Amera.

U evropi rijetko koja navijacka skupina to radi, uglavnom nikad..U juznoj americi mozda neka...U biti to nema veze sa ultras scenom...Tako da stoji to sto si rekao...
leškarenje

#43217 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Sarajevo igra bod kući,tri na strani :thumbup:
hrasno38

#43218 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

ultima_palabra wrote:Otkad navijačke grupe furaju vatromete? To je furka za Novu godinu sa Merlinom ili 4. juli kod Amera.
Ovakav vatromet djeca prave za NG na svakom cosku grada.
sumirprimus

#43219 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

pitanje za manijake, koliko ima istine da se zrinjski dogovara sa mirom/menadzerom s kim vec??
rumenige_brajtner

#43220 Re: Premijer liga BiH

Post by rumenige_brajtner »

Dr. Kuca wrote:Realno, manijaci su seljacka navijacka skupina, ho ruk fazon, u sluzbi sda.
:lol: :lol:
napij se vode, odmori, zaslužio si :lol:
sumirprimus

#43221 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ma sto neko rece narod ovde ne interesuje domaci fudbal i to ti je...
mi kad izgubimo, mene znaju pitat, sta ono izgubiste, al moj odavde, jos visi po fejsubku i lajka tako te stvari??? :shock: :lol: :lol:
mrtvi otklon... :(
DonaldDuck

#43222 Re: Premijer liga BiH

Post by DonaldDuck »

Baš gledam, niti jedan članak nema o "diskutabilnom" penalu. Ne želim da počinjem temu, samo kažem koja je razlika i koji pritisak su portali stvarali sudijama i NSBiH zbog startova Željinih igrača iako su bili regularni a ovaj SMIJEŠAN penal koji je sviran komšinicama niko ni ne pominje. Željo je institucija, bori se protiv saveza, portala, medija pa tek onda igra fudbal.
sumirprimus

#43223 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

DonaldDuck wrote:Baš gledam, niti jedan članak nema o "diskutabilnom" penalu. Ne želim da počinjem temu, samo kažem koja je razlika i koji pritisak su portali stvarali sudijama i NSBiH zbog startova Željinih igrača iako su bili regularni a ovaj SMIJEŠAN penal koji je sviran komšinicama niko ni ne pominje. Željo je institucija, bori se protiv saveza, portala, medija pa tek onda igra fudbal.
:lol: :lol: daj ne zajebaji ...al nasmijat mozes...vak i pozeljno :D
Tromblon

#43224 Re: Premijer liga BiH

Post by Tromblon »

Leshko brate hvala na ovom nevjerovatnom dozivljaju :thumbup:

Dakle, Boro Elcic veliki guru cije ime se izgovara sa strahopostovanjem. Kolina i ekipa u misju rupu da se sakriju. Tako covjek zna, elokventan, ne mijesa ekipe i boje dresove, uvijek ubode u srz. Ma. milina ga slusati a i gledati kako je samo ugladjen 8) . Definitivno covjek na pravom mjestu. Izanalizira svaku situaciju u najsitniji detalj.

Salu na stranu pa yebo li ih nesposobne zar fakat nema neko ko se razumije u tematiku da zna dvije povezane prostoprosirene recenice izgovoriti. Zar ovakav krembil objasnjava sta je penal, a sta nije. Za situacije van 16 kaze da su penal i crveni. Za situacije kada je penal nije. Svi su mu bijeli. Nema druge boje za Boru. "Kajrem", "dvajs,trijes" i jos milion slicnih trabunjanja izvalio u 5 minuta.

Yebote iznervirah se naknadno nakon gledanja.
hrasno38

#43225 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:
DonaldDuck wrote:Baš gledam, niti jedan članak nema o "diskutabilnom" penalu. Ne želim da počinjem temu, samo kažem koja je razlika i koji pritisak su portali stvarali sudijama i NSBiH zbog startova Željinih igrača iako su bili regularni a ovaj SMIJEŠAN penal koji je sviran komšinicama niko ni ne pominje. Željo je institucija, bori se protiv saveza, portala, medija pa tek onda igra fudbal.
:lol: :lol: daj ne zajebaji ...al nasmijat mozes...vak i pozeljno :D
Koliko je puta Zeljo zakinut u regularnom dijelu sezone?????? Nema tu nista smijesno. Ono sinoc je penal koji se moze svirati ali je daleko daleko od CISTOG. Ali je zato start Duljevica za cistog crvenog ali nema.....
Locked