http://www.imdb.com/title/tt2101473/

Moderator: _BataZiv_0809
Moje skromno misljenje: precijenjen i navikan.nema me tamo wrote:Hajde ukratko nam otvori oci zbog cega je to razocarenje godine
Chasing mavericks?pirmin wrote:Mavericks (2012)
Sta cu kad volim romanticne filmove.
gledam kako bih mogo doc ovdje na forum i napisat sta mislim o filmu pa da mi ti mozes srat zbog toga sto mi nije lego... cuj zasto gledas filmovenema me tamo wrote:Zašto gledaš filmove?
Na tragu si Ace (klik na plavo dugme Download ovdje).BajramBarecula wrote:Moje skromno misljenje: precijenjen i navikan.nema me tamo wrote:Hajde ukratko nam otvori oci zbog cega je to razocarenje godine
Nekonzistentna i neuvjerljiv radnja, los pokusaj kombinovanja drame i crnog humora (baca malo na bracu Coen).
More i more rupa u radnji, previse suvisnih i sa radnjom nepovezanih detalja:
- divlja se, lete kokteli, pucnjave, tuce, pokusaji ubistva, nidje policije, niko ni da trepne, niko da odgovara
- Rockwell nako iz cista mira lika kroz prozor izbaci, nako random, opet bez da se iko pocese
- Frances koktele na policiju baca, niko ne jebe zivu silu,
- onu crnkinju fol hapse zbog vutre, nikakve veze sa radnjom ili bilo cime
- totalno nepotrebno uvodjenje rasizma u pricu, nesto sto takodjer sa pricom veze nema
- bivsi muz zapali bilborde, na veceri joj onako usput prizna, par sekundi poslije ko da se nista desilo nije, opet njih dvoje normala
- od Harrelsona zenska nekakav top model 20 godina mladja od njega, fol iz australije, sve to bogu iza nogu nedje u nekakvoj americkoj vukojebini
- na kraju filma idu ubit lika za kojeg eto sumnjaju da je silovo kcerku, mozda jes mozda nije ko ga jebe
Ne znam, mozda sam ja glup pa propustam nesto ali po mom misljenju ovakve stvari film koji je pokupio nekoliko oskara i koji je na glasu kakvom jeste ne bi trebao da ima. Sad kad malo razmislim, mozda se na taj nacin pokusale karikirat stvari, i ako jeste, totalno neuvjerljivo je.
Cini se da je scenario piso neko ko veze o ruralnoj americi nema.

Nema ako si jak i cvrst muskarac.nema me tamo wrote:Chasing mavericks?pirmin wrote:Mavericks (2012)
Sta cu kad volim romanticne filmove.
Nema nista romanticno oko njega
Nista, trebao si ti pisati scenario o ruralnoj Americi.BajramBarecula wrote:Moje skromno misljenje: precijenjen i navikan.nema me tamo wrote:Hajde ukratko nam otvori oci zbog cega je to razocarenje godine
Nekonzistentna i neuvjerljiv radnja, los pokusaj kombinovanja drame i crnog humora (baca malo na bracu Coen).
- divlja se, lete kokteli, pucnjave, tuce, pokusaji ubistva, nidje policije, niko ni da trepne, niko da odgovara
- Rockwell nako iz cista mira lika kroz prozor izbaci, nako random, opet bez da se iko pocese
- totalno nepotrebno uvodjenje rasizma u pricu, nesto sto takodjer sa pricom veze nema
- bivsi muz zapali bilborde, na veceri joj onako usput prizna, par sekundi poslije ko da se nista desilo nije, opet njih dvoje normala
- od Harrelsona zenska nekakav top model 20 godina mladja od njega, fol iz australije, sve to bogu iza nogu nedje u nekakvoj americkoj vukojebini
- na kraju filma idu ubit lika za kojeg eto sumnjaju da je silovo kcerku, mozda jes mozda nije ko ga jebe
Ne znam, mozda sam ja glup pa propustam nesto ali po mom misljenju ovakve stvari film koji je pokupio nekoliko oskara i koji je na glasu kakvom jeste ne bi trebao da ima. Sad kad malo razmislim, mozda se na taj nacin pokusale karikirat stvari, i ako jeste, totalno neuvjerljivo je.

svoj ti posodrag_gost wrote:Nista, trebao si ti pisati scenario o ruralnoj Americi.BajramBarecula wrote:Moje skromno misljenje: precijenjen i navikan.nema me tamo wrote:Hajde ukratko nam otvori oci zbog cega je to razocarenje godine
Goodbye Lenin.hadzinicasa wrote:Dete mi neku limunadu, ne potpuno neinteligentnu po mogucnosti, za lazy sunday afternoon...
Pliz.
morel muzicka podloga prije filma MPJ Slo-lazy afternoon-Webmix_4 iz naftalinahadzinicasa wrote:Dete mi neku limunadu, ne potpuno neinteligentnu po mogucnosti, za lazy sunday afternoon...
Pliz.
imas oblik vode i onaj darkest hour ko su ostali nisam nesto pratio_BataZiv_0809 wrote:Imaju li ovogodisnji kandidati za oskare na torentima?
Ovo sto su glumili Dej Luis i Vasington...markioni wrote:imas oblik vode i onaj darkest hour ko su ostali nisam nesto pratio_BataZiv_0809 wrote:Imaju li ovogodisnji kandidati za oskare na torentima?
Tenks, gledala_BataZiv_0809 wrote:Goodbye Lenin.hadzinicasa wrote:Dete mi neku limunadu, ne potpuno neinteligentnu po mogucnosti, za lazy sunday afternoon...
Pliz.
definitivno za preporucitiJohn Cleese wrote:johnnykola wrote: