Haram je lagatiomega369 wrote:Nisu to forumske gluposti to je stanje uma. Na silu ce slagati sve, od posjete do prekrsaja, nije problem. Avaz boysiLogovan wrote:Što napadoše BHF-a zato što je rekao da je bio penal.![]()
Ne smiješ imati mišljenje da je bio penal za gradskog rivala, a da te ne napadnu isto kao da si im uradio ne znam šta.Eto dokle idu forumske gluposti.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tromblon
#43176 Re: Premijer liga BiH
- omega369
#43177 Re: Premijer liga BiH
I opet vjerni Avaz i opet 7 miljacvrčak_na_hedonizmu wrote:Zato je vas bilo 5.000 protiv Radnika od čega je 2.000 gledalaca ušlo džabaomega369 wrote:Znaci vjerni avaz ne zna zakazati. Sta ja rekoh sinoc - ipak 7 milja![]()
![]()
![]()
Koja je to bolest...I onda kazu najveca posjeta![]()
Naime, nije cilj ulaziti besplatno, cilj bi trebao biti prodati što više karata
![]()
Onaj osjećaj kad navijači gradskog rivala, koji imaju lošiju posjetu, prozivaju navijače većeg, trofejnijeg i starijeg kluba zbog posjeteNebuloza, zar ne
teska je to dijagnoza
- omega369
#43178 Re: Premijer liga BiH
Nemoj zezatiTromblon wrote:
Haram je lagati![]()
![]()
Pa sto lazete onda?
-
Tromblon
#43179 Re: Premijer liga BiH
I Fukare i Fukare...da se drug summir ne uvrijediDr. Kuca wrote:Horde su 3-4 stepenice vise u odnosu na sve ostale, treba bit iskren. Manijaci su tu blizu, iako kad je robija organizovana je bolja od manijaka. Horde su ipak liga za sebe.
-
Tromblon
#43180 Re: Premijer liga BiH
Ja vala ne lazem. Lazes li ti? Sto se tice stanja uma isti je kod svih i glupo je pricati mi ´vaki, oni ´naki. Previse si mlad i previse navijacki ostrascen. Ali nema veze i ja sam bio. Kad se nakupe godine shvatis neke stvari.omega369 wrote:Nemoj zezatiTromblon wrote:
Haram je lagati![]()
![]()
Pa sto lazete onda?
- kakotakonikako
#43181 Re: Premijer liga BiH
I Vukovi i Vukovi ....Tromblon wrote:I Fukare i Fukare...da se drug summir ne uvrijediDr. Kuca wrote:Horde su 3-4 stepenice vise u odnosu na sve ostale, treba bit iskren. Manijaci su tu blizu, iako kad je robija organizovana je bolja od manijaka. Horde su ipak liga za sebe.
- omega369
#43182 Re: Premijer liga BiH
Sta bolan trebam shvatiti?? Da je na Grbavici bila ista posjeta kao sinoc na Kosevu? Jel to trebam shvatiti?? Pa jel ti fakat mislis da je neko lud?!Tromblon wrote: Ja vala ne lazem. Lazes li ti? Sto se tice stanja uma isti je kod svih i glupo je pricati mi ´vaki, oni ´naki. Previse si mlad i previse navijacki ostrascen. Ali nema veze i ja sam bio. Kad se nakupe godine shvatis neke stvari.
Pa to moze samo maloumnik napisati. Na Kosevu je sinoc bilo najmanje duplo vise i to ce svako normalan potvrditi. Zasto se ne ogradite od vasih navijaca koji tako pisu?! Mislite da vam cine uslugu? Drago vam?! Naravno da je stanje uma
-
Tromblon
#43183 Re: Premijer liga BiH
Ja to nisam napisaou svom postu. To moze napisati samo neko ko veze nema ili namjerno da neko naleti i iznervira se poput tebe. Takve provokacije treba samo opustenoomega369 wrote:Sta bolan trebam shvatiti?? Da je na Grbavici bila ista posjeta kao sinoc na Kosevu? Jel to trebam shvatiti?? Pa jel ti fakat mislis da je neko lud?!Tromblon wrote: Ja vala ne lazem. Lazes li ti? Sto se tice stanja uma isti je kod svih i glupo je pricati mi ´vaki, oni ´naki. Previse si mlad i previse navijacki ostrascen. Ali nema veze i ja sam bio. Kad se nakupe godine shvatis neke stvari.
Pa to moze samo maloumnik napisati. Na Kosevu je sinoc bilo najmanje duplo vise i to ce svako normalan potvrditi. Zasto se ne ogradite od vasih navijaca koji tako pisu?! Mislite da vam cine uslugu? Drago vam?! Naravno da je stanje uma
- BlueBlood
#43184 Re: Premijer liga BiH
komentar ti je u rangu robijasaDr. Kuca wrote:Horde su 3-4 stepenice vise u odnosu na sve ostale, treba bit iskren. Manijaci su tu blizu, iako kad je robija organizovana je bolja od manijaka. Horde su ipak liga za sebe.
godinama nisu bili na tribini, odradili jednu tekmu protiv zrinjskog kad su se vratili i na sva usta sebe hvalili da su no1
-
Melbourne_Australia
#43185 Re: Premijer liga BiH
Pa jeli teze igrati kao gost ili kao domacin?? Pogotovu sto vama je vise treba pobjeda kuci nego nama u gostima?? Doduse bi vi sutali vise ali nema ko..Tomahawk11 wrote:Jeste, to je to. Ima i ona sansa sa nekih 20-ak metara.
To je opet vise od onog sto ste vi sutnuli u Mostaru.
-
Tromblon
#43186 Re: Premijer liga BiH
vala se svi primate kóBlueBlood wrote:komentar ti je u rangu robijasaDr. Kuca wrote:Horde su 3-4 stepenice vise u odnosu na sve ostale, treba bit iskren. Manijaci su tu blizu, iako kad je robija organizovana je bolja od manijaka. Horde su ipak liga za sebe.
godinama nisu bili na tribini, odradili jednu tekmu protiv zrinjskog kad su se vratili i na sva usta sebe hvalili da su no1
- Logovan
#43187 Re: Premijer liga BiH
Ovo se isto može reći i za onu vašu bakljadu.decko_sa_kovaca wrote:Slabo si ti onda to upratio jeze ako ovo vidis prvi put na bh navijackoj sceni.
Svaka cast lijepa koreografija, lijepa bakljadica al pricanje o nekakvim zadacama prekucavanjima je zaista smjesna
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43188 Re: Premijer liga BiH
Ma teze je ko gost, normala.Melbourne_Australia wrote:
Pa jeli teze igrati kao gost ili kao domacin?? Pogotovu sto vama je vise treba pobjeda kuci nego nama u gostima?? Doduse bi vi sutali vise ali nema ko..Tomahawk11 wrote:Jeste, to je to. Ima i ona sansa sa nekih 20-ak metara.
Samo, sramota je ni sutnuti na gol.
Treba pobjeda, al eto, kad fulis penal, pogodis stativu, a napad i nije bas nesto raspolozen, onda...
- BlueBlood
#43189 Re: Premijer liga BiH
niste vi pogodili stativu nego igrac ZrinjskogTomahawk11 wrote: Ma teze je ko gost, normala.
Treba pobjeda, al eto, kad fulis penal, pogodis stativu, a napad i nije bas nesto raspolozen, onda...
da vidimo taj vas sut nagol izuzmemo li penal i stativu igraca Zrinjskog ?
- leškarenje
#43190 Re: Premijer liga BiH
Toma brate lijepi s kim to ti raspravljas 
-
Melbourne_Australia
#43191 Re: Premijer liga BiH
Ne pogodis stativuTomahawk11 wrote:Ma teze je ko gost, normala.Melbourne_Australia wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43192 Re: Premijer liga BiH
Cuj igrac Zrinjskog....odakle je dosla ta lopta, s Marsa
Ponavljam, bio je i sut sa nekih 20-ak metara, solidna prilika.
Niko ne spori da je utakmica bila tvrda i sa malo prilika.
Ponavljam, bio je i sut sa nekih 20-ak metara, solidna prilika.
Niko ne spori da je utakmica bila tvrda i sa malo prilika.
- Logovan
#43193 Re: Premijer liga BiH
Oni su pogodili stativu.Tomahawk11 wrote: Treba pobjeda, al eto, kad fulis penal, pogodis stativu, a napad i nije bas nesto raspolozen, onda...
@Melbourne_Australia Imali smo priliku Hebibovića, dobar šut Rustemovića, Duljević iz dobre pozicije fulao čitav gol, mislim da je Ahmetoviću u prvom poluvremenu izblokiran šut ispred gola.
Prije ce te nesto uraditi sad u derbiju mislim na 0-0
Kako neozbiljno.
Last edited by Logovan on 10/04/2017 10:14, edited 1 time in total.
- BlueBlood
#43194 Re: Premijer liga BiH
ima tu cast sa 1. na tabelileškarenje wrote:Toma brate lijepi s kim to ti raspravljas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43195 Re: Premijer liga BiH
Ako budu igrali ko na Kosevu, sve je moguce.Melbourne_Australia wrote:
Ne pogodis stativuNego oni je sami pogode
Penal je bio, i to je sve sto ste napravili.. Oni su vise kornera imali, vise suteva u okvir gola imali i vise kornera...Prema tome i bolji bili.. Iskreno vi dole ce te tesko i bod izvuci...Prije ce te nesto uraditi sad u derbiju mislim na 0-0
nego dole..
Eto hajmo posteno, sta je Zrinjski uradio do zadnje 3 minute? Tad su stvorili one dvije prilike i to je to.
Ne znam za derbi, ne bih nista pricao, znam da ce biti tvrdo i negledljivo.
- leškarenje
#43196 Re: Premijer liga BiH
Ne citiraj me,evo ti pa razgodi dok ne dodjem s posla : 
-
Melbourne_Australia
#43197 Re: Premijer liga BiH
Nije druze, jer dole ce biti veci pritisak i od sudija i publike, na derbiju si ipak u svom gradu ...A pogotovu ce biti dole pritisak zbog penala koji je bio ....E sad na derbiju?! u zadnja 3 derbija vi sanse niste haman imali doduse ni mi nismo nesto vise ali smo vas uzeli 2 puta...A posto obje ekipe se muce sa igrom u zadnje vrijeme onda kazem 0-0...A dole kad budete igrali puno su vece sanse na pobjedu njih..Logovan wrote:Oni su pogodili stativu.Tomahawk11 wrote: Treba pobjeda, al eto, kad fulis penal, pogodis stativu, a napad i nije bas nesto raspolozen, onda...![]()
@Melbourne_Australia Imali smo priliku Hebibovića, dobar šut Rustemovića, Duljević iz dobre pozicije fulao čitav gol, mislim da je Ahmetoviću u prvom poluvremenu izblokiran šut ispred gola.
Prije ce te nesto uraditi sad u derbiju mislim na 0-0
Kako neozbiljno.
-
Melbourne_Australia
#43198 Re: Premijer liga BiH
Oni su dosli po bod i nisu ni dosli da puno urade, cak mislim da nisu ni ocekivali da ce sva statistika ici u njihovu korist kontas?? Sinoc je na vama bilo sve..Publika, domaci teren i vec jedan kiks na domacem terenu...Njima je bod odgovarao puno vise..Tomahawk11 wrote:Ako budu igrali ko na Kosevu, sve je moguce.Melbourne_Australia wrote:
Ne pogodis stativuNego oni je sami pogode
Penal je bio, i to je sve sto ste napravili.. Oni su vise kornera imali, vise suteva u okvir gola imali i vise kornera...Prema tome i bolji bili.. Iskreno vi dole ce te tesko i bod izvuci...Prije ce te nesto uraditi sad u derbiju mislim na 0-0
nego dole..
Eto hajmo posteno, sta je Zrinjski uradio do zadnje 3 minute? Tad su stvorili one dvije prilike i to je to.
Ne znam za derbi, ne bih nista pricao, znam da ce biti tvrdo i negledljivo.
- leškarenje
#43199 Re: Premijer liga BiH
EvoTromblon wrote:Prvo kritika za sve vas sto ste u BiH. Dajte ba klip tog Bore da i ja vidim, da se nasmijem malo. Haj leshko brate nemoj i ti da izdas![]()
Vala u subotu samo 4.000-4.500. Premalo jbg. Yebo ti nas. I jos preuzeli prvo mjesto. Zato ce na derbi i kuka i motika. Smrt derbi navijacima i svima koji ne idu na Krupu, Mladost, Krajinu, Gacko......
Komsija sinoc bilo dosta rekao bih blize 15 milja nego 10. Rasire se ljudi po onom zapadu. Cini se prazan, a na njemu 5 milja. Dobra koreo. Igra sa druge strane nula bodeva. Moj leshko ccccc. Vala sam ocekivao bar 1:0. Ovako poguraste Baku pravo. Sto se mene tice penal bez dileme. Nema dileme. Zrinjski solidno odigrao. Imali bolje sanse od komsija. Zao mi Cale sto se sekira. Ali, davno sam mu rekao da mora biti tako kad trenira Rajvosa
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... -bih/79697
- ultima_palabra
#43200 Re: Premijer liga BiH
Ma meni se čini da bi sve utakmice između top 3 mogle biti 0-0
Titulu će dići onaj koji bude najmanje kiksao protiv Slobode i Radnika.