Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Phosphorus wrote:Eh, jel vakat da pitam kada ide povećavanje brzina sa 10 na više? Nisam pohasio, nego samo ono da priupitam @mirza @ing ?
hahahhaahaaa bravo majstore
Ja sam samo cekao kad ce neko ovo da pita, evo i docekao. Cak sam i sam razmisljao da napisem zasto jos niko nije pitao kad ce nova povecanja brzina.
Uglavnom, jos malo strpljenja da ovo izguramo pa onda opet ispocetka.
Trebalo.bi da ima kad otvoris neciji prozor za dopisivanje da u gornjem desnu cosku bude video poziv i obicni poziv. Moze biti blokirano ako druga osoba nema messenger instaliran.
De vi meni recite kad ću ja moć podnijet zahtjev za nove pakete, hoću moć prije početka sljedećeg mjeseca?
Trenutno imam odvojen Phone + netFlat paket, a s novim izmjenama bih to sve objedinio u krkanski Full sa dodatnim paketom 1 (idem na 50 Mbit/s) , a ne bih da čekam jun mjesec za to.
escobar__ wrote:De vi meni recite kad ću ja moć podnijet zahtjev za nove pakete, hoću moć prije početka sljedećeg mjeseca?
Trenutno imam odvojen Phone + netFlat paket, a s novim izmjenama bih to sve objedinio u krkanski Full sa dodatnim paketom 1 (idem na 50 Mbit/s) , a ne bih da čekam jun mjesec za to.
Mislim nista od zahtjeva prije 01.05., ali jos se raspitam
Moguce da ce se brzine za korisnike koji koriste mojaTV full+, a koji imaju potpisan ugovor sa obaveznim rokom povecavati tek prilikom prelaska na novi (mojaTV full) paket. Svi mogu preci bez ikakvih obaveza, ali moraju podnijeti zahtjev. Nisu prebaceni automatski zato sto je full+ nominalno jeftiniji od full paketa pa zbog ugovora nije moguce uraditi automatsko prebacivanje na skuplji paket. Mada meni full novi izadje jeftiniji od full+ jer se u full-u ne placa uspostava poziva prema brojevima BH Telecoma.
mirza_15 wrote:Samo za full+ sa obaveznim trajanjem ugovora:
Moguce da ce se brzine za korisnike koji koriste mojaTV full+, a koji imaju potpisan ugovor sa obaveznim rokom povecavati tek prilikom prelaska na novi (mojaTV full) paket. Svi mogu preci bez ikakvih obaveza, ali moraju podnijeti zahtjev. Nisu prebaceni automatski zato sto je full+ nominalno jeftiniji od full paketa pa zbog ugovora nije moguce uraditi automatsko prebacivanje na skuplji paket. Mada meni full novi izadje jeftiniji od full+ jer se u full-u ne placa uspostava poziva prema brojevima BH Telecoma.
Ne znam šta je kod mene umjesto ovog Moja TV Full pisalo, ali sigurno nije ovo što sad piše, inače koristim full+ paket i ugovor(drugi put) do 07.2017 ipak su nešto čačkali i oko mog user-a.
mirza_15 wrote:Samo za full+ sa obaveznim trajanjem ugovora:
Ne znam šta je kod mene umjesto ovog Moja TV Full pisalo, ali sigurno nije ovo što sad piše, inače koristim full+ paket i ugovor(drugi put) do 07.2017. ipak su nešto čačkali i oko mog user-a.
Ne znam. Nisam siguran. Do danas sam mislio da ce se svima povecati automatski. Sada nisam siguran za ovu grupu koju sam naveo. Ako mozes ugasi STB i izmjeri brzinu. Ako je jos uvijek oko 5 Mbps onda brzina jos nije povecana sto ne znaci da nece biti. Zahtjev ce se realizovati automatski, pa nece trebati puno cekati ako bude bilo potrebno podnijeti zahtjev za promjenu paketa.
Nije brzina povećana, nije ni bitno toliko, ako će nakon podnošenja zahtjeva to brzo biti odrađeno, da ne budem opet čekao 30-45 dana, kako to obično bude u TK nažalost.
Del_Boy1 wrote:Nije brzina povećana, nije ni bitno toliko, ako će nakon podnošenja zahtjeva to brzo biti odrađeno, da ne budem opet čekao 30-45 dana, kako to obično bude u TK nažalost.
Trebalo bi jer nije potrebno ispitivati tehnicku mogucnost, a na DSLAM-u ce vjerovatno vec biti pripremljeno prije 01.05.
Del_Boy1 wrote:Nije brzina povećana, nije ni bitno toliko, ako će nakon podnošenja zahtjeva to brzo biti odrađeno, da ne budem opet čekao 30-45 dana, kako to obično bude u TK nažalost.
Ili podneseš zahtjev, a oni ti puste manju brzinu od potrebne (meni se skoro desilo, pisao sam na forumu o tome).
To samo u TK ima, posebno u Tuzli. Nekad mislim da napamet bubaju bandwidth.