100%zavrzlama wrote:Sto god mi radili srbi nece promijeniti svoj strateski cilj u vezi BIH...Nase neutralno drzanje ustvari daje srbima dojam nase slabosti.
Bosnjacka podrska ciljevima kosovara,bosnjake cini vrednijim u ocima srba,dok lazna neutralnost samo bosnjake pravi politickim amaterima i luzerima..
Dešavanja u Srbiji
- insomnia78
#43151 Re: Dešavanja u Srbiji
-
asker
#43152 Re: Dešavanja u Srbiji
Sjecamo se tvojih upisa da su Bosnjaci cinili vecinu ustaskih postrojbi, ne sekiraj se, nismo zaboravili.MaksprotivMarksa wrote:Zlocinstvo nije zapisano u genotipu, Bosnjaci su imali periode historije kada su bili na pogresnoj strani, ali ljudi koji misle da je zlocinstvo zapisano u dnk vjerovatno podrzavaju bas te periode i na njima temelhe svoj identitet.
Ali ovdje je tema hoce li Beljulji zacerat Milojku s vazeljin ili bez?
-
Fudo387
#43153 Re: Dešavanja u Srbiji
Al’ pazi ti dileme?
Zasto bih navijao za nekog u sukobu sa vucicima, seseljima, dverima i inim govnima koja su unesrecila i crno zavila generacije i generacije ljudi?
Kao, de malo da kalkulisemo, u tome smo nadaleko poznati. I onda smo zavrsili, k’o pravi vizionari, nabijeni u zenickodobojski bazen.
Zasto bih navijao za nekog u sukobu sa vucicima, seseljima, dverima i inim govnima koja su unesrecila i crno zavila generacije i generacije ljudi?
Kao, de malo da kalkulisemo, u tome smo nadaleko poznati. I onda smo zavrsili, k’o pravi vizionari, nabijeni u zenickodobojski bazen.
- славянин
#43154 Re: Dešavanja u Srbiji
Aux contraire mislim,Fudo387 wrote:Al’ pazi ti dileme?
- mO k3
#43155 Re: Dešavanja u Srbiji
Pusti ti sto kaže @palermo kao neutralnost , da jesam za Albancezavrzlama wrote:Sto god mi radili srbi nece promijeniti svoj strateski cilj u vezi BIH...Nase neutralno drzanje ustvari daje srbima dojam nase slabosti.
Bosnjacka podrska ciljevima kosovara,bosnjake cini vrednijim u ocima srba,dok lazna neutralnost samo bosnjake pravi politickim amaterima i luzerima..
- MaksprotivMarksa
#43156 Re: Dešavanja u Srbiji
Sve historijske cinjenice, ali samo u BiH, ja se tebe ne sjecam, svi vi ste mi isti, mali ljudi pod uticajem ideoloskog aparata partije koja unistava drzavu 3 decenije, za sukob me zaboli briga, bitno je da se ne lomi preko ledja BiH.asker wrote:Sjecamo se tvojih upisa da su Bosnjaci cinili vecinu ustaskih postrojbi, ne sekiraj se, nismo zaboravili.MaksprotivMarksa wrote:Zlocinstvo nije zapisano u genotipu, Bosnjaci su imali periode historije kada su bili na pogresnoj strani, ali ljudi koji misle da je zlocinstvo zapisano u dnk vjerovatno podrzavaju bas te periode i na njima temelhe svoj identitet.
-
Fudo387
#43157 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa mora se prelomiti i preko ledja BiH.MaksprotivMarksa wrote:Sve historijske cinjenice, ali samo u BiH, ja se tebe ne sjecam, svi vi ste mi isti, mali ljudi pod uticajem ideoloskog aparata partije koja unistava drzavu 3 decenije, za sukob me zaboli briga, bitno je da se ne lomi preko ledja BiH.asker wrote:Sjecamo se tvojih upisa da su Bosnjaci cinili vecinu ustaskih postrojbi, ne sekiraj se, nismo zaboravili.MaksprotivMarksa wrote:Zlocinstvo nije zapisano u genotipu, Bosnjaci su imali periode historije kada su bili na pogresnoj strani, ali ljudi koji misle da je zlocinstvo zapisano u dnk vjerovatno podrzavaju bas te periode i na njima temelhe svoj identitet.
Ovako dalje ne mozes funkcionisati.
Dokurcio si i sebi, i svijetu, boguocu...
-
palermo
#43158 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa možeš navijati..od srca, ali ako nema nikavih posljedica za tebe. Ako ima, onda valjda navijaš prevashodno za svoj interes.....e, sad koji je naš, o tome se može raspravljati...Fudo387 wrote:Al’ pazi ti dileme?
-
Fudo387
#43159 Re: Dešavanja u Srbiji
O kavim posljedicama i interesu pricas?palermo wrote:Pa možeš navijati..od srca, ali ako nema nikavih posljedica za tebe. Ako ima, onda valjda navijaš prevashodno za svoj interes.....e, sad koji je naš, o tome se može raspravljati...Fudo387 wrote:Al’ pazi ti dileme?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#43160 Re: Dešavanja u Srbiji
smrt fašizmu
- mO k3
-
palermo
#43162 Re: Dešavanja u Srbiji
ok, ne može biti nikakvih posljedica,a bogami i mi smo daleko stotinama tisuća hiljada kilometara od Kosova pa nas ne interesuju dešavanja tamo, osim kao popodnevnu razbibrigu......imaš pravoFudo387 wrote:
O kavim posljedicama i interesu pricas?
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#43163 Re: Dešavanja u Srbiji
Daljnje teritorijalne prekompozicije, kako na Balkanu tako širom Evrope. Balkanizacija svega i svih (Evropa, Bliski istok, Centralna azija, Afrika, Kina i Daleki istok, Latinska Amerika...) osim USA i Izraela je sredstvo osiguranja američke dominacije nad svijetom u narednom milenijumu.Fudo387 wrote:O kavim posljedicama i interesu pricas?
-
Fudo387
#43164 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa kakvih konkretno posljedica?palermo wrote:ok, ne može biti nikakvih posljedica,a bogami i mi smo daleko stotinama tisuća hiljada kilometara od Kosova pa nas ne interesuju dešavanja tamo, osim kao popodnevnu razbibrigu......imaš pravoFudo387 wrote:
O kavim posljedicama i interesu pricas?
Sta, naljutice se Srbi na tebe?
-
Fudo387
#43165 Re: Dešavanja u Srbiji
Dobro Mufide, u redu je.Challenger_ wrote:Daljnje teritorijalne prekompozicije, kako na Balkanu tako širom Evrope. Balkanizacija svega i svih (Evropa, Bliski istok, Centralna azija, Afrika, Kina i Daleki istok, Latinska Amerika...) osim USA i Izraela je sredstvo osiguranja američke dominacije nad svijetom u narednom milenijumu.Fudo387 wrote:O kavim posljedicama i interesu pricas?
Haj malo, ako moze, popusti sa tim jevrejima, cionizam qrac palac...
- славянин
#43166 Re: Dešavanja u Srbiji
Challenger_ wrote:Daljnje teritorijalne prekompozicije, kako na Balkanu tako širom Evrope. Balkanizacija svega i svih (Evropa, Bliski istok, Centralna azija, Afrika, Kina i Daleki istok, Latinska Amerika...) osim USA i Izraela je sredstvo osiguranja američke dominacije nad svijetom u narednom milenijumu.Fudo387 wrote:O kavim posljedicama i interesu pricas?
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#43167 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa ne priznajem ja Jerusalim kao glavni i nedjeljiv glavni grad Izraela i Golansku visoravan kao dio Izraela, već vi.Fudo387 wrote:Dobro Mufide, u redu je.
Kosovo nije nikakav "presedan" već prva domina u nizu i to dobro znaju elite koje vas navode i koje provode balkanizaciju planete.
- bingov buraz
#43168 Re: Dešavanja u Srbiji
Šiptarele nas nisu trpale u sekundarne i tercijarne grobnice,meni dosta.
- Maraschino
#43169 Re: Dešavanja u Srbiji
Haj sto covjek handri narod svaki dan(ne skida se sa ekrana) ali sto handri vojsku.mO k3 wrote:Znaci dogovoreno ?? Nea ništa od rata .... o Srbijo ponovo si pobijedila !
Cuj, izlio se potok na Kosovu a on uvodi ''punu borbrnu gotovost''.
...ili se utvrdjuju linije oko Nisa?
-
155_mm
#43170 Re: Dešavanja u Srbiji
neki tvrde da su albanci dobili nezavisnost na zrtvama bosnjaka. ne tvrdim da to nije uticalo na odluku NATO-a da reaguje ali nije bilo odlucujuce. mozda ne bilo na odmet pogledati od kad se to albanci na kosovu na ovaj ili onaj nacin bore sa srbima za to kosovo.
-
Fudo387
#43171 Re: Dešavanja u Srbiji
A dobro, haj eto, drljavi...sta ci ti ja sad.Challenger_ wrote:Pa ne priznajem ja Jerusalim kao glavni i nedjeljiv glavni grad Izraela i Golansku visoravan kao dio Izraela, već vi.Fudo387 wrote:Dobro Mufide, u redu je.
Kosovo nije nikakav "presedan" već prva domina u nizu i to dobro znaju elite koje vas navode i koje provode balkanizaciju planete.
-
155_mm
#43172 Re: Dešavanja u Srbiji
neki tvrde da bosnjaci ne bi trebali navijati za albance i drzati se po strani da kao nebi izprovocirali srpsku stranu. mozda nije na odmet napomenuti da su srbi i srbija zarili i palili bo BiH i kad je kosovo bilo citavo u sastavu srbije.
bosnjaci kad bi sad izasli na demonstracije podrske srbiji u ovom sukobu to nista ne bi promijenilo pozicije srbije prema BiH i bosnjacimna.
bosnjaci kad bi sad izasli na demonstracije podrske srbiji u ovom sukobu to nista ne bi promijenilo pozicije srbije prema BiH i bosnjacimna.
-
palermo
#43173 Re: Dešavanja u Srbiji
šta je bilo odlučujuće ? Da smo mi izgubili rat, da li bi Kosovo dobilo nezavisnost ?155_mm wrote:neki tvrde da su albanci dobili nezavisnost na zrtvama bosnjaka. ne tvrdim da to nije uticalo na odluku NATO-a da reaguje ali nije bilo odlucujuce. mozda ne bilo na odmet pogledati od kad se to albanci na kosovu na ovaj ili onaj nacin bore sa srbima za to kosovo.
-
asker
#43174 Re: Dešavanja u Srbiji
Do sad je BiH imala bezrezervnu podrsku Srbije, a unutarnji mir i stabilnost zahvaljujuci politickom vrhu genocidne tvorevine.
Zasto zli Albanci narusavaju sklad i harmoniju?
Sad ce ovi mozda dovodit u pitanje drzavnost Bosne
Zasto Beljulji, zasto?

Sad ce ovi mozda dovodit u pitanje drzavnost Bosne
Zasto Beljulji, zasto?
-
palermo
#43175 Re: Dešavanja u Srbiji
drug moj, bogami ti bezveze ovaj postasker wrote:Do sad je BiH imala bezrezervnu podrsku Srbije, a unutarnji mir i stabilnost zahvaljujuci politickom vrhu genocidne tvorevine.
Sad ce ovi mozda dovodit u pitanje drzavnost Bosne![]()
Zasto Beljulji, zasto?