Dešavanja u Srbiji

insomnia78

#43151 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

zavrzlama wrote:Sto god mi radili srbi nece promijeniti svoj strateski cilj u vezi BIH...Nase neutralno drzanje ustvari daje srbima dojam nase slabosti.

Bosnjacka podrska ciljevima kosovara,bosnjake cini vrednijim u ocima srba,dok lazna neutralnost samo bosnjake pravi politickim amaterima i luzerima..
100%
asker

#43152 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by asker »

MaksprotivMarksa wrote:Zlocinstvo nije zapisano u genotipu, Bosnjaci su imali periode historije kada su bili na pogresnoj strani, ali ljudi koji misle da je zlocinstvo zapisano u dnk vjerovatno podrzavaju bas te periode i na njima temelhe svoj identitet.
Sjecamo se tvojih upisa da su Bosnjaci cinili vecinu ustaskih postrojbi, ne sekiraj se, nismo zaboravili.

Ali ovdje je tema hoce li Beljulji zacerat Milojku s vazeljin ili bez?
Fudo387

#43153 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Al’ pazi ti dileme?
Zasto bih navijao za nekog u sukobu sa vucicima, seseljima, dverima i inim govnima koja su unesrecila i crno zavila generacije i generacije ljudi?
Kao, de malo da kalkulisemo, u tome smo nadaleko poznati. I onda smo zavrsili, k’o pravi vizionari, nabijeni u zenickodobojski bazen.
славянин

#43154 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Fudo387 wrote:Al’ pazi ti dileme?
Zasto bih navijao za nekog u sukobu sa vucicima, seseljima, dverima i inim govnima koja su unesrecila i crno zavila generacije i generacije ljudi?
Kao, de malo da kalkulisemo, u tome smo nadaleko poznati. I onda smo zavrsili, k’o pravi vizionari, nabijeni u zenickodobojski bazen.
Aux contraire mislim, :D
mO k3

#43155 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

zavrzlama wrote:Sto god mi radili srbi nece promijeniti svoj strateski cilj u vezi BIH...Nase neutralno drzanje ustvari daje srbima dojam nase slabosti.

Bosnjacka podrska ciljevima kosovara,bosnjake cini vrednijim u ocima srba,dok lazna neutralnost samo bosnjake pravi politickim amaterima i luzerima..
Pusti ti sto kaže @palermo kao neutralnost , da jesam za Albance
MaksprotivMarksa

#43156 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MaksprotivMarksa »

asker wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Zlocinstvo nije zapisano u genotipu, Bosnjaci su imali periode historije kada su bili na pogresnoj strani, ali ljudi koji misle da je zlocinstvo zapisano u dnk vjerovatno podrzavaju bas te periode i na njima temelhe svoj identitet.
Sjecamo se tvojih upisa da su Bosnjaci cinili vecinu ustaskih postrojbi, ne sekiraj se, nismo zaboravili.

Sve historijske cinjenice, ali samo u BiH, ja se tebe ne sjecam, svi vi ste mi isti, mali ljudi pod uticajem ideoloskog aparata partije koja unistava drzavu 3 decenije, za sukob me zaboli briga, bitno je da se ne lomi preko ledja BiH.
Fudo387

#43157 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

MaksprotivMarksa wrote:
asker wrote:

Sve historijske cinjenice, ali samo u BiH, ja se tebe ne sjecam, svi vi ste mi isti, mali ljudi pod uticajem ideoloskog aparata partije koja unistava drzavu 3 decenije, za sukob me zaboli briga, bitno je da se ne lomi preko ledja BiH.
Pa mora se prelomiti i preko ledja BiH.
Ovako dalje ne mozes funkcionisati.
Dokurcio si i sebi, i svijetu, boguocu...
palermo

#43158 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by palermo »

Pa možeš navijati..od srca, ali ako nema nikavih posljedica za tebe. Ako ima, onda valjda navijaš prevashodno za svoj interes.....e, sad koji je naš, o tome se može raspravljati...
Fudo387

#43159 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

palermo wrote:
Pa možeš navijati..od srca, ali ako nema nikavih posljedica za tebe. Ako ima, onda valjda navijaš prevashodno za svoj interes.....e, sad koji je naš, o tome se može raspravljati...
O kavim posljedicama i interesu pricas?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#43160 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

smrt fašizmu
mO k3

#43161 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Lol
palermo

#43162 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by palermo »

Fudo387 wrote:
ok, ne može biti nikakvih posljedica,a bogami i mi smo daleko stotinama tisuća hiljada kilometara od Kosova pa nas ne interesuju dešavanja tamo, osim kao popodnevnu razbibrigu......imaš pravo
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#43163 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Challenger_ »

Fudo387 wrote:O kavim posljedicama i interesu pricas?
Daljnje teritorijalne prekompozicije, kako na Balkanu tako širom Evrope. Balkanizacija svega i svih (Evropa, Bliski istok, Centralna azija, Afrika, Kina i Daleki istok, Latinska Amerika...) osim USA i Izraela je sredstvo osiguranja američke dominacije nad svijetom u narednom milenijumu.
Fudo387

#43164 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

palermo wrote:
Fudo387 wrote:
ok, ne može biti nikakvih posljedica,a bogami i mi smo daleko stotinama tisuća hiljada kilometara od Kosova pa nas ne interesuju dešavanja tamo, osim kao popodnevnu razbibrigu......imaš pravo
Pa kakvih konkretno posljedica?
Sta, naljutice se Srbi na tebe?
Fudo387

#43165 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
Daljnje teritorijalne prekompozicije, kako na Balkanu tako širom Evrope. Balkanizacija svega i svih (Evropa, Bliski istok, Centralna azija, Afrika, Kina i Daleki istok, Latinska Amerika...) osim USA i Izraela je sredstvo osiguranja američke dominacije nad svijetom u narednom milenijumu.
Dobro Mufide, u redu je.
Haj malo, ako moze, popusti sa tim jevrejima, cionizam qrac palac...
славянин

#43166 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
:lol: Da nije kosovo mozda ispod tvog geopolitickog nivoa... ipak si ti igrac globalnog nivoa. :D
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#43167 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Challenger_ »

Fudo387 wrote:Dobro Mufide, u redu je.
Pa ne priznajem ja Jerusalim kao glavni i nedjeljiv glavni grad Izraela i Golansku visoravan kao dio Izraela, već vi.

Kosovo nije nikakav "presedan" već prva domina u nizu i to dobro znaju elite koje vas navode i koje provode balkanizaciju planete.
bingov buraz

#43168 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bingov buraz »

Šiptarele nas nisu trpale u sekundarne i tercijarne grobnice,meni dosta.
Maraschino

#43169 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

mO k3 wrote:Znaci dogovoreno ?? Nea ništa od rata .... o Srbijo ponovo si pobijedila !
Haj sto covjek handri narod svaki dan(ne skida se sa ekrana) ali sto handri vojsku.
Cuj, izlio se potok na Kosovu a on uvodi ''punu borbrnu gotovost''. :lol: Zna li on uopste sta to znaci?

...ili se utvrdjuju linije oko Nisa? :D
155_mm

#43170 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

neki tvrde da su albanci dobili nezavisnost na zrtvama bosnjaka. ne tvrdim da to nije uticalo na odluku NATO-a da reaguje ali nije bilo odlucujuce. mozda ne bilo na odmet pogledati od kad se to albanci na kosovu na ovaj ili onaj nacin bore sa srbima za to kosovo.
Fudo387

#43171 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
Fudo387 wrote:Dobro Mufide, u redu je.
Pa ne priznajem ja Jerusalim kao glavni i nedjeljiv glavni grad Izraela i Golansku visoravan kao dio Izraela, već vi.

Kosovo nije nikakav "presedan" već prva domina u nizu i to dobro znaju elite koje vas navode i koje provode balkanizaciju planete.
A dobro, haj eto, drljavi...sta ci ti ja sad.
155_mm

#43172 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

neki tvrde da bosnjaci ne bi trebali navijati za albance i drzati se po strani da kao nebi izprovocirali srpsku stranu. mozda nije na odmet napomenuti da su srbi i srbija zarili i palili bo BiH i kad je kosovo bilo citavo u sastavu srbije.

bosnjaci kad bi sad izasli na demonstracije podrske srbiji u ovom sukobu to nista ne bi promijenilo pozicije srbije prema BiH i bosnjacimna.
palermo

#43173 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by palermo »

155_mm wrote:neki tvrde da su albanci dobili nezavisnost na zrtvama bosnjaka. ne tvrdim da to nije uticalo na odluku NATO-a da reaguje ali nije bilo odlucujuce. mozda ne bilo na odmet pogledati od kad se to albanci na kosovu na ovaj ili onaj nacin bore sa srbima za to kosovo.
šta je bilo odlučujuće ? Da smo mi izgubili rat, da li bi Kosovo dobilo nezavisnost ?
asker

#43174 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by asker »

Do sad je BiH imala bezrezervnu podrsku Srbije, a unutarnji mir i stabilnost zahvaljujuci politickom vrhu genocidne tvorevine.

Zasto zli Albanci narusavaju sklad i harmoniju?

Sad ce ovi mozda dovodit u pitanje drzavnost Bosne :(

Zasto Beljulji, zasto?

:(
palermo

#43175 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by palermo »

asker wrote:Do sad je BiH imala bezrezervnu podrsku Srbije, a unutarnji mir i stabilnost zahvaljujuci politickom vrhu genocidne tvorevine.

Zasto zli Albanci narusavaju sklad i harmoniju?

Sad ce ovi mozda dovodit u pitanje drzavnost Bosne :(

Zasto Beljulji, zasto?

:(
drug moj, bogami ti bezveze ovaj post
Post Reply