Istina, gledati leska kako se ovdje unistava hapicom je bas depresivno, ali nema veze, samo da njemu bude boljeLogovan wrote:Jecam od tuge kad vidim kakve komentare pišete.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#43126 Re: Premijer liga BiH
- BlueBlood
#43127 Re: Premijer liga BiH
10 stranica a niko da napise kako je sarajevo igralo
po ovom prilogu na klixu cini mi se da je Zrinjski bio ozbiljnija ekipa sa vise sansi na utakmici ?
po ovom prilogu na klixu cini mi se da je Zrinjski bio ozbiljnija ekipa sa vise sansi na utakmici ?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#43128 Re: Premijer liga BiH
sta kaze statistikaBlueBlood wrote:10 stranica a niko da napise kako je sarajevo igralo![]()
- Logovan
#43129 Re: Premijer liga BiH
Biće on dobro, bolje vam je pobrinite se za sebe.relativno84 wrote:Istina, gledati leska kako se ovdje unistava hapicom je bas depresivno, ali nema veze, samo da njemu bude boljeLogovan wrote:Jecam od tuge kad vidim kakve komentare pišete.
- ultima_palabra
#43130 Re: Premijer liga BiH
Nisam sve gledao, ali djeluje mi da je Zrinjski imao posjed i vise suteva, ali su sanse Sarajeva bile bolje. Mada je pred kraj bilo gutavo pred golom pitara.
- Ricken
#43131 Re: Premijer liga BiH
Kakva je bila tekma, ko je bio bolji,imao više prilika?
Pogledah penal, mislim da je bio čist.
Vidim i jako dobra posjeta.
Čestitke na koreografija i atmosferi, ipak na atletskim stadionima to nikad ne ispadne onako kako može, izuzev ako nisu dubke puni.
Pogledah penal, mislim da je bio čist.
Vidim i jako dobra posjeta.
Čestitke na koreografija i atmosferi, ipak na atletskim stadionima to nikad ne ispadne onako kako može, izuzev ako nisu dubke puni.
- hrasno38
#43132 Re: Premijer liga BiH
41 : 59 za Zrinjski. Pa jesu Pitari imali su penal, stativu, imali su onu sansu kad im je igrac izasao sam pred golmana....u globalu imali su bolje prilike.ultima_palabra wrote:Nisam sve gledao, ali djeluje mi da je Zrinjski imao posjed i vise suteva, ali su sanse Sarajeva bile bolje. Mada je pred kraj bilo gutavo pred golom pitara.
- bersK
#43133 Re: Premijer liga BiH
O mentalitetu Hordanera je sve ispricano u onom spominjanju mame jednom forumasu od prije 3-4 stranice. Igra veceras ni za kurac. Jel moguce da nemate nikog da vam posteno izvede korner nego mora Duljevic debeli i onaj Hebibovic da se takmice ko ce gore izvesti. Nemos rec da je bilo igranje "koliko ti treba" radi nekog umora i sljedecih meceva, al ako je moguce nas bosanski pridjev za ovakvo nesto onda je to bezmudo. Doduse, ni Zrinjski nista bolji nije kad vidis da im Bilbija izvodi kornere. Neću da dužim dalje, biće opet spominjanja mama od nekih forumaša, pošto vam to nije za obraza. U lošem fudbalu ste bili izjednačeni. Ono ponašanje odbrane u zadnjim momentima, pogotovo ono kurcoboljsko puštanje lopte da mu provali frajer kroz noge je vrh. Hebiboviću ne dajte da pređe centra više ikad. Bosanski Andrea Poli.
Nego da pitam nešto. Ko je ono prvi?
Nego da pitam nešto. Ko je ono prvi?
Last edited by bersK on 10/04/2017 00:42, edited 1 time in total.
- hrasno38
- BlueBlood
#43135 Re: Premijer liga BiH
penal i stativa koju je pogodio odbrambeni igrac Zrinjskog... i to je to? 
Zrinjski 3 sto postotne sanse ?
Zrinjski 3 sto postotne sanse ?
-
lakilaka
#43136 Re: Premijer liga BiH
istina.relativno84 wrote:Istina, gledati leska kako se ovdje unistava hapicom je bas depresivno, ali nema veze, samo da njemu bude boljeLogovan wrote:Jecam od tuge kad vidim kakve komentare pišete.
- BlueBlood
#43137 Re: Premijer liga BiH
Cala nastavio niz 

- Anestezija
#43139 Re: Premijer liga BiH
Prvo poluvrijeme haos lose,penal cist nema sta,oni vise posjed lopte imali i eto to je to,drugo poluvrijeme mi malo bolji 2 fine situacije hebibovic,sut rustema ,oni u zadnjim minutama dobru priliku imali ,sve u svemu najrealnije. Tek se zakuhava

- BlueBlood
#43140 Re: Premijer liga BiH
TOTALNA DOMINACIJA

GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA

GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA
- BlueBlood
#43141 Re: Premijer liga BiH
Jel istina da je bilo nekog belaja poslije utakmice, navodno Cala napadnut ?
- BHF_Manijak
#43142 Re: Premijer liga BiH
Jok, treba odmah srat... Penal cist ba, koji vam je qrac. Razumijem je ujedanje, al' ne treba srati tamo gdje nije mjesto. Imas milion drugih stvari, ali ne i za penal.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sad gledam, nijeBio je, realno. Al je bio drugi žuti za Duljevića i to hladno, ne znam šta Boro reče
-
lakilaka
#43143 Re: Premijer liga BiH
ma ti si se dovoljno uvukao malenima u prenosu. cudi me da ti koji komentarises utakmice tako sa sigurnoscu govoris da je penal cist. prvo lopta je otisla skroz od ahmetovica i u smjeru od gola a kontakt je diskutabilan u najmanju ruku. ako je, kako ti tvrdis, penal cist, zasto su se onoliko bunili igraci zrinjskog. nema logike. po meni, penal nije, u najmanju ruku, cist.BHF_Manijak wrote:Jok, treba odmah srat... Penal cist ba, koji vam je qrac. Razumijem je ujedanje, al' ne treba srati tamo gdje nije mjesto. Imas milion drugih stvari, ali ne i za penal.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sad gledam, nijeBio je, realno. Al je bio drugi žuti za Duljevića i to hladno, ne znam šta Boro reče
- Anestezija
#43144 Re: Premijer liga BiH
'đes to cuo,nema razloga da ga iko napadaBlueBlood wrote:Jel istina da je bilo nekog belaja poslije utakmice, navodno Cala napadnut ?
- ganjeta
#43145 Re: Premijer liga BiH
BHF_Manijak wrote:Jok, treba odmah srat... Penal cist ba, koji vam je qrac. Razumijem je ujedanje, al' ne treba srati tamo gdje nije mjesto. Imas milion drugih stvari, ali ne i za penal.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Boro jesi to ti?
- BHF_Manijak
#43146 Re: Premijer liga BiH
Brate slatki, frajer dolazi do lopte, odonosi je, jablan iza njega uklizava i bez lopte frajku po nogama izbija. Gdje to nije cisto ba... Nemojte zajebavat bezveze. Znaci ako se ne kreces okimito prema golu protivnika, ne mozes ni penala dobiti. Uklizes frajeru i pri tome ne dirnes loptu, ni blizu, ne znam sta ti treba vise za 11 metara.lakilaka wrote: ma ti si se dovoljno uvukao malenima u prenosu. cudi me da ti koji komentarises utakmice tako sa sigurnoscu govoris da je penal cist. prvo lopta je otisla skroz od ahmetovica i u smjeru od gola a kontakt je diskutabilan u najmanju ruku. ako je, kako ti tvrdis, penal cist, zasto su se onoliko bunili igraci zrinjskog. nema logike. po meni, penal nije, u najmanju ruku, cist.
A potrebe da se ikome uvlacim nemam, isto bih radio da je Vitez-Olimpic, Siroki-Celik ili Radnik-Metalleghe. Ne placaju me pitari. Smijesna prica totalno.
@ganjeta, hajd ne jebi bezveze.
- Anestezija
#43147 Re: Premijer liga BiH
Da mi je bit trener samo da malo s Tamarom progovorim

-
DonaldDuck
#43148 Re: Premijer liga BiH
Samo da kažem da onakav "penal" ne treba ni Želji ni Sarajevu ... Molili smo boga, sa Pitarima zajedno da ga fule i hvala bogu da jesu. Krv bi nam popili da je onako Zrinjski titulu izgubio, što mediji što oni ! Valjića suspendovali, ovaj je za Hag-a! 
- cvrčak_na_hedonizmu
#43149 Re: Premijer liga BiH
Zato šutiš kod "drugog" žutog kartona za Trepavicu kad je slomio Jakovljevica. Kako ono bese, pao Jakovljevic preko Duljevica i povrijedio seBHF_Manijak wrote:Jok, treba odmah srat... Penal cist ba, koji vam je qrac. Razumijem je ujedanje, al' ne treba srati tamo gdje nije mjesto. Imas milion drugih stvari, ali ne i za penal.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ne znam šta je gore i nekvalitetnije u BiH, sportski novinari ili komentatori.
Jebo nebitnu priču, sta ima oko Liverpula, jel' Mane završio sezonu ?
- BHF_Manijak
#43150 Re: Premijer liga BiH
Ne sjecam se da sam ja rek'o da je pao preko Jakovljevica.
Za Liverpool si ti rek'o, ne ja. Nameces totalne gluposti, oko kojih ne vrijedi ni raspravljati.
Mislim besmisleno mi je uopste tebi sada dokazivati sta je meni Zeljo u zivotu, a ti zakljucio na osnovu 5 postova o Liverpoolu i njih 12 hiljada na org-u.
Ipak si ti veci kapacitet, puno veci, tako da ne zelim uopste da to spustam na nivo ss.ba foruma... Kad te prodje huja, cujemo se opet. 
Za Liverpool si ti rek'o, ne ja. Nameces totalne gluposti, oko kojih ne vrijedi ni raspravljati.