Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Rakitić je perfektno pojacanje za ovaj novi Luchov sistem Barce, frajer je donio pluca, disciplinu, trcanje u oba pravca i takticku zrelost/ozbiljnost u tim....dakle, Raketa je sve ono što mpr. Cesc nije mogao biti - a ocekivalo se da bude, kad je dolazio yebo statistike, fancy poteze na utamici i neki medijski status...još ako uzmemo u obzir da je doveden za 18 miliona to je krađa a ne transfer.
Ter Stegen bi mogao mogao biti transfer decenije, pa bicu lud i reci - pa skoro u rangu Neymarovog....momak je golman za narednih 10 godina.
Skenderbeže, šta je sa onim momcima iz B tima....OK, ispadaju iz Segunde, ali koliko znam Samper prelazi u A tim svakako ili sam nešto pogrešno protumacio
šta je Munirom, Sandrom (po meni bi ovaj momak mogao nasljediti Pedra u toj nekoj roli), Adamom, Halilovićem, onda ona dvojica što su u Sevilji na posudbi....šta raditi sa njima svima
Sto se B ekipe tice, ne sekiraj se
Znam da pratis B tim , ali mozda je bolje da se sve srusi. Vidi, u klubu su vise zainteresovani da Girona udje u primeru, nego za sudbinu B tima sto je i logicno. Natrpali bi ih sa 3/4 igraca koji bi redovno igrali primeru i tako bi napredovali. Sada je jos rano pricati jer se nista ne zna ali ideja je bila da Munir, Sandro,Adama,Samper , Halilovic i grimaldo prodju pripreme sa prvim timom, a onda neko ce ostati( ako ode Pedro jedno mjesto je njihovo) a neko bi za Gironu.
Kazu francuzi PSG hoce xavija jednu godinu na posudnu iz Katara. Nisam siguran jel tim timovima isti vlasnik pa da mu bude ko Lampardu, al ne bbi mi bilomrsko gledati ga jos jednu godinu na vrhunskoj sceni, nije ni bekam bio los ono malo sto je igro