sirija do damaskaRepublikanskaGarda wrote:japin_mutapi wrote:imal kakav link vjerodostojanRepublikanskaGarda wrote:Assad navodno pobjego u Tartus, još malo i slijedi oslobađanje Damaska
Pa vidiš da je sirijaska alewitska vojska u totalnom rasulu, do kraja godina padaju Hama i Homs, do ljeta dogodine padaju Tartus i Latakia a nakon toga oslobodioci ulaze u Damask
Sirija
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#43101 Re: Sirija
-
RepublikanskaGarda
#43102 Re: Sirija
Netko je spomenuo Qalamoun, danas je dosta pripadnika JN šehidilo tamo, pobunjenička ofenziva na tom području je u rangu ofenziva SAA na području Daare i Idleba, osuđeno na propast u samom startu, isto tako zanimljivo je bilo i ruralnom području Damaska gdje je spriječeno nekoliko bombaša samoubojica, mrsko mi stavljat slike a i mislim da nije primjereno, ginu ljudi bezveze i sa jedne i sa druge strane
-
cbrt
#43103 Re: Sirija
Ja mislio ozbiljan forumaš...RepublikanskaGarda wrote:japin_mutapi wrote:imal kakav link vjerodostojanRepublikanskaGarda wrote:Assad navodno pobjego u Tartus, još malo i slijedi oslobađanje Damaska
Pa vidiš da je sirijaska alewitska vojska u totalnom rasulu, do kraja godina padaju Hama i Homs, do ljeta dogodine padaju Tartus i Latakia a nakon toga oslobodioci ulaze u Damask
- Kikibombona
#43104 Re: Sirija
Hezbolah opet maltretira Nusru na Kalamunu!RepublikanskaGarda wrote:Netko je spomenuo Qalamoun, danas je dosta pripadnika JN šehidilo tamo, pobunjenička ofenziva na tom području je u rangu ofenziva SAA na području Daare i Idleba, osuđeno na propast u samom startu, isto tako zanimljivo je bilo i ruralnom području Damaska gdje je spriječeno nekoliko bombaša samoubojica, mrsko mi stavljat slike a i mislim da nije primjereno, ginu ljudi bezveze i sa jedne i sa druge strane
-
RepublikanskaGarda
#43105 Re: Sirija
Ja mislio ozbiljan forumaš...
Ozbiljan koliko si ozbiljan i ti i ostali veliki stratezi na sve tri strane, nemate veze sa Sirijom a ovdje se natječete u hvalospjevima svojih miljenika i u ocrnjivanju i naslađivanju neuspjeha "protivničke" strane, ovdje mislim na na sve tri strane(assadovce, sekulariste i kurde), to mi je u rangu kao da ja 93 objašnjavam situaciju u bosni i navijački analiziram i likujem nad uspjesima određene strane, a u biti u konačnici popuše svi
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#43106 Re: Sirija
RepublikanskaGarda wrote:Ja mislio ozbiljan forumaš...
Ozbiljan koliko si ozbiljan i ti i ostali veliki stratezi na sve tri strane, nemate veze sa Sirijom a ovdje se natječete u hvalospjevima svojih miljenika i u ocrnjivanju i naslađivanju neuspjeha "protivničke" strane, ovdje mislim na na sve tri strane(assadovce, sekulariste i kurde), to mi je u rangu kao da ja 93 objašnjavam situaciju u bosni i navijački analiziram i likujem nad uspjesima određene strane, a u biti u konačnici popuše svi
I kaj velis , otac ti iz Sirije?
-
Novak20
#43107 Re: Sirija
Zaboravio si četvrtu i petu stranu. ISIL-ovce i Nusriće.RepublikanskaGarda wrote:Ja mislio ozbiljan forumaš...
- Fantassin
#43108 Re: Sirija
Zar nisu Assadovci ujedno I sekularisti 
-
RepublikanskaGarda
#43109 Re: Sirija
a kaj je to bitno?I kaj velis , otac ti iz Sirije?
To su vanjski faktori, kako su došli tako će i otići, nemaju veze sa SirijomZaboravio si četvrtu i petu stranu. ISIL-ovce i Nusriće.
- astala_vistala
#43110 Re: Sirija
Nisam bas dobro upucen,pa ako mi neko moze odgovorit,na koji nacin ove enklave opstaju ??? ako su skroz okruzeni na koji nacin se ponovo naoruzavaju ?? Hrane ?? i sl ili sam nesto propustioChallenger__ wrote:Damask, Istočna Guta, mapa:
- DuckZz
#43111 Re: Sirija
Luđacki pogotci dolaze iz Idliba, FSA uništila 3 tenka u roku od 6 minuta na istom mjestu, sva tri tenka izgorila u roku od 3 sekunde

- Arteta
#43112 Re: Sirija
Nusrici su sekularisti.Fantassin wrote:Zar nisu Assadovci ujedno I sekularisti
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#43113 Re: Sirija
Pa vidim si en od normanlijeh ovdjeRepublikanskaGarda wrote:a kaj je to bitno?I kaj velis , otac ti iz Sirije?
To su vanjski faktori, kako su došli tako će i otići, nemaju veze sa SirijomZaboravio si četvrtu i petu stranu. ISIL-ovce i Nusriće.
Nego koja je tvoja strana? U Siriji.
- DuckZz
#43114 Re: Sirija
Vidiš da je lik neko dijete, eto nakon 4 godine se javlja na temi, republikanskaGarda
to ko oni profili na facebooku što komentarišu sve ispod klixa
- insomnia78
#43115 Re: Sirija
Zna l' se dje je Esma?RepublikanskaGarda wrote:Assad navodno pobjego u Tartus, još malo i slijedi oslobađanje Damaska
- Fantassin
#43116 Re: Sirija
Jes jes poznati su da pozivaju na Demokratiju sa posebnim naglaskom na emancipaciju zena I postivanje ljudskih pravaArteta wrote:Nusrici su sekularisti.Fantassin wrote:Zar nisu Assadovci ujedno I sekularisti
- Co0l
#43117 Re: Sirija
Daj snimak.DuckZz wrote:Luđacki pogotci dolaze iz Idliba, FSA uništila 3 tenka u roku od 6 minuta na istom mjestu, sva tri tenka izgorila u roku od 3 sekunde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
RepublikanskaGarda
#43118 Re: Sirija
Pa iskreno moja strana je prisutna na strani Assada, ali daleko od toga da bi dali krv i dušu za Assada, jednostavno je neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelja, kamo sreće da je 2011 izvršen državni udar i maknut Assad zajedno sa svojom uhljebičkom klikomPa vidim si en od normanlijeh ovdje![]()
Nego koja je tvoja strana? U Siriji.
Pa možda za vas džuturum novinske izvjestitelje i jesam klinac, ovu temu pratim zadnjih pola godine, sa vremena na vrijeme, znam da će mi trebat dosta vremena da dostignem tvoj dugogodišnji radni staž na klixu ali trudit ću se, možeš mi i udijelit neki savjet kako da postanem popularan kao ti, kiki, savoxx, challanger i ostala krema ove temeVidiš da je lik neko dijete, eto nakon 4 godine se javlja na temi, republikanskaGarda![]()
to ko oni profili na facebooku što komentarišu sve ispod klixa
- Co0l
#43119 Re: Sirija
Inace,neko je spominjao nezaposlenost u Siriji pred pocetak demonstracija.Negdje sam citao ili gledao,ne sjecam se vise gdje jer ima tome mozda i dvije godine,da je pred sam pocetak izbijanja demonstracija i nereda u Siriji stopa nezaposlenosti bila na rekordnom nivou i to mahom kod siromasnijeg sloja drustva koji nije bio u semama sa vladajucim strukturama.To se navodilo kao jedan od glavnih razloga nezadovoljstva gradjana.Nakon sto je rezim poceo brutalno da gusi te demonstracije sve je eskaliralo.
- DuckZz
#43120 Re: Sirija
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.83 ... 4&z=15&m=b
https://www.youtube.com/watch?v=yhzvtDwafhY

Treći tenk nisu stigli snimit

- Co0l
#43122 Re: Sirija
A jesu im se i nastelili fino,ko da nije ratDuckZz wrote:Lokacija : Selo Musib, u blizini grada Arihe, oblast Idliba
Prvog haman pogodise u sastav kupole i odmah je planuo a drugi ko pokusava na onoj cistini pobjec.Da nisu ljudski zivoti u pitanju bilo bi smjesno
- Herr Flick
#43123 Re: Sirija
Co0l wrote:Inace,neko je spominjao nezaposlenost u Siriji pred pocetak demonstracija.Negdje sam citao ili gledao,ne sjecam se vise gdje jer ima tome mozda i dvije godine,da je pred sam pocetak izbijanja demonstracija i nereda u Siriji stopa nezaposlenosti bila na rekordnom nivou i to mahom kod siromasnijeg sloja drustva koji nije bio u semama sa vladajucim strukturama.To se navodilo kao jedan od glavnih razloga nezadovoljstva gradjana.Nakon sto je rezim poceo brutalno da gusi te demonstracije sve je eskaliralo.
- Co0l
#43124 Re: Sirija
Herr Flick wrote:Co0l wrote:Inace,neko je spominjao nezaposlenost u Siriji pred pocetak demonstracija.Negdje sam citao ili gledao,ne sjecam se vise gdje jer ima tome mozda i dvije godine,da je pred sam pocetak izbijanja demonstracija i nereda u Siriji stopa nezaposlenosti bila na rekordnom nivou i to mahom kod siromasnijeg sloja drustva koji nije bio u semama sa vladajucim strukturama.To se navodilo kao jedan od glavnih razloga nezadovoljstva gradjana.Nakon sto je rezim poceo brutalno da gusi te demonstracije sve je eskaliralo.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
RepublikanskaGarda
#43125 Re: Sirija
Istina, najgora situacija je bila u Deir el-Zour-u, Daari i Latakiji, ali svejedno to nije razlog ovomu ćemu svjedočimo danas, da se zbog nezaposlenosti dešava ovo što se dešava u Siriji zamisli sta bi ti bilo u BIH, ili bilo kojoj drugoj zemlji regije, ti ljudi koji su prosvjedovali prvih mjeseci revolucije sigurno nisu zahtjevali građanski rat, kamo sreće da je onda Asad otišao ili da je izvršen neki prevrat, danas se ne bi događalo što se događaCo0l wrote:Inace,neko je spominjao nezaposlenost u Siriji pred pocetak demonstracija.Negdje sam citao ili gledao,ne sjecam se vise gdje jer ima tome mozda i dvije godine,da je pred sam pocetak izbijanja demonstracija i nereda u Siriji stopa nezaposlenosti bila na rekordnom nivou i to mahom kod siromasnijeg sloja drustva koji nije bio u semama sa vladajucim strukturama.To se navodilo kao jedan od glavnih razloga nezadovoljstva gradjana.Nakon sto je rezim poceo brutalno da gusi te demonstracije sve je eskaliralo.