Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Capsicum
- Pandakonda
#43077 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kae politicki unisten a covjek full kontrolu doma naroda ima 
- Capsicum
#43078 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nakon pada Aluminija, jedan od glavnih kanala finansiranja UZP paradržave je ugašen. Taj brod već uveliko tone... Mnogi već napuštaju taj HNS, čitaj "samoupravu".
Ako mislite da poenta izbacivanja Čovića iz Predsjedništva samo u tome da isti više nema tako visoka primanja, onda ste još naivniji nego sam mislio.
Ako mislite da poenta izbacivanja Čovića iz Predsjedništva samo u tome da isti više nema tako visoka primanja, onda ste još naivniji nego sam mislio.
- JThomas
#43079 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
čović uništen a dodika samo što nisu uhapsili
dva najmoćnija čovjeka u državi u dejtonskom okviru, što i jeste krunski dokaz njegove nefunkcionalnosti. a tek za finansiranje se ne treba sekirati - dok god mi kupujemo hljeb njima neće faliti, jer oni prvo sebi odvoje koliko god da ima.
dva najmoćnija čovjeka u državi u dejtonskom okviru, što i jeste krunski dokaz njegove nefunkcionalnosti. a tek za finansiranje se ne treba sekirati - dok god mi kupujemo hljeb njima neće faliti, jer oni prvo sebi odvoje koliko god da ima.
- General War
#43080 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dodik nam je dokazao da to nije bas toliko ceremonijalna funkcija...ceremonijalno je samo sto dolazi sa "pro bih" strane stola.paleoconservative wrote:Dobar mamac, ugristi cu.Capsicum wrote:A ti si poznat po zacementiranim stavovima? Don't get me started
Komšić je najbolja stvar koja se mogla desiti na zadnjim izborima. Zbog njega danas je Dragan Čović politički uništen. Njegova UZP paralelna paradržava se raspada. Dodik je konačno naišao na nekoga ko nije impresioniran njegovim kabadahijskim ponašanjem i ucjenama, već je suočen sa jasnim i čvrstim stavom, afirmaciji ustava i neodustajanjem od NATO puta, bez obzira na sve. To mu polako, stidljivo priznaju i politički konkurenti, jedino forumska armada ne može da se pomiri s tim. Žao mi vas iskreno. Nije vam lako.
Ako je ZK-ova jedina kvaliteta sto je sutnuo Covica sa ceremonijalne i dobro placene funkcije clana predsjednistva, onda bi to valjda trebalo biti tragicno a ne plemenito?
Ja licno u ZK ne vidim nista novo niti progresivno na politickoj sceni. Igrajuci ulogu jednog stuba potpore Tronozcu, daje izjave i osude i prosipa maglu evo vec dvije decenije.
Dodik i Cova su presretni s ovom konvergencijom bosnjackih glasova, niko im u kriminalnim karijerama nije valjao koliko Izetbegovicevski klan i Komsicevska podvala.
-
Novak20
#43081 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Capsicum wrote:Nakon pada Aluminija, jedan od glavnih kanala finansiranja UZP paradržave je ugašen. Taj brod već uveliko tone... Mnogi već napuštaju taj HNS, čitaj "samoupravu".
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#43082 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
da. zahvaljujući sdau, sbbu i bh bloku (sdpu, našoj stranci i dfu). oni su ga pogurali sa još jednim delegatom iz zdk, a nikšić kaže da im je baš taj delegat u dom naroda fbih, donio četvrtog u domu naroda bih.Pandakonda wrote:Kae politicki unisten a covjek full kontrolu doma naroda ima
- Kikibombona
#43083 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da li se u ove osobine uklapa ovaj video?nemampojma0 wrote:Ne branim Komsica licno, on je svakako nedodirljiv za forumske salabajzere. Ja branim njegov odnos prema drzavi, taj odnos nije kalkulantski i na taj odnos ne mogu uticati ni mito, ni prijetnje, ni licni interes, ni strah.
Zato mislim da vi niste svjesni toga i da grijesite kad udarate po Komsicu. Ukoliko jeste, onda mi je drago sto trubite uzalud, jer ce vam biti predsjednik drzave jos jedan mandat![]()
Ono sto Zeljka cuva su dvije osobine koje njegove neprijatelje cine nemocnim, a to su postenje i hrabrost.
P.S.
I necu vise o predsjedniku drzave na temi jedne minorne stranke.
https://m.youtube.com/watch?v=WO7ZirEBYAY
-
putokaz1
#43084 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Komšić nema Poštenje a ni Hrabrost
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43085 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti tacno ne odustajes u konstrukcijama svojim. Cak i kada te ismiju drugi zbog tvojih izmisljotinamalakh wrote:da. zahvaljujući sdau, sbbu i bh bloku (sdpu, našoj stranci i dfu). oni su ga pogurali sa još jednim delegatom iz zdk, a nikšić kaže da im je baš taj delegat u dom naroda fbih, donio četvrtog u domu naroda bih.Pandakonda wrote:Kae politicki unisten a covjek full kontrolu doma naroda ima
-
izvrsni direktor
#43086 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Politicki unisten covjek koji se pita o pregovorima za formiranje vlasti. Politicki unisten covjek koji je u medijima a i politickim krugovima kao i medju europskim i medjunarodnim ustanocama, predstavnik svih htvata. Politicki unisten covjek koji ima apsolutnu vecinu u domu naroda te u skladi s tim odlucuje u svemu.Capsicum wrote:A ti si poznat po zacementiranim stavovima? Don't get me started
Komšić je najbolja stvar koja se mogla desiti na zadnjim izborima. Zbog njega danas je Dragan Čović politički uništen. Njegova UZP paralelna paradržava se raspada. Dodik je konačno naišao na nekoga ko nije impresioniran njegovim kabadahijskim ponašanjem i ucjenama, već je suočen sa jasnim i čvrstim stavom, afirmaciji ustava i neodustajanjem od NATO puta, bez obzira na sve. To mu polako, stidljivo priznaju i politički konkurenti, jedino forumska armada ne može da se pomiri s tim. Žao mi vas iskreno. Nije vam lako.
Nemojte ga vise molim vas unistavati jer ce dobiti jos vecu vlast
-
putokaz1
#43087 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
On je jak jer:
Jer je prepametan,prilagodljiv svakoj situaciji
Jer nema Oporbu
Jer Komšić mu pomaže
Jer nema Oporbu
Jer Komšić mu pomaže
-
skodilak
#43088 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Slažem se. Ali...Hrvati nisu izašli iz Jugoslavije zato toga što nisu željeli živjeti sa Srbima, Bošnjacima te ostalima u istoj državi, već zbog toga što je postojala tkz. kriminalno udbaška-komunistička organizacija, koja se predstavljala kao zaštitnica atifašizma, bratstva i jedinstva, socijalne pravednosti, a u stvarnosti radilo se o mafijaškoj organizaciji unutar države kojoj je takva pozicija - jednoumlje, jednopartijski sustav omogućio stjecanje enormnog bogatstva, tkz. izabrane obitelji. Hrvatima je podvaljeno kukavičije jaje, nisam siguran koliko će još dugo to kukavičije jaje trajat, ali znam jedno, i u to sam 100% siguran, da onog trenutka kad HDZ izgubi vlast u Hrvatskoj, bit će provedena lustracija, a što je trebalo uraditi odmah još 1990. godine.putokaz1 wrote:On je jak jer:
Jer nema Oporbu
Jer Komšić mu pomaže
Ukoliko se to ne dogodi, u što čisto sumnjam da neće, to bi značilo propast projekta R. Hrvatske, a nisam siguran da će hrvatski narod olako to dopustiti. Mora se reći istina, da je projekt Tuđman-Milošević uništio Hrvate BiH do temelja, nažalost tu nema više pomoći. Ostaje jedino mogućnost da nakon što se provedu reforme u R. Hravtskoj, a to je prelazak iz komunističko-birokratskog sustava u ekonomski-tržišni sustav, razvijanje zdravih međudržavnih odnosa između Hrvata te Bošnjaka i Srba iz BiH. To bi trebao biti interes R. Hrvatske. Ono što će Bošnjaci morati naučiti, a to je da razlikuju domoljubje od ustaštva, jer ako dublje uđete u stvar, uvidjet će te da su danas najveći promicatelji fašizma zapravo ekstremni udbaško - komunistički kadrovi, tj. obrazac je isti, propaganda o tome da će te netko napasti, dakle, danas je to stalna propaganda o zaštiti nacionalnih interesa, a zapravo je to mehanizam političkog terorizma bivših udbaško-komunističkih struja u svrhu stjecanja enormonog materijalnog bogatstva.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#43089 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ne možeš ti tupom čovjeku objasniti da je franjo tuđman potpisao washingtonski sporazum i u ime svih hrvata u bih, zvanično, pred međunardnim faktorom, zauvijek ukinuo herceg bosnu. zauzvrat, valjda zbog grižnje savjesti, franjo odlučuje dati svim hrvatima državljanstvo, odnosno pasoš republike hrvatske.skodilak wrote:
Slažem se. Ali...Hrvati nisu izašli iz Jugoslavije zato toga što nisu željeli živjeti sa Srbima, Bošnjacima te ostalima u istoj državi, već zbog toga što je postojala tkz. kriminalno udbaška-komunistička organizacija, koja se predstavljala kao zaštitnica atifašizma, bratstva i jedinstva, socijalne pravednosti, a u stvarnosti radilo se o mafijaškoj organizaciji unutar države kojoj je takva pozicija - jednoumlje, jednopartijski sustav omogućio stjecanje enormnog bogatstva, tkz. izabrane obitelji. Hrvatima je podvaljeno kukavičije jaje, nisam siguran koliko će još dugo to kukavičije jaje trajat, ali znam jedno, i u to sam 100% siguran, da onog trenutka kad HDZ izgubi vlast u Hrvatskoj, bit će provedena lustracija, a što je trebalo uraditi odmah još 1990. godine.
Ukoliko se to ne dogodi, u što čisto sumnjam da neće, to bi značilo propast projekta R. Hrvatske, a nisam siguran da će hrvatski narod olako to dopustiti. Mora se reći istina, da je projekt Tuđman-Milošević uništio Hrvate BiH do temelja, nažalost tu nema više pomoći. Ostaje jedino mogućnost da nakon što se provedu reforme u R. Hravtskoj, a to je prelazak iz komunističko-birokratskog sustava u ekonomski-tržišni sustav, razvijanje zdravih međudržavnih odnosa između Hrvata te Bošnjaka i Srba iz BiH. To bi trebao biti interes R. Hrvatske. Ono što će Bošnjaci morati naučiti, a to je da razlikuju domoljubje od ustaštva, jer ako dublje uđete u stvar, uvidjet će te da su danas najveći promicatelji fašizma zapravo ekstremni udbaško - komunistički kadrovi, tj. obrazac je isti, propaganda o tome da će te netko napasti, dakle, danas je to stalna propaganda o zaštiti nacionalnih interesa, a zapravo je to mehanizam političkog terorizma bivših udbaško-komunističkih struja u svrhu stjecanja enormonog materijalnog bogatstva.
čak sam davno slušao jednog stranog oficira koji tvrdi da je operacija oluja uvjetovana time što bi franjo digao ruke od bosne i hercegovine, jer se unaprijed znalo da će martić i babić odbiti z4.
- JThomas
#43090 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
trajaće do daljnjeg upravo zato što su to sve profesionalni režimski ljudi, profesionalni vlastodršci. režim se na papiru iz temelja promijeni, a cijeli prvi red isti. eto nije gojko šušak, svi ostali značajni likovi jesu. onaj što je ambasadora ubio u švedskoj poživio tri sedmice u hercegovini. nisu smjeli rizikovati da ih upita - e braćo šta ste vi ono radili za vrijeme mraka, mogli bi se ljudi i primiti.
- geralt
#43091 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gubio je HDZ vlast u Hrvatskoj vise puta, i sta bi? Ili se to ne pika dok na vlast ne dodje koalicija HSP-Hasanbegovic?skodilak wrote:Slažem se. Ali...Hrvati nisu izašli iz Jugoslavije zato toga što nisu željeli živjeti sa Srbima, Bošnjacima te ostalima u istoj državi, već zbog toga što je postojala tkz. kriminalno udbaška-komunistička organizacija, koja se predstavljala kao zaštitnica atifašizma, bratstva i jedinstva, socijalne pravednosti, a u stvarnosti radilo se o mafijaškoj organizaciji unutar države kojoj je takva pozicija - jednoumlje, jednopartijski sustav omogućio stjecanje enormnog bogatstva, tkz. izabrane obitelji. Hrvatima je podvaljeno kukavičije jaje, nisam siguran koliko će još dugo to kukavičije jaje trajat, ali znam jedno, i u to sam 100% siguran, da onog trenutka kad HDZ izgubi vlast u Hrvatskoj, bit će provedena lustracija, a što je trebalo uraditi odmah još 1990. godine.putokaz1 wrote:On je jak jer:
Jer nema Oporbu
Jer Komšić mu pomaže
-
A_A_AKCIJA
#43092 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znam da sam negdje vidio diskusiju o Komšiću, ali nije mi padalo na pamet da je na temi NS.
Evo, nakon skoro godinu dana, moja impresija. Od ponuđenih opcija (dakle, bez idealističkih naglabanja...), Komšić je ubjedljivo najbolja opcija u Predsjedništvu. Ponavljam, od ponuđenih kandidata, što znači, u realnosti, on ili Čović. Jedina bolja opcija bi bio Bećirović umjesto Džaferovića.
Svi vi kritičari Komšića, ste tada jednoglasno trubili kako je apsolutno nebitno ko će biti u Predsjedništvu, jer je to svakako bezveze funkcija, nema uticaja, blablabla...
Dakle, da vidimo, šta se sve desilo u međuvremenu:
Komšić je pošutao HDZove ambasadore i postavio nove. Jako dobar potez, iako ograničenog uticaja i efekta. Međutim, nije mala stvar kada ti državu u Vatikanu predstavlja pro-BiH katolički teolog, a ne neki kamenjar. Isto mislim i o Martini Sopta.
Komšić je, svjesno ili ne, aktuelizirao priču o ANP. Dobro se sjećam te izjave za medije, gdje je na pitanje o MAP-u odgovorio da nema mandatara bez toga. Tek poslije ovoga, SDA nije imala kuda, nego ponoviti taj stav. Ovo je po meni i najveće postignuće, jer je ostavio SNSD bez fondova na nivou države, što će prije ili kasnije izazvati nervozu među uhljebima koji stoje u redu i čekaju da se spoje na budžete. Da je Čović na njegovom mjestu, priča bi bila davno završena, a SDA bi samo slijegala ramenima, kao morali smo, šta da se radi, nadglasani smo 2:1...
Treća stvar, a vezana za prethodnu, šestorka u KS je jača zahvaljujući ovom potezu. SDA zbog Komšićeve blokade, prije svih SBB-u ali i DF-u može ponuditi samo goluba na grani, tj učešće u Vijeću ministara nekada sutra, kada se riješi MAP. Niko nije lud da ruši gotovu vladu, zarad neke buduće i hipotetske na nivou države. Možda je Komšić ovim potezom sam sebi skočio u stomak, vrlo moguće. Činjenica je da je ovo ispalo korisno za KS i još uvijek jeste, jer što Vlada duže traje, biće je skuplje rušiti za same rušioce. Već sada su svjesni da ko god to uradi sigurno gubi izbore u sljedećem ciklusu.
Dakle, ocjena, neki prolazni dovoljan. Ono što se mora biti svjesan jeste šta se nudilo u datom momentu, a to je osovina Dodik-Čović i apsolutno ponižavanje institucije Predsjedništva. Od onoga što je moglo biti, ovo je skoro pa najbolja opcija.
Evo, nakon skoro godinu dana, moja impresija. Od ponuđenih opcija (dakle, bez idealističkih naglabanja...), Komšić je ubjedljivo najbolja opcija u Predsjedništvu. Ponavljam, od ponuđenih kandidata, što znači, u realnosti, on ili Čović. Jedina bolja opcija bi bio Bećirović umjesto Džaferovića.
Svi vi kritičari Komšića, ste tada jednoglasno trubili kako je apsolutno nebitno ko će biti u Predsjedništvu, jer je to svakako bezveze funkcija, nema uticaja, blablabla...
Dakle, da vidimo, šta se sve desilo u međuvremenu:
Komšić je pošutao HDZove ambasadore i postavio nove. Jako dobar potez, iako ograničenog uticaja i efekta. Međutim, nije mala stvar kada ti državu u Vatikanu predstavlja pro-BiH katolički teolog, a ne neki kamenjar. Isto mislim i o Martini Sopta.
Komšić je, svjesno ili ne, aktuelizirao priču o ANP. Dobro se sjećam te izjave za medije, gdje je na pitanje o MAP-u odgovorio da nema mandatara bez toga. Tek poslije ovoga, SDA nije imala kuda, nego ponoviti taj stav. Ovo je po meni i najveće postignuće, jer je ostavio SNSD bez fondova na nivou države, što će prije ili kasnije izazvati nervozu među uhljebima koji stoje u redu i čekaju da se spoje na budžete. Da je Čović na njegovom mjestu, priča bi bila davno završena, a SDA bi samo slijegala ramenima, kao morali smo, šta da se radi, nadglasani smo 2:1...
Treća stvar, a vezana za prethodnu, šestorka u KS je jača zahvaljujući ovom potezu. SDA zbog Komšićeve blokade, prije svih SBB-u ali i DF-u može ponuditi samo goluba na grani, tj učešće u Vijeću ministara nekada sutra, kada se riješi MAP. Niko nije lud da ruši gotovu vladu, zarad neke buduće i hipotetske na nivou države. Možda je Komšić ovim potezom sam sebi skočio u stomak, vrlo moguće. Činjenica je da je ovo ispalo korisno za KS i još uvijek jeste, jer što Vlada duže traje, biće je skuplje rušiti za same rušioce. Već sada su svjesni da ko god to uradi sigurno gubi izbore u sljedećem ciklusu.
Dakle, ocjena, neki prolazni dovoljan. Ono što se mora biti svjesan jeste šta se nudilo u datom momentu, a to je osovina Dodik-Čović i apsolutno ponižavanje institucije Predsjedništva. Od onoga što je moglo biti, ovo je skoro pa najbolja opcija.
-
A_A_AKCIJA
#43093 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A sada, ono zbog čega i naletih na temu.
Dakle, zanima me komentar članova i simpatizera, zagovaralaca partizanskog morala na činjenicu da je diploma Danisa Tanovića ocijenjena sumnjivom:
https://nap.ba/news/57538
Dakle, zanima me komentar članova i simpatizera, zagovaralaca partizanskog morala na činjenicu da je diploma Danisa Tanovića ocijenjena sumnjivom:
Ne znam koja je uloga Tanovića NS, koji je status, ali mislim da zaslužuje komentar.Proslavljeni bh. reditelj i dobitnik najprestižnije filmske nagrade Oscar Danis Tanović i fotograf Damir Šagolj, dobitnik Pulitzerove nagrade, primljeni su na ASU, kako su ocijenili kantonalni inspektori, sa nepotpunom dokumentacijom.
- malakh
#43094 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
govrio i ponovo govorim da je damir marjanović igrač sda i jedina stranka koja njega interesuje jeste sda.
peđa to radi veoma naivno, jer će sada dobiti jaz unutar stranke, koji već dugo tinja, a peđa umjesto vode, dodaje benzin.
volio bih kada bi nam netko, tko je puno bliži stranci objasnio o čemu se radi.
peđa ga je sada predložio u predsjedništvo stranke, a na terenu uvodi povjereništva kako bi sklonio sve one koji su podržali marjanovića. ako netko ne zna, u sarajevu se uvode povjereništva, a kantonalni odbor naše stranke ne radi kao organ, već kao povjereništvo (osim ako se od neki dan nije što god promijenilo). dakle svi oni koji su na bilo koji način podržali marjanovića su na listi za odstrijel i biće sklonjeni, ili su već sklonjeni sa svih stranačkih funkcija.Banksy wrote:Ono što je veći problem za NS u ovom trenutku je činjenica da SDA drži 40 % stranke.
Peđinih predsjedničkih 60% prema njihovih 40% je jako loš rezultat koji inertnošću i lutanjem vrha u budućnosti može ići saml još više u korist SDA.
peđa to radi veoma naivno, jer će sada dobiti jaz unutar stranke, koji već dugo tinja, a peđa umjesto vode, dodaje benzin.
volio bih kada bi nam netko, tko je puno bliži stranci objasnio o čemu se radi.
- drug_profi
#43095 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam za diplomu i necu da branim nikoga. Hocu da se osvrnem samo na glupe zakone koji ce u bolju poziciju za profesuru staviti nekog ko ima papir, nego nekog ko ima Pulitzera i Oscara.A_A_AKCIJA wrote:A sada, ono zbog čega i naletih na temu.
Ne znam koja je uloga Tanovića NS, koji je status, ali mislim da zaslužuje komentar.Proslavljeni bh. reditelj i dobitnik najprestižnije filmske nagrade Oscar Danis Tanović i fotograf Damir Šagolj, dobitnik Pulitzerove nagrade, primljeni su na ASU, kako su ocijenili kantonalni inspektori, sa nepotpunom dokumentacijom.
Pa se pitam da li bih ja kao student radije ucio i vise naucio od ovog koji ima papir, ili od onog koji ima svjetsko priznanje za svoj rad?
Ne sumnjam da ce npr akademija u Pragu rado primiti obojicu bez potpitanja.
-
A_A_AKCIJA
#43096 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidim, nisi pročitao članak. I treba da predaju, ali titule i pozicije su druga priča, a o tome je ovdje riječ.drug_profi wrote:Ne znam za diplomu i necu da branim nikoga. Hocu da se osvrnem samo na glupe zakone koji ce u bolju poziciju za profesuru staviti nekog ko ima papir, nego nekog ko ima Pulitzera i Oscara.A_A_AKCIJA wrote:A sada, ono zbog čega i naletih na temu.
Pa se pitam da li bih ja kao student radije ucio i vise naucio od ovog koji ima papir, ili od onog koji ima svjetsko priznanje za svoj rad?
Ne sumnjam da ce npr akademija u Pragu rado primiti obojicu bez potpitanja.
- drug_profi
#43097 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam. Citao sam neki dan da A.Imamović spori kavlifikacije. Pa sam pretpostavio da je o tome riječ.
Nemam vremena sad da čitam svakako.
Nemam vremena sad da čitam svakako.
- Styling
#43098 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sto se mene tice, mislim da Danis zbog Oskara zasluzuje da bud eprofesor pa makar i osnovnu skolu imao. Isto vazi i za Sagolja. Ljudi ocigledno znaju pos'o. Osim toga, nije bas da u ovoj drzavi imamo tog kadra na pasja preskakala pa da se mozemo bahatati.
- Banksy
#43099 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U Predsjedništvu ne postoji "nadglasavanje".A_A_AKCIJA wrote:
Da je Čović na njegovom mjestu, priča bi bila davno završena, a SDA bi samo slijegala ramenima, kao morali smo, šta da se radi, nadglasani smo 2:1...
Da postoji, Džaferović i Komšić bi davno nadglasali Dodika.
Da je Čović na njegovom mjestu, u kontekstu ANPa, sve bi bilo isto.
-
izvrsni direktor
#43100 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako je tako. Zasto onda dzaferovic i komsic ne nadglasaju dodika?A_A_AKCIJA wrote:
Da je Čović na njegovom mjestu, priča bi bila davno završena, a SDA bi samo slijegala ramenima, kao morali smo, šta da se radi, nadglasani smo 2:1...