FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

p206

#43076 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Koji king :lol:
Popravi mi dan
suncica24

#43077 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Sule i Mathieu odvojeno trenirali
tufahija12345

#43078 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

šjooo alvesa, razocaro me. Dobro jest uprava usrala sto nista nije demantovala i nije bila iskrena, al on sazvo konferenciju i nista nije reko. Jarane, otvori se, nisi pandorina kutija.
HB_BHF

#43079 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Image

Image

:D
ascari

#43080 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Obrisi ovo, naruzice te omarka :-D
omar little

#43081 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

iker, kolega, iker je bio u pitanju. :D

kiki i iker, nebo i zemlja, nema smisla druze panticu, ja sam iznenadjen i uvredjen...:D

edit:

aha, sad tek vidim imaju dvije slike ja vidjela samo ovu sa podapinjanjem. nema veze, on moze, nemos ti :P
tzipiripi

#43082 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

5 0 5 wrote:Image
Danas na pijaci ovaj domaći dres ... Kad li ga prije?
omar little

#43083 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

kazu ode carlo.
suncica24

#43084 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

omar little wrote:kazu ode carlo.
O'so!
Tj otjeralo ga.
ascari

#43085 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

omar little wrote:aha, sad tek vidim imaju dvije slike ja vidjela samo ovu sa podapinjanjem. nema veze, on moze, nemos ti :P
Cita li moderacija ovo? Kako da je prijavim? :o
HB_BHF

#43086 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

ascari wrote:
omar little wrote:aha, sad tek vidim imaju dvije slike ja vidjela samo ovu sa podapinjanjem. nema veze, on moze, nemos ti :P
Cita li moderacija ovo? Kako da je prijavim? :o

:D
ascari

#43087 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

“My heart belongs to Barça and it will stay here.”
Xavi interviewed by El País: Football is a ball and some friends http://grup14.com/story/xavi-interviewe ... me-friends

ascari

#43088 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Sad je sve puno jasnije!

Image
Image
todd_smith

#43089 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol: :lol:
omar little

#43090 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

nekad davno sam citala neki intervju, xavi kaze da je opsjednut cipelama. ni sam ne zna koliko pari ima, gori je od zena kad su cipele u pitanju. :D

eto.
svi u napad

#43091 Re: FC Barcelona

Post by svi u napad »

Isti ja :D :mrgreen: :thumbup: Ja kao klinjo stalno igro lopte poslije skole i cipele nako 2-3 hefte puknu. Stari me uvijek ruzio i stalno govorio da su mi to bile zadnje za tu godinu. Ja bih se primiro 2-3 dana iz straha da to ne bude istina i cim bi mi stari ili mati rahmetli kupili nove (sramota ih bilo - dijete direktora u poderanim cipelama) ja opet po starom. Zbog tog straha/traume iz djetinjstva ja danas isto ko Xavi samo cipele kupujem.
P.S. sad mi je jasnije zasto sam ga toliko volio kao igraca. poslije Zidana moj favorit. Hvala mu za sve sto je uradio za Katalonce.
Crvena Tifoza

#43092 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

ascari wrote:“My heart belongs to Barça and it will stay here.”
Xavi interviewed by El País: Football is a ball and some friends http://grup14.com/story/xavi-interviewe ... me-friends

Dobar video. :thumbup: Danas ovo gledao.

Najjače kad dođe na stadion, sve pozdravlja od čistačice do redara. :thumbup:

Samo nemoj da zli jezici vide kako L.E. sam ruča pred tekmu. :oops: :D :run:
HB_BHF

#43093 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Danas su igrači imali zajedničku večeru u čast Xaviju i osvajanju titule, ali bez trenera i članova stručnog štaba. Pazite samo kako česte posjete Milanu imaju efekt na modni ukus :D.

Image
ascari

#43094 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Crvena Tifoza wrote:Samo nemoj da zli jezici vide kako L.E. sam ruča pred tekmu. :oops: :D :run:
Isto mi je palo na pamet :D Steta sto nisu ostavili dio nakon ulaska u auto, tj. koliko mu je trebalo da isparkira :-D

@svi u napad - volis li gljive i nisku travu? :-D
skenderija04

#43095 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

TV3 ( esports 3) u svojoj eemisiji "Efectivament" tvrdi da su Barcelona i Sevilla u pregovorima oko dovodjenja Aleixa Vidala u Barcelonu. Tvrde da su sa jedne strane Raul Sanllehi kao predstavnik Barcelone i Jose Maria Rodri menadzer Vidala vec pregovarali licne uslove. Sa Sevillom ce se vidjeti da li platiti klauzulu (25 miliona) ili ako bi Andaluzani htjeli , u operaciju ukljuciti Suareza i Deulofeua. Takodje treba dogovoriti datum prelaska u slucaju da ban ne bude ukinut . Januar, ili odmah. Iskustvo sa Luisom Suarezom nije bilo lose.. Misle da je bolje da izgubi prvi dio sezone i da manje vise ustiman odigra od januara.
sizifinho

#43096 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

ascari wrote:
Crvena Tifoza wrote:Samo nemoj da zli jezici vide kako L.E. sam ruča pred tekmu. :oops: :D :run:
Isto mi je palo na pamet :D Steta sto nisu ostavili dio nakon ulaska u auto, tj. koliko mu je trebalo da isparkira :-D

hahaahha, ne vjerujem, i mene je interesovalo koliko mu je trebalo da izađe. Ali nisam zamišljao onako Xavijevu kuću, prije da je to nekakva vila sa svojom bašćom, a ne ko da je u Sarajevu parkirao ispred zgrade xD

A L.E. jede sam i gleda bicikliste. Svestran čovjek
LSD

#43097 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:TV3 ( esports 3) u svojoj eemisiji "Efectivament" tvrdi da su Barcelona i Sevilla u pregovorima oko dovodjenja Aleixa Vidala u Barcelonu. Tvrde da su sa jedne strane Raul Sanllehi kao predstavnik Barcelone i Jose Maria Rodri menadzer Vidala vec pregovarali licne uslove. Sa Sevillom ce se vidjeti da li platiti klauzulu (25 miliona) ili ako bi Andaluzani htjeli , u operaciju ukljuciti Suareza i Deulofeua. Takodje treba dogovoriti datum prelaska u slucaju da ban ne bude ukinut . Januar, ili odmah. Iskustvo sa Luisom Suarezom nije bilo lose.. Misle da je bolje da izgubi prvi dio sezone i da manje vise ustiman odigra od januara.
Meni je taj seviljin Vidal prava budala :mrgreen: ne mislim ništa loše i negativno, vec ono ludak ala Alves, koji više vremena provodi na protivnickoj polovini - nego što igra beka.
Mislio sam da ce Barca zaganjati Gaspara iz Villareala, koji je opet normalniji bek i bolji defanzivac (a i bilo je neke medijske price oko njega).

Mada, ako uzmemo neke cinjenice iz prošlosti - da transferi iz Seville po pravilu uvijek budu pogodak, onda je dovođenje Vidala OK potez.
skenderija04

#43098 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:
skenderija04 wrote:TV3 ( esports 3) u svojoj eemisiji "Efectivament" tvrdi da su Barcelona i Sevilla u pregovorima oko dovodjenja Aleixa Vidala u Barcelonu. Tvrde da su sa jedne strane Raul Sanllehi kao predstavnik Barcelone i Jose Maria Rodri menadzer Vidala vec pregovarali licne uslove. Sa Sevillom ce se vidjeti da li platiti klauzulu (25 miliona) ili ako bi Andaluzani htjeli , u operaciju ukljuciti Suareza i Deulofeua. Takodje treba dogovoriti datum prelaska u slucaju da ban ne bude ukinut . Januar, ili odmah. Iskustvo sa Luisom Suarezom nije bilo lose.. Misle da je bolje da izgubi prvi dio sezone i da manje vise ustiman odigra od januara.
Meni je taj seviljin Vidal prava budala :mrgreen: ne mislim ništa loše i negativno, vec ono ludak ala Alves, koji više vremena provodi na protivnickoj polovini - nego što igra beka.
Mislio sam da ce Barca zaganjati Gaspara iz Villareala, koji je opet normalniji bek :mrgreen: ....a i bilo je neke medijske price oko njega.

Mada, ako uzmemo neke cinjenice iz prošlosti - da transferi iz Seville po pravilu uvijek budu pogodak, onda je dovođenje Vidala OK potez.
I da plate klauzulu...Odnos cijena-kvalitet je fantastican. I on ganja one budalastine triatlon i sta ja znam, za izdrzljivost :D

A to za napad :D To je Emeryjev izum. On je bek, ali ima pluca da pokrije citav teren. U Sevilli napada, u Barceloni bi mozda bio i malo povuceniji. Ko zna, ja volim ove transfere tipa Rakitic, Bravo Ter Stegen...20-25 miliona , ako prodje super ako ne, nisi puno riknuo.
Crvena Tifoza

#43099 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

sizifinho wrote:
ascari wrote:

hahaahha, ne vjerujem, i mene je interesovalo koliko mu je trebalo da izađe. Ali nisam zamišljao onako Xavijevu kuću, prije da je to nekakva vila sa svojom bašćom, a ne ko da je u Sarajevu parkirao ispred zgrade xD

A L.E. jede sam i gleda bicikliste. Svestran čovjek

I meni nije bilo jasno kad je izašao iz kuće i na ulici parkirao auto. :D Još da je sjeo u ono auto iza njegovog. :lol:
LSD

#43100 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Rakitić je perfektno pojacanje za ovaj novi Luchov sistem Barce, frajer je donio pluca, disciplinu, trcanje u oba pravca i takticku zrelost/ozbiljnost u tim....dakle, Raketa je sve ono što npr. Cesc nije bio - a ocekivalo se da bude, kad je dolazio ;-) yebo statistike, fancy poteze na utamici i neki medijski status...još ako uzmemo u obzir da je doveden za 18 miliona :-) to je krađa a ne transfer.

Ter Stegen bi mogao mogao biti transfer decenije, a bicu lud i reci - pa skoro u rangu Neymarovog....momak je golman za narednih 10 godina.

Skenderbeže, šta je sa onim momcima iz B tima....OK, ispadaju iz Segunde, ali koliko znam Samper prelazi u A tim svakako ili sam nešto pogrešno protumacio :mrgreen:
šta je Munirom, Sandrom (po meni bi ovaj momak mogao nasljediti Pedra u toj nekoj roli), Adamom, Halilovićem, onda ona dvojica što su u Sevilji na posudbi....šta raditi sa njima svima :-? :mrgreen:
Post Reply