Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#43051 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Usta moja hvalite me na sve strane, a druge ismijavajte :nargila: ....stari moto jufkica.

I onda se Velkoski cudi što je ova tema odavno sataraš :-)
cvrčak_na_hedonizmu

#43052 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ibizza wrote:Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...

Jeste, vizualno :D Tu negdje priča i prestaje :-D Ako ne znaš, raspitaj se :navijacica: :navijacica:
ibizza

#43053 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

Melbourne_Australia wrote:
ibizza wrote:ja fkt ne mogu da vjerujem, da neko kaze za ovo da je kich? :-) bas moras biti ljubomoran do pm, pa da to izjavis...Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...

:lol: :lol: Pa bolan sjever je cemer kad je brojnost u pitanju....Inace fina posjeta veceras...Cuj sjever ispred juga :lol: pa koliko je tebi godina jbt :lol:
dovoljno da ti mogu drzati lekcije :)

Sjever je vec punih 10 godina ispred juga, ubijedljivo. da ne pricam o starijim sezonama ili o predratnom periodu.
Nadzorna_ploca

#43054 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ovaj vecerasnji sjever dovoljan da se ispuni jug skoro da izgleda dupke pun.. :oops:
ganjeta

#43055 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

ibizza wrote:
ganjeta wrote:
ibizza wrote:ja fkt ne mogu da vjerujem, da neko kaze za ovo da je kich? :-) bas moras biti ljubomoran do pm, pa da to izjavis...Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...

:pisnuo:
ziva istina i ti si toga svjestan :) zanemari otvaranje istoka(mada i tu ste podbacili, koreografija na jednoj trecini tribine :-) )...Sjever svaku tekmu na kosevu pravi nesto, ali bas svaku tekmu...protiv radnika su bile tri odlicne bakljade zaredom, ovo veceras da ne komentarisem...
Živa istina :pisnuo: :strik:
Logovan

#43056 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

relativno84 wrote: Kad su rezultati u kurcu, jedina utjeha postaje kic na tribinama :( ali treba imati snage i za to :thumbup:
:run:
Hahaha e moj ti, vidi se da veze s vezom nemaš. Mislim stvarno.

I ovo nije utjeha ne znam po čemu si to zaključio, ali dobro, mora se nešto napisati, pa makar bilo ovako nešto.
zipoo

#43057 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

ibizza wrote:
ganjeta wrote:

:pisnuo:
ziva istina i ti si toga svjestan :) zanemari otvaranje istoka(mada i tu ste podbacili, koreografija na jednoj trecini tribine :-) )...Sjever svaku tekmu na kosevu pravi nesto, ali bas svaku tekmu...protiv radnika su bile tri odlicne bakljade zaredom, ovo veceras da ne komentarisem...
Jbg mi gledamo da klub sto manji kazni plati. Realno ovo vam je prva koreografija nakon dugo vremena da je vrijedna spomena. A sto se tice navijanja mojne o tome. Bit cete ponizeni :D
ibizza

#43058 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
ibizza wrote:Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...

Jeste, vizualno :D Tu negdje priča i prestaje :-D Ako ne znaš, raspitaj se :navijacica: :navijacica:
pa ja sinoc pisao u toku tekme na ovoj temi, sto je onako tiho na Grbavici, jug se nije cuo, a to su i jos neki pisali...tako da...uzmi olovku i zapisujte, nije sramota uciti od boljih, a vi nikako da skontate :D
BlueBlood

#43059 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Dobro vece :mrgreen:
leškarenje

#43060 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Kaze Boro,cist faul u TZ i cist penal veceras :zzzz:
Melbourne_Australia

#43061 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

ibizza wrote:
Melbourne_Australia wrote:

:lol: :lol: Pa bolan sjever je cemer kad je brojnost u pitanju....Inace fina posjeta veceras...Cuj sjever ispred juga :lol: pa koliko je tebi godina jbt :lol:
dovoljno da ti mogu drzati lekcije :)

Sjever je vec punih 10 godina ispred juga, ubijedljivo. da ne pricam o starijim sezonama ili o predratnom periodu.
Dijete drago ujutru u skolu ides :lol: idi spavaj :lol: vec buncas ...Navijanje mnogo lose, i vas North kaze da je posjeta na sjeveru slabija i ti sad ovde buncas....I cuj ovoga :lol: Ovo veceras sto je bilo na sjeveru bi napunilo jug :lol: Pa gori ste od RTS..
Last edited by Melbourne_Australia on 09/04/2017 23:17, edited 1 time in total.
ibizza

#43062 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

zipoo wrote:
ibizza wrote:
Jbg mi gledamo da klub sto manji kazni plati. Realno ovo vam je prva koreografija nakon dugo vremena da je vrijedna spomena. A sto se tice navijanja mojne o tome. Bit cete ponizeni :D
danas sam cuo jendu dobru "manijaci pale baklje kad im Miske odobri " :D
ganjeta

#43063 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

I čist penal za Zrinjski i crveni Kerli :lol: :lol: :lol: .
relativno84

#43064 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

Kone nesto previse osjetljive, ocito da nije dovoljno prekucati tribinu, treba nesto i na terenu pokazati :(
:nargila: :gunjastajl:
cvrčak_na_hedonizmu

#43065 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

leškarenje wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Cvrle I pored toga što mu je klub izbio na prvo mjesto, i pored toga što je Sarajevo tankosava, u fokus stavlja priču da je Duljević trebao dobiti crveni...Razlog je jasan, slijed iderbi, ne može preko usta prevaliti da će nas zgaziti, pa konta još i da im Duljevi ne igra bilo bi još lakše....Uh ko te ne zna :oops: ....
Mi smo tanki ko rizla :skoljka: Tako da ne bih da letim pred rudu, derbi je uvijek 50/50

Jel bio crveni, niko do sada nije rekao da nije, al ti se kolege prave blesave, valjda naviklo da neJma crvenih kontra divEva, da se sude penali u korist, da se golovi postižu iz ofsajda, kupuju titule, sve to postade normala :D
Ja to nisam vidio za crveni :oops: ......jel bio penal ?
Sad gledam, nije :oops: Bio je, realno. Al je bio drugi žuti za Duljevića i to hladno, ne znam šta Boro reče :skoljka:
leškarenje

#43066 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Kazes bio penal jel :D nece masni slagati nikad :izet:
ganjeta

#43067 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

relativno84 wrote:Kone nesto previse osjetljive, ocito da nije dovoljno prekucati tribinu, treba nesto i na terenu pokazati :(
:nargila: :gunjastajl:
Dovoljno da pušu u čmar Zrinjskom, mi ćemo pričekati :kravata: .
lakilaka

#43068 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

ganjeta wrote:Boro jebe :izet: :lol:
ko dovede ovog ludaka. pojma nema on o fuzbalu. ali to ne cudi od korumpirenog saveza. boro, boro , nesreco jedna.
BlueBlood

#43069 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Sliskovic: Sarajevo plej at begining affraid, brrrrr, ju nou vot ju vont. Fajnal rezultat iz real

Image

:lol:
Logovan

#43070 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

zipoo wrote: Jbg mi gledamo da klub sto manji kazni plati. Realno ovo vam je prva koreografija nakon dugo vremena da je vrijedna spomena. A sto se tice navijanja mojne o tome. Bit cete ponizeni :D
Možeš u isti rang zajedno sa relativnim što se tiče provala. :lol:
zipoo

#43071 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Logovan wrote:
zipoo wrote: Jbg mi gledamo da klub sto manji kazni plati. Realno ovo vam je prva koreografija nakon dugo vremena da je vrijedna spomena. A sto se tice navijanja mojne o tome. Bit cete ponizeni :D
Idi odloguj se :D
BlueBlood

#43072 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

koliko ih je hiljada bilo veceras i koliko puta su opucali na gol ? :zoka:
leškarenje

#43073 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nadzorna_ploca

#43074 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jesu li Horde gdje su nekad bile :izet:
Logovan

#43075 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

zipoo wrote:
Logovan wrote:
Idi odloguj se :D
Odlogovat ću se ja, nije problem, ali ostaje i dalje ovo što sam ti rekao. :izet: :D
Locked