Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Šunj

#43026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Jos jednom o Srbima, a ni Dodik nije nista bolji:

Code: Select all

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/494137/SKANDAL-NAD-SKANDALIMA-Trazili-novac-da-obuku-mrtvo-dete
Skandal: Tražili novac da obuku mrtvo dijete!
sreda, 10 septembar 2014 13:41
Autor BLIC
Štampa
BG-BOLNICA-1009 Zbog nekoliko zaposlenih koji su rođaku preminulog dječaka naplatili 4.000 dinara (oko 66 KM) pala je ljaga na uglednu medicinsku ustanovu u Beogradu.
Branko Vasić je došao sa pogrebnim preduzećem da preuzme tijelo osmogodišnjeg rođaka, preminulog na Institutu za majku i dijete "Dr Vukan Čupić", a pojedinci iz osoblja ove ustanove uspjeli su da ga prevare i stave sebi u džep novac za oblačenje pokojnika. Vasiću nije izdat račun, pa ne postoji ni pisani trag da su novac primili.
"Prišla mi je žena koja radi tamo i dva puta pitala ko će obući pokojnika. A zatim je usledilo pitanje koje mi je sledilo krv u žilama: 'Da li znate koliko će vas to koštati?' Pomislio sam u sebi - šta će koliko koštati?! Ali, bol je bila jača i samo sam izustio da to nije problem! Kada je sve bilo gotovo, pozvala me je mahnuvši rukom i rekla: 'Što se tiče oblačenja, to košta 4.000 dinara'", priča još vidno uzrujan Vasić koji je toj ženi na ruke predao novac i nije dobio račun, prenosi Blic.
U Institutu za majku i dijete veoma neprijatno su se iznenadili kada im je predočeno da postoji osoblje koje radi kod njih i zarađuje novac na tuđoj muci, jer usluga "oblačenja preminulog" ne postoji u njihovoj ustanovi. Odmah su ispitali slučaj, a osumnjičeni zaposleni su sve priznali.
"Osoblje koje je to uradilo priznalo je, ali su se branili time da su samo hteli da pomognu i da olakšaju da se telo ne prevozi u centralnu kapelu, a to je bila njihova samoinicijatnivna odluka. Kazniću osoblje koje je to uradilo. Lično sam pozvao rođaka koji je preuzeo telo i izvinio sam se u ime celog kolektiva", kaže Radoje Simić, nedavno postavljeni v.d. direktora Instituta "Dr Vukan Čupić".
On kaže da inače rijetko praktikuju da se tijelo preminulog preuzima iz bolnice, jer se do 15 sati tijela otpremaju u kapelu.
"Na zahtev roditelja koji dolaze iz daljine izlazi se u susret, pa im se dozvoli da neko od rođaka ko dođe obuče preminulog, jer mi takvu službu nemamo", kaže Simić.

Zarađuju na ljudskom bolu

Još na ulazu pomoćnik obducenta pitao je Branka Vasića da li je poneo odelo koje će obući preminulom, a Branko mu je predao odelo koje su poslali roditelji mališana. Dok je čekao dokumenta, pomoćnik obducenta je prišao vozaču pogrebnog preduzeća i pitao ko će obući pokojnika, jer to nije njegov posao, i rekao da će telo poslati u centralnu kapelu, pa da tamo idu po njega i da se oblačenje tamo plaća 9.000 dinara.

- Da li je moguće da se na takvom “renomiranom” Institutu uzimaju pare za oblačenje nesrećne dece od njihovih još nesrećnijih najbližih? Šta se dešava ako neko nema te pare u tom trenutku? - pita se Vasić koji je želeo da upozori na način kako se zarađuje na ljudskom bolu.
Cyclops5

#43027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Cyclops5 »

Hahahahahha,e cuj ti seljacine.Kaze u Sarajevu je jedan dio Titove ulice promijenio ime u Alija Izetbegovic.i trotoar su namjerno ofarbali u onu njihovu zelenu boju.Ooooooooooooooo zemljo otvori se
Danguba

#43028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Cyclops5 wrote:Hahahahahha,e cuj ti seljacine.Kaze u Sarajevu je jedan dio Titove ulice promijenio ime u Alija Izetbegovic.i trotoar su namjerno ofarbali u onu njihovu zelenu boju.Ooooooooooooooo zemljo otvori se

ti gledao reprizu cirilice... :-)
pogledaj jos jednom. covjek prica samo ono sto gledaoci i slusaoci zele i vole da cuju. :-)

preCednik je to...poslije njega potop. :D
zavrzlama

#43029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Gledam emisiju i pitam se koji profil ljudske vrste treba biti pa se ne stiditi istog koji te prestavlja i za koga glasas...

nije problem dodoik uopste,nego su problem oni koji za istog glasaju...
dudlov

#43030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

Sudeći po komentarima čitatelja bn portala, izgleda da baja jedini srbuje. :D

http://www.rtvbn.com/316940/Dodik-Karad ... cu-(VIDEO)
Toffee karamela

#43031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

Slučajno ga sinoć spazih u Ćirilici! Toliko je godina prošlo od početka Bajine smjehotresne vladavine ali on ipak uspijeva da upada sve dublje u septičke bezdane gluposti i nečovječnosti! I to treba znat :izet:

Ne može da oprosti Bošnjacima "što su satanizovali Srbe i Srbiju" :roll: Biva nije loše klati i ubijati, loše je tek kad svijet sazna a muslimani nikako da zatvore usta i prestanu kopati naokolo!

"Ja nisam objavio Švarc Šilingovu uredbu u službenim novinama RS-a i onda to i ne vrijedi, naš'o sam mu caku hihihihihi" (nekakav užasan ženskasti, cijukavo-uškopljenički smijeh :shock: )

"Ja ubacio kosku razdora među Hrvate i Bošnjake podržavajući treći entitet, otad smo si dobri Čović i ja hihihihihi"

"Ja volim da pevam hihihihi, Ognjena Tadića niko nije vidio pod šatrom"

"Monika ljepša od Anđeline"

Stvarno će mi bit žao kad ga smijene jer onakav seljakluk rijetko se viđa u javnom životu a da nije monodrama Josipa Pejakovića :cry:
dalje

#43032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dalje »

Toffee karamela wrote:Slučajno ga sinoć spazih u Ćirilici! Toliko je godina prošlo od početka Bajine smjehotresne vladavine ali on ipak uspijeva da upada sve dublje u septičke bezdane gluposti i nečovječnosti! I to treba znat :izet:

Ne može da oprosti Bošnjacima "što su satanizovali Srbe i Srbiju" :roll: Biva nije loše klati i ubijati, loše je tek kad svijet sazna a muslimani nikako da zatvore usta i prestanu kopati naokolo!

"Ja nisam objavio Švarc Šilingovu uredbu u službenim novinama RS-a i onda to i ne vrijedi, naš'o sam mu caku hihihihihi" (nekakav užasan ženskasti, cijukavo-uškopljenički smijeh :shock: )

"Ja ubacio kosku razdora među Hrvate i Bošnjake podržavajući treći entitet, otad smo si dobri Čović i ja hihihihihi"

"Ja volim da pevam hihihihi, Ognjena Tadića niko nije vidio pod šatrom"

"Monika ljepša od Anđeline"

Stvarno će mi bit žao kad ga smijene jer onakav seljakluk rijetko se viđa u javnom životu a da nije monodrama Josipa Pejakovića :cry:
Da nije Dodika i da nije takav kakav jeste mi ne bi znali šta se dešava iza zatvorenih vrata. Čovjek je turbo zvijezda politike i ja vjerujem da ne laže kad objašnjava stanje u našoj i medjunarodnoj poltici. S tim da treba oduzeti njegovu naivnost tipa "Nudili mi Ameri nezavisnost RS za novac" :D Da je imao pare izlevatili bi ga šibicari.
Toffee karamela

#43033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

dalje wrote:

Da nije Dodika i da nije takav kakav jeste mi ne bi znali šta se dešava iza zatvorenih vrata.
Jest doduše za to ga je bog obdario, velikim labrnjama i hvalisavošću koju ne može kontrolisati sve da mu i glava ovisi od toga. Ubio se za insajdera žute štampe ili lokalne radio-Mileve :lol:
daddy-kool

#43034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Sa kakvim se mukama Guardian sreće, tek sada smo saznali da su islamisti napali preCednika zelenim trotoarima dok je bio prisiljen da prođe Teheranom radi sastanaka u zajedničkim institucijama tzv BiH. :shock:
Znate vi da su ... i lijevi i desni trotoar koji su široki dva metra ofarbali u zelenu boju, onu izrazito zelenu boju, onu njihovu...
:lol: :lol:
čaika

#43035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

daddy-kool wrote:Sa kakvim se mukama Guardian sreće, tek sada smo saznali da su islamisti napali preCednika zelenim trotoarima dok je bio prisiljen da prođe Teheranom radi sastanaka u zajedničkim institucijama tzv BiH. :shock:
Znate vi da su ... i lijevi i desni trotoar koji su široki dva metra ofarbali u zelenu boju, onu izrazito zelenu boju, onu njihovu...
:lol: :lol:
I još se nađe neki budalaš vjerovatno pilećeg mozga da se zapita da li je mnogo da Guardian zaradi mjesečno 4500 maraka. :D Nema tih para koje mogu Guardiana pošteno platiti, takve muke guardianske nemaju cijene. Samo ljubav prema Šumskoj može navesti čovjeka poput Guardiana da se tako žrtvuje. :D

Evo, i Digital Šumska obara sve rekorde gledanosti, otkada se pojavila fantastična emisija sa Guardianom, koju je vodio neki pileći mozak iz Srbije. Normalno da narod uživa da gleda svog Guardiana, pa neće valjda gledati one izdajničke splačine na TV BN. Gdje god se pojavi, Guardian sve oplodi!
RTRS obara rekorde gledanosti!
Izvor: RTRS
Prema podacima agencije Nilsen sinoćnji drugi Dnevnik naše kuće imao je rejting 27,19. To je druga najveća izmjerena gledanost informativnog sadržavaja u proteklih osam godina, od kada se mjeri gledanost na području BiH.

Dnevnik 2Foto: RTRS
Podsjećamo, rekordna gledanost, takođe našeg Dnevnika, bila je 4. septembra - 27,94. Dnevnik je sinoć bio, ne samo najgledanija emisija u informativnom, već u cjelokupnom programu na području Republike Srpske.

Veliku gledanost bilježe i naše emisije Obnova Srpske, Srpska danas i Svjetsko prvenstvo u košarci - utakmica Srbija Brazil. Emisiju Ćirilica koju smo sinoć reemitovali na našem programu bilježi rejting od 18,48.
:lol: :lol: :lol:
Cyclops5

#43036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Cyclops5 »

Danguba wrote:
Cyclops5 wrote:Hahahahahha,e cuj ti seljacine.Kaze u Sarajevu je jedan dio Titove ulice promijenio ime u Alija Izetbegovic.i trotoar su namjerno ofarbali u onu njihovu zelenu boju.Ooooooooooooooo zemljo otvori se

ti gledao reprizu cirilice... :-)
pogledaj jos jednom. covjek prica samo ono sto gledaoci i slusaoci zele i vole da cuju. :-)

preCednik je to...poslije njega potop. :D
Ma to je jedan retardirani kreten koji samo truje i zavadja narod :bih: :bih: :bih:
StupskaBitanga

#43037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

a u Banja Luci ovo
Image
čaika

#43038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Počela folk kampanja SNSD-a (VIDEO)
Petak 12. Sep 2014 20:28
Iako je vladajući Savez nezavisnih socijaldemokrata predizbornu trku ozvaničio lijepljenjem prvog predizbornog plakata pred Palatom Republike, od „folk" kampanje definitivno nije odustao.

Naprotiv, dok su kamere snimale ušminkani vrh SNSD-a kako se divi predsjedničkom plakatu, Banjalukom je kružila Opel Askona iz koje se orio narodnjak:

„Neću više da razmišljam, jasno mi je sve, ubjedljivo najbolji je SNSD!". :lol: :lol: :lol:

Izvođač hita, saznaje portal Istinito, je izvjesni Jovo Preldžija :lol: :lol: .Građani :lol: :lol: Banjaluke s čuđenjem i zgražavanjem :lol: :lol: posmatrali su „Dodomobil" koji je za potrebe SNSD-a rezanjem krova pretvoren u kabriolet verziju.Osim ovog vozila, posljednjih dana se na stranačkim skupovima mogao vidjeti i SNSD-ov mini motor. :lol: :lol: :lol:

Obožavatelji Dodikovog lika i djela čak su svoje emocije ispoljavali prema „prednjem trapu" tog dvotočkaša :lol: :lol: :lol: na kojem je lik predsjednika :lol: :lol: .„Veselom" voznom parku SNSD-a pripada i „kia" koja na zadnjem dijelu ima sliku Dodika s Putinom, ispod čega je natpis „Neka dragi Bog čuva Milorada svog".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sam dileme za koga glasati davno riješio, možda ima još onih koji nisu, pa da im pomognemo. Normalno da su časni Šumnjaci i Šumnjakinje iskazivali zahvalnost Guardianu ljubljenjem prednjeg trapa SNSD dvotočkaša, to je mnogo bolje nego biti trajno uvučen u zadnji trap bjelosvjetskih špekulanata.

Ekskluzivna fotka Jove Preldžije

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kada Jovo Preldžija u slučaju nužde pristupi procesu razmišljanja, komšije u krugu 10 kilometara se samoorganizuju i evakuišu na par dana. Kada Preldžija razmišlja, niko nije siguran.
Šunj

#43039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

https://www.youtube.com/watch?v=0Ndnegn5ZF0
Pogledajte kako Dodik ucjenjuje radnike RAOP-a
Autor A. A. 15. 09. 2014. • 16:52

Kao što možete pogledati u videu, Dodik je jasno i glasno poručio, preciznije ucijenio ljude zaposlene u "RAOP-u" da se NE POJAVLJUJU na BN Televiziji.
Milorad Dodik, u svojstvu kandidata za Predsjednika Republike Srpske, opet se bahato obratio svojim simpatizerima na predizbornoj tribini.

Kao što možete pogledati u videu, Dodik je jasno i glasno poručio, preciznije ucijenio ljude zaposlene u "RAOP-u" da se NE POJAVLJUJU na BN Televiziji.

Dakle, ukoliko radnici u teoriji i dobiju spor na sudu, oni po Dodiku neće biti isplaćeni ako se pojave na BN-u.

Koliko su ovakve metode "demokratske" sami prosudite.

http://www.24sata.info/izbori/207537-video-pogledajte-kako-dodik-ucjenjuje-radnike-raop-a.html#sthash.QmfnwhvP.dpuf
reis1

#43040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by reis1 »

Mene Milorad najvise podsjeca na:

Isti obrazac zatupljivanja seljacije. :D
macmoodan

#43041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by macmoodan »

Moskva - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović potpisala je danas u Moskvi sa generalnim direktorom kompanije "Gasprom" Aleksejem Milerom sporazum o direktnoj isporuci gasa Republici Srpskoj, bez posredovanja preduzeća "BH gas".

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji se sa Cvijanovićevom nalazi u višednevnoj posjeti Ruskoj Federaciji, rekao je Srni da je izuzetno zadovoljan što je ruska strana pokazala razumijevanje i što je prvi put iskorištena takva mogućnost predviđena Dejtonskim sporazumom.

"Mi imamo na to pravo prema Dejtonskom sporazumu. Ustav BiH predviđa da će biti potrebna određena parlamentarna podrška za takav sporazum. Zahvalni smo ruskoj vladi i Ruskoj Federaciji što je prihvatila da se koristi taj mehanizam, koji je potpuno legalan i legitiman", rekao je Dodik.

On je istakao da će Srpska, nakon parafiranja sporazuma, tražiti da parlament BiH da podršku i saglasnost.

"Ukoliko ne dobijemo podršku, mi ćemo apsolutno biti u poziciji da svoju podršku prema radu u institucijama BiH i samom parlamentu snažno redefinišemo i dovedemo u funkciju "brže prolaznosti" za inicijative koje dolaze iz Republike Srpske", rekao je Dodik.

On je podsjetio da su ranije, zbog nerazumijevanja na nivou BiH, postojali veliki zastoji na nekim drugim kreditnim linijama za Klinički centar u Banjaluci, autoput, te za krak gasovoda "Južni tok".

"Dakle, mi nismo spremni više da naši projekti zavise od cinizma koji možemo da vidimo i čujemo u Sarajevu, nego hoćemo da to bude brzo i "propusno", jer ako ne bude tako onda se pitamo za šta će nam uopšte taj parlament i te strukture", rekao je Dodik.

On je istakao da gasovod "Južni tok" u Republici Srpskoj "ne dodiruje" ni u čemu interese FBiH, ne pravi obaveze ni za BiH u cjelini, niti za FBiH.

"To je projekat koji Republika Srpska razvija zajedno sa ruskim partnerima i Ruskom Federacijom i mi ćemo nastaviti da to i dalje stavljamo u vrh prioriteta na svim mjestima odlučivanja gdje je potrebno, pa i u parlamentu BiH", rekao je Dodik.

Imajući u vidu da predstoje izbori i da će taj projekat morati sačekati vjerovatno novu garnituru vlasti, Dodik je rekao da je to odlična prilika da predstavnici iz Srpske svoje učešće u formiranju struktura u BiH stave u funkciju donošenja ovakvih odluka, šta god ko o tome mislio.

Delegacija iz Republike Srpske razgovarala je sa Milerom i o gasovodu "Južni tok" i zastojima na nivou Savjeta ministara BiH na realizaciji tog velikog projekta, koji, istakao je Dodik, obezbjeđuje sigurnost i stabilnost u svakom pogledu.

Dodik je naveo da će realizacijom ovog projekta biti obezbijeđeno redovno snabdijevanje gasom, a kasnije i proizvodnja električne energije na bazi gasa.
:|
muzicar_iz_parka

#43042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muzicar_iz_parka »

Lud zbunjenog, kako će rs primati direktno gas ako nemaju nikakvog plinovoda?
:roll:
macmoodan

#43043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by macmoodan »

Baja popije u Rusiji, ispiša u RS, šta će mu plinovod, nek ovi iz FPiH jedu govna!
Danguba

#43044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

macmoodan wrote:

...
On je istakao da će Srpska, nakon parafiranja sporazuma, tražiti da parlament BiH da podršku i saglasnost.
...
On je podsjetio da su ranije, zbog nerazumijevanja na nivou BiH, postojali veliki zastoji na nekim drugim kreditnim linijama za Klinički centar u Banjaluci, autoput, te za krak gasovoda "Južni tok".
:|
Sta bi mi bez Baje. :-) :-)

Za sve je kriva pederacija. :D
spreca

#43045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

muzicar_iz_parka wrote:Lud zbunjenog, kako će rs primati direktno gas ako nemaju nikakvog plinovoda?
Vi-Fi :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

spreca wrote:
muzicar_iz_parka wrote:Lud zbunjenog, kako će rs primati direktno gas ako nemaju nikakvog plinovoda?
Vi-Fi :lol:

To nije vaš problem,to su tehnička pitanja koja će munjevito biti riješena.

Ma jebite se vi što postavljate takva pitanja!Ne serite! :lol: :lol: :lol:
Tiger 033

#43047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tiger 033 »

Pokloni od poznatog oca
Ljudi bez kuća, a Dodikova kćerka useljava u stan od 350 kvadrata

Image

Da bi zaradili za vlastiti stan i skupocjeni automobil, građani i u najbogatijim zemljama u svijetu moraju raditi godinama ili se zadužiti u „debeli“ kredit kod komercijalnih banaka.

No, ako ste sin ili kćerka nekog od vodećih političara u Bosni i Hercegovini, sve to možete dobiti veoma brzo.

Tako, naprimjer, u vrijeme dok su mnogi građani u bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska nakon snažnih poplava u maju ove godine ostali bez krova nad glavom, i ne znaju gdje će dočekati zimu, izvori bliski porodici Dodik ispričali su za bh. novinsku agenciju Patria (NAP) kako će kćerka predsjednika Republike Srpske Gorica Dodik-Trišić vrlo brzo useliti u luksuzni stan od nevjerovatnih 350 kavadratnih metara, i to u centru Banja Luke.

A, zbog mira u kući, Milorad Dodik prethodno je morao počastiti i svog sina Igora, kojem je kupio najnoviji Mercedesov terenac, koji u osnovnom paketu prelazi cijenu od 100.000 KM.

Ništa manje rastrošna, kaže on, nisu ni djeca državnom ministra finansija i Dodikovog stranačkog kolege Nikole Špirića. Špirićev sin Aleksandar vozi skupocjeni Audijev terenac Q7.

- Da je Bosna i Hercegovina pravna zemlja, takav terenac trebao bi biti prevelik finansijski zalogaj i za njegovog oca Špirića, a kamo li za sina Aleksanda - kazao je izvor blizak političkom krugovima u Banja Luci, piše NAP.
lua

#43048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by lua »

Tiger 033 wrote:

Image
JELI OVO ŠČERKA NAŠEG PRECEDNIKA? LJEVŠA JE OD SVAKE SRBSKE POBEDE (na izborima.......) :lol:
reis1

#43049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by reis1 »

lua wrote:
Tiger 033 wrote:

Image
JELI OVO ŠČERKA NAŠEG PRECEDNIKA? LJEVŠA JE OD SVAKE SRBSKE POBEDE (na izborima.......) :lol:
Plaha!!!

Al malo ko da nije povukla na babu?
lua

#43050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by lua »

reis1 wrote:
Plaha!!!

Al malo ko da nije povukla na babu?
NAŠ PRECEDNIK JE LEP U DUŠI
Locked