Dešavanja u Srbiji

decembar2017

#43026 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

hizo ramidovic wrote:
decembar2017 wrote:
Ali njima nisu potrebna skladista JNA ili stotine tenkova i haubica , dovoljno je ovo sto vec imaju jer nije pitanje drzanja fronta od 1000 + km vec o preuzimanju kontrole nad Brckom, povezati istocnu hercegovinu a sarajevskom oblasti presjecanjem koridora za Gorazde, zamrznuti takvo stanje pomocu Rusije i dosta zemalja iz Evrope koje su na njihovoj strani i sto se tice njih oni imaju sto im treba.

kapetan dragan treba da zakuha na vise mjesta ali i to bi pomoglo dodiku da odradi za sta je i postavljen tu sto brze i jeftinije za Beograd.
ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...
presijeci, povezi, blokiraj, zamrzni...haman ko u video igrici
znam, i ja pretjera, realnije je : "nece komsija na komsiju, cuva nas NATO i Amerika , nema ko da se bori, Alija je za sve kriv " a najbolje bi jos na to zamahati titinom slikom i organizovati koncert za mir :thumbup:
hizo ramidovic

#43027 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hizo ramidovic »

decembar2017 wrote:
hizo ramidovic wrote: ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...
znam, i ja pretjera, realnije je : "nece komsija na komsiju, cuva nas NATO i Amerika , nema ko da se bori, Alija je za sve kriv " a najbolje bi jos na to zamahati titinom slikom i organizovati koncert za mir :thumbup:
jah...
mO k3

#43028 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Miline PTC gledati :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
decembar2017

#43029 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

hizo ramidovic wrote:
decembar2017 wrote:
hizo ramidovic wrote: ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...
jah...
znam , i ja isto otpuhujem cim neko kaze da bi generacije koje su radovan i mile odgajali ikome dlaku sa glave dirnuli , nisu to kao one koje je tito odgajao pa izvrsise genocid. gdje bi oni ista uradili, imam provjerene informacije da nisu oni tako losi i ne mrze Bosnu kao sto to izgleda na prvi pogled, kazu da ovi sto i danas sute o masovnim grobnicama , to je samo slucajnost, vecina ih se kune u bratstvo i jedinstvo.
hizo ramidovic

#43030 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hizo ramidovic »

decembar2017 wrote: znam , i ja isto otpuhujem cim neko kaze da bi generacije koje su radovan i mile odgajali ikome dlaku sa glave dirnuli , nisu to kao one koje je tito odgajao pa izvrsise genocid. gdje bi oni ista uradili, imam provjerene informacije da nisu oni tako losi i ne mrze Bosnu kao sto to izgleda na prvi pogled, kazu da ovi sto i danas sute o masovnim grobnicama , to je samo slucajnost, vecina ih se kune u bratstvo i jedinstvo.
ne znam, nisam pametan...rodjen sam kasnih dvijehiljaditih pa to i ne pamtim...
ti to opet bolje znas i nemam razloga da ti ne vjerujem
mO k3

#43031 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
decembar2017

#43032 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

mO k3 wrote:Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
bolje receno nisu vec 20 godina izgubili rat :D
mO k3

#43033 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

decembar2017 wrote:
mO k3 wrote:Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
Pa dobro :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43034 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva

Image
decembar2017

#43035 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

mO k3 wrote:
decembar2017 wrote:
Pa dobro :mrgreen:
i ja cjepidlacim, " ratovati, izgubiti " , " pobijediti na Kosovu Polju, izgubiti na Kosovu Polju " i prvi i drugi put, na srpskom jeziku je sve to isto a znamo da vas celi svet prica cprski :-D
Last edited by decembar2017 on 28/05/2019 15:11, edited 1 time in total.
mO k3

#43036 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva

Image
ovo zeza?? :?
pici

#43037 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

mO k3 wrote:
pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva

Image
nije...
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1547663

Iz kasarne Vojske Srbije u Kraljevu nešto pre 14h časova počela je da izlazi kolona vojnih vozila, punih ljudi i opreme.

Kolona se, najverovatnije, kreće u pravcu Raške.

U kasarnu je, kako saznaje Tanjug, neposredno pre kretanja kolone stigao ministar odbrane Aleksandar Vulin.
ode i vulin da ratuje :lol: :lol: :lol:
decembar2017

#43038 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

mO k3 wrote:

Image
sto bi se reklo na izvornom crpcskom : jok ! direktno sa miletove slobodarske televizije :
14.22 - Из касарне Војске Србије у Краљеву нешто прије 14.00 часова почела је да излази колона војних возила, пуних људи и опреме.

У касарну је, непосредно прије кретања колоне, стигао министар одбране Србије Александар Вулин, преноси Танјуг. "Миг 29" надлетио је данас Нови Пазар у правцу копнене зоне безбједности.
sumirprimus

#43039 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sumirprimus »

na kosovo njesra a oni nadlijecu novi pazar.. ha ja :skoljka:
ako ih vulin predvodi to ne valja... :-)
horkesh

#43040 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

mO k3 wrote:

Image
Nije zeza, ali loš im je, brate, naslov. Mora to bolje, poetičnije, da je čitaocu odmah jasno o čemu je riječ. Ovako:
SRPSKI MIGOVI NAORUŽANI DO ZUBA LETELI NAD PAZAROM I KOPNENOM ZONOM! Srpska vojska OVIM je rekla sve Albancima

https://www.espreso.rs/vesti/politika/3 ... -albancima
Da mi je jednom pročitati da je neka albanska jedinica ili srpski avion samo naoružan. Jok, uvijek je do zuba.
pici

#43041 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

obracanje vulina vojnicima u kasarni pred odlazak u rat...

decembar2017

#43042 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

horkesh wrote:
mO k3 wrote:

Image
Nije zeza, ali loš im je, brate, naslov. Mora to bolje, poetičnije, da je čitaocu odmah jasno o čemu je riječ. Ovako:
SRPSKI MIGOVI NAORUŽANI DO ZUBA LETELI NAD PAZAROM I KOPNENOM ZONOM! Srpska vojska OVIM je rekla sve Albancima

https://www.espreso.rs/vesti/politika/3 ... -albancima
Da mi je jednom pročitati da je neka albanska jedinica ili srpski avion samo naoružan. Jok, uvijek je do zuba.
ali jedno je po starom, jos samo lavovi fale :
14.54 - Раденко Миловановић из Зубиног Потока, повријеђен током јутрошње акције "косовске полиције" у том мјесту, каже да су припадници јединица РОСУ пуцали на њих, упадали у куће и малтретирали жене и дјецу.
mO k3

#43043 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

jesu oni poludjeli ??
pici

#43044 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

"Vezivali su Srbe kao zveri, naša reakcija će biti planirana, ozbiljna i nimalo nemoćna"
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio, na posebnoj sednici posvećenoj KiM, da su prilikom hapšenja, Srbe i Bošnjake "vezivali kao zveri".

tako je prdCenice udarili na srBe i bOsnjake... diz migove... idemo u rat protiv arnautaaaaaaa... tirana je stari bOsnjacki grad
decembar2017

#43045 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

mO k3 wrote:jesu oni poludjeli ??
jok, tacno znaju sta rade. Drze ih u konstantnom stanju napetosti i osjecaja da su pod napadaom i onda je vrlo lahko takve okrenuti da " preventivno " kolju i ubijaju da bi se odbranili. Od kraja 80-ih pa do danas , ista politika i ista propaganda jer je isti cilj, i onda se neko cudi sto je takvo stanje.
Last edited by decembar2017 on 28/05/2019 15:26, edited 1 time in total.
mO k3

#43046 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

decembar2017 wrote:
jok, tacno znaju sta rade. Drze ih u konstantnm stanju napetosti i osjecaja da su pod napadaom i onda je vrlo lahko takve okrenuti da " preventivno " kolju i ubijaju da bi se odbranili.
znaci hoce ponovo po picki da dobiju ...
decembar2017

#43047 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by decembar2017 »

mO k3 wrote:
decembar2017 wrote:
jok, tacno znaju sta rade. Drze ih u konstantnm stanju napetosti i osjecaja da su pod napadaom i onda je vrlo lahko takve okrenuti da " preventivno " kolju i ubijaju da bi se odbranili.
znaci hoce ponovo po picki da dobiju ...
da krenu na Kosovo da, da krenu ovdje , nisam bas siguran.
jagugu

#43048 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jagugu »

Tenzije na Kosovu / Novi Pazar nadletao MIG 29: Vojska Srbije krenula u pravcu Raške

Jedan MIG 29 nadletio je danas Novi Pazar u pravcu Kopnene zone bezbjednosti, a mediji javljaju da su iz vojne kasarne u Kraljevu izašla vozila s ljudstvom i opremom.

Kolona se, najvjerovatnije, kreće u pravcu Raške.

U kasarnu je, kako saznaje Tanjug, neposredno prije kretanja kolone stigao ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Ako je Lin-Vu stigao onda su shipci najebali :lol:
pici

#43049 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

"Jurili su me i pucali na mene, skočio sam sa tri-četiri metra i povredio nogu, on je došao do mene i nastavio da puca na mene. Bili su maskirani, imali su fantomke i bili su pod punom ratnom opremom”, rekao je Milovanović, koji je zajedno sa povređenim Bobanom Janićijevićem zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica

“Jednostavno, ratno stanje... Sve su uništili. Mi smo goloruki bili, niko na njih nije pucao, kako smo se povlačili i postavljali prepreke da ne mogu da prođu, oni su sve rušili i palili. Ulazili su u kuće, maltretirali žene i decu”, ispričao je Milovanović.

niTko nesme da vas bije...
MarshalDodik

#43050 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MarshalDodik »

Srbi, ako mene pitate, vi morate braniti Kosovo. Ako izgubite Kosovo, kolijevku i mit vi postaje narod bez korijena.
Ajde udjite sa vojskom na teritoruju Kosova pls ( naorde vi bjezte :mrgreen: )

Neka vam ovo bude vodilja:
Post Reply