znam, i ja pretjera, realnije je : "nece komsija na komsiju, cuva nas NATO i Amerika , nema ko da se bori, Alija je za sve kriv " a najbolje bi jos na to zamahati titinom slikom i organizovati koncert za mirhizo ramidovic wrote:ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...decembar2017 wrote:
Ali njima nisu potrebna skladista JNA ili stotine tenkova i haubica , dovoljno je ovo sto vec imaju jer nije pitanje drzanja fronta od 1000 + km vec o preuzimanju kontrole nad Brckom, povezati istocnu hercegovinu a sarajevskom oblasti presjecanjem koridora za Gorazde, zamrznuti takvo stanje pomocu Rusije i dosta zemalja iz Evrope koje su na njihovoj strani i sto se tice njih oni imaju sto im treba.
kapetan dragan treba da zakuha na vise mjesta ali i to bi pomoglo dodiku da odradi za sta je i postavljen tu sto brze i jeftinije za Beograd.
presijeci, povezi, blokiraj, zamrzni...haman ko u video igrici
Dešavanja u Srbiji
-
decembar2017
#43026 Re: Dešavanja u Srbiji
-
hizo ramidovic
#43027 Re: Dešavanja u Srbiji
jah...decembar2017 wrote:znam, i ja pretjera, realnije je : "nece komsija na komsiju, cuva nas NATO i Amerika , nema ko da se bori, Alija je za sve kriv " a najbolje bi jos na to zamahati titinom slikom i organizovati koncert za mirhizo ramidovic wrote: ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...
- mO k3
#43028 Re: Dešavanja u Srbiji
Miline PTC gledati

-
decembar2017
#43029 Re: Dešavanja u Srbiji
znam , i ja isto otpuhujem cim neko kaze da bi generacije koje su radovan i mile odgajali ikome dlaku sa glave dirnuli , nisu to kao one koje je tito odgajao pa izvrsise genocid. gdje bi oni ista uradili, imam provjerene informacije da nisu oni tako losi i ne mrze Bosnu kao sto to izgleda na prvi pogled, kazu da ovi sto i danas sute o masovnim grobnicama , to je samo slucajnost, vecina ih se kune u bratstvo i jedinstvo.hizo ramidovic wrote:jah...decembar2017 wrote:znam, i ja pretjera, realnije je : "nece komsija na komsiju, cuva nas NATO i Amerika , nema ko da se bori, Alija je za sve kriv " a najbolje bi jos na to zamahati titinom slikom i organizovati koncert za mirhizo ramidovic wrote: ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...
-
hizo ramidovic
#43030 Re: Dešavanja u Srbiji
ne znam, nisam pametan...rodjen sam kasnih dvijehiljaditih pa to i ne pamtim...decembar2017 wrote: znam , i ja isto otpuhujem cim neko kaze da bi generacije koje su radovan i mile odgajali ikome dlaku sa glave dirnuli , nisu to kao one koje je tito odgajao pa izvrsise genocid. gdje bi oni ista uradili, imam provjerene informacije da nisu oni tako losi i ne mrze Bosnu kao sto to izgleda na prvi pogled, kazu da ovi sto i danas sute o masovnim grobnicama , to je samo slucajnost, vecina ih se kune u bratstvo i jedinstvo.
ti to opet bolje znas i nemam razloga da ti ne vjerujem
- mO k3
#43031 Re: Dešavanja u Srbiji
Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
-
decembar2017
#43032 Re: Dešavanja u Srbiji
bolje receno nisu vec 20 godina izgubili ratmO k3 wrote:Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
- mO k3
#43033 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa dobrodecembar2017 wrote:bolje receno nisu vec 20 godina izgubili ratmO k3 wrote:Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#43034 Re: Dešavanja u Srbiji
MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva

-
decembar2017
#43035 Re: Dešavanja u Srbiji
i ja cjepidlacim, " ratovati, izgubiti " , " pobijediti na Kosovu Polju, izgubiti na Kosovu Polju " i prvi i drugi put, na srpskom jeziku je sve to isto a znamo da vas celi svet prica cprskimO k3 wrote:Pa dobrodecembar2017 wrote:bolje receno nisu vec 20 godina izgubili ratmO k3 wrote:Neznam sta ovi srbijanci ovoliko kukaju , pravac kosovo nema se tu vise vrijeme gubiti , ujedno su digli vojsku na noge ha ja ... nisu 20 godina ratovali
Last edited by decembar2017 on 28/05/2019 15:11, edited 1 time in total.
- mO k3
#43036 Re: Dešavanja u Srbiji
ovo zeza??pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva
- pici
#43037 Re: Dešavanja u Srbiji
nije...mO k3 wrote:ovo zeza??pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva
ode i vulin da ratujehttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1547663
Iz kasarne Vojske Srbije u Kraljevu nešto pre 14h časova počela je da izlazi kolona vojnih vozila, punih ljudi i opreme.
Kolona se, najverovatnije, kreće u pravcu Raške.
U kasarnu je, kako saznaje Tanjug, neposredno pre kretanja kolone stigao ministar odbrane Aleksandar Vulin.
-
decembar2017
#43038 Re: Dešavanja u Srbiji
sto bi se reklo na izvornom crpcskom : jok ! direktno sa miletove slobodarske televizije :mO k3 wrote:ovo zeza??pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva
14.22 - Из касарне Војске Србије у Краљеву нешто прије 14.00 часова почела је да излази колона војних возила, пуних људи и опреме.
У касарну је, непосредно прије кретања колоне, стигао министар одбране Србије Александар Вулин, преноси Танјуг. "Миг 29" надлетио је данас Нови Пазар у правцу копнене зоне безбједности.
-
sumirprimus
#43039 Re: Dešavanja u Srbiji
na kosovo njesra a oni nadlijecu novi pazar.. ha ja 
ako ih vulin predvodi to ne valja...
ako ih vulin predvodi to ne valja...
- horkesh
#43040 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije zeza, ali loš im je, brate, naslov. Mora to bolje, poetičnije, da je čitaocu odmah jasno o čemu je riječ. Ovako:mO k3 wrote:ovo zeza??pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva
Da mi je jednom pročitati da je neka albanska jedinica ili srpski avion samo naoružan. Jok, uvijek je do zuba.SRPSKI MIGOVI NAORUŽANI DO ZUBA LETELI NAD PAZAROM I KOPNENOM ZONOM! Srpska vojska OVIM je rekla sve Albancima
https://www.espreso.rs/vesti/politika/3 ... -albancima
- pici
#43041 Re: Dešavanja u Srbiji
obracanje vulina vojnicima u kasarni pred odlazak u rat...
-
decembar2017
#43042 Re: Dešavanja u Srbiji
ali jedno je po starom, jos samo lavovi fale :horkesh wrote:Nije zeza, ali loš im je, brate, naslov. Mora to bolje, poetičnije, da je čitaocu odmah jasno o čemu je riječ. Ovako:mO k3 wrote:ovo zeza??pici wrote:MIG 29 nadleće Novi Pazar, kolona vojnih vozila punih ljudi i opreme krenula iz Kraljeva
Da mi je jednom pročitati da je neka albanska jedinica ili srpski avion samo naoružan. Jok, uvijek je do zuba.SRPSKI MIGOVI NAORUŽANI DO ZUBA LETELI NAD PAZAROM I KOPNENOM ZONOM! Srpska vojska OVIM je rekla sve Albancima
https://www.espreso.rs/vesti/politika/3 ... -albancima
14.54 - Раденко Миловановић из Зубиног Потока, повријеђен током јутрошње акције "косовске полиције" у том мјесту, каже да су припадници јединица РОСУ пуцали на њих, упадали у куће и малтретирали жене и дјецу.
- mO k3
#43043 Re: Dešavanja u Srbiji
jesu oni poludjeli ??
- pici
#43044 Re: Dešavanja u Srbiji
"Vezivali su Srbe kao zveri, naša reakcija će biti planirana, ozbiljna i nimalo nemoćna"
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio, na posebnoj sednici posvećenoj KiM, da su prilikom hapšenja, Srbe i Bošnjake "vezivali kao zveri".
tako je prdCenice udarili na srBe i bOsnjake... diz migove... idemo u rat protiv arnautaaaaaaa... tirana je stari bOsnjacki grad
-
decembar2017
#43045 Re: Dešavanja u Srbiji
jok, tacno znaju sta rade. Drze ih u konstantnom stanju napetosti i osjecaja da su pod napadaom i onda je vrlo lahko takve okrenuti da " preventivno " kolju i ubijaju da bi se odbranili. Od kraja 80-ih pa do danas , ista politika i ista propaganda jer je isti cilj, i onda se neko cudi sto je takvo stanje.mO k3 wrote:jesu oni poludjeli ??
Last edited by decembar2017 on 28/05/2019 15:26, edited 1 time in total.
- mO k3
#43046 Re: Dešavanja u Srbiji
znaci hoce ponovo po picki da dobiju ...decembar2017 wrote:jok, tacno znaju sta rade. Drze ih u konstantnm stanju napetosti i osjecaja da su pod napadaom i onda je vrlo lahko takve okrenuti da " preventivno " kolju i ubijaju da bi se odbranili.mO k3 wrote:jesu oni poludjeli ??
-
decembar2017
#43047 Re: Dešavanja u Srbiji
da krenu na Kosovo da, da krenu ovdje , nisam bas siguran.mO k3 wrote:znaci hoce ponovo po picki da dobiju ...decembar2017 wrote:jok, tacno znaju sta rade. Drze ih u konstantnm stanju napetosti i osjecaja da su pod napadaom i onda je vrlo lahko takve okrenuti da " preventivno " kolju i ubijaju da bi se odbranili.mO k3 wrote:jesu oni poludjeli ??
-
jagugu
#43048 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako je Lin-Vu stigao onda su shipci najebaliTenzije na Kosovu / Novi Pazar nadletao MIG 29: Vojska Srbije krenula u pravcu Raške
Jedan MIG 29 nadletio je danas Novi Pazar u pravcu Kopnene zone bezbjednosti, a mediji javljaju da su iz vojne kasarne u Kraljevu izašla vozila s ljudstvom i opremom.
Kolona se, najvjerovatnije, kreće u pravcu Raške.
U kasarnu je, kako saznaje Tanjug, neposredno prije kretanja kolone stigao ministar odbrane Aleksandar Vulin.
- pici
#43049 Re: Dešavanja u Srbiji
"Jurili su me i pucali na mene, skočio sam sa tri-četiri metra i povredio nogu, on je došao do mene i nastavio da puca na mene. Bili su maskirani, imali su fantomke i bili su pod punom ratnom opremom”, rekao je Milovanović, koji je zajedno sa povređenim Bobanom Janićijevićem zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica
“Jednostavno, ratno stanje... Sve su uništili. Mi smo goloruki bili, niko na njih nije pucao, kako smo se povlačili i postavljali prepreke da ne mogu da prođu, oni su sve rušili i palili. Ulazili su u kuće, maltretirali žene i decu”, ispričao je Milovanović.
niTko nesme da vas bije...
- MarshalDodik
#43050 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbi, ako mene pitate, vi morate braniti Kosovo. Ako izgubite Kosovo, kolijevku i mit vi postaje narod bez korijena.
Ajde udjite sa vojskom na teritoruju Kosova pls ( naorde vi bjezte
)
Neka vam ovo bude vodilja:
Ajde udjite sa vojskom na teritoruju Kosova pls ( naorde vi bjezte
Neka vam ovo bude vodilja: