Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#43026 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

LSD wrote:
Velkoski wrote:Od ove teme mo'sh dobit' rak na mozgu i to je to
cuj, nisamo to znali :-)
Vamos Malaga :evil: :mrgreen:
relativno84

#43027 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

leškarenje wrote:Image
Kad su rezultati u kurcu, jedina utjeha postaje kic na tribinama :( ali treba imati snage i za to :thumbup:
:run:
splinter

#43028 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Vrijeme je da se otključa Sarajevski derbi
Biće puni autobusi za Banoviće :-)
leškarenje

#43029 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

relativno84 wrote:
Kad su rezultati u kurcu, jedina utjeha postaje kic na tribinama :( ali treba imati snage i za to :thumbup:
Kic :lol: pa sta je ono na otvaranju tribine bilo dan te jebo ,pakleni sund :?
omega369

#43030 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Ma ja, bolje je kad dodje 3,5 milje a klub preuzima prvo mjesto nakon 5 godina. I bez kica :wink:
Nadzorna_ploca

#43031 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

O sudbo kleta. :run:
ibizza

#43032 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

ja fkt ne mogu da vjerujem, da neko kaze za ovo da je kich? :-) bas moras biti ljubomoran do pm, pa da to izjavis...Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#43033 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

dobar,ti? wrote:
hrasno38 wrote:Ako se ovi bordo "liliputanci" ne zveknu na Grbavici u sljedecu subotu onda i nismo zasluzili titulu ove sezone. I ne mozemo se vaditi na umor jer i oni imaju isti ritam utakmica.
dobar,ti? wrote:zveknucemo ti mamu
Gdje je sad @logovan da malo daje smjernice o ponasanju. Inace ovo je drugi primjer kako neki navijac Sarajeva ovdje vrijedja i to na vrlo ruzan nacin neciju porodicu. Valjda kako je vidio da je oprosteno @leskarenju skonto da moze i on....pa ce biti baniran i opet nakon plakanja vracen. Pa daj @charuga reci nam jel to dozvoljeno da se psuje familija da znamo....BiH je ovo svi mi znamo momacki skresati. Inace ovo je samo vidjeno od navijaca Sarajeva pa evo da cujem te primjerne Pitare sta kazu na ovo!!!!
Charuga
Globalni moderator

#43034 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

dobar,ti? wrote:zveknucemo ti mamu
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» dobar,ti?

Mjesec
MOSALJOZE

#43035 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

north wrote:
Iako je posjeta na sjeveru mogla biti malo bolja, ovo je :thumbup: :thumbup:
Predobro izgleda
ganjeta

#43036 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

ibizza wrote:ja fkt ne mogu da vjerujem, da neko kaze za ovo da je kich? :-) bas moras biti ljubomoran do pm, pa da to izjavis...Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...

:pisnuo:
leškarenje

#43037 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nadzorna_ploca wrote:O sudbo kleta. :run:
:D

Image

Kenjac popusti leska :skoljka: trazi ti unuce flasu,zamijeni pelenu.....radi nesto,popusti mene ziv bio :thumbup: moze mi se.
north

#43038 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Divota od nekih komentara, tema je odavno sjajna ko što se već pisalo :oops: ...Ali pazi ti molim te samo, rezultati u qrcu pa se tješe kičem :lol: :skoljka: :run:
Bambino Blu

#43039 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

sto je najtuznije ovaj djecak na slici mi je zet hahah ne prati sarajevo vise uopste davno se razocaro nije otis'o na tekmu ne pamti ni on jednom godisnje mozda da ode haha

zato je ovo ide pjeske :D

Image
Charuga
Globalni moderator

#43040 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Milion puta sam napisao, ne visim na forumu 24h, i ne mogu reagovati odmah. Čim dođem završim sve oko prijava. Samo strpljenja, sve prijave se riješe ...
omega369

#43041 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

ibizza wrote:ja fkt ne mogu da vjerujem, da neko kaze za ovo da je kich? :-) bas moras biti ljubomoran do pm, pa da to izjavis...Sjever je fkt mnogo iznad trenutnog juga, ali mnogo...jedan trans na tribini i 3 zastave , evo mjesecima tako...jos kop spao na 200 ljudi...
I na bakljadu koja je iz mode izasla devedesetih :wink: njihov kop protiv krupe u kojem ih je jedva 300 bilo (pardon, 1800), ali nije kic sto je dobro :oops:

Atmosfera na Kosevu veceras fenomenalna :wink:
Last edited by omega369 on 09/04/2017 23:07, edited 1 time in total.
ibizza

#43042 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

ganjeta wrote:

:pisnuo:
ziva istina i ti si toga svjestan :) zanemari otvaranje istoka(mada i tu ste podbacili, koreografija na jednoj trecini tribine :-) )...Sjever svaku tekmu na kosevu pravi nesto, ali bas svaku tekmu...protiv radnika su bile tri odlicne bakljade zaredom, ovo veceras da ne komentarisem...
north

#43043 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

MOSALJOZE wrote:
north wrote:
Iako je posjeta na sjeveru mogla biti malo bolja, ovo je :thumbup: :thumbup:
Predobro izgleda
Kako je dobro kad komšija prizna da je nešto dobro I svaka ti cast na tome :thumbup: ...da nas je vise takvih na obje strane.....ok je ismijavati kad imaš materijala, ali ova slika govori umjesto hiljadu riječi, plus tako je dobro ispal sa donjim transparentom...I onda stručnjak piše o kiču, a klub mu jučer igra pred 3 hiljade ljudi u utakmici gdje se izbija na prvo mjesto :skoljka: ...O sunce ti kalajisano :run:
Charuga
Globalni moderator

#43044 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Kenjac popusti leska :skoljka: trazi ti unuce flasu,zamijeni pelenu.....radi nesto,popusti mene ziv bio :thumbup: moze mi se.
Nemoj.
cvrčak_na_hedonizmu

#43045 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Cvrle I pored toga što mu je klub izbio na prvo mjesto, i pored toga što je Sarajevo tankosava, u fokus stavlja priču da je Duljević trebao dobiti crveni...Razlog je jasan, slijed iderbi, ne može preko usta prevaliti da će nas zgaziti, pa konta još i da im Duljevi ne igra bilo bi još lakše....Uh ko te ne zna :oops: ....
Mi smo tanki ko rizla :skoljka: Tako da ne bih da letim pred rudu, derbi je uvijek 50/50

Jel bio crveni, niko do sada nije rekao da nije, al ti se kolege prave blesave, valjda naviklo da neJma crvenih kontra divEva, da se sude penali u korist, da se golovi postižu iz ofsajda, kupuju titule, sve to postade normala :D
Melbourne_Australia

#43046 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

:lol: :lol: Pa bolan sjever je cemer kad je brojnost u pitanju....Inace fina posjeta veceras na Kosevu.....Cuj sjever ispred juga :lol: pa koliko je tebi godina jbt :lol:
Last edited by Melbourne_Australia on 09/04/2017 23:11, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#43047 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

Mrzim derbi.
leškarenje

#43048 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Cvrle I pored toga što mu je klub izbio na prvo mjesto, i pored toga što je Sarajevo tankosava, u fokus stavlja priču da je Duljević trebao dobiti crveni...Razlog je jasan, slijed iderbi, ne može preko usta prevaliti da će nas zgaziti, pa konta još i da im Duljevi ne igra bilo bi još lakše....Uh ko te ne zna :oops: ....
Mi smo tanki ko rizla :skoljka: Tako da ne bih da letim pred rudu, derbi je uvijek 50/50

Jel bio crveni, niko do sada nije rekao da nije, al ti se kolege prave blesave, valjda naviklo da neJma crvenih kontra divEva, da se sude penali u korist, da se golovi postižu iz ofsajda, kupuju titule, sve to postade normala :D
Ja to nisam vidio za crveni :oops: ......jel bio penal ?
ganjeta

#43049 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Boro jebe :izet: :lol:
last mohicans

#43050 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

leškarenje wrote:
relativno84 wrote:
Kic :lol: pa sta je ono na otvaranju tribine bilo dan te jebo ,pakleni sund :?
Tarantino ga lično režiro. :lol: :lol:
Navijanje za deset, do 90 min nije stalo. Jebo ga više i sjever i ta priča koliko je Hordi bilo na njemu. JEel to jedina jedinica mjere za navijača? Istok, Zapad...? To se ne pika. Solidna brojka je bila na sjeveru,ali je extra bilo na istoku koji ne prima mizerni 4... i nesta. Pa i Zapad je navijao zajedno s Istokom u više navrata. Imamo sigurno najglasnije i najvatrenije navijače na ostalim tribinama mimo sjevera kad bi ih poredili sa Jugom ili sadaka Istokom na grbavici.
Locked