Dešavanja u Srbiji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#43001 Re: Dešavanja u Srbiji
samo da vam javim da ce vas Jopet bombardovat... 
- klixoris
#43002 Re: Dešavanja u Srbiji
To ti je isto ko kad mahalski jebaci wannabe za neku zensku kazu: "mogao sam jeDonieBrasco wrote:Sada ispade da zapad nije reagovao, da bi kao oni usli dole vojskom i opet pobedili ?
A ono im treba dozvola od NATO-a da dole priđu ?
- Thorgerson
#43003 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa Srbija i nema previse opcija u igri. Ja se samo nadam da ce razum prevladati. Inace Vucic je ovo do sada dobro takticki odigrao sa svojim narodom. Kojem do jucer niko nije smio da spomene priznanje, a sada Vucic o tome govori sasvim normalno u skupštini. Jel imaju neke demonstracije protiv toga? Jel se narod nesto previse uznemirio? Nije. Dakle, i narodu je doslo ocito do zasicenja. Jos ova sad igranka koja se desava...mislim da je to to.
Imaju 3 opcije:
1. mogu priznati Kosovo i Vucko haman dobija Nobela iduce godine (naravno sigurno onda ide ubrzani put ka EU itd)
2. mogu ne priznati Kosovo i napasti ih (sranje koje ce se sigurno preliti malo i kod nas, imat ce problem u Sandzaku, Vojvodini itd)
3. mogu imati hladni rat jos 5, jos 10, jos 50 godina i natezati se kao do sada - ciji ce krajnji rezulat opet biti opcija 1. ili opcija 2.
Da je Srbija 2008. godine priznala Kosovo. Danas bi bili u EU, mozda i u NATO-u. Ne bi bilo nikakvih carinskih barijera sa Kosovom. U regionu bi napokon imali jasnu i cistu situaciju i sigurno bi sve bilo drugacije. 10 godina je bačeno ni u šta.
Drugih opcija nema. I ja mislim da je odabrana opcija 1. tj. narod je sad malo isprepadan, a Srbi nemaju tu snagu da zapocinju novo sranje, narocito jer je Kosovo bukvalno jedna ogromna baza americke vojske, te eu policije. I ne vidim sta tu sami Srbi mogu uraditi.
Imaju 3 opcije:
1. mogu priznati Kosovo i Vucko haman dobija Nobela iduce godine (naravno sigurno onda ide ubrzani put ka EU itd)
2. mogu ne priznati Kosovo i napasti ih (sranje koje ce se sigurno preliti malo i kod nas, imat ce problem u Sandzaku, Vojvodini itd)
3. mogu imati hladni rat jos 5, jos 10, jos 50 godina i natezati se kao do sada - ciji ce krajnji rezulat opet biti opcija 1. ili opcija 2.
Da je Srbija 2008. godine priznala Kosovo. Danas bi bili u EU, mozda i u NATO-u. Ne bi bilo nikakvih carinskih barijera sa Kosovom. U regionu bi napokon imali jasnu i cistu situaciju i sigurno bi sve bilo drugacije. 10 godina je bačeno ni u šta.
Drugih opcija nema. I ja mislim da je odabrana opcija 1. tj. narod je sad malo isprepadan, a Srbi nemaju tu snagu da zapocinju novo sranje, narocito jer je Kosovo bukvalno jedna ogromna baza americke vojske, te eu policije. I ne vidim sta tu sami Srbi mogu uraditi.
- bh.tornjak
#43004 Re: Dešavanja u Srbiji
i vezali ih kod Kantardzica cesme..prljavi Hare wrote:Guardian zarobio 18 ROSU-ljaša!
- horkesh
#43005 Re: Dešavanja u Srbiji
studiorum_tuzlaensis wrote:KURIR
I ONDA NA KRAJU SPASILAC VUČIĆUpravo mi je stigla informacija da su velike zapadne sile reagovale na akciju ROSU u Zubinom Potoku i rekle da to nema veze sa borbom protiv korupcije, već da je to prekoračivanje mera, rekao je predsednik Vučić poslanicima u Skupštini.![]()
"Ovo je dobra vest, rekoh ja Srbija će pobediti", rekao je kratko Vučić u Skupštini.
- LBVIEW
#43006 Re: Dešavanja u Srbiji
Serpska cast.Tomahawk11 wrote:Jesu li to ovi iz rezervnog sastava ili pak PreCjednikova elitna gardaprljavi Hare wrote:Samo da ovi u Leposaviću izdrže dok ne dođe Guardian sa svojim najodanijim ljudima.Riječ je je o manjoj grupi koja će upasti iz pravca
S. Makedonije i opkoliti ROSU.Vulin sa svojima napada frontalno i kad Guardianova jedinica uleti,to će biti kraj tzv Kosova.
- LBVIEW
#43007 Re: Dešavanja u Srbiji
Zato i treba u NATO sto prije.General War wrote:Pa to mene najvise handri, nije se on ovog sjetio iz guzice...vec ko mu je sapnuo.zavrzlama wrote:Tri sata govorio i samo se vrtio u krug ,cas je da se prizna istina da je kosovo drzava,pa ide red opuzivanja i omalovazavanja albanacai kosov pa srbija je jadna i sla ba pa posle srbija nikad vojno i ekonomski jaca.
Kad se izslusa izmedju redova...vucic je porucio da je srbija za priznavanje kosova ali da to vazi i za manji entitdt u BIH ...znaci opstanak velikosrpskih ciljeva.
Nesto imam los predosjecaj da ce se slomiti preko bosne ako kosovo priznaju.
- LBVIEW
#43008 Re: Dešavanja u Srbiji
Nada zadnja umire.Benjo34 wrote:Još čitam po portalima srpskim, kao desnica u Europi pobijedila, jesam ja nešto prespavao?
- pici
#43009 Re: Dešavanja u Srbiji
poBedaaaaaaaa...Vučić: Reagovale i "velike sile" - Prekoračenje; "Rekoh ja, Srbija će pobediti"

- LBVIEW
#43010 Re: Dešavanja u Srbiji
Pici, ko su ove Luna i Ana.pici wrote:
aaaa sve jasno evo ga ko dabic pisHopija 92 najebali smo jer ce muslimana za 50 godina biti duplo vise od srba... tako BRE brate ne odustaj
- Thorgerson
#43011 Re: Dešavanja u Srbiji
Slušajući skupštinu, neke opozicioniare, Vučić djeluje kao nelson mandela kakvi su ovi.

-
decembar2017
#43012 Re: Dešavanja u Srbiji
Tako je i slobo izgledao pa pogledaj sta je ostavio iza sebe.Thorgerson wrote:Slušajući skupštinu, neke opozicioniare, Vučić djeluje kao nelson mandela kakvi su ovi.
- bunk
#43013 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja kad u jednoj recenici cujem rijeci napad i ognjiste ....
-
zavrzlama
#43014 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucic ima 3 opcije.
Prva opcija je nastavak prolongiranja priznavanja kosova.
Druga je referendum u srbiji sa pitanjem da ste za priznanje kosova ili zamrznuti konflikt.
Treca je pustanje dodika sa lanca i sukobi u BIH.
Druga je referendum u srbiji sa pitanjem da ste za priznanje kosova ili zamrznuti konflikt.
- pici
#43015 Re: Dešavanja u Srbiji
maH neka grla iz zadruge... obit cu ih u begesHu kad izadju imamo stosta popricati...LBVIEW wrote:Pici, ko su ove Luna i Ana.pici wrote:
aaaa sve jasno evo ga ko dabic pisHopija 92 najebali smo jer ce muslimana za 50 godina biti duplo vise od srba... tako BRE brate ne odustaj![]()
-
DonieBrasco
#43016 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako izgube Kosovo okrecu se Dodiku i RS pa cemo ove scenarije gledati opet, kako oni dizu vojsku da zastite srbe u BiH/RS od necega i nekoga.zavrzlama wrote:Vucic ima 3 opcije.
Sem ako se nesto ne desi u međuvremenu pa da puste Dodika i RS niz vodu.
- Thorgerson
#43017 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta dobija s tim? Sta dobija sa sukobima u BiH? Prvo sto bi tek to onda iskoristili Albanci. Drugo, Sandžak bi to vidio kao priliku kakvu nikad nisu imali do sad da i oni nešto poduzmu oko svog pitanja. Srbija nije ni frtalj onoga sto je bila 90-ih. Oni ne bi mogli drzati jedan front, a kamo li tri fronta.zavrzlama wrote:Vucic ima 3 opcije.
Da ne govorim da ovo više nije jedna država, da ovdje više nema skladista JNA i njihovih zaliha koje su na dohvat ruke. Nije to bas tek tako jednostavno.
-
zavrzlama
#43018 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo Drecun javno rece da srbija treba da aktivira strategiju na relaciji beograd-banja luka.
Srbiju interesuje genocidni brlog,kosovo je samo maska.
- славянин
#43019 Re: Dešavanja u Srbiji
Neka oni aktiviraju strategiju beograd pristina i nek se je*u na kamari i ostave bih na miru.zavrzlama wrote:Evo Drecun javno rece da srbija treba da aktivira strategiju na relaciji beograd-banja luka.
-
zavrzlama
#43020 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto bi..kad imaju 800 000 poslusnog topovskog mesa u BIH.....srbija nista ne gubi dodikovom secesijom,ako podijele BIH dobro,ako izgube opt ostaje manji entitet,a sve se rusilo i ubijalo van granica srbije...srbi ne mogu nazad dok ne dozive potpuni kolaps.славянин wrote:Neka oni aktiviraju strategiju beograd pristina i nek se je*u na kamari i ostave bih na miru.zavrzlama wrote:Evo Drecun javno rece da srbija treba da aktivira strategiju na relaciji beograd-banja luka.
- Thorgerson
#43021 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa to se vec radi uveliko. Samo pogledati i uporediti npr koliko vremena Dodik provodi u Srbiji (to su i Srbi primjetili i vec poceli zbijati šale o Dodiku) u odnosu na svoje prethodnike. .zavrzlama wrote:Evo Drecun javno rece da srbija treba da aktivira strategiju na relaciji beograd-banja luka.
-
decembar2017
#43022 Re: Dešavanja u Srbiji
Ali njima nisu potrebna skladista JNA ili stotine tenkova i haubica , dovoljno je ovo sto vec imaju jer nije pitanje drzanja fronta od 1000 + km vec o preuzimanju kontrole nad Brckom, povezati istocnu hercegovinu a sarajevskom oblasti presjecanjem koridora za Gorazde, zamrznuti takvo stanje pomocu Rusije i dosta zemalja iz Evrope koje su na njihovoj strani i sto se tice njih oni imaju sto im treba.Thorgerson wrote:Sta dobija s tim? Sta dobija sa sukobima u BiH? Prvo sto bi tek to onda iskoristili Albanci. Drugo, Sandžak bi to vidio kao priliku kakvu nikad nisu imali do sad da i oni nešto poduzmu oko svog pitanja. Srbija nije ni frtalj onoga sto je bila 90-ih. Oni ne bi mogli drzati jedan front, a kamo li tri fronta.zavrzlama wrote:Vucic ima 3 opcije.
Da ne govorim da ovo više nije jedna država, da ovdje više nema skladista JNA i njihovih zaliha koje su na dohvat ruke. Nije to bas tek tako jednostavno.
kapetan dragan treba da zakuha na vise mjesta ali i to bi pomoglo dodiku da odradi za sta je i postavljen tu sto brze i jeftinije za Beograd.
- General War
#43023 Re: Dešavanja u Srbiji
Zato i treba u NATO sto prije.[/quote]LBVIEW wrote:Pa to mene najvise handri, nije se on ovog sjetio iz guzice...vec ko mu je sapnuo.General War wrote: Kad se izslusa izmedju redova...vucic je porucio da je srbija za priznavanje kosova ali da to vazi i za manji entitdt u BIH ...znaci opstanak velikosrpskih ciljeva.
Nesto imam los predosjecaj da ce se slomiti preko bosne ako kosovo priznaju.
Pa prije neki dan citao sam neki intervju, gdje kao amerikanci im nude ako priznaju kosovo da ce svasta nesto dobiti..nisu rekli nista oko BiH ali nekako mi i to kroz text prolazi.
-
hizo ramidovic
#43024 Re: Dešavanja u Srbiji
ih, rodzo, sto ga ti nadrobi...decembar2017 wrote:
Ali njima nisu potrebna skladista JNA ili stotine tenkova i haubica , dovoljno je ovo sto vec imaju jer nije pitanje drzanja fronta od 1000 + km vec o preuzimanju kontrole nad Brckom, povezati istocnu hercegovinu a sarajevskom oblasti presjecanjem koridora za Gorazde, zamrznuti takvo stanje pomocu Rusije i dosta zemalja iz Evrope koje su na njihovoj strani i sto se tice njih oni imaju sto im treba.
kapetan dragan treba da zakuha na vise mjesta ali i to bi pomoglo dodiku da odradi za sta je i postavljen tu sto brze i jeftinije za Beograd.
presijeci, povezi, blokiraj, zamrzni...haman ko u video igrici
- mO k3
#43025 Re: Dešavanja u Srbiji
RAT!!!!!!!!
Za vucica ne postoji toalet , ni krevet , ni odmor
suza suzu goni
Za vucica ne postoji toalet , ni krevet , ni odmor
suza suzu goni