Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Eborg

#4301 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Eborg »

Da preformulišem pitanje na osnovu primjera koji sam često vidio na temi o dateovima.

Kako da muškarac onda zna kada treba da bude uporan ali da će upaliti a kada to prelazi u napor?

Bilo je dosta primjera kada su forumašice pisale: "Eto ja sam ga odbijala nekoliko puta ali pristanem nakon nekog vremena." Ne znam što vam to (a i nama) treba, izigravanje nekakve nedostupne trebe ili šta već. Naglasak je na tome da neko ne može znati ima li šansu ako tek zove na date recimo. Ja bih pitao jednom, eventualno dvaput ako je fakat bilo nekih obaveza ali ne bih dalje nema teorije, pa da je zlatna. Možda ja nisam "dovoljno uporan" ali se makar trudim ne biti "naporan i smor" jer ni sam ne volim takve ljude. :)
MedenoSrce

#4302 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

nesto slicno k'o i kod mrvice
kad hocu, hocu ako necu moze na trepavicama hodati
eluna

#4303 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

speedyfany wrote:Imate tipa koji je mnogo fin, toliko fin da je dosadan. Maniri, kulturna prica, ono bas dusa. S druge strane je mangup, pun fazona i fora, da ne kazem nestasko.

E sad, kojeg bi izabrali. Ovog prvog koji vas sigurno nece nasekirat i u kojeg se mozete pouzdati, ali malo dosadan, ili ovog drugog od kojeg znate da ce vas doci zivaca, ali je mnogo zabavan i zanimljiv.

Bas me zanima ... Molim iskreno i po mogucnosti primjeri iz zivota...
a mogu li ukombinovat obojica??? .............
eluna

#4304 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

Eborg wrote:Da preformulišem pitanje na osnovu primjera koji sam često vidio na temi o dateovima.

Kako da muškarac onda zna kada treba da bude uporan ali da će upaliti a kada to prelazi u napor?

Bilo je dosta primjera kada su forumašice pisale: "Eto ja sam ga odbijala nekoliko puta ali pristanem nakon nekog vremena." Ne znam što vam to (a i nama) treba, izigravanje nekakve nedostupne trebe ili šta već. Naglasak je na tome da neko ne može znati ima li šansu ako tek zove na date recimo. Ja bih pitao jednom, eventualno dvaput ako je fakat bilo nekih obaveza ali ne bih dalje nema teorije, pa da je zlatna. Možda ja nisam "dovoljno uporan" ali se makar trudim ne biti "naporan i smor" jer ni sam ne volim takve ljude. :)
granica nije kod svakih ista, a nije ista ni prema svima ........... lika koji mi se ne sviđa odbijam odmah EKSPLICITNO... i nije mi strano u startu da mu otvoreno kažem da nema šanse - ako i poslije toga zove traži pita - onda je naporan

ako mi se neko dopada, odbijanje ne ide u eksplicitnom pravcu nego u nekom dvosmislenom ili peterosmislenom neodrđenom šaljivm pravcu, gdje se uvijek otavlja mjesta za dotičnog da ipak pokuša još jedanput ......... e sad - ako ne pokuša još jedanput onda nije uporan i ne trudi se, a ako pokuša još koji put, možda i uspije :mrgreen:

nadam se da ti je sada jasnije da jednom ili dva puta pitati obično NIJE dovoljno
dale cooper

#4305 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
granica nije kod svakih ista, a nije ista ni prema svima ........... lika koji mi se ne sviđa odbijam odmah EKSPLICITNO... i nije mi strano u startu da mu otvoreno kažem da nema šanse - ako i poslije toga zove traži pita - onda je naporan

ako mi se neko dopada, odbijanje ne ide u eksplicitnom pravcu nego u nekom dvosmislenom ili peterosmislenom neodrđenom šaljivm pravcu, gdje se uvijek otavlja mjesta za dotičnog da ipak pokuša još jedanput ......... e sad - ako ne pokuša još jedanput onda nije uporan i ne trudi se, a ako pokuša još koji put, možda i uspije :mrgreen:

nadam se da ti je sada jasnije da jednom ili dva puta pitati obično NIJE dovoljno
Koje komplikacije oko stvari koje bi trebale biti tako jednostavne.
eluna

#4306 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

dale cooper wrote:
eluna wrote:

:mrgreen: pa čovjeku očito nije jasno kad je naporan a kad se trudi, pa samo da mu pojasnim ......... ajme - što tebi smeta ženska iskrenost ccccccccc :skoljka:
dale cooper

#4307 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
dale cooper wrote:
eluna wrote:

:mrgreen: pa čovjeku očito nije jasno kad je naporan a kad se trudi, pa samo da mu pojasnim ......... ajme - što tebi smeta ženska iskrenost ccccccccc :skoljka:
Naprotiv, cijenim iskrenost što sam na raznim temama više puta pomenuo.
Igranje toplog - hladnog, sviđaš mi se - ne sviđaš mi se, ne potpada pod iskrenost nego
pod igranje nekih igrica koje su za mene gubitak vremena za oboje.
eluna

#4308 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi ;)
eluna

#4309 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

usput .............. ovo što sam navela kao primjer nije igranje toplog hladnog ............. to je navođenje na još jedan pokušaj .......................... velika je razlika između to dvoje
madner

#4310 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Hos nes ne moras. :D
MedenoSrce

#4311 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

djecaci vole za sebe da misle da su lovci :mrgreen:
muskarci su muskarci
burek_in_space

#4312 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

I onda se chude kada osjete tetejca ispod moje lijeve mishke. :mrgreen:
MedenoSrce

#4313 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

i muskarci nose glock :P
madner

#4314 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Pif, plastika.

Da plivam sa utokom imao bi Glock :D
dale cooper

#4315 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi ;)
Pa čuj ja mnogo više volim da provodim vrijeme u zabavi i dobrom razgovoru nego u bespotrebnom
dramatiziranju. Nije problem potruditi se oko osobe do koje ti je stalo, ali kad mi neko počne glumiti
drama queen, onda vala odustajem. Ali pretpostavljam da svako ima i nađe ono što mu najbolje štima.
burek_in_space

#4316 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Haj shto ovaj madner ne mozhe popiti vishe, nego je pocheo i zaboravljati da je nekad prije hvalio tetejca :mrgreen:
madner

#4317 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Glock je plastika, tetejac je Tito. :D
burek_in_space

#4318 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Tito dragi, maHmuram josh uvijek :mrgreen:
MedenoSrce

#4319 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

sad ce reci i da je kabriolet auto :-)
eluna

#4320 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

MedenoSrce wrote:djecaci vole za sebe da misle da su lovci :mrgreen:
muskarci su muskarci
hahahahaha ........... muškarci do krja života ostaju dječaci ;) ....... samo mijenjaju igračke
MedenoSrce

#4321 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

100% :mrgreen:
eluna

#4322 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

dale cooper wrote:
eluna wrote:znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi ;)
Pa čuj ja mnogo više volim da provodim vrijeme u zabavi i dobrom razgovoru nego u bespotrebnom
dramatiziranju. Nije problem potruditi se oko osobe do koje ti je stalo, ali kad mi neko počne glumiti
drama queen, onda vala odustajem
. Ali pretpostavljam da svako ima i nađe ono što mu najbolje štima.
a šta radiš kada počne da te zavodi????

usput, pitanje je bilo opšte, pa je takav i odgovor, i možda sam pogrešno razumjela, ali postavljeno je tako da se radi o početku nečega, dakle govorimo o upoznavanju ............... nakon XY perioda stvari se mijenjaju - to se odrazumijeva
madner

#4323 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

burek_in_space wrote:Tito dragi, maHmuram josh uvijek :mrgreen:
Ti isto da nisi nikad drzao celik u ruci :D
burek_in_space

#4324 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

madner wrote: Ti isto da nisi nikad drzao celik u ruci :D
U mom kraju se to drugachije zove :mrgreen:
eluna

#4325 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

madner wrote:
burek_in_space wrote:Tito dragi, maHmuram josh uvijek :mrgreen:
Ti isto da nisi nikad drzao celik u ruci :D
kako bolan nije - pa viđam ga malo malo nosa nekakve čelične cijevi i vari tamo :D
Locked