Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bila je diskusija o tim lokacijama prije par mjeseci. Elem, pretpostavljam da ti motel nije opcija, pa da malo razmislimo
Hmmm, vidim nisi spomenuo onu cestu ispod blatuske petlje, kod autoservisa Hyundai-Kerim. Ne znam kakva je sad tamo situacija, ali nije bilo lose prije par godina
Ispod panorame sam svojevremeno ubio boga u akumulatoru, tako da bice da je ta lokacija ukleta
Za kamenolom ne znam.
veliki_ah wrote:Raja, gdje se moze u autu jebavati?
Prije se islo na crkvicko, a moglo se iza skole proci i nakon izgradnje centra.. medjutim sad su i tu neke ograde stavili..
Na smetove je daleko ici, a na nekoliko finih prosirenja usput je sada puno smeca pa se ne moze.. Ispod panorame sam svojevremeno gumu probusio, pa mi se tu ne ide.. Hamida je odavno zagrađena.. Prašnice su opcija, al malo je mjesta na onom vidikovcu, i tu raja cesto cuga.. Kamenolom je jedna od opcija..
Prije se islo na crkvicko, a moglo se iza skole proci i nakon izgradnje centra.. medjutim sad su i tu neke ograde stavili..
Na smetove je daleko ici, a na nekoliko finih prosirenja usput je sada puno smeca pa se ne moze.. Ispod panorame sam svojevremeno gumu probusio, pa mi se tu ne ide.. Hamida je odavno zagrađena.. Prašnice su opcija, al malo je mjesta na onom vidikovcu, i tu raja cesto cuga.. Kamenolom je jedna od opcija..
Kod Kuznog groblja, milina ......nigdje nikog, fino jos i prozore otvoris. Takodje put ovaj sto vodi od FIFA centra prema groblju, negdje na pola puta ima neko skretanje prema magistrali. Fin pogled prema gradu. I na Kanalu nije lose, takodje ako si odvazan ni parking ispred centra nije los, zatim poligon za polaganje vozackog ispita ....mrsko mi vise nabrajat lokacije
Cuj kod kuznog groblja, prvi put cujem za to Kako mu se uopce prilazi autom? Pretpostavljam da se skrene u onu ulicu prvu prije ulaza u bolnicu (iz pravca Studentskog doma), ali kako dalje
Kod Kuznog groblja, milina ......nigdje nikog, fino jos i prozore otvoris. Takodje put ovaj sto vodi od FIFA centra prema groblju, negdje na pola puta ima neko skretanje prema magistrali. Fin pogled prema gradu. I na Kanalu nije lose, takodje ako si odvazan ni parking ispred centra nije los, zatim poligon za polaganje vozackog ispita ....mrsko mi vise nabrajat lokacije
Zar taj poligon postoji? Ili mislis na onaj iza Kuglane?
Taj put od fifa prema groblju je dobar, al uglavnom neko bude na tom mjestu. Nisam dugo u autu u ze nista radio, pa mi je sad sve novo, izmijenile se stvari.
Bilo je tih drkadzija vise, nikada nije pametno prozore ostavljati otvorene.
Sto se tice kamenoloma, gore ima lokacija finih.. Samo sto je cesta prometna, cesto prolaze auta, pa ne treba bas pored puta, nego bar malo se zavuci
Zmajevac mi se svidja, moracu to probati
Vala po Babinu se i na dekicama svašta radi u neka doba. Mada sam ja imao (ne)sreću jednom da naletim tako usred dana. Išao biciklom gore negdje u tu divljinu i stanem blizu jedne od onih brana da doručkujem. Sjedim na obali rijeke, uživam, a ne registrujem par u šumici pored koji se užurbano kupi i sjeda u Golf 2 psujući nešto u njedra. Zadao ga hadžo na sabahu.