malo kritikujemoleet wrote:Mensčini da se ova tema svodi na "Pape odlazi".
pa dobro, Pape odlazi !
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SaPnA
#4301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svodi se na to, Pape imas neke greske, to lose radis, to treba popraviti.leet wrote:Mensčini da se ova tema svodi na "Pape odlazi".
pa dobro, Pape odlazi !
- Charuga
- Globalni moderator
#4303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
NIKAD. Ja sam i neki dan pisao, ne treba ga dirati dok se ne zavrsi ovaj ciklus. Na kraju cemo znati gdje smo i sta smo, ja u Brazilu ja po starom ...leet wrote:Mensčini da se ova tema svodi na "Pape odlazi".
pa dobro, Pape odlazi !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Plavih_11 wrote: NIKAD. Ja sam i neki dan pisao, ne treba ga dirati dok se ne zavrsi ovaj ciklus. Na kraju cemo znati gdje smo i sta smo, ja u Brazilu ja po starom ...
Ne mislim na sve vas naravno.
- Charuga
- Globalni moderator
#4305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa dobro, pokoja kritika se napise ali vjerovatno ne misle na tjeranje, nego eto da se nesto kaze ...leet wrote:Ne mislim na sve vas naravno.Plavih_11 wrote: NIKAD. Ja sam i neki dan pisao, ne treba ga dirati dok se ne zavrsi ovaj ciklus. Na kraju cemo znati gdje smo i sta smo, ja u Brazilu ja po starom ...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovakvi postovi mi se gade majke mi, isto k'o da Pape ne želi da se plasiramo na SP pa eto namjerno ne zove Hajrovića npr. Znam ja da ima tu i menadžerskih talova ali ti likovi ne igraju nikakvu ulogu u repci svakako, i ako uđu u igru, uđu na 5 minuta ( Vršajević je izuzetakNisu oni krivi, nego onaj koji ih poziva
- luckylaka
#4307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jbga tebi lakse crtati nego objasnitiArtest wrote:hrvatima nije iz ponizenja ici po jednog daniela bilosa u argentinu....rakitica, ili novi (uspjesan slucja) zavrsavanja svedjanina hrgote
ali eto...nasima jeste...nasi se jos uvije igraju gluhih telefona i imaju stav " ako nece- ne mora" "ko ga jebe, da je patriota cekao bi"
kolasinac i halilovic? zar jos uvijek neko gaji nadu da ce ovi igrati za nas?? nemojte me vise zasmijavat....
vec sam pominjao svoje razocarenje u izvjesnog bakovica...ali i pasivni i konfliktu skloni susic, snosi svoju krivicu
nego zahavlimo ćiri sto je uveo begovica protiv estonije u zadnjoj minuti...inace ga taj nikad ne bi vidio Bosne, uz ovu garnituru
-
marschall
#4308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pape je trener, i njegov poso nije da ide na vrata nikom. Nit to Osim nit Barbarez moraju radit, nit treba reketase nekom na vrata slat da nekog ucjenjuju. niko ne treba ove ljude molit da igraju za nas. Trebe samo uslove za to stvorit, da neko ko nama treba i zeli da igra za nas tu mogucnost dobije...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
lako je šuplju bacati kada nisi u toj situacijileet wrote:Meni lično je ovo ključ svega. Ja da imam šansu da igram za svoju državu se nikada ne bi' odazvao na poziv neke lijeve zemlje nego bi' čekao na poziv i godinu dana ako treba.KPNCTNJAH wrote:ono sto mene nervira je to da su svi ovi "nasi" fudbaleri sto vagaju za koga ce igrati pravi ljigavci...
-
zlajapravaraja
#4310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kakvi shamari u roku od 2-3 dana jbt - Halilovic, Kolasinac, Hajrovic
Svaki slucaj na svoj specifican nacin, sa svojim specificnim krivcima.
Svaki slucaj na svoj specifican nacin, sa svojim specificnim krivcima.
- Logovan
- It_is_a_Leclerc
#4312 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
"Jedva čekam da dobijem pozivam za selekciju BIH" - Izet Hajrović prošle sedmice.
"Jedva sam čekao ovaj poziv". - Izet Hajrović danas.
Moglo ga se, vala, pozvati za ovu prijateljsku (mada nikad nije kasno), ali mi se čini da je mali prilično jednostavno uzjahao drugu kobilu.
"Jedva sam čekao ovaj poziv". - Izet Hajrović danas.
Moglo ga se, vala, pozvati za ovu prijateljsku (mada nikad nije kasno), ali mi se čini da je mali prilično jednostavno uzjahao drugu kobilu.
- Tkd
- p206
#4314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ko ge jebe, kod nas je mogao biti prvi izbor na desnoj strani, kod njih će biti zamjena Šaćiriju koji je strašan igrač
- Warashii
#4315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Po meni on nije izgubljen, on je jednostavno odabrao drugu reprezentaciju.
Ljudi koji su htjeli igrati za BiH su igrali ili i dan danas igraju, nisu ih sprjecile ni gore prepreke nego li sto ovih par momaka ima pred sobom.
U svakom slucaju siroko im polje.
Ljudi koji su htjeli igrati za BiH su igrali ili i dan danas igraju, nisu ih sprjecile ni gore prepreke nego li sto ovih par momaka ima pred sobom.
U svakom slucaju siroko im polje.
- Arteta
#4316 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svaki igrac porijeklom iz BiH kome se ukaze prilika da igra za neku normalnu reprezentaciju ce da pristane.
- Arteta
#4317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kolasinac bi mogao igrati za nas jer su mu male sanse da se dokopa Njemacke reprezentacije.Artest wrote: kolasinac i halilovic? zar jos uvijek neko gaji nadu da ce ovi igrati za nas?? nemojte me vise zasmijavat....
-
SaPnA
#4318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma nije ni bih vise cirkus, trenutno smo madju najjace 3 repke na balkanu i dobar dio sjevernije ako ne i najjaca
- Logovan
#4319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nismo cirkus ali pošto nikad nismo bili na SP-u a ni na EP-u, onda talentovani igrači, kao što je Hajrović, odluče da igraju za neku reprezentaciju koja uvijek ili ponekad bude na velikim takmičenjima.SaPnA wrote:ma nije ni bih vise cirkus, trenutno smo madju najjace 3 repke na balkanu i dobar dio sjevernije ako ne i najjaca
-
SaPnA
#4320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ko ih onda jebe, takvi nam i ne trebaju 
- bingov buraz
#4321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovaj Hajrovic je smrdo,jos prosle sedmice je tvrdio da ce igrati za nas,nije mu niko drzao pistolj na celu da to kaze.
-
Dead Man Walking
#4322 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svi su tu krivi. Safet je kriv sto na Hajrovica nije ozbiljno racunao niti mu dao do znanja da na njega ozbiljno racuna. Uz to je sad pozurio da ga otpise, ne daj Boze da bi se jos jednom potrudio da nesto promjeni jer jos uvijek nije kasno. Sad fol Safet znao da je prije dva mjeseca ovaj cekao Svicu, pa sto to tad ne rece Safete? I koji se qratz s menadzerima razgovara, ne kupujemo igrace nego igramo na nekakav hebeni patriotizam.
Savez (pa ako hocete i Osim) je kriv sto se nasim mladim igracima po svijetu ne nudi nikakva vizija i ne daju nikakvi signali da ih se zeli, a kamoli kakva pomoc oko administrativnih problema ukoliko ih ima. Za ovog Hajrovica se prosle hefte pisalo da ima i pasos i drzavljanstvo. Da se ne spominje kakvo okupljanje ili druzenje u BiH, da se ti igraci ako nista upoznaju sa Dzekom i kompanijom i da pozele biti dio svega toga.
Hajrovic i njemu slicni su krivi sto dobro igraju pa sebi otvaraju vise od jednih vrata (ako su mu nasa ikad i bila otvorena), te su krivi sto polete za prvom prilikom koja im se ukaze, misleci samo na vlastitu korist. Jedan je Sergej Barbarez koji je odbio Njemacku. I Mire je doduse odbio Lux, ali Bog zna sta bi bilo da je Fransuska poslala poziv.
Savez (pa ako hocete i Osim) je kriv sto se nasim mladim igracima po svijetu ne nudi nikakva vizija i ne daju nikakvi signali da ih se zeli, a kamoli kakva pomoc oko administrativnih problema ukoliko ih ima. Za ovog Hajrovica se prosle hefte pisalo da ima i pasos i drzavljanstvo. Da se ne spominje kakvo okupljanje ili druzenje u BiH, da se ti igraci ako nista upoznaju sa Dzekom i kompanijom i da pozele biti dio svega toga.
Hajrovic i njemu slicni su krivi sto dobro igraju pa sebi otvaraju vise od jednih vrata (ako su mu nasa ikad i bila otvorena), te su krivi sto polete za prvom prilikom koja im se ukaze, misleci samo na vlastitu korist. Jedan je Sergej Barbarez koji je odbio Njemacku. I Mire je doduse odbio Lux, ali Bog zna sta bi bilo da je Fransuska poslala poziv.
-
Zgec Lezda
#4323 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovako cemo i Kolasinca izgubit..
Ali donekle ih i razumijem iz fudbalskih razloga. Mi kao repka nikad nigdje nismo bili. Kontam da smo mala zemlja i to, ali hebena Slovenija je bila na dva svjetska. Zato bi kvalifikacija za Brazil ne samo bila dobra radi same kvalifikacije, nego zato sto bi neki igraci vise htjeli da igraju za nas ako nesto napravimo konacno.
Ali donekle ih i razumijem iz fudbalskih razloga. Mi kao repka nikad nigdje nismo bili. Kontam da smo mala zemlja i to, ali hebena Slovenija je bila na dva svjetska. Zato bi kvalifikacija za Brazil ne samo bila dobra radi same kvalifikacije, nego zato sto bi neki igraci vise htjeli da igraju za nas ako nesto napravimo konacno.
-
cindrlimindrli
#4324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neka igra covjek gdje hoce, njegov izbor i privatna stvar, samo ne treba zbog toga kriviti Susica ili Savez.
Ako ga roditelji nisi odgojili da ima osjecaj pripadnosti Bosni mozes ti na galavi dubiti, nema od njega nista.
Malom Miralemu su mogli poslati poziv iz Brazila, Engleske, Njemacke...al` ja imam utisak da bi se on i tada
odlucio za BiH. Prica kako igraci biraju reprezentacije kao sto je Svicarska jer ce time napraviti bolju karijeru
su isto besmislene. Svicarska je qrac od ovce reprezentacija.
Ako ga roditelji nisi odgojili da ima osjecaj pripadnosti Bosni mozes ti na galavi dubiti, nema od njega nista.
Malom Miralemu su mogli poslati poziv iz Brazila, Engleske, Njemacke...al` ja imam utisak da bi se on i tada
odlucio za BiH. Prica kako igraci biraju reprezentacije kao sto je Svicarska jer ce time napraviti bolju karijeru
su isto besmislene. Svicarska je qrac od ovce reprezentacija.
- Bosanski_kralj
#4325 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ko god da je "kriv", šteta je što neće igrati za nas.