bogat koja?Sanchez22 wrote:Dobra mala u ArrowmadFlava wrote:Bitno je da su oni glupi Arrow i The Following obnovili![]()
A i ovaj Hannibal, smrdi opasno.
a hannibal mi je jos nedefinisan, mozda bude dobar
Moderator: _BataZiv_0809
bogat koja?Sanchez22 wrote:Dobra mala u ArrowmadFlava wrote:Bitno je da su oni glupi Arrow i The Following obnovili![]()
SvakaJoker88 wrote:bogat koja?Sanchez22 wrote:Dobra mala u ArrowmadFlava wrote:Bitno je da su oni glupi Arrow i The Following obnovili![]()
a hannibal mi je jos nedefinisan, mozda bude dobar
Moira goriSanchez22 wrote: Svaka
Old but goldciribiribelaa wrote:Moira goriSanchez22 wrote: Svaka
prestala sam gledat, pa zaboravila na nju, eh ona je slatkaSanchez22 wrote: Old but gold
Ako cemo vec tako Emily Bett,samo je dobila losu ulogu pa ne moze doci do izrazaja
Lakat Jebić wrote:white collar pregledah sinoc, u koje godisnje doba nju emituju, posto nema na imdbu info za petu sezonu?
Peta sezona pocinje u Junu tj pola sezone, pa onda opet u Januaru/Februaru. Slicno sa Suits, tako ta USA kuca radi svoje serije.Lakat Jebić wrote:white collar pregledah sinoc, u koje godisnje doba nju emituju, posto nema na imdbu info za petu sezonu?
emmahill wrote:Hannibal - status nepoznat.
WTF? A glupi The Following su mogli obnoviti
kad sam odgledo prvu epizodu konto sam nije losa serija, al nakon druge i trece sam skonto da je svaka epizoda ista, cak mi ni hannibal nije interesantan lik u ovoj serijivicious2 wrote:Hanibala ne trebaju obnavljati ... smece ...
sva prica s hannibalom je trebala zavrsiti s filmovima ...vejza00 wrote: kad sam odgledo prvu epizodu konto sam nije losa serija, al nakon druge i trece sam skonto da je svaka epizoda ista, cak mi ni hannibal nije interesantan lik u ovoj seriji
The Shieldshiljak wrote:The Office
Dexter
Two and a Half Men
Chuck
Arested Development
House M.D.
How I Met you mother
Šta dalje?Ako ima neko preporuku, a da je stariji od 2012 godine, odnosno da ima više epizoda
suitsshiljak wrote:The Office
Dexter
Two and a Half Men
Chuck
Arested Development
House M.D.
How I Met you mother
Šta dalje?Ako ima neko preporuku, a da je stariji od 2012 godine, odnosno da ima više epizoda
Nakon tih serija samo Shameless US može doći obzir, ovo što ti preporučuju sam napustio nakon nekoliko epizoda samo zato što se ne može nositi sa do sada odgledanimBodkin wrote:suitsshiljak wrote:The Office
Dexter
Two and a Half Men
Chuck
Arested Development
House M.D.
How I Met you mother
Shameless USclarion_ wrote:Nakon tih serija samo Shameless US može doći obzir, ovo što ti preporučuju sam napustio nakon nekoliko epizoda samo zato što se ne može nositi sa do sada odgledanimBodkin wrote:suitsshiljak wrote:The Office
Dexter
Two and a Half Men
Chuck
Arested Development
House M.D.
How I Met you mother
Ja sam Hannibala odgledao prvu epizodu odmah kad se pojavila i bio sam razočaran. Puno scenskih trikova letenja krvi iz Spartacusa i katastrofalan casting. Nisu to loši glumci nego nikako i nikako nisu za tih uloga. Naravno da nisam ni pomislio da gledam dalje. Obično smeTLJe i idijotska karbon kopija scenografije Spartacusa.Pitarrr82 wrote:emmahill wrote:Hannibal - status nepoznat.
"NBC doesn't do amazingly when compared to other networks, but "Hannibal" did well against the other shows on the network. The second episode did even better than the first. Then, it all came crashing down. Ratings dropped sharply by the third episode, and after the fourth aired episode, "Hannibal" was down by 40 percent. Ouch. That is a huge, devastating drop."
Valjda je jasno sto nije sigurno hoce li biti druge sezone, iako je planirano 7. cini mi se...
jastuk1 wrote:Ja sam Hannibala odgledao prvu epizodu odmah kad se pojavila i bio sam razočaran. Puno scenskih trikova letenja krvi iz Spartacusa i katastrofalan casting. Nisu to loši glumci nego nikako i nikako nisu za tih uloga. Naravno da nisam ni pomislio da gledam dalje. Obično smeTLJe i idijotska karbon kopija scenografije Spartacusa.Pitarrr82 wrote:emmahill wrote:Hannibal - status nepoznat.
"NBC doesn't do amazingly when compared to other networks, but "Hannibal" did well against the other shows on the network. The second episode did even better than the first. Then, it all came crashing down. Ratings dropped sharply by the third episode, and after the fourth aired episode, "Hannibal" was down by 40 percent. Ouch. That is a huge, devastating drop."
Valjda je jasno sto nije sigurno hoce li biti druge sezone, iako je planirano 7. cini mi se...
Završio sam Fringe. Nije mi jasno zašto su neki nahvalili kraj Fringa i govorili da je bolji od kraja Losta i kaja Battlestar Galaktike? Ne na ovom forumu nego inače. Kraj Fringa nije loš, ali je definitivno slabiji od kraja Losta, možda je za trunku dramatičniji od kraja Galaktike. Mogao je kraj Fringa biti još mnogo dramatičniji, ali valjda su se plašili da ne budu patetični, pa su dobro "smanjili doživljaj."
I šta sad gledat? Čini mi se da nikad nije bilo više smeća.
The Office - probao, no
Dexter - odgledo![]()
Two and a Half Men - no![]()
Chuck - odgledo![]()
![]()
![]()
Arested Development - probao, no, no, no
House M.D. - fuj
How I Met you mother -al ja davno odustao
Suits - odgledao![]()
Shameless- odgledao![]()
Evo neko je pohvalio kraj Revenge, možda na to da se vratim, nije mi bilo loše.
Meni su sve tri u Arrow dobre. Priča je bezveze naravno, ali casting razvaljuje.![]()
Gledal iko Definance? Jel se već pretvorilo u sapunicu ili ima nade?
U nedostatku svega, odoh pristavit The Voice.