Pa evo covjek ima informacijuultima_palabra wrote:Kakav ba TerryHiguain ne ide nigdje naravno... De Rossi je ok, mada ja preferiram Schweinija
![]()
Taj vezni bi bio jedno pojačanje, drugo bi bio jedan lijevi bek za klupe, a treće Adebayor ili Llorente.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4301 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
- skenderija04
#4302 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
I meni je ovo za Terrya malo sumnjivo. Ali Higuain ide i to je izvjesno. Vec ima dva igraca na poziciji ( Benzema i Adebayor) a treci ce biti Alvaro Morata. Momak je najbolji strijelac drugog tima Reala. Debitovao je i za prvi tim. Takodje postoji pritisak na Mourinha da ubaci bar jednog igraca iz podmladka jer ipak Real Madrid je uvijek imao i svoje igrace.ultima_palabra wrote:Kakav ba TerryHiguain ne ide nigdje naravno... De Rossi je ok, mada ja preferiram Schweinija
![]()
Taj vezni bi bio jedno pojačanje, drugo bi bio jedan lijevi bek za klupe, a treće Adebayor ili Llorente.
- ultima_palabra
#4303 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
A što će im Terry, imaju 4 stopera na stanju + Sergio Ramos? Da ne govorim da odbrana nikad nije bila bolja i uigranija...Tomahawk11 wrote:Pa evo covjek ima informacijuultima_palabra wrote:Kakav ba TerryHiguain ne ide nigdje naravno... De Rossi je ok, mada ja preferiram Schweinija
![]()
Taj vezni bi bio jedno pojačanje, drugo bi bio jedan lijevi bek za klupe, a treće Adebayor ili Llorente.A svakao eno Abramovich trazi Mourinha nazad, da ne pusti Terrya za Moua?
As i Marca, koliko god imali veza i informaciju u klubu, su prevashodno novine koje žele prodati što više primjeraka senzacijama.
-
Risto Kuglarić
#4304 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Dobro si, vidiš, ne znam što mi Šuster prvi naumpade. Valjda je bolji primjer, jer je čini mi se imo najmanje karizme. Lično mišljenje, naravno.Tomahawk11 wrote:@Kuglaric, Ako ces tom logikom, najmanje razloga za otkaz je imao del Bosque, ali to su vise sile u pitanju...
- ultima_palabra
#4305 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma ok je to, ali Mourinho je lik koji neće trpiti da mu neko nameće rješenja, pogotovo ako još uspije ojačati svoju poziciju osvajanjem CL. Mali Morata će vjerovatno prvo negdje na kaljenje.skenderija04 wrote:I meni je ovo za Terrya malo sumnjivo. Ali Higuain ide i to je izvjesno. Vec ima dva igraca na poziciji ( Benzema i Adebayor) a treci ce biti Alvaro Morata. Momak je najbolji strijelac drugog tima Reala. Debitovao je i za prvi tim. Takodje postoji pritisak na Mourinha da ubaci bar jednog igraca iz podmladka jer ipak Real Madrid je uvijek imao i svoje igrace.ultima_palabra wrote:Kakav ba TerryHiguain ne ide nigdje naravno... De Rossi je ok, mada ja preferiram Schweinija
![]()
Higuain se svake godine spominje kao kandidat za prodaju, a uvijek završi na poziciji prvog špica. Plus ga navijači smatraju manje-više svojim igračem, jer je stigao sa 18 godina.
Ko pomenu Schustera... on nije otpušten zbog igre već zbog toga što su bili na šestom mjestu u to vrijeme, a i izgubio je poštovanje u svlačionici.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4306 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma Terry ne bi bio viska, sigurno, ali i ja mislim da nema od toga nista, to su obicna novinska nagadjanja...ultima_palabra wrote:A što će im Terry, imaju 4 stopera na stanju + Sergio Ramos? Da ne govorim da odbrana nikad nije bila bolja i uigranija...Tomahawk11 wrote:Pa evo covjek ima informacijuultima_palabra wrote:Kakav ba TerryHiguain ne ide nigdje naravno... De Rossi je ok, mada ja preferiram Schweinija
![]()
Taj vezni bi bio jedno pojačanje, drugo bi bio jedan lijevi bek za klupe, a treće Adebayor ili Llorente.A svakao eno Abramovich trazi Mourinha nazad, da ne pusti Terrya za Moua?
As i Marca, koliko god imali veza i informaciju u klubu, su prevashodno novine koje žele prodati što više primjeraka senzacijama.
- skenderija04
#4307 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Mislim da ce svaka odluka koju donesu biti u sluzbi rezultata u Ligi Sampiona. Ako prodju u finale i osvoje Adebayor ostaje. Ako ne, opet se otvara poglavlje Llorente. Morata na kaljenje? Moguce. Ali ti kao dobar poznavalac Reala znas vrlo dobro da je to put bez povratka. Schuster je imao velikih problema sa ugovorom. Tuzio je klub , a ko odvede Barcu na sud automatski je otpusten.ultima_palabra wrote:Ma ok je to, ali Mourinho je lik koji neće trpiti da mu neko nameće rješenja, pogotovo ako još uspije ojačati svoju poziciju osvajanjem CL. Mali Morata će vjerovatno prvo negdje na kaljenje.skenderija04 wrote:I meni je ovo za Terrya malo sumnjivo. Ali Higuain ide i to je izvjesno. Vec ima dva igraca na poziciji ( Benzema i Adebayor) a treci ce biti Alvaro Morata. Momak je najbolji strijelac drugog tima Reala. Debitovao je i za prvi tim. Takodje postoji pritisak na Mourinha da ubaci bar jednog igraca iz podmladka jer ipak Real Madrid je uvijek imao i svoje igrace.ultima_palabra wrote:Kakav ba TerryHiguain ne ide nigdje naravno... De Rossi je ok, mada ja preferiram Schweinija
![]()
Higuain se svake godine spominje kao kandidat za prodaju, a uvijek završi na poziciji prvog špica. Plus ga navijači smatraju manje-više svojim igračem, jer je stigao sa 18 godina.
Ko pomenu Schustera... on nije otpušten zbog igre već zbog toga što su bili na šestom mjestu u to vrijeme, a i izgubio je poštovanje u svlačionici.
-
MrSejo38
#4308 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma iducu sezone ce biti samo jedno pojacanje,jedan dobar stoper.A vjerovatno ce prodati Gaga i Pedra Leona , ne gotivi ih Murinjo nikako
Higuaina nece prodati , lik svake sezone preko 15 golova zabije,Kaka izgleda ulazi u staru formu,Arbeloa nece ici ako se ne nadje kvalitetnije rijesenje
- ultima_palabra
#4309 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne mora značiti da se svako ode na posudbu ili ga prodaju neće vratiti... primjeri Granero i Arbeloa.skenderija04 wrote:Mislim da ce svaka odluka koju donesu biti u sluzbi rezultata u Ligi Sampiona. Ako prodju u finale i osvoje Adebayor ostaje. Ako ne, opet se otvara poglavlje Llorente. Morata na kaljenje? Moguce. Ali ti kao dobar poznavalac Reala znas vrlo dobro da je to put bez povratka. Schuster je imao velikih problema sa ugovorom. Tuzio je klub , a ko odvede Barcu na sud automatski je otpusten.
Nisam shvatio ovo za Schustera...
-
Risto Kuglarić
#4310 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ja, al zar nisu prethodne sezone sa njim uzeli ligu, i to glat čini mi se.ultima_palabra wrote: Ko pomenu Schustera... on nije otpušten zbog igre već zbog toga što su bili na šestom mjestu u to vrijeme, a i izgubio je poštovanje u svlačionici.
- skenderija04
#4311 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ok, ali su epizodisti. Ljudi hoce nekoga kao Raul. Meni nije jasno kako Borja Valero nije vracen u Real. Ovo za sustera je epilog , nacin na koji je otisao iz kluba. Njegov menadzer/supruga Gabby Schuster, je napravila ugovor sa tadasnjim predsjednikom Nunezom . Navodno Nunez nije ispostovao par klauzula iz ugovora i Schuster na nagovor supruge/menadzera je tuzio klub. Tada je Nunez izjavio :"Ko tuzi klub , leti van" I da napomenem , na sudu je pobjedio Schuster!ultima_palabra wrote:Ne mora značiti da se svako ode na posudbu ili ga prodaju neće vratiti... primjeri Granero i Arbeloa.skenderija04 wrote:Mislim da ce svaka odluka koju donesu biti u sluzbi rezultata u Ligi Sampiona. Ako prodju u finale i osvoje Adebayor ostaje. Ako ne, opet se otvara poglavlje Llorente. Morata na kaljenje? Moguce. Ali ti kao dobar poznavalac Reala znas vrlo dobro da je to put bez povratka. Schuster je imao velikih problema sa ugovorom. Tuzio je klub , a ko odvede Barcu na sud automatski je otpusten.
- ultima_palabra
#4312 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa jesu, i za nagradu su ga ostavili na klupiRisto Kuglarić wrote:Ja, al zar nisu prethodne sezone sa njim uzeli ligu, i to glat čini mi se.ultima_palabra wrote: Ko pomenu Schustera... on nije otpušten zbog igre već zbog toga što su bili na šestom mjestu u to vrijeme, a i izgubio je poštovanje u svlačionici.
- ultima_palabra
#4313 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ok je Borja, ali nije nivo Xabija Alonsa.skenderija04 wrote:Ok, ali su epizodisti. Ljudi hoce nekoga kao Raul. Meni nije jasno kako Borja Valero nije vracen u Real. Ovo za sustera je epilog , nacin na koji je otisao iz kluba. Njegov menadzer/supruga Gabby Schuster, je napravila ugovor sa tadasnjim predsjednikom Nunezom . Navodno Nunez nije ispostovao par klauzula iz ugovora i Schuster na nagovor supruge/menadzera je tuzio klub. Tada je Nunez izjavio :"Ko tuzi klub , leti van" I da napomenem , na sudu je pobjedio Schuster!ultima_palabra wrote:Ne mora značiti da se svako ode na posudbu ili ga prodaju neće vratiti... primjeri Granero i Arbeloa.skenderija04 wrote:Mislim da ce svaka odluka koju donesu biti u sluzbi rezultata u Ligi Sampiona. Ako prodju u finale i osvoje Adebayor ostaje. Ako ne, opet se otvara poglavlje Llorente. Morata na kaljenje? Moguce. Ali ti kao dobar poznavalac Reala znas vrlo dobro da je to put bez povratka. Schuster je imao velikih problema sa ugovorom. Tuzio je klub , a ko odvede Barcu na sud automatski je otpusten.
To je neki spor sa Barcom iz igračkih dana ako se ne varam... ne znam kakve veze to ima sa trenerskim poslom u RM?
- skenderija04
#4314 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ok je Borja, ali nije nivo Xabija Alonsa.ultima_palabra wrote: Ne mora značiti da se svako ode na posudbu ili ga prodaju neće vratiti... primjeri Granero i Arbeloa.
To je neki spor sa Barcom iz igračkih dana ako se ne varam... ne znam kakve veze to ima sa trenerskim poslom u RM?[/quote]
Da upravo to. Napisao sam ovo zato sto vidim da smo dotakli temu odlaska Schustera iz Barcelone
Pa moguce da nije nivo Alonsa ali ko zna. Ako nema sansu da igra nikada necemo saznati sta bi on mogao postici u Realu. A radi se o sjajnom igracu.
- respo
#4315 Re: Real Madrid C.F.
ti nesto polupao loncice nisu se dotakli teme kako je napustio barcu nego real
-
SKAFISKAFNJAK
#4316 Re: Real Madrid C.F.
jao sad ce i ova tema ( inace jedna od rijetkih koja mi se dopada na forumu) postati mahalska k´o tamo arsenal ili city. dodje frajer i pocne pisati o nekim pojacanjima, odlascima i to je aksiom jarane. ko rekne nesto suprotno paljba "argumentima". cekamo i najnovije teorije zavjere.
o utakmici veceras:
sudija wolfgang stark inace meni jedan od glavnih nasljednika onog cele psihologa. zadnjih par utakmica sto sam gled´o ovog lika katastrofalno sudio sto u lp sto u bundesligi al´ hajd svabo pa mora suditi.
albiol valjda starta. nadam se dobroj utakmici i pobjedi naravno domacina
o utakmici veceras:
sudija wolfgang stark inace meni jedan od glavnih nasljednika onog cele psihologa. zadnjih par utakmica sto sam gled´o ovog lika katastrofalno sudio sto u lp sto u bundesligi al´ hajd svabo pa mora suditi.
albiol valjda starta. nadam se dobroj utakmici i pobjedi naravno domacina
- lester burnham
#4317 Re: Real Madrid C.F.
ja sam kupio keca za @2,70, barca ima kadrovskih problema, real igra kuci, real je u psiholoskoj prednosti, real je u top formi, pepe je potpuno isprovociran od strane murinja na konf. za stampu, cak se ponudio da odmah ode sa klupe barce...
tacan rezultat 2:0, dovoljno za finale...
tacan rezultat 2:0, dovoljno za finale...
-
kory_galaktikos
#4318 Re: Real Madrid C.F.
joj ljudi ja evo 7 dana sanjam 2-0 za real...kaka mi se nesto pojavljuje u snu valjda ce igrat barem uc sklupe i igrat odicno hehe...
nego mislim sad ozbljno ovo je prava prilika za real po meni da vrate barsi za sve one poraze,da im se oduze po meni je ovo najbolja prilika i odlicnu sansu imaju,sve im ide na ruku,psiha,forma,igracki kadar...nema opravdanja za los rezultat kojeg necemo ni slutit pu pu pu
nego mislim sad ozbljno ovo je prava prilika za real po meni da vrate barsi za sve one poraze,da im se oduze po meni je ovo najbolja prilika i odlicnu sansu imaju,sve im ide na ruku,psiha,forma,igracki kadar...nema opravdanja za los rezultat kojeg necemo ni slutit pu pu pu
-
MrSejo38
#4319 Re: Real Madrid C.F.
tanko,tanko moze i bolje
Last edited by MrSejo38 on 27/04/2011 22:33, edited 1 time in total.
-
fixer
#4320 Re: Real Madrid C.F.
Nece Kaka ni uci. Prespor za ovu igrukory_galaktikos wrote:joj ljudi ja evo 7 dana sanjam 2-0 za real...kaka mi se nesto pojavljuje u snu valjda ce igrat barem uc sklupe i igrat odicno hehe...
-
kory_galaktikos
#4321 Re: Real Madrid C.F.
e jbg odo ja zacas odspavat jos malo pa javim ako saznam sta bitno heeh salim se...ma ima tu veliki mou on zna najbolje..samo ne bi volio da utakmica bude kao prosle dvije da se real nekako brani..mozda iak trebali napasti odma,a to je preopasno ma smislit ce genije nestofixer wrote:Nece Kaka ni uci. Prespor za ovu igrukory_galaktikos wrote:joj ljudi ja evo 7 dana sanjam 2-0 za real...kaka mi se nesto pojavljuje u snu valjda ce igrat barem uc sklupe i igrat odicno hehe...
-
fixer
#4322 Re: Real Madrid C.F.
Neka one igrekory_galaktikos wrote:e jbg odo ja zacas odspavat jos malo pa javim ako saznam sta bitno heeh salim se...ma ima tu veliki mou on zna najbolje..samo ne bi volio da utakmica bude kao prosle dvije da se real nekako brani..mozda iak trebali napasti odma,a to je preopasno ma smislit ce genije nestofixer wrote:Nece Kaka ni uci. Prespor za ovu igrukory_galaktikos wrote:joj ljudi ja evo 7 dana sanjam 2-0 za real...kaka mi se nesto pojavljuje u snu valjda ce igrat barem uc sklupe i igrat odicno hehe...
-
kory_galaktikos
#4323 Re: Real Madrid C.F.
al mislim da oni imaju sad nekih problema sa odbranom krpe se valjda,mozda bi trebalo napast naravno ne odma ko neki krkani,al stvarat pritisak mada ni igra na konre nije losa oni su prespori nazad.
- OldTown
#4325 Re: Real Madrid C.F.
onaj svabo nije normalan lik... crveni nije bio... zuti da sigurno, ali nikad crveni!
siempre Real!!!
siempre Real!!!