Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#4301 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

evo malo tragikomedije (nakon newcastlea):
The first goal was two yards offside. The second didn't even cross the line but everyone decided to overlook that. The third was the wind. We should've had a penalty when Berbatov's header was handballed onto the post. I make it 1-1. Probably 2-0 to us if West Ham had been rightfully relegated a couple of years back instead of Sheffield United, then Ba wouldn't have ended up at Newcastle and we would've controlled the game.
:lol:
neo7

#4302 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

odesveuhonduras wrote:
neo7 wrote:
Bas mi je drago sto te United toliko interesuje pa ides citati forum ! ;-)
komedija je vazda bila moj omiljeni žanr, nemoj da te čudi što se opuštam uz redcafe :D
Sto volim kad zatrolas temu XD!
De samo nemoj i ovu, svega ti :D Dosta su nam ona dva poraza..vidis da nam malo treba da se upalimo :( ;-)
alica.k

#4303 Re: Manchester United FC

Post by alica.k »

zasto trollate i ovu temu sad?

salTford, vrati se fino na temu cityja
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#4304 Re: Manchester United FC

nije ovo jaraniko uopće trolanje - moj post oko transfera na prethodnoj strani je sadržajno i informativno vredniji od svih "16" koje ste vi napisali.

Vi ste ti koji takve postove pokušate odvesti u trolovske vode kako bi umanjili njihov značaj jer ne volite kad vam se kaže istina pa krenete u 15 na 1 raspravu i onda kad vam svima odgovorim, ja trol ;-)
fidoremilienko

#4305 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Rekoh ti, veliki klubovi, može im se. Nižerazredni mogu samo da gledaju i puknu od ljubomore, ili kao shiti da mole Boga da ih kupi neki sheikh :lol: :lol: , da dobiju koji trofej!
odesveuhonduras

#4306 Re: Manchester United FC

fidoremilienko wrote:Rekoh ti, veliki klubovi, može im se. Nižerazredni mogu samo da gledaju i puknu od ljubomore, ili kao shiti da mole Boga da ih kupi neki sheikh :lol: :lol: , da dobiju koji trofej!
dali bi svi kolektivno komad guze da vas kupi kakav brko iz Qatara prije nego dođete u situaciju da protiv šitijevaca igrate catenaccio ko kakva Catania :D
fidoremilienko

#4307 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

vi ste dali i guze i usta, zato :skoljka: :lol: :lol:
odesveuhonduras

#4308 Re: Manchester United FC

fidoremilienko wrote:vi ste dali i guze i usta, zato :skoljka: :lol: :lol:
ma dali "smo" vama po guzi, to je najbitnije :lol:
ganjeta

#4309 Re: Manchester United FC

Post by ganjeta »

Neko spominje "guzu" :lol:

Image

Image
fidoremilienko

#4310 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

a vidi i strućnjak je tu :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#4311 Re: Manchester United FC

Post by ganjeta »

Zar sumnjaš :dance: ? Đeš propustiti trpanje uz novogodišnje blagdane.

Miljenko davno je reko da je ovaj gore osmjeh jadrana početak rumenog kraja, sutra ide drugi čin :dance: .
belafonte

#4312 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Ja samo vidim strah iz očiju Mancinija i kompanije...meni je fascinatno da City u vrhuncu forme bjezi ManU-u, koji nikad gore nije igrao, samo 3 boda...
Mogao bi sutra Mancini pojest sva govna koja je izasrao ovih dana jer ukoliko zijani City sutra, utrka za prvaka mijenja tok potpuno, ManU ce upast u sedlo i sa njega ih niko ne skinu do kraja sezone...Vrlo vrlo opasna utakmica za City sutra, enorman pritisak je na njima, jedini Mancini je toga svjestan zato se usro ko grlica...
Baudelaire

#4313 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

belafonte wrote:Ja samo vidim strah iz očiju Mancinija i kompanije...meni je fascinatno da City u vrhuncu forme bjezi ManU-u, koji nikad gore nije igrao, samo 3 boda...
Mogao bi sutra Mancini pojest sva govna koja je izasrao ovih dana jer ukoliko zijani City sutra, utrka za prvaka mijenja tok potpuno, ManU ce upast u sedlo i sa njega ih niko ne skinu do kraja sezone...Vrlo vrlo opasna utakmica za City sutra, enorman pritisak je na njima, jedini Mancini je toga svjestan zato se usro ko grlica...
A cijelu sezonu šuplja ide, usrali se tad, usrali se sad, a United redovno puše dobija. Najbolji primjer pred Blackburn. Fol gotova utrka za prvaka, United ulazi u Novu godinu na prvom mjestu pa popuši United od ubjedljivo najgore ekipe i to kod kuće.
Riddle

#4314 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Ne kontam zasto raja negativno gleda na povratak Scholesa. Mislim da je ova prica obicno sranje, ali jako bi me obradovao njegov povratak. Nije toliko stvar u tome da United treba pomoc. Scholes je nesto posebno.
missko

#4315 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ne dajte se lozit. Svaki ljubitelj fudbala koji ne prati fudbal samo radi igre, jer je fudbal davno prestao biti samo igra ne terenu, mora biti zadovoljan sto se ogromna lova ulaze i vrti u fudbalu, jer ja moram priznati ne osjecam nimalo neku zavist sto neko u fudbal ulaze milijarde. Od kada su se uvalili ovi seici u fudbal ovi prelazni rokovi su postali pravo zanimljivi i kada nema tekmi ima se sta pratiti i spekulisati. United ima isto dionice i na prodaju je isto kao i svi ostali Engleski klubovi, tako da i United vjerovatno ceka sudbina Citya ,bilo da ih kupi Siek ili neka firma iz Katra. Ali sam ipak misljenja da najbolji trener na svijetu okupi ili kupi sebi igrace koje pozeli i igra protiv Barce, nema sane da pobjedi vise od jednom u 10 tekmi. Ja jednostavno volim Unitedov fudbal jer su nepredvidivi, imaju pobjednicki mentalitet i trenera koji je lud za svojim klubom i koji zna svoj posao. Po meni vise "stete" fudbalu donosi Barca nego milijarde od seika, jer Barca cini fudbal nezanimljivim i predvidivim i jednostranim.
belafonte

#4316 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Jednom ga može popušit svako, pa tako i United protiv Blackburna, ali kad ga drugi put popušiš onda si levat a SAF definitivno nije levatina :D
Teufik

#4317 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Riddle wrote:Ne kontam zasto raja negativno gleda na povratak Scholesa. Mislim da je ova prica obicno sranje, ali jako bi me obradovao njegov povratak. Nije toliko stvar u tome da United treba pomoc. Scholes je nesto posebno.
Nema od toga nista.Mislim da su to gluposti.Scholes je odlazeci rekao da je sam osjetio da ne moze vise fizicki podnijeti
ono sto danasnji fudbal trazi od njega.To je bio jedan od razloga povlacenja.
Sentimentalnost na stranu pomoc treba traziti negdje drugdje.
A pomoc nam treba itekako (vezni red).
Baudelaire

#4318 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

belafonte wrote:Jednom ga može popušit svako, pa tako i United protiv Blackburna, ali kad ga drugi put popušiš onda si levat a SAF definitivno nije levatina :D
Prvi put je bilo protiv City-a, drugi put Blackburn, treći Newcastle. Pa tu negdje ukomponuj i Ligu prvaka :D Nije sir levatina, ali nije ni svemogući. I prije je gubio titule.
SpiritCrusher

#4319 Re: Manchester United FC

Post by SpiritCrusher »

City je prejak i igracki i finansijski a opet bjeti samo tri boda. Na kraju krajeva nije katastrofa i ako se ne osvoji nista ove godine, gledajuci prosjek godina igraca koji se dovode i ekipe uopste, meni se ionako cini da je akcenat vise stavljen na buducnost i na ono sto ce Ferguson ostaviti naslijedniku ko god on bio.
BHF_Manijak

#4320 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

fidoremilienko wrote:
BHF_Manijak wrote:Ko MI??? :?
ti, Đeko i shity :D
Prvo, gramtika ti je uzasna, ja ne znam nijednog Đeku fudbalera, ako ti znas da negdje igra volio bih da me prosvijetlis! :-?
Da ti docaram, sta hocu da kazem? AKo tebi nije bitno da li je u pitanju Dž ili Đ, i namjerno skrnavljenje prezimena necijeg onda da ti recimo kazem da si nekad bio đak, uzoran ili ne nebitno, a sada si pravi džak! :wink:

A to MI, VI, ONI, to meni ne pali, nit pratim City niti me je briga, a pratim Edina svakako, kao i ostalih 20-tak bosanskohercegovackih internacionalaca, svejedno igrali u Mechelenu, Nalciku ili nekad mozda u Unitedu! :wink: Tako da mene ne tangira plaho ta prica VI-SHITY itd... :oops:
fidoremilienko

#4321 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

BHF_Manijak wrote: Prvo, gramtika ti je uzasna, ja ne znam nijednog Đeku fudbalera, ako ti znas da negdje igra volio bih da me prosvijetlis! :-?
Da ti docaram, sta hocu da kazem? AKo tebi nije bitno da li je u pitanju Dž ili Đ, i namjerno skrnavljenje prezimena necijeg onda da ti recimo kazem da si nekad bio đak, uzoran ili ne nebitno, a sada si pravi džak! :wink:

A to MI, VI, ONI, to meni ne pali, nit pratim City niti me je briga, a pratim Edina svakako, kao i ostalih 20-tak bosanskohercegovackih internacionalaca, svejedno igrali u Mechelenu, Nalciku ili nekad mozda u Unitedu! :wink: Tako da mene ne tangira plaho ta prica VI-SHITY itd... :oops:
Ma nemoj, pa si ti došao da me ispraviš :lol: :lol: :lol: znaš ti Đeku, samo se malo praviš loood :D

U jesi mi dočarao :lol:

Ne tangira te shiti, ali redovno si ovdje na temi o m.utd-u! Za tebe i sve ostale, ima tema edin Đeko, pa tamo piši hvalospjeve :oops: :dance: :D

Hajd uzdravlje ;)
BHF_Manijak

#4322 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Pa na ovoj sam temi jer mi je pored Barcelona, United najomrazeniji klub ako ces iskreno... :mrgreen: 8-)
fidoremilienko

#4323 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

E tako reci, to je već nešto drugo! :wink: :)
burek_in_space

#4324 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

Opomene, a nek se nadju u njima svi koji treba da se nadju. :oops:
Ako nastavite ovako, najkraci ban ce biti mjesec dana.
Zhivjeli. :wink:
fidoremilienko

#4325 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Sutra po pobjedu! :evil: :evil: :evil:
Post Reply