Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_Reds_ wrote:Koji mi je najlakši način da povučem pare sa paypala.
Imam preko 300 dolara. Nekad sam imao Visu i to je islo, sada imam Mastercard, jer Unicredit ne izdaje vise Visu, i pare mi stoje tamo.
Hoce stajati tamo, sve dok ne povežem neku Visu ??
Meni su isto dali Mastercard iz Unicredit banke i imam isti problem, i isto mi ne da da pošaljem pare nekome na paypal ko može povući na banku
Javi ako si skontao neko rješenje...
AKo ce stajati, nije problem. Jer zaraidm na netu 150-200 dolara mjesecno, pa ako ce se one tamo gomilati jednog pola godine i ne smeta mi, tamam da ustedim nesto.
Zna li neko zasto mi paypal racuna visoko $$ treba da uplatim za hosting 105$ kad pretvorim u KM s provizijom od 5$ izadje 190 KM oni izracunali 198 KM. Problem je sto moram svaki mjesec to slati i onda se nabere tih 10 KM. Evo i slika: http://prntscr.com/cgveoh
kazo wrote:Zna li neko zasto mi paypal racuna visoko $$ treba da uplatim za hosting 105$ kad pretvorim u KM s provizijom od 5$ izadje 190 KM oni izracunali 198 KM. Problem je sto moram svaki mjesec to slati i onda se nabere tih 10 KM. Evo i slika: http://prntscr.com/cgveoh
prebaci da ti banka vrsi obracun
paypal ima svoju kursnu listi koja je veca od nase
Pokušavam cijeli dan da otvorim paypal.com i dobijem ovu poruku:
This site can’t be reached
www.paypal.com’s server DNS address could not be found.
Try running Windows Network Diagnostics.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Kada se konektujem na neki drugi wi-fi onda mogu i normalno se logujem na account. Kod kuće uvijek ovakvu poruku dobijem.
Zna li neko u čemu je problem?
Guestes wrote:Pokušavam cijeli dan da otvorim paypal.com i dobijem ovu poruku:
http://www.paypal.com’s server DNS address could not be found.
Kada se konektujem na neki drugi wi-fi onda mogu i normalno se logujem na account. Kod kuće uvijek ovakvu poruku dobijem.
windows 7 - idi na network and sharing center - local area connection - properties - Internet Protocol Verson 4 (ili koji koristis) - properties - i imas Use the following DNS server addresses: u prvu kolonu recimo 8 8 8 stavi a drugu 6 6 6 i radit ce nikad nisam shvatio sto se to desava ali je ista situacija kod mene
windows 7 - idi na network and sharing center - local area connection - properties - Internet Protocol Verson 4 (ili koji koristis) - properties - i imas Use the following DNS server addresses: u prvu kolonu recimo 8 8 8 stavi a drugu 6 6 6 i radit ce nikad nisam shvatio sto se to desava ali je ista situacija kod mene
Obzirom da sam i ja Unicreditov klijent i da sam koristio njihovu Visa karticu na Paypalu, i obzirom da ista istice ubrzo, moram preci u drugu banku. Jer, mozgovi iz Unicredita ne daju vise Visu. Koje sve banke i dalje izdaju Visu, koja ce na Paypalu moci koristiti i za placanje i za primanje uplate?
Upratio sam do sad NLB i Raiffeisen. Sta je sa Sberbank?
Intesa daje Visa Inspire katricu, a RF daje MC osim možda ako naglasiš da baš trebaš Visu, meni su bili dali MC, ali meni je svejedno jer samo kupujem preko interneta pa nije bitno koja je od te dvije.
Sa MC ne mogu podići novac koji imam na paypalu? Hoće li taj novac biti na paypalu dok god ga ne podignem ili će jednostavno nestati? Prvi pt radim i sa bankama, mislim tim karticama i sa paypalom.
Del_Boy1 wrote:Intesa daje Visa Inspire katricu, a RF daje MC osim možda ako naglasiš da baš trebaš Visu, meni su bili dali MC, ali meni je svejedno jer samo kupujem preko interneta pa nije bitno koja je od te dvije.
Je li ta Visa Inspire pandan Visa Electron kartici? Ako bih nju nakacio na Paypal, mogu li uplate?
Nakon par godina korištenja Paypala I par stotina transakcija,danas sam obavio kupovinu al mi nije došla potvrda na email od paypala???
Išao sam na stranicu paypala I tamo stoji da je transakcija uredno obavljena.
WTF????
Edit: Evo tek jutros mail potvrde????
valjuga wrote:Nakon par godina korištenja Paypala I par stotina transakcija,danas sam obavio kupovinu al mi nije došla potvrda na email od paypala???
Išao sam na stranicu paypala I tamo stoji da je transakcija uredno obavljena.
WTF????
Edit: Evo tek jutros mail potvrde????
I ja maloprije kupio nesto, jos mi nije stigla na email potvrda.