Guardiolinih 149 utakmica kao barcin trener, do sad: 109 pobjeda - 27 neriješeno - 13 izgubio ..... gol razlika: 375-111
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Kad se priča o ovoj godini, onda im je trenutno forma na vrhuncu. Sad im slijedi lagani pad.Plavih_11 wrote: Zbunjujes me. Jeli im forma na vrhuncu ili nije ..
Vec protiv Herculesa su pokazali da im je forma u silaznoj putanji, kakav crni vrhunac ..Bosanski_kralj wrote:Kad se priča o ovoj godini, onda im je trenutno forma na vrhuncu. Sad im slijedi lagani pad.Plavih_11 wrote: Zbunjujes me. Jeli im forma na vrhuncu ili nije ..
joj jedva cegam da im city uzme titulusinkaspud wrote:O Fabregasu kao i svake godine mogu sanjati, pisace svasta njihovi mediji o nekakvim DNA sranjima, javljace se igraci Barcelone, Wenger ce ih kao prethodnih godina iskulirati na kraju ce Fabregas ostati pa onda ponovo tamo slijedece i tako sve u krug. Dosadniji su od ovih sa Dzekom.
505sCrtom wrote:Izgleda da je i Cesc blizu povratka u Barcelonu (za 45M).
Guardiolinih 149 utakmica kao barcin trener, do sad: 109 pobjeda - 27 neriješeno - 13 izgubio ..... gol razlika: 375-111
U prosjeku 80.002 posjetioca na Camp Nou ove sezone. Prošle godine: 79.344
I još, nove cipeleDAVID VILLA!
![]()
![]()
(hiljadu eurića)
A neki klubovi upravo to rade. prije svega Real i Barcelona.LSD wrote:Bila bi neviđena glupost placati igraca 45 mil. koji bi svakako sjedio na klupi (jer nema gdje u prvih 11) i glumio ikebanu.
Valjda ce Barsa prestati sa tim jer u ovom slucaju definitivno nema potrebe davati tolike pare za igraca koji svakako istim tim igracima grije klupu i u nacionalnoj selekciji....valjda je i sam Fabregas svjestan toga...zar mu nije bolje biti kapiten i ikona u Arsenalu, nego klupa u Barsi...ne kontam ni te igrace više nikakoBetter Man wrote:A neki klubovi upravo to rade. prije svega Real i Barcelona.LSD wrote:Bila bi neviđena glupost placati igraca 45 mil. koji bi svakako sjedio na klupi (jer nema gdje u prvih 11) i glumio ikebanu.
Lijepo. Jos od ranih osamdesetih sam navijao za Manchester UTD. i navijam za njih i danas i navijacu i sutra i zauvijek. To sto spomoinjem London ne znaci da moram i navijati za neki klub iz Londona. Pa Beckham je Rodjen u Londonu, pa opet je karijeru napravio u Manchesteru i rekao da ni za jedan drugi klub u Engleskoj osim Manchester Uniteda ne bi mogao igrati.Splinter wrote:nego Better Man kako to da ti ne navijas ni za jedan klub iz londona ??
jesi ti "star" covjek kad od 80-tih navijas za mancuBetter Man wrote:Lijepo. Jos od ranih osamdesetih sam navijao za Manchester UTD. i navijam za njih i danas i navijacu i sutra i zauvijek. To sto spomoinjem London ne znaci da moram i navijati za neki klub iz Londona. Pa Beckham je Rodjen u Londonu, pa opet je karijeru napravio u Manchesteru i rekao da ni za jedan drugi klub u Engleskoj osim Manchester Uniteda ne bi mogao igrati.Splinter wrote:nego Better Man kako to da ti ne navijas ni za jedan klub iz londona ??
Guardiola: "To će biti pobjednik-uzeti-svi odgovaraju"
Objavljeno u: 21:44 u utorak, 4 siječanj 2011 Kategorija: Vijesti Autor: Buj
"To će biti vrlo teško kao što smo ići u utakmicu s nacrtati. Očito da bi bilo bolje da smo gol ili dva ispred u prvoj utakmici, ali čak i tada, ništa još nije odlučeno u San Mames, bez obzira na prednost koju sa sobom, Athletic uvijek će biti suparnik s kojom treba računati s. Ako mi ne kontroliramo utakmicu, oni će stvoriti bodovanja šanse. To će biti sve ili ništa odgovaraju " Pep Guardiola priznao je ponovno velik zadatak koji čeka svoju momčad u sutrašnjem Copa del Rey utakmicu protiv Athletic Bilbao u današnjoj konferenciji za novinare.
"Ja ne znam što će učiniti Caparros ali sam zamisliti ako su izgubili oni će biti više odlazne, a ako su pobjedu, mislim da ću se braniti više, a oni će tražiti više golova na šalter. No, u San Mames, oni će sigurno napasti sve više i nas staviti pod pritiskom. "
"Publika će biti zastrašujuće. Oni će dati sve što je u potporu svojih momčadi do posljednjeg zvižduka. "
Upitan zašto je davanje takve važnosti za kup natjecanje kao što je ovaj, kako je rekao, "Ako izabrati ono što vam se sviđa natjecanje nećete osvojiti ništa. Ako ništa drugo, ono što ti igrači su pokazali je da smo pridaju važnost za sve vrste utakmice. Oni su dobili svoje motive po znajući da će se stadion upakiran, i zato što će biti idući protiv suparnika kluba. To je bonus za njih i za posljednje dvije godine oni su se ovo natjecanje ozbiljno. "
"Ali morate razumjeti, iako smo Barceloni, ekipa široko cijenjen za način na koji ćemo igrati, mi smo još uvijek sposobni gubitka utakmice i može dignuti iz natjecanja."
"Bolje je da možemo igrati sredina nedjelje kao što je dobro biti uvijek aktivan. Želimo nastaviti s Copa za uzbuđenje, a uzimajući u finale će biti super, ali onda ako ne uspijemo, nećemo morati igrati sredina nedjelje, a naš matchday pripreme će biti drugačiji jer će biti više od odmora dana ".
Nakon što se odgovor o izvješćima sugerira branič Gabriel Milito je u potrazi za izlaz iz Barcelone, trener je odgovorio: "On još uvijek nije rekao ništa, ali mi je Andoni Zubizarreta je to spomenuti, a on je u pitanju. Gabi zna moje mišljenje. On je taj koji će morati odlučiti, ni mi ni klub. Cijenim njegovo vrijeme ovdje. On zna da su vrata u moj ured je uvijek otvoren. "
"Razgovarali smo o tome puno puta s njim. Postoje mnoge okolnosti koje mogu utjecati na te stvari, ali u ovom slučaju to je do njega. Ja mogu razumjeti zašto želi otići kao što sam bio igrač sebe. "
"Nadam se odluče ostati, ali ne želim da bude nesretan. To ne vrijedi čuvanje igrač koji nije sretan. Znam da želi igrati više, i želim biti all-inclusive. On zna da želim da ostane jer ako nismo imali povjerenje u njega, on neće biti ovdje. "
Prisiljeni tri puta dati odgovor na prijedlog Mourinho, za ko zna koji put, da suci imaju tendenciju da se korist Barcelone, Guardiola kao i uvijek su to za odgovor: "Ja nemam ništa za reći na to. Nemojte me pitati o tome kako sam neće dati odgovor. "
On je također quizzed o tome tko će line up za sutra, s Afellay, Messi i Puyol natrag u sukob za mjesto u momčadi.
Na Afellay je uključivanje, kako je rekao, "Da, to je jedna od opcija imam, ali ću morati proliti dva igrača, sutra kao Leo ima previše nam se pridružio prije dva dana, ali svi koji čini putovanje će biti u mogućnosti igrati."
"On izgleda jako dobro . To je ugodno iznenađenje. Mi ćemo mu dati neki igranje vrijeme da vidi kako on radi. U Nizozemskoj, on je igrač s puno iskustva za 24-year-old. Osim jezične barijere, on čini se da je dobar igrač. "
Što se tiče Puyol, koji je povratak iz ozljede je pokupila u Catalunya-friendly Honduras, trener je rekao: "Njegov oporavak ide dobro, ali on još uvijek nije 100%. To će biti malo rizično [igrati ga] kao što smo prepun raspored ispred nas, ali možemo vidjeti da on radi dobro, i on želi da se ovaj izlet. Možda on može pomoći suigračima za cijelu devedeset minuta, možda samo petnaest, a možda je upravo ću to učiniti iz subs klupe. "
Upitan za potvrdu Puyol prijedlog jučer da je [Guardiola] bio idući obnoviti njegov ugovor, je odgovorio: "Ja nemam ništa za reći o tome."
Konačno, on je pitao tko je on misli da je bolje maestro, sam za vrijeme njegova igra dana ili Xavi, na koje je apsolutno siguran: "Nema usporedbe, on je puno bolji od mene, i ne samo to uzeti od mene , ali on je premašio sva očekivanja. On je došao prije nego što sam bio još u mirovini, i Ja mogu vidjeti da je inteligentan igrač. On je učinio više nego što imam, i sa 549 utakmice, koja govori puno o njemu. Nikad nisam tvrdio da se bolje nego itko, mnogo manje od Xavi. "
Read more: http://www.totalbarca.com/2011/news/gua ... z1A6Z7v6Jy
LSD wrote:Valjda ce Barsa prestati sa tim jer u ovom slucaju definitivno nema potrebe davati tolike pare za igraca koji svakako istim tim igracima grije klupu i u nacionalnoj selekciji....valjda je i sam Fabregas svjestan toga...zar mu nije bolje biti kapiten i ikona u Arsenalu, nego klupa u Barsi...ne kontam ni te igrace više nikakoBetter Man wrote:A neki klubovi upravo to rade. prije svega Real i Barcelona.LSD wrote:Bila bi neviđena glupost placati igraca 45 mil. koji bi svakako sjedio na klupi (jer nema gdje u prvih 11) i glumio ikebanu.
Llorente 1:1Plavih_11 wrote:Abidal za 0:1.
Kriza kuca na vrataLSD wrote:Jedva ovo Barsa prođe
„Zizu“ je „1 na 1“ bio brz kao đavo, a umeo je i da udara po nogama stavljajući protivniku na taj način do znanja ko je gazda na terenu. Posle jednog udaranja sam vikao na njega „igraj fudbal ako imaš mozga“, a on se ponašao u fazonu „šta priča ovaj patuljak“ - rekao je Ćavi.
Luigi wrote:Iako mi je Abidal među najvećim rupama u Barcinom timu, posebno mi je drago što je baš on dao gol jer su ga 10-ak minuta prije toga spucali nečim u glavu Athleticovi navijači.
Inače Barcina igra ispod njihovog nivoa, ali eto dovoljno za prolaz.